Top

Det blødeste inderste: 8 smukke bh'er

24.07.2017
Skabt af Cathrine

Ahhh! Jeg er startet på arbejde igen i dag. Stille og roligt og med både morgenløbetur og sen morgenmad – det må være fordelene ved at være selvstændig, selv at kunne styre på tempoet. Men nu vil jeg også gerne tilbage. Jeg har aldrig glædet mig så meget over at vende tilbage til hverdag fra ferie, som jeg har gjort denne gang. Og det er altså ikke et udtryk for, at det har været en dårlig ferie, haha! Ren og skær et bevis for, at det var så rigtigt at vælge mit selvstændige liv til og pension og alt det andet fra.

Hvilket minder mig om, at jeg altså snart skal til at tage stilling til den slags. Jeg har en aftale med mig selv om at starte op på indbetaling til pension senest på min 30. fødselsdag. Og det går hurtigt.

Men nu glæder jeg mig først og fremmest over at være tilbage – og i øvrigt med en masse indhold, jeg gerne vil få lavet til jer. Jeg har det lidt ligesom, jeg havde det som barn og skulle starte i skole. Sådan en forventningens glæde. Alt det nye spændende.

Så får jeg lyst til at købe en ny skoletaske og et nyt penalhus. Gå op i hvilket papir mine bøger skal pakkes ind i – kan I huske det? Der gik også nøje planlægning i hvilken kalender, jeg skulle have for det nye skoleår. MIX-kalenderen? Sådan en klassisk Mayland, hvor jeg kunne klippe klistre amok? Eller Peter Plys? Eller sådan en smart Moleskin? I mit voksne liv har jeg overvejet sådan en lækker Mulberry eller Louis Vuitton en, men må indrømme jeg nøjes med min telefons kalender og sparer de penge.

I stedet får jeg lyst til at lægge planer for sund mad, gode træningsrutiner, være mere effektiv på arbejde. Få ting i system. Og så får jeg lyst til nyt lækkert undertøj. Der er sådan lidt nytårs-forsæt over min sindsstemning i disse dage, og godt undertøj får mig til at føle mig på toppen. Som om at hvis det inderste spiller, så gør alt det andet også. Og så er mine bh’er i øvrigt ved at være godt møre og sørgelige… Så jeg kigge lidt efter noget nyt rart. Noget der ikke lænser min pengepung, gerne uden bøjler og noget som også går ned i min ukurante størrelse. Det er faktisk mange parametre! Jeg har kig på denne her med små svaner på – jeg har været rigtig glad for det mærke før, men det er normalt lidt bekosteligt, men The Outnet har sat flere sæt rigtig godt ned.

Den stropløse fra Wonderbra er den bedste stropløse, jeg kender. Og jeg er efterhånden på min tredje. De bliver siddende, giver god støtte – og fylde til sådan en som mig, haha! & Other Stories har også meget godt og fint og til gode penge… Jeg tror, jeg må klikke lidt hjem. Og så lægge en slagplan for efteråret! Den tænker jeg at dele med jer, når den er på plads!

Vi ses senere til hverdagsglimt <3 GOD mandag, ferie eller første “skoledag”!

reklamelinks, fra øverste højre: CALVIN KLEIN // WONDERBRA // WONDERBRA // & OTHER STORIES // CALVIN KLEIN // & OTHER STORIES // ORGANIC BASICS // MIMI HOLLIDAY (udsalg)

undertoej_col

12 kommentarer

 1. Marianne siger:

  Jeg starter på mit første rigtige voksenjob om en uge. Og jeg er nærmest bange, hah! Hvor åndssvagt er det ikke? Det er jo lige præcis dén der barnlige glæde, jeg skal have fat i! Jeg var også typen er glædede mig til skolestart. Og semesterstart på uni for den sags skyld :p Et helt nyt og friskt skoleår. Så nu vil jeg prøve at glæde mig lidt i stedet for 🙂 tak for det!

  1. Cathrine siger:

   Det er da SÅ spændende, Marianne, hvad skal du lave? Du må købe et nyt sæt undertøj eller en kalender og finde barneglæden ved nye eventyr frem 😄 KH

 2. Anna siger:

  Uha, den spænding og glæde kan jeg godt huske! At købe nye blyanter, bog-papir og klistermærker 😉 og et nyt sæt tøj.. som om et helt nyt liv skulle til at starte. Jeg er jobsøgende for tiden, så denne periode er både spændende og frustrerende. Jeg er derfor glad for, at der begynder at ske ting og sager på bloggen! 😉

  1. Cathrine siger:

   Præcis! Det var nærmest som om et nyt liv skulle begynde! Hvilket jobfelt søger du indenfor pt? KH

 3. Signe Caroline siger:

  Jeg vil foreslå Woron, også deres trusser. Seriøst blødt med blødt på 🙂

  1. Cathrine siger:

   Åhhh dem har jeg faktisk også kigget på! Jeg kender perifert en af pigerne, der startede det op. De er faktisk mega seje! KH

 4. Michelle siger:

  Jeg er selv selvstændig (freelancejournalist) og jeg elsker kalenderen Passion Planner og bruger den flittigt, når jeg lægger mål og drømme for mit lille imperium. Det er ikke bare en kalender, men også et værktøj til at klargøre hvilke mål og drømme, der er vigtigst for dig de næste tre/seks måneder, og så er kalenderen lavet sådan, at man fører de mål ind i den daglige planlægning. Og så er der to do-lister og doodle plads og nogle lidt hellige positive citater (det sidste kunne jeg nok godt være foruden) og den er lavet i lækkert læder og er pæn.

  1. Cathrine siger:

   Jeg kunne ikke finde den frem på app-storen? er det mon noget helt old school analogt? 😅 Det lyder genialt! KH

   1. Caja siger:

    http://www.passionplanner.com/
    Jeg har selv ledt efter en kalender, den her ser da fin ud! meget stilren. Jeg kan egentligt bedst lide at have det på telefonen, men det er som om de ikke rigtigt har lavet en app med kalender og doodle plads?!

    1. Cathrine siger:

     Hvor er de fine, Caja. De må da få lavet til en app-version – så har vi businessideen lige der!

 5. Malika siger:

  Ellers kan du også kigge på det danske lingerimærke Viola Sky. De har det smukkeste lingeri, som ikke tømmer pengepungen helt 🙂

  1. Cathrine siger:

   Uhhh, det kender jeg faktisk godt. Har dog ikke prøvet det. Hvordan er de på størrelserne? Går de langt nok ned? KH

Send en besked