Top

Det' da glimrende! – DIY

20.12.2011
Skabt af Cathrine

… Lam titel på indlægget, men det lå bare og kildede på tungen! Det skal dreje sig om neglelak med glimmer på. Nu er nytåret lige om hjørnet, og derfor er der alle gode muligheder for at kaste sig ud i glimmer! Og hvor heldig kan man være at det er absolut højeste mode med glimmernegle? De fleste mærker med respekt for sig selv har lanceret en eller anden glimmerlak – og THANK GOD for det! For så kan sådan nogle glimmersuckers som mig gå planken ud og lave diskonegle uden problemer. Opi har jo lavet en julekollektion med Muppet’s tema – i forbindelse med filmens premiere i USA. Den er super hypet, og det kan være svært at få fat på nogle af dem. Men der behøver ikke stå Opi på flasken og koste 125,- for at få effekten!

1) Klar lak fra Bourjois 2) Klar lak med glimmer fra Wet’n’Wild 3) Divine Swine fra Opi

Fra højre ses en hel almindelig klar neglelak, jeg fik i går et tip fra bloggen bag Vanadis bag Skyerne, hun skrev i en kommentar her på bloggen, at man kan lægge et lag klar lak og så drysse løs glimmer ud over neglene. Glimmeret kan fås i alskens farver og former i enhver Panduro, så her er der altså mulighed for at vælge lige den farve, man kunne tænke sig, og så er det også en temmelig drøj metode ? der er til mange glimmernegle i sådan en pose glimmer!

Næste lak i midten, den har jeg købt i Føtex! Jeg tror prisen var ca. 35-40,- og den minder til forveksling om Rainbow Connection fra Opi. Den er dog mere sølv end multifarvet. Men det er en fin pris og den holder lige så fint som de dyrere lakker. Så en tur i Føtex og lede efter mærket Wet?n’Wild er også en mulighed!

Sidste lak er fra Opis Muppet-kollektion, og de er nogle eftertragtede bæster. MEN i stedet for at give 125,- for dem i Magasin og andre fysiske butikker, så er der altså nogle muligheder for at spare lidt her! De koster 110,- her og ca. 90,- her. Der skal dog lidt porto på, men hvis man bestiller flere lakker, så hænger det jo sammen!

Til jer der tænker at glimmer kun virker i hverdagen, så kan jeg fortælle at hver gang jeg kigger ned på mine negle, så bliver jeg en smule gladere! Tænk et billigt trick, lidt glimmer på neglene og dagen er reddet. Follow my blog with Bloglovin

Send en besked