Top

… Det er bare fordi… Jo…

12.12.2016
Skabt af Cathrine

♥♥♥♥♥

Enogfyrre dage. Enogfyrre dage, siden jeg var her sidst. Og i meget af den tid har jeg tænkt og tænkt og egentlig også bare været. Været ude i verden, IRL, uden nogen som helst følelse af forpligtelse eller skyld over mit lille værested på nettet. Jeg har virkelig nydt at bruge mine aftener på mig selv. På serier, på Frida, på film, på at drikke te. For halvanden måned siden var jeg virkelig fed up over at være tilstede så mange steder. Arbejdsmails, blogmails, blog, arbejde, instagram. Det var lige på grænsen til, at jeg syntes, det var lidt synd for mig, haha! Og det har jeg tænkt meget over – hvad er det lige, jeg gider at bruge min tid på? Hvad er det, der er noget værd, og hvad er hvad værd? Og… Jeg kommer frem til det samme. Jeg savner jer, altså. Det gør jeg. Jeg savner jer. Og jeg savner et sted at tømme hovedet, og jeg har især de sidste to uger haft en gentagende gange; “EEEIIIJ, DET skulle på bloggen, hvis jeg havde sådan en…”.

Men det har jeg jo! Idéer er blevet flere og flere, og jeg har flittigt noteret dem i min lille bog, og så var min næste tanke bare – hvordan kommer jeg “tilbage”? Jeg havde ligesom idéen om, at når jeg havde sagt A, måtte jeg også sige B. Nu havde jeg ligesom skrevet på gensyn, og så kan man ikke bare… Det føltes lidt, som når man har diskuteret med sin kæreste, og et stykke henne i samtalen kan man måske godt fornemme, at man var gal på den. Og så vil man bare gerne trække i land. Men det koster lidt på kostbarheden. Sådan lidt at tabe ansigt.

Men. Det var jo bare et gensyn, ikke et storstilet farvel. Og vi har jo ikke været oppe at toppes – det har jo kun været i mit eget hoved, at jeg har diskuteret bloggens fremtid. Det har jeg til gengæld også gjort, og på de helt høje nagler. Og nu har jeg besluttet mig. Jeg vil jer mega gerne. Jeg vil gerne tilbage til bloggen. Spørgsmålet er jo så nu, om I vil have mig tilbage? Om I har fundet andre græsgange, indset at Rockeren sgu er kedelig. Om der overhovedet er nogen af jer, der hænger på?

Jeg har selv indset, at det sgu er lidt kedeligt bare at se serier og film hver aften. Selv om jeg elsker mit arbejde og mit kulturprogram på radioen og selvfølgelig skal være opdateret på dén front, så har jeg også brug for noget andet. Og… Over fem år – bloggen blev fem i november, mens jeg lå på sofaen og så fjerner på ipaden, sikke en fejring – har vi bygget det her lille sted op, og jeg blev egentlig lidt ked af sådan at smide det ud. Jeg vil gerne tilbage.

Men hvad så med Dunsen og Adam? Skulle jeg ikke tage og bruge tiden på dem? Jeg startede egentlig bloggen i sin tid bl.a. fordi Adam har et tidskrævende arbejde. Han har en del, hvis ikke hver dag, hvor han sidder på computeren og arbejder. Det er vores rytme; en hel del computertid, så det er ikke fordi, jeg tager tid fra ham, når jeg har siddet ved bloggen. Det passer egentlig ret fint i vores aftener, i vores liv.

Hvad jeg til gengæld også er kommet frem til i min egen diskussion, det er, at jeg ikke skal stresse over indlæg. Jeg skal derhen mentalt, hvor det er er en hobby. Bloggen er en hobby. Og det skal den være. I forhold til mit arbejde, ny kontrakt osv. så er dealen, at jeg ikke må lave sponsorede indlæg. I hvert fald de næste otte måneder som min kontrakt løber (“selvfølgelig” er det ikke en fastansættelse – men en tidsbestemt ansættelse – sådan ruller de i den branche, bwah! Også selv om jeg har været der i seks år!). Så der er altså ikke noget lønningsgrundlag i bloggen, og det betyder altså også, at den skal være sekundær. For mig, mentalt. Jeg skal ikke løbe efter at præstere på et vist niveau. Det er hyggeligt, når jeg har noget på hjerte, og så kan jeg også trække vejret selv om jeg ikke har et indlæg klar. Og dén tanke at få den over på et hobbyplan – det har taget noget af det pres, jeg har lagt på mig selv. Hvorfor gør vi egentlig det? Det der med at lægge et kolossalt pres på vores egne præstationer – det er jo sjældent noget der kommer ude fra. Der er jo ikke nogen, der på noget tidspunkt har bedt mig om noget som helst. Alt det der “burde” – det kommer kun fra mig selv! Se – der er endnu et punkt til indlægslisten.

Så… Gider I have mig tilbage? Kommer I til at spille kostbare? Eller er I der med åbne arme, som jeg virkelig håber?

MØS

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

469 kommentarer

 1. Michala siger:

  Hurra! Åbne arme 😉

  1. rockpaperdresses siger:

   Michalaaaa <3 <3 <3

 2. Marie siger:

  Jaaaaaaaaaaa.. åbne åbne arme!!

 3. Laura siger:

  Jaaaa, Cathrine! Jeg har SAVNET dig!

  1. rockpaperdresses siger:

   Jeg har savnet jer! KH

 4. Marie siger:

  Jeg har de mest åbne arme i hele verden. Det kan godt være, at det lyder lidt underligt, men jeg har den ondelyneme savnet dig! Meget!

  1. rockpaperdresses siger:

   Jeg har også savnet jer <3

 5. I knew it Cathrine!
  .. Du ér altså blogger.
  Don’t fight it – og velkommen tilbage B-)
  (Ps. Kom faktisk til at tænke på dig igår, da jeg lavede rejseindlæg på bloggen, fordi jeg faldt over et billede i foto-mappen, af en mops jeg fandt i Budapest’s gader og derfor sendte derfra, til min hundeskrukke veninde 😀 Lignede (sjovt nok) Frida på en prik)
  – A

  1. rockpaperdresses siger:

   Haha, det er jeg! Sådan er det åbenbart! Awww den lille pelsven ville jeg gerne seeee 😀 KH

 6. Anne siger:

  Jaaaaa!!! Kom tilbage til os søde Cathrine. Du er i den grad savnet. Jeg gik ind på din blog – som jeg har gjort meget de sidste 41 dage – for at se, om du måske alligevel havde lavet et lille indlæg. Det har du aldrig, men så netop i dag. Og da jeg begyndte at læse det, sad jeg med en frygt for, at “åh nej, nu har hun besluttet sig for helt at lukke ned..” Jeg fik helt ondt i maven, men hvor blev jeg glad, da jeg så, at du også savner os. Du er savnet. Med andre ord: Jeg har åbne arme!!!

  1. rockpaperdresses siger:

   Det er jeg så glad for Anne – og tak fordi du blev hængende. Jeg var fanme lige nervøs. Der gik lige lidt, før der kom tanker fra jer <3 Var helt bange for, at I var gået! KH

 7. Mette siger:

  Hurra, hvor er det godt! Mine arme er meget, meget åbne

 8. Mine siger:

  juuuhuu hvor blev jeg glad da jeg klikkede ind og så at der idag var et nyt indlæg 🙂 har jævnlig klikket ind for at se om der nu skulle være kommet noget 🙂 velkommen tilbage :)Er glad for at du gider at blogge igen, og jeg synes også det er bedst med indlæg af interesse og ikke kun fordi man skal 😀

 9. P siger:

  Du har været savnet! Så kort kan det vist siges! 🙂

 10. Janne siger:

  JA JA JA!!!! ❤️❤️❤️
  Jeg har aldrig kommenteret her før, men du har hele tiden været min yndlings blogger. Jeg har tjekket siden jævnligt for nu at se om der er alligevel skulle være kommet et nyt indlæg. Så du er velkommen tilbage, også på hobbyplan

 11. ann katrine krebs siger:

  jæs mann!!! har virkelig været over at du ville stoppe, så er mega vild med at du kommer tilbage!! har også smugkigget engang imellem for at se om du havde lagt noget op.. men endelig, så kom der noget!!:) Jubi !

 12. Louise siger:

  Dagens bedste nyhed! Ingen skriver som dig og intet bringer så meget eftertanke som dine indlæg. Velkommen tilbage 🙂

 13. Sacha siger:

  Ja! Ja! Jajajajaja! Jeg klikkede tilfældigt ind for at læse dit Bali indlæg og blev så lykkelig. Som de andre siger: kanon åbne arme!!

 14. Stine siger:

  Jaaaaaa. VELKOMMEN TILBAGE. Jeg var lige begyndt at læse fast med inden du holdt pause, så jeg er så super mega glad for, at du er tilbage igen. Dine tekster, fortællinger og billeder er så fin hverdagsinspiration. Endnu engang, velkommen tilbage 🙂

 15. Stephanie siger:

  JAAAAAA dagens bedste nyhed!! FEDT du gerne vil blogge igen. Jeg har sørme savnet dine indlæg, så det er godt du ikke lukkede din instagram også, så jeg har kunne følge med ;-). Så var der trods alt lidt rockerstøv i hverdagen. Velkommen tilbage, Cathrine! 🙂

 16. Christine siger:

  Juhuu! Velkommen tilbage – du, dine fine skriverier og smukke billeder har været savnet!

 17. Christina siger:

  OMGOMGOMG!
  Jajajajajajajajajajaja! Vi gider dig. Vi elsker at have dig i radioen mens vi laver aftensmad, og vi elsker når du poster på insta – men vi hr virkelig savnet rockeren.
  Velkommen tilbage <3 vi er her stadig. Og det er du heldigvis også. Hurra.

 18. Laura siger:

  Bedste bedste bedste nyhed!! Jubiii

 19. Emilie siger:

  Ja ja jaaaa!!
  Den bedste nyhed! TAK fordi du kommer tilbage 🙂 GLÆDER mig til dine indlæg igen… Om så de kommer hver dag, en gang om ugen eller en gang om måneden. De er fantastiske og jeg læser med lige meget hvad.
  Og tag det i dit tempo. Ingen stress fra os 🙂

 20. Michels siger:

  Yaaaaaaaaay

 21. Inge siger:

  SÅ blev det alligevel en god mandag! Hvor er det bare skønt, at du har fået blog-lysten tilbage

 22. Kirsten siger:

  Velkommen hjem 🙂

 23. Caja siger:

  Gu har vi da ej fundet noget, der er bedre end dig. Det kan vi jo ikke? Velkommen tilbage!

 24. Elisabeth siger:

  JAAAAAAAA

 25. Sødeste Cathrine – vi gider så MEGA godt at have dig tilbage <3 <3 <3 <3 <3

 26. Benedikte siger:

  Bum! Første kommentar nogensinde. Det er vist passende: jeg har aktivt savnet din stemme, æstetik og syn på tilværelsen her internetland. En tilbagekomst på hyggeligt og lystdrevet hobbyniveau ville være det bedste! Hurra!

 27. Kia Glad siger:

  Jubiii! Jeg har virkelig savnet dig, så jeg står klar med totalt åbne arme 😀 Og respekterer fuldstændig at du kører bloggen på hobbybasis. Hellere at du blogger når du har noget på hjerte, end at du stresser over at sende en masse indlæg afsted. Det er indholdet der betyder noget, og dit indhold er værd at vente på 🙂

 28. Kathrine siger:

  Yaaaaaaaaass!! Velkommen tilbage!!

 29. Sara L. siger:

  Det ville være umuligt at finde andre, som kan måle sig med dig! Vi står klar med åbne arme, flag og virtuelle krammere og er lykkelige over, at du gerne vil komme tilbage <3

 30. Sabina Zink siger:

  Århh, hvor er det godt! Jeg har sådan savnet dig og dine altid skønne indlæg 🙂 Velkommen tilbage <3 Et stort virtuelt kram fra mig.

 31. Mie siger:

  Da Frida poppede op på min skærm på Bloglovin, var min første reaktion et lille hvin.

 32. Pernille siger:

  Jaaaaaaa. Velkommen tilbage, jeg har i hvert fald aldrig været væk 🙂 Kun kigget ind forbi ind i mellem i håbet om der var nyt og i dag.. Der troede jeg næsten ikke mine egne øjne 🙂 TAK fordi du er tilbage 😀

 33. Katrine Hansen siger:

  Det er med åbne arme…

 34. Sabina Zink siger:

  Årh, hvor gør det mig glad! Jeg har sådan savnet dig og dine indlæg 🙂 <3 Velkommen tilbage!! Stort virtuel kram herfra

 35. Anne siger:

  KÆMPE MEGA MEGET ÅBNE ARME 😀 Bedste julegave du kan give alle os læsere!

 36. Line O. siger:

  ET STORT FEDT “JAAAAA!!!!!!” HERFRA!
  Du har manglet i blogland siden du “forlod” det. Du skriver så fint, kender København og de gode steder som din egen bukselomme og tager dragende smukke hverdagsbilleder. Og så smitter dit smil!
  Hurra for dette indlæg!

 37. Therese B siger:

  JA! Det er fedt

 38. Katrine siger:

  Jaaaaa! Du har været meget savnet! Velkommen tilbage og højt hurra!

 39. Louise siger:

  VI ER DER MED ÅBNE ARME!!!

 40. Beam siger:

  Jæs, baby! STORT kram og velkommen tilbage! Dejligt at se du er tilbage! Det blev alligevel en god mandag – du har vist noget med mandage, hæhæ! Meldte du ikke fin pause på en mandag?
  Ååhr, jeg er GLAD for at du er tilbage! Woohoo! ❤️

 41. Louise siger:

  VI ER DER MED ÅBNE ARME!!!

 42. Velkommen tilbage – du har været savnet <3

 43. Annika siger:

  Åh, hvor jeg bare mangler min yndlings rocker! Kom tilbage til os! Blogfans vil aldrig være det sammen uden dig! ❤️❤️❤️

 44. Thit siger:

  JA, JA, JA! Vi savner dig, og jeg tænker ofte “gad vide, hvad Cathrine har på/laver/tænker”. Jeg glæder mig til at følge med – også hvis det kun er et indlæg om måneden. Alt er bedre end ingenting. Tak for bloggen (og dig). Klem

 45. Louise S siger:

  JAAAAAA, vi gider megagodt have dig tilbag! Og det er da bare så ok, at det bliver på lavere blus. Ærligt talt kommer jeg nok ikke til at savne spons – også selv om du altid har været god til at pakke det ind i pænt og relevant papir, og selv om det betyder, at indlæggene måske kommer mere sporadisk i perioder. Jeg vil glæde mig til hvert og et!

 46. Sofia siger:

  Jaaaaaaa!!! Wuuuuhu

 47. Amalie siger:

  Du er så savnet.
  Jeg sad i sidste uge og kiggede dit feed igennem på Instagram bare for at få lidt rockpaperdresses og jeg overvejede sådan at skrive at jeg savnede dig og din blog.

 48. Katja siger:

  JUHUUUU!!! MEGA åbne arme her fra!!!!!

 49. Michelle siger:

  Ja ja ja! Jeg har helt åbne arme! Velkommen tilbage 🙂 og så vil jeg lige tilføje, at jeg kan meget bedre lide, at læse blogs hvor bloggeren ikke lever af det. Jeg vil meget hellere læse om dit liv med arbejde og andre hverdagsting, end samarbejder og events. 🙂

 50. Katrine siger:

  Ja for filan! Ih jeg har savnet din blog – velkommen tilbage <3

 51. Line Jessen siger:

  Hver gang jeg har set dine billeder på Instagram har det været med håbet vender hun mon tilbage? Kigge på bloggen intet endnu.. øv..
  Så her bliver det med kæmper krammere du blir modtaget!

 52. Anette siger:

  Jeg kunne ikke forestille mig noget bedre

 53. Ida siger:

  ÅBNE ARME 🙂

 54. Dottekvot siger:

  Det er så godt, at du er tilbage. Du har været savnet! Lad være med at stresse over bloggen; skriv, når du har lyst og tid. Og velkommen tilbage!

 55. Simone siger:

  Du har været så savnet! Har ikke engang overvejet at ‘unfollowe’, og jeg håbede sådan at du ville komme tilbage. Jeg tror ikke, du vil møde andet end åbne arme 🙂 du har (for mig) alle dage været den mest specielle og interessante blogger at følge.

 56. Jannike siger:

  JA FOR FANDEN!! Jeg hører kun P3 for at høre på dig, og savner bloggen hver gang jeg ser du lægger nyt op på bloggen.
  Du var – og er – min yndlingsblogger C, og jeg glæder mig allerede!
  Kh hende der har haft en pige crush på dig siden jeg mødte dig på Roskilde Festival <3

 57. simone siger:

  JA DA!!!!!!! <3

 58. Ditte siger:

  JAAAA gu faen vil vi have dig tilbage! 😀 Du har været SÅ savnet. Er så lykkelig for, at du vil skrive flere indlæg – også selvom de er få og bliver udgivet sporadisk 🙂

 59. Catherine siger:

  Simpelthen den bedste nyhed. Velkommen tilbage! Jeg glæder mig allerede til at læse med igen:)

 60. Turid siger:

  Jaaa mand! Mega åbne arme herfra 😀 Jeg håber og krydser fingre for, at du finder ro til at holde det på hobby-plan – for jeg er kun glad for at læse noget fra din hånd – hvor få indlæg det så måtte være 🙂

 61. Malene siger:

  JUUUUUHHHHUUUUUUULLLL JUBI blev der sagt!

 62. Mia siger:

  WUHUUU dagens nyhed!! Har flere gange kigget om der var nye indlæg! Elsker og forguder din blog

 63. Ditte N. siger:

  Selvfølgelig er vi her stadig! 😉 Jeg følger dig via bloglovin’ og bliver bare glad når jeg ser der et nyt fra dig.

 64. Stine Normark siger:

  Mandagens bedste nyhed!!!!

 65. Nikoline siger:

  Velkommen hjem! <3

 66. Karina B. siger:

  Jaaaaa, juhuuu jubiiii, hurraaaaa!!!
  Så faldt den helt fede julegave da godt nok tidligt i år 🙂 Tak for den søde, dygtige Cathrine <3
  Jeg glæder mig til hvert eneste indlæg fra dig fremover.

 67. IdaM siger:

  WUHUUUUUUUUUUU!!! <3<3<3

 68. Katrine Lund siger:

  Dagens absolut BEDSTE nyhed! ❤️

 69. Pernille siger:

  Jaaaaaaa!!!!! Nu er jeg lettet

 70. Eline Vemmelund siger:

  YES(!) Instagram kan noget, men ikke helt det samme som det lille univers du så fint har skabt her på domænet. Jeg har savnet dine skriblerier, både de helt nede på jorden hverdags-tanker og de mere refleksive indlæg. Du kan noget særligt med ord og som flere skriver, så er lidt bedre end ingenting.

 71. Katrine T siger:

  Mega åben arme – ingen slår din blog, så du er i den grad savnet!
  Jeg under dig din orlov, for jeg er sikker på den har gjort dig godt. Jeg glæder mig til at følge med igen 🙂

 72. Laura siger:

  JAAAAAAA, for pokker!!

 73. Marianne siger:

  Vi er SÅ SÅ SÅ SÅ mega klar på at dig tilbage!!!!! Jubiiiii 😀 😀 og ingen sponsorerede i indlæg? Det er jo KRÆS for dine læsere. Ej men altså! Er det den 24. december eller hvad foregår der? 😀 😀

 74. Line N. siger:

  Jeg vil elske hvis du kom tilbage! Og ligemeget hvor mange/få indlæg der kan blive tid til, så skal jeg nok læse med! Juhuu 🙂 Og rigtig glædelig jul!

 75. Maja siger:

  Jeg er der og du er så savnet!!

 76. Victoria Å siger:

  Juhuuu! Har savnet dine indlæg! <3

 77. Pernille siger:

  Jajaja!!! Jeg har i hvert fald savnet dig!

 78. fie Nylandsted siger:

  Jeg har med et spinkelt håb, dagligt suset forbi din side, for at se om du mon havde “fortrudt”. Der er ingen sure miner, kun et Hurra for det, og for dig! Og velkommen tilbage. Du har været savnet.

 79. Helene siger:

  JAA! Kom tilbage til os

 80. Camilla siger:

  Jubiiiiiiiii bedste nyhed!!!!!

 81. Kristine L Christensen siger:

  Jaaaaaa! Vi vil elske at få lov at høre fra dig igen 🙂

 82. J. siger:

  KOM <3

 83. Mette siger:

  Juhuuuuu! Bedste nyhed at klikke ind til midt i eksamenslæsningen. Jeg har sgu savnet dig Cathrine, for selvom der er mange dygtige, blogskribenter i blogland, er du altså toppen af poppen <3 Helt sikkert også på hobby-basis !

 84. Kir siger:

  JAAAAAA!!! Det er dagens bedste nyhed i min trælse eksamensboble! Jeg er ikke spor kostbar og meget glad!

 85. Camilla GH siger:

  JA! Dagens aller bedste nyhed!!

 86. Caroline Dahl siger:

  Kæmpe store åbne arme din vej Cathrine! Du har i dén grad været savnet <3

 87. Thea siger:

  JA JA JA JA JAAAAAA! Mit humør blev lige 1000-gange bedre, selvom jeg sidder midt i eksamenslæsning!!!
  Velkommen tilbage <3

 88. Katrine siger:

  JAAA! Velkommen tilbage <3

 89. Nanna L siger:

  JA ❤️ Om der så kun kommer et indlæg hver anden måned, så vil jeg glæde mig over det og nyde det ekstra meget! Velkommen hjem!

 90. Andrea_CPH siger:

  Mon ikke der er åbne arme over hele linien? Det er der i hvert fald hér 🙂

 91. Rikke siger:

  Dagens bedste nyhed!

 92. Emilie siger:

  Det var virkelig den bedste nyhed, at starte ugen på!! JUBIIIIII 😀 😀 😀
  Jeg har ihvertfald savnet dig!

 93. Katrine siger:

  I løbet af de sidste 41 dage har jeg MANGE gange tænkt, at jeg savnede at læse noget fra dig. Det er ligesom ikke helt nok “bare” at følge dig på Instagram. Velkommen tilbage, kære Cathrine. Du har dælme været savnet! Ingen over, ingen under <3

 94. Kristina siger:

  Jaaaaaaaaa

 95. Mia siger:

  Njaaaa, jeg tror lige jeg spiller kostbar et øjeblik.
  Okay, done!
  Velkommen tilbage.

 96. Christina siger:

  Jaaaa! Jeg forstår slet ikke dit behov for at “forklare” at bloggen bliver en hobby – for det er ligepræcis derfor jeg elskede at komme her!! Det var så dejlig relaterbart i forhold til så mange af de andre. Så velkommen tilbage, du har været rigtig savnet. Glæder mig til at læse om dine små hverdagssysler igen 🙂

 97. Mette Andersen siger:

  Sjældent har jeg været så glad for en nyhed om en blogger der kom tilbage! Tidligere når bloggere har lavet det stunt, er jeg væk allerede – over bjergene, men ikke dig søde Cathrine!
  Velkommen tilbage – glæder mig allerede til at se alle notes skriblerierne komme til live!

 98. Astrid siger:

  Armene er åbne!

 99. Maria S siger:

  Du er SÅ meget velkommen tilbage, Cathrine! Jeg ved, vi er mange, der har savnet dig, og ikke kan (eller vil) nøjes med din stemme i radioen eller se dig på insta 😉
  Optursmandag level 100!!

 100. Celine siger:

  ÅRH JA!!! <3

 101. Ida siger:

  Kæmpe åbne arme og synes kun det er fedt med bloggen som en hobby, vi andre har også et “fuldtidsliv” ved siden af, så jeg synes det er meget mere relaterbart og rart på den måde <3

 102. Marie siger:

  Dagens mest glædelige nyhed!!! Jeg elskede elskede elskede at følge dig, og har fulgt dig i mange år, og var virkelig sørgmodig over dit “på gensyn” for nogle måneder siden <3
  Det kildede helt i min mave da jeg opdagede på min bloglovin-feed at du havde udgivet et indlæg og jeg er SÅ klar til at tage imod dig med åbne arme! På DINE præmisser, når det passer ind i dit skema og når du RIGTIG har lyst. Det virker som om din pause har været god for dig.
  Jeg har savnet dig, og en varm velkomst tilbage søde Cathrine.

 103. helena siger:

  Bedste nyhed! Tror kun din blog bliver bedre af at du “sætter den fri” og kun skriver når du har noget på hjerte. Jeg glæder mig til at læse med!

 104. Karoline siger:

  This made my day!! Hjertelig velkommen tilbage skønne du! Jeg har altid følt at bloggen var din hobby i den måde du arbejder med den på – så jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der synes det ville være formidabelt at du gav lyd når DU har lyst, tid og overskud <3

 105. Camilla F siger:

  Jubiiii!!!
  Det er en super nyhed og jeg tror virkelig, at jeg skriver på alle dine læseres vegne, når jeg fortæller dig at du slet ikke behøver forpligte dig. Skriv når du har lyst og noget på hjerte. Det er som om bloggere SKAL præstere indlæg hver dag eller hver uge og helt ærligt. NEJ, det behøver du ikke. Som med alle mine veninder, så er der bare tidspunkter i livet hvor man har mere eller mindre plads til hinanden og det betyder ikke at vi er dårligere veninder af den grund.
  Jeg vil blive ved med at være her og læse de ord du tilbyder mig, men jeg sætter ingen krav om hvor meget du gi’r mig

 106. Cecilie siger:

  Den bedste nyhed længe..!! Du er så savnet ☺️ de andre piger er gode, men du har lige lidt ekstra..!
  Og så ser jeg det kun som positivt, at det er på hobby plan – så er det sådan ligesom “ægte” dig

 107. Nina NF siger:

  Jaaaaa!

 108. Cecilie siger:

  Jaaaaaaaaaa, BEDSTE nyhed ever!!! (okay, næsten i hvert fald) 😀 Velkommen tilbage, du har været savnet! Og gør det nu i dit eget tempo, vi er med hele vejen! <3

 109. Ditte M siger:

  Yeeeeeeeees, du har været savnet! TAK – bedste julegave 😉
  … og det er altså ikke bare noget jeg siger, dine indlæg (og også gamle indlæg) er guld værd når man er på barsel og baby sover;-)

 110. Eva siger:

  Jubiii at du er tilbage! Din blog er og bliver den bedste 🙂

 111. Sarah siger:

  JAJAJAJAJAJA! Bedste julegave, juhuu – velkommen tilbage!!

 112. Lisbeth siger:

  Sjældent har arme været så åbne!!!! <3333
  Fuck det er den bedste mandag længe. Yay!

 113. Ida siger:

  JAAAA, bedste tidlige julegave ever – du har været savnet

 114. Louise siger:

  Det er med kæmpe gigantiske åbne åbne!!! ❤️ Velkommen tilbage! Og hvor vil jeg bare elske at følge en ren hobbyblog! Ingen sponsorede indlæg lyder jo direkte fantastisk

 115. Sofie siger:

  JA!

 116. Ditte siger:

  YAY! Jeg har savnet dit farverige univers – velkommen tilbage 🙂

 117. Caroline siger:

  YEEEEEEES hvor er det godt <3 <3

 118. Julie siger:

  Yay!!! Du er ventet og velkommen tilbage. Jeg har savnet dig!

 119. Ditte siger:

  JA JA JA! Hvor blev jeg glad da dette indlæg poppede op! Du skal være så hjerteligt velkommen tilbage i blogland, hvor er det da bare skønt.

 120. … Hvor herre bevares. Jeg håbede sådan, at du ville blive væk.
  😉 :-*

 121. Helle siger:

  Hvis ikke 79 positive kommentarer er nok, så kommer her nummer 80: Ja, tak… Armene er åbne, ingen kostbare miner. Kun glædelige forventninger til dine opdateringer. I dit tempo!

 122. Kristine siger:

  Jeg kommer i hvert fald ikke til at spille kostbar! Jeg savner dine i indlæg om alt muligt og ingenting og den måde du skriver på er bare så hyggelig. Så tak fordi du også savner bloggen!!

 123. Camilla siger:

  Kære Cathrine. Jeg har forgæves tjekket ind her flere gange efter dit “på gensyn” i håbet om at du fortrød.
  Samtidig har jeg prøvet at finde en fin substitut for bloggen her, som kunne tilfredsstille mit ugentlige behov for blog-læsning – men forgæves.
  Og hey! Du kan jo altid aftale med dig selv at det er okay “at tjekke ud” og holde ferie fra bloggen en gang om året eller lignende; ligesom alle andre har 6 ugers ferie de skal bruge i løbet af året.
  Kom du bare tilbage du! Kh <3

 124. Anna siger:

  Selvfølgelig vil vi det! Jeg tjekker bloggen ugentligt med et lille håb – så jeg står med åbne arme og klar til den store genforening. Vi vil hellere have en lille bid en slet intet – tag det i dit tempo 🙂 vi følger glædeligt med!

 125. Julie siger:

  Åbne arme! Det her er dagens bedste nyhed!!!

 126. Jeg har også tjekket ind flere gange og GLÆDER mig over at du vil tilbage! <3 Jubiiii

 127. Maria siger:

  JAAAAA! Jubii for en julegave 😀 Jeg er vel nok glad for, at du har lyst til at skrive herinde. Om det så er en gang om ugen, måneden eller hvordan, så synes jeg simpelthen bare det er skønt at læse noget fra dig 😀

 128. Astrid Marie siger:

  Jeg er såååååååå glad og mandagen blev så meget bedre <3
  velkommen tilbage x10000!

 129. Charlotte B siger:

  Har mega savnet dig. Gør som du vil med DIN blog, ikk’ å’, og skriv ligeså meget eller lidt, som du vil. Vi er her sgu!

 130. Camilla.cph@hotmail.com siger:

  Åbne arme sgu da!!! Vi savner da også dig

 131. S siger:

  Jaaaaa! Vi vil gerne have dig tilbage 😀

 132. Linea siger:

  Jaaaaa! Verdens bedste blog, altså. Hvor er det skønt!

 133. Mette Glerup Kristensen siger:

  Jaaaa ja ja! Bare ja og masser af klap i hænderne.
  Vil glæde mig til at følge med – endda på hobbyplan. Lysten der driver værket. Dejligt du er her igen. <3

 134. Karina siger:

  Så sent som her til eftermiddag, da jeg så din Instagrampost fik jeg og ærgrede mig over, at min yndlingsblogger var gået på pension – så HELL YES!

 135. Marlene J siger:

  Ja, ja, ja, søde Cathrine! Bare JA! <3

 136. Mette Bjørn siger:

  Ja TAK! Så god en nyhed!

 137. Nadja Mia siger:

  Dagens bedste overraskelse!!! Welcome back, mannnnnnn!

 138. Julie siger:

  JA JA JA JA JA!

 139. Sabine siger:

  Hurra ! Vi har også savnet dig ❤️ Velkommen “hjem”

 140. Trine siger:

  JA! Du er klart den bedste blogger – i mine øjne 🙂 Jeg har flere gange været inde og smugkigge og håbet, at du skulle have ombestemt dig.

 141. Simone siger:

  Jaaa!!

 142. katrine siger:

  Jubiiii… du har været SAVNET, big time!!!! Sikke en dejlig nyhed. Glæder mig allerede til du skriver igen. Stort kram til dig 🙂

 143. Sine siger:

  JAAAA. Mit hjerte hoppede næsten et slag over, da jeg så, at der var et indlæg fra dig!
  Vil så gerne have dig tilbage og står klar med åbne arme! Jeg har savnet dig – yndlingsblogger! <3

 144. Christina N. siger:

  Velkommen tilbage!

 145. Tanja Maria siger:

  Jeg vil mega gerne have dig tilbage. Du har været savnet!

 146. Caroline siger:

  Jeg er fandme ikke for kostbar: KOM TILBAAAAGØØØØH Rocker! 🙂
  Det er kun fair at bloggen er din hobby – at læse den er jo vores. Og som læser kan man altså bare mærke når bloggeren ikke har hjertet med i dit – så hellere få gode indlæg, en end masse sponsorerede af slagsen 😉
  Velkommen tilbage, du har været savnet 🙂

 147. Anne siger:

  Jeg gider godt :-). Jeg synes, at din blog kan noget helt særligt og har som mange af de andre skriver også været inde at kigge indimellem i håbet om, at du kom på andre tanker. Tak fordi du deler dine tanker og dit liv med så stor generøsitet. Glædelig jul!

 148. Julie siger:

  JA TAK!

 149. Cecilie H siger:

  Skøn julegave at du er tilbage! Din blog har altid været en af de få, jeg holdt mig opdateret på løbende om dagen, for den er simpelthen et hyggeligt frirum og stor inspirationskilde!

 150. Signe O. siger:

  Kom i mine arme!! (Det lød på en måde grotesk forkert…) Jeg fornemmer en Bieber-fangirl-agtig stemning i kommentarfeltet; “Vi eeeeelsker dig!” Haha. Men det gør vi sgu. Altså elsker dig lidt. 🙂
  Velkommen “hjem”! Og i øvrigt er “på gensyn” jo sagt med en formodning om, at man ses igen! 🙂

 151. Alberte siger:

  YES!

 152. Karoline siger:

  JA JA JA! Dagens bedste nyhed. Og jeg kom altså hjem til en kæreste, som havde en kæmpe overraskelse i ærmet. Så det siger ikke så lidt… Manner, jeg har savnet dig!

 153. Simone siger:

  Jeg blev så glad, da jeg så, at der lå et dugfriskt indlæg fra dig. Mega meget ja til dig og Rockeren! <3

 154. Therese siger:

  Kommenterer ellers aldrig (selvom jeg har fulgt med et par år efterhånden) – men blev bare SÅ GLAD da jeg så at der var nyt fra dig!
  Du har været savnet! 😀
  og virkelig en fin frisure du har fået – den klæder dig rigtig godt 🙂

 155. Marie Lundholm siger:

  Det er vi vist mange som er glade for 🙂 🙂

 156. Kat siger:

  Åh jeg har sådan savnet din blog, er totalt klar med åbne arme!

 157. Caroline W. siger:

  Åh jaaaaa! jeg har sådan savnet dig og din blog!

 158. Lisbeth siger:

  Kostbar? Hah! Jeg har savnet dig alt for meget (og talt alt for meget om det) til overhovedet at kunne lade som om, jeg var kostbar! Det her er uden tvivl dagens bedste nyhed, for hold op hvor har jeg savnet dine skriverier. At kunne følge med om kommentere i en lind strøm. At komplimentere dig for hvor mega godt dit nye hår klæder dig! Og hvor seje I er i radioen om eftermiddagen.
  Stort velkommen tilbage, søde Cathrine. Hobby bloggende rocker lyder som en ganske skøn titel i mine ører 😉
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 159. Caroline siger:

  Ejjjjj jamen Katrine dog – jeg får helt gåsehud her mens jeg sidder jeg smiler. Så sent som igår sad jeg og tænkte på, at jeg faktisk savner dig på bloggen. Savnede dine gode indlæg med så meget mening og dybde. Hvor er jeg glad og det er resten vist også! Velkommen tilbage! Men lov så bare, at det kun bliver af lyst – ikke noget med dårlig samvittighed over “kun” at skrive 1-2 indlæg om ugen, hvis det er det du har tid til!
  KH Caroline

 160. Mia-Maria siger:

  JA da!!!!
  Hilsen TROFAST læser, der stort set aldrig kommenterer, men dette var jeg nødt til at kommentere på… Velkommen tilbage 🙂

 161. Louise siger:

  Velkommen tilbage! Dejligt at du er her!

 162. Sofie siger:

  Jaaaa kom tilbage!

 163. Sanni siger:

  Udelukkende åbne arme herfra ❤

 164. Line siger:

  Jaaa!!

 165. Lenette siger:

  Velkommen tilbage <3 Du har været savnet!

 166. Emma siger:

  Du får en kæmpe krammer af mig og et velkommen tilbage!

 167. Mette H siger:

  ÅH KOM TILBAGE!!!
  Har sådan savnet dig – og sidder seriøst rørt til tårer over du kommer igen!!! Endnu engang er du anderledes; du kommer tilbage!!!! Ih det er dejligt!!! Din stemme i radioen er ikke nok; det er jo ikke den “rocker” jeg holder mest af

 168. Maja K. siger:

  Ejjj, Cathrine hvor fedt! Har virkelig savnet din blogging, og tjekket bloggen flere gange om ugen for at se, om der snart skulle være noget nyt. Så absolut åbne arme herfra!
  Glæder mig til igen at læse med 🙂

 169. Lea siger:

  YAY, velkommen tilbage – det glæder mig smadder meget ❤
  Virtuelle knus herfra

 170. Caroline siger:

  Kom endelig tilbage! Dig og Frida modtages med åbne arme <3

 171. Sarah siger:

  Helt klart åbne arme herfra! 🙂

 172. Cat siger:

  Wuhuuu hvilken lykke at åbne sin bloglovin og se at du har lavet et indlæg 🙂 blir fantastisk at få din blog tilbage !!!!!! 🙂

 173. Line siger:

  ÅBNE AAAARMEEEEEEEE! <3 <3 <3 <3

 174. Camilla Green siger:

  IHH JA! ❤ Kom endelig tilbage. Har drømt om dette øjeblik i enogfyrre dage og nu sker det. Om så det bare er et enkelt indlæg en gang imellem. Har tjekket din instagram hver dag på nettet (har slettet appen, ellers kan jeg ikke styre det) for at få et glimt at dine outfits og andre små finurligheder og nu er du her igen. Velkommen tilbage ❤

 175. Karoline L siger:

  Det er tæt ved den bedste julegave man kunne ønske sig! Jeg har været decideret trist over, at din blog stoppede. Hurra for at det ikke er tilfældet!

 176. sidse siger:

  Du har været savnet i hverdagen! 🙂

 177. Maja siger:

  Sikke en lykkelig slutning på hvad der ellers har vist sig at være noget af et skod år! Det her er den fineste solstråle der bryder igennem den mest grå himmel. Jeg glæder mug til igen at læse alle dine geniale ord og få et indblik i dit glimmer univers. Velkommen tilbage yndlingsblogger

 178. Lisbet siger:

  Mega meget åbne arme herfra, kære Cathrine (jeg staver endda dit navn rigtigt denne gang, hah)! Dagens absolut bedste nyhed 😀

 179. Jenny siger:

  Som jeg skrev på Instagram, jeg savner din blog!

 180. Helle siger:

  Jaaa, kom tilbage!
  Jeg har savnet dig! Det er blot et par dage siden, at jeg sagde til min søster, som også læser med, at jeg savnede dine blogs! Så hjerteligt velkommen!
  Og du spørger, om vi har fundet andre græsgange – jeg har ikke… Du var og er [igen] blandt de tre blogs, jeg læser fast…
  Omend jeg elsker dine opslag, så elsker jeg endnu mere den integritet der ligger i at skrive noget, når der er noget på hjerte… Også selvom det evt. vil betyde, at der ikke er lige så mange indlæg. Seriøst, du har så mange fine refleksioner på at være i livet og en skøn og spraglet stil til inspiration, begge dele forstås 😉 Og selvfølgelig er det sin sag at holde præstationen på et niveau, du har tid og kræfter til – der er 100 % opbakning herfra!
  Alt det bedste til dig, Cathrine!

 181. Emma siger:

  Åh ja! Kom tilbage til os

 182. Emma siger:

  Åh ja! Kom tilbage til os

 183. Cecilie F siger:

  Jeg kneb en lille tåre, da du sagde på gensyn… Så gensynet er glædeligt!
  Velkommen tilbage, vi står her med åbne arme!!!

 184. Cecilie siger:

  JA JA JA! Bedste mandags nyhed!

 185. Cecilie siger:

  Du har lige vendt en tung, grå og overskyet mandag til en dag fyldt med jublen; du er min absolut yndlingsblogger, og jeg kunne ikke være lykkeligere over, at du har valgt at komme tilbage! Jeg vil ikke bruge min tid på at spille fornærmet, men i stedet glæde mig til dit næste indlæg ❤️

 186. Helle siger:

  Kom kom kom

 187. Rikke G siger:

  Åbne arme! Kæmpe åbne arme og mentale kram herfra

 188. Sofie siger:

  SÅ dejligt du er tilbage på bloggen!! Har savnet dine lange og tænksomme indlæg. Alt du lægger op er så gennemarbejdet, det er virkelig fedt i forhold til mange andre korte indlæg.
  Mange hilsner 🙂

 189. Irene siger:

  Kom tilbage!!!

 190. Helle siger:

  Velkommen tilbage! Åbne arme herfra ♡

 191. Baysens siger:

  Yay!!!!!!!!! Du har sådan været savnet!

 192. Louiset siger:

  Rigtig store åbne arme her fra Nordjylland!!

 193. Cathrine siger:

  Velkommen tilbage!! 🙂 Du har været savnet.

 194. Nanna siger:

  Dagens bedste nyhed! Vi vil rigtig gerne have dig tilbage

 195. Charlotte siger:

  Jaaaaah ! 😀 Blev så glad, at jeg oprettede en profil, så jeg kan følge din blog… 🙂

  1. rockpaperdresses siger:

   Haha, hvor er det dejligt Charlotte 😀 I er fanme kære !KH

 196. Ida D siger:

  Jeg gik egentligt væk fra bloggen uden at lægge en kommentar, men så kom jeg i tanke om, at jeg faktisk har savnet dine indlæg. Og det fortjener du da at vide. Vi skal huske at rose hinanden, då altså; kom tilbage. Du er god!

  1. rockpaperdresses siger:

   Taaak Ida <3 Det skal vi nemlig, og det betyder faktisk rigtig meget, når I skriver. Det er en sær størrelse at sende noget ud, hvis ikke det føles som om, det er landet et sted. Så tak <3 KH

 197. Anna Louise siger:

  Med åbne arme, med mega meget åbne arme, hvis man kan det! Jeg har hver dag, i de 41 dage, været forbi bloggen, for tænk nu hvis du fik kolde fødder og alligevel gerne ville os, så skulle jeg sgu ikke misse det og komme videre – Du har ret, det lyder som en større kærlighedsromance.
  Dejligt at du er tilbage, vi ses herinde, det er sikkert 🙂

  1. rockpaperdresses siger:

   Juhuuu! Jeg er så vild med at I har kigget forbi og håbet – nu er jeg her <3 KH

 198. Anne S. siger:

  YYYYYYYYAAAAAAAAAAYYYYYYYYYY og JJJJUUUUBBBIIIIIII. Er vanvittig glad for, at du er tilbage. Og smid “burde” ud – jeg er glad, hvis du bare blogger en gang imellem!

  1. rockpaperdresses siger:

   It’s done Anne, promise! KH

 199. Trine siger:

  Kære Cathrine
  Jeg har faktisk checket ind på din blog hver eneste dag i håb om at du ville give et “pip”… hvad kan jeg sige? Kun at jeg er henrykt over, at du er tilbage.
  Kh. en trofast læser

 200. Sofie R siger:

  Åbne arme – all the way! Velkommen tilbage 🙂

 201. Sofie B siger:

  Jeg har næsten været inde at tjekke dagligt i håb om at du kom tilbage

 202. Sofie B siger:

  Jeg har næsten været inde at tjekke dagligt i håb om at du kom tilbage

  1. rockpaperdresses siger:

   <3

 203. June siger:

  JA!!!!

 204. Julie Nørgaarf siger:

  Jeg starter lige ud med at sige, at jeg har let til tårer, for det ikke virker helt vildt 😛 men! Jeg fældede en lille tåre, da du sagde, du ville stoppe med at blogge på ubestemt tid. Din blog er min absolutte yndlings! Jeg er helt vild med dit gode humør, din farverige stil og måden du skriver på! Dine indlæg læser jeg altid som det første, når jeg tid til blogkigning!
  Tak, fordi du kommer tilbage! Det er så fedt. Mine arme er helt åbne 😀

  1. rockpaperdresses siger:

   Awwww Julie, kunne jeg give dig en skulder, havde jeg gjort det. Hvor er du sød <3 No more crying! 😀 KH

 205. Carina siger:

  Du er SÅ velkommen tilbage. Jeg har savnet og manglet dig <3

 206. Helle siger:

  JAAAAAA!!! Nok er der mange blogs i blogland, men der er ikke mange af din kaliber. ÅH en god nyhed!!! VELKOMMEN HJEM 😀

  1. rockpaperdresses siger:

   Den varmeste velkomst i mands minde <3

 207. Helle siger:

  PS. Du har VIRKELIG været savnet!

 208. Nathalie siger:

  Har aldrig kommenteret i alle de ca 4 år jeg nu har fulgt dig på bloggen, men det der fortjener et kæmpe JAAAA!!! Rockeren tilbage på bloggen

  1. rockpaperdresses siger:

   GODT tidspunkt 😀 <3 KH

 209. Julie siger:

  Yes, gu vil vi gerne have dig tilbage! Yay

 210. Maria siger:

  JA, for fanden!!!
  Og for mig, som læser, ser jeg det kun som et plus, at det er på hobbyplan. Ingen røvsyge sponsorerede indlæg.

  1. rockpaperdresses siger:

   Det kan godt være, at de en dag kommer – men ikke foreløbigt 🙂 KH

 211. Sara siger:

  Jaaa, hurra!! Jeg så dig på cyklen den anden dag og blev først helt starstruck og tænkte så, at jeg virkelig savnede dine kloge overvejelser, smukke billeder og gode indlæg. Så hvor er det skønt, at du er tilbage – hellere en gang om måneden end aldrig!

  1. rockpaperdresses siger:

   Du skulle have råbt – men så var jeg muligvis drattet af cyklen, haha! KH

 212. Natassia siger:

  Ja! Du har været savnet 😀

 213. Julie siger:

  Jeg har tjekket bloggen nærmest dagligt fordi – hvad nu hvis du var tilbage? Og så var du det bare pludselig! Det er dæleme dejligt, altså!

  1. rockpaperdresses siger:

   Haha, jeg er glad for, at du ventede herinde 😀 KH

 214. Caroline siger:

  Kom tilbage!!!

 215. Fiona siger:

  Tog mig selv i at råbe højt: JAAAA! Jeg har SAVNET dine fine ord og glade billeder. Har tjekket din blog nærmest dagligt for at se, om du mon havde skrevet, at du vil komme tilbage <3 Så nej, ingen kostbarhed her. Bedste nyhed!!

  1. rockpaperdresses siger:

   Ahmen jeg kunne ikke bede om mere Fiona 😀 TAK! KH

 216. Mette siger:

  JAJAJAJA! FUCK JA ALTSÅ <3 Kæft, hvor blev jeg glad, da jeg så, at der var kommet et indlæg fra dig. Savner jo at høre om dig, dit liv, Adam, Frida, hvor du drikker kaffe, dine tanker og meget, meget mere. TAK, for at du gider os igen!

  1. rockpaperdresses siger:

   Jeg drikker stadig god kaf’ – har du været på Bowlmarket for nyligt? MEGA lækkert <3 KH

 217. Ann siger:

  Åh! Nej, vi har da ikke sluppet dig! Jeg har faktisk stædigt ikke-sluppet dig. Jeg havde simpelthen besluttet mig for et ikke-farvel, og aldrig fået læst dit sidste indlæg.
  Sådan kan jeg være lidt barnlig 😉 Men det har været et grumt efterår på mange måder, og jeg har ikke helt kunnet sige farvel til min yndlingsblogger også. Ret patosfyldt, men sådan er det altså. Jeg havde faktisk overvejet sådan en “shit, dig kommer jeg til at savne! Fordi … altså, du har på en eller anden måde betydet hel masse”, men jeg fik det aldrig gjort. Det der med ikke-farvel, og sådan.
  Men for DÆLEN det er godt at have dig tilbage! Det var ikke det samme kun på instagram.
  Vær her når du har noget på hjerte. Når du har lyst, og når du savner os. Så er vi her!
  Fordi, for sådan en som mig, hvor du har været med siden mit ryk til KBH og mit finden-mig-selv, betyder du altså meget. Bum.

  1. Ann siger:

   Hov. Ikke fordi jeg var sur på dig. Jeg kunne bare mærke, at jeg virkelig kom til at savne at læse indlæg fra dig, og det var jeg ikke klar til. Så jeg valgte struds-metoden, og gik med et ikke-farvel 🙂

  2. rockpaperdresses siger:

   Ann <3 Det er simpelthen den sødeste blog-kærligheds-erklæring jeg har læst længe. Altsååå! Jeg godtager, at du ikke sagde ordentligt farvel, nu du siger så varmt og hjerteligt velkommen tilbage 😀 KH

   1. Helle siger:

    Haha, Ann – jeg genkender mig selv i dette ikke-farvel! Ønsket om at du, Cathrine, kom tilbage var jo så stort… Plus du jo formulerede det mege åbent, alt kunne ske… Nogen gange kan det betale sig at være naiv 😉 Hvis der i en film er en åben slutning eller måske blot en halvåben slutning (eller måske også ret lukkede slutninger), hvis jeg ikke lige kan deale med det følelsesmæssigt, så digter jeg en happy end – sig jeg ikke er den eneste 😀 Og se, du kom jo tilbage, kære Cathrine, det var ikke et endegyldigt farvel… Og netop som du, Ann, skriver, så skriv når du har noget på hjerte og lyst, så er vi her <3

 218. Sarahb siger:

  JAAAAAAA KOM TILBAGE!!!!

 219. Sarah siger:

  Jubii yay! Den bedste nyhed i de sidste 41 dage! Velkommen tilbage – jeg er lige hvor du “forlod” mig (uden at det skal lyde dramatisk!) 😉

  1. rockpaperdresses siger:

   Haha, det er lige perfekt dramatisk. Jeg er vild med det! KH

 220. Fatima F siger:

  Jaaaaaaa!! Hvor er det en glædelig nyhed! Du er og vil altid være yndlingsbloggeren. Jeg har savnet din blog og har i mellemtiden nydt dig i radioen. Forhåbentligt kommer jeg til at nyde begge ting

  1. rockpaperdresses siger:

   Det er jeg så glad for Fatima! Jeg skal gøre mig umage! KH

 221. Louise siger:

  Jaaaa, bedste nyhed!!!

 222. Malle siger:

  JAAAAAAAA!!!!!!!!! Mega åbne arme! 🙂

 223. Simone siger:

  Jeg elsker at du er tilbage! Dine farverige billeder, måden du skriver på, og dig – jeg har savnet dig

  1. rockpaperdresses siger:

   Det er som at vende tilbage til et gammelt forhold – helt trygt og rart. KH

 224. Amanda siger:

  Kæreste Cathrine,
  Den mest vidunderlige nyhed længe! Du har været utroligt savnet i “blogland” og uden dig er her så sort, monotont og farveløst.
  Stort velkommen tilbage. Jeg vil glæde mig til at følge lidt mere med igen. Til de store og små tanker.
  Den bedste julegave, man kunne få!
  Kh

  1. rockpaperdresses siger:

   Amanda, for filan! Du er sgu sød – nu kan du ønske dig noget andet og sjovere 😛 Tak <3 KH

 225. Ditte siger:

  JUBIIIIIII!!!!! 🙂

 226. J siger:

  JA for filan, vi vil have dig tilbage! Jeg savner bloggen hver gang jeg ser dine skønne posts på instagram.

  1. rockpaperdresses siger:

   Ahhhh! Det er så dejligt <3 Tak! KH

 227. Ida siger:

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

 228. MGHK siger:

  Som at få en sms fra en gammel flamme <3 velkommen tilbage!

  1. rockpaperdresses siger:

   Haha, det er fanme et dejligt billede <3 KH

 229. M siger:

  Jubiii! Det har været 41(!) lange dage!

  1. rockpaperdresses siger:

   Awww! Men nu er jeg her 😀 KH

 230. Louise siger:

  Du kommer bare tilbage! Jeg tager dig helt sikkert, ‘warts and all’, for jeg har SAVNET dine indlæg!!!

  1. rockpaperdresses siger:

   Hahaha, hurra, tak Louise!

 231. Charlotte siger:

  Ja!!! Vi er her stadig og vil stadig ha dig!! ❤️

  1. rockpaperdresses siger:

   Juhuu <3

 232. Sarah Siger siger:

  JA! For pokker hvor vi er her! Der skal være plads til det hele – også til virtuelle pauser, til vurderinger og ikke mindst til at ændre mening. Vi vil KUN glæde os over at få dig tilbage Cathrine. Juhuuuu!!

 233. Amanda A siger:

  Er så lykkelig for dette indlæg. Du er min all time favorit blogger

 234. Ida Ikkala siger:

  Jeg blev simpelthen så glad, da jeg så der var et indlæg fra dig på min Bloglovin’-feed, så JA, jeg vil rigtig gerne have dig tilbage 😀 <3
  Elsker at høre dig i radioen <3

 235. Ida Due siger:

  Oh my! Var bare lige inde for at genlæse dit indlæg om podcast anbefalinger og da jeg var færdig med det, ville jeg bare liiige snuse lidt videre og så BUM! Nyt indlæg! Lige i dag! Hvilket glædeligt sammentræf 🙂 Og velkommen tilbage – du har været savnet <3

 236. Kathrine Nielsen siger:

  Jeg er mega klar!!! Har savnet dine indlæg – og tilfældigt gik jeg herind i dag for at læse lidt gamle indlæg, og så venteder der mig sådan en skøn nyhed 🙂

 237. Cecilie Ostenfeld siger:

  Velkommen tilbage 😀 <3

 238. Linette siger:

  Jaaaaaaa!!! Kom tilbage

 239. Mette siger:

  Juhuuu, fedt du er tilbage. FEDT FEDT FEDT!!!

 240. Christine B. siger:

  Juhuuu! Længe ventet 🙂

 241. Ida siger:

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

 242. Frida Moesgaard siger:

  wuhu hvor jeg gider at have dig tilbage!! hobby eller ej, så er dette en af dagens allermest glædelige nyheder. er glad for at have dig tilbage, selv på hobbytid <3

 243. Lise siger:

  Jubiii – det er dagens bedste nyhed..:) Velkommen tilbage..:)

 244. Jeanette siger:

  Yes kom endelig tilbage!!!

 245. Sabrina G. siger:

  Juhuuuu! Jeg vidste du ville vende tilbage

 246. Sasha siger:

  Jaaaaa…finally! Har tjekket bloggen dagligt i håb om det her indlæg. <3

 247. Christine siger:

  Mine arme kunne ikke være mere åbne, jeg har sådan savnet dine fine skriverier!

 248. Caja siger:

  Har læst dine fine bryllupsindlæg igennem flere gange!
  Selvom jeg synes DRs museum for kunst er blevet meget bedre end i starten, er det stadig ikke nok!
  Har du fulgt med i Troian Bellisaro’s bryllup? Tænkte det lige ville være noget for dig!

 249. Anna siger:

  YES!

 250. Pernille Jensen siger:

  Du har i den grad været savnet i blogverdenen. Velkommen tilbage

 251. Martine siger:

  Jeg har sådan savnet dig!! DU er den bedste, mest jordnære og helt vildt skønne bedste veninde man kan have sig (her i den virituelle verden) 🙂 <3

 252. Maria L siger:

  Juhuuuu! Bedste nyhed – og så på en mandag <3

 253. Rikke siger:

  Jaaaaaaaaa vi vil gerne have dig tilbage

 254. Rebecca siger:

  <3

 255. Janni siger:

  JAAA for fa’en!! Huttelihuht!!

 256. Stine siger:

  JAAAAAAAAAA❤️ Vi vil (.. eller jeg vil i hvertfald) så gerne have dig tilbage!!!!

 257. Mette siger:

  Ja, forfanden. Og mht til de sponsorerede indlæg, så er det ikke dem, jeg savner. Derimod de personlige indlæg. Tankemylderet. De indlæg hvor man tænker – nå, jeg er ikke den eneste. Heldigvis.

 258. Francesca siger:

  Jaaaaaaaa – come back ❤️❤️❤️❤️❤️

 259. Lena siger:

  Skønt at have dig tilbage!

 260. Laura siger:

  Om vi gider?! – det kan kun blive et stort fedt JA TAK!! Har virkelig savnet dit fantastiske univers, og for at det ikke skal være løgn, styrtdykkede min lyst til at læse blogs generelt lige efter du sagde på gensyn – så jeg synes, det vil være helt fantastisk at få dig tilbage!!

 261. Julie siger:

  Jaaae, velkommen tilbage søde Rocker!

 262. Louise siger:

  Du har været savnet, Cathrine!! Du er det mest ægte og skønne væsen her i blogland!! Kom tilbage, hihi!! <3

 263. Helene siger:

  Deeejligt at du er tilbage ^_^ Der er to blogs jeg nødigt vil undvære. Din og Twinpeaks! Jeg kigger også på andre engang imellem, men de gør det bare ikke for mig, som din (og MMs) gør 🙂

 264. Camilla siger:

  Åbne arme!!!
  Velkommen tilbage

 265. Christine siger:

  Ja for filan da, søde Cathrine! Har savnet dit gode humør i min hverdag i alle de enogfyrre dage 🙂 Jubiiii

 266. Sofie siger:

  Mine arme et helt åbne! Det glæder mig, at du er tilbage igen 🙂

 267. Mie siger:

  JAAAA! Yndlingsbloggeren er tilbage. <3

 268. MiaHB siger:

  Du har lige givet mig den bedste (før)julegave nogensinde! Hurra! Verdens bedste blogger er tilbage

 269. Pernille siger:

  Velkommen tilbage 😀

 270. Karen siger:

  Åh Cathrine, det er virkelig en dejlig nyhed, og jeg byder dig velkommen tilbage ❤️
  Jeg har haft din blog liggende blandt foretrukne links, og det er ikke sjældent, at jeg er inde for at se om du var tilbage! Så det er fantastisk at have dit herlige væsen tilbage igen.

 271. Isabel siger:

  Jaaaaa, kom tilbaaage! 😀

 272. Julie siger:

  Rene åbne arme! Velkommen tilbage

 273. Sarah siger:

  Juhuuuuuuuuuuuuuuuuu <3

 274. Nanna siger:

  Jaaa..! Har tjekket din blog næsten hver dag og SAVNET nye blogindlæg! Skønt du er tilbage!

 275. Janne siger:

  SÅDAN – har siddet som en anden dumpet kæreste og ventet på DIG! Yes Yes Yes – du er så velkommen ❤️❤️ Har nydt dine indlæg på Insta, men har savnet dine tanker og sjove historier. No bad feelings – only LOVE ❤️

 276. Alona Vibe siger:

  Åbne armeee.. Det skønneste gensyn C!

 277. Charlotte siger:

  Åbne arme 😀 Velkommen tilbage!

 278. Mathilde H siger:

  Velkommen tilbage sgu! Med åbne arme. Selvom det er underligt, fordi jeg jo ikke kender dig, har du været savnet. Så igen, velkommen! Jaaaaaaaa, det blev lige en mandag i verdensklasse

 279. Fanny siger:

  WHUHUUUUU!!!! dig har jeg savnet 🙂 🙂 🙂

 280. Sofie siger:

  Jaaaaaa, har ventet på det her indlæg i 41 dage <3

 281. Anna siger:

  Har også savnet dig!

 282. Franciska siger:

  Ej hvor er jeg glad for, du er tilbage! Du har været SÅ SAVNET med alt dit glimmer, tyl og smil i lange baner. Juhu, det er dagens bedste nyhed, velkommen hjem <3

 283. Rikke siger:

  Wuhuu! Efter at have været inde på bloggen hver dag i håbet på et oplæg og i håbet på at du havde ombestemt dig, hvilket åbenbart er enogfyrre dage i træk, er jeg ovenud lykkelig over, at jeg ikke længere skal gå tomhændet fra bloggen! Glæder mig igen til at følge med 🙂

 284. Annesofie siger:

  Ja, ja og JA!! Jeg er vild med jeres fine radioprogram, men jeg savner dine velskrevne blogindlæg. Så endelig kom tilbage

 285. Mette H. siger:

  JAAAAAAAAA! Dagen jeg har håbet og ventet på. Rockeren er back in the game. På en ny og (forhåbentligt) forbedret måde. Velkommen hjem <3

 286. Sissel siger:

  Dagens bedste nyhed her midt i eksamenslæsning <3

 287. Maria Ingerslev siger:

  Yay! Det er et ‘arms wide open’-gensyns glæde-velkommen tilbage! 🙂 Vi har også savnet dig!

 288. Pernille siger:

  Savnet! ❤️ Dejligt du er tilbage – også i hobby-form

 289. Katrine K siger:

  Du har været savnet – velkommen tilbage 🙂

 290. Pernille siger:

  Selvfølgelig vil vi have dig tilbage ❤️ Hvis jeg må være så fri, er det faktisk rart, at du er tilbage bare som dig – uden sponsorede indlæg og alt det andet, der gør blogs til business og fjerner fokus.

 291. Tine siger:

  Jaaaaaa!! Kom tilbage!! Du er så savnet <3

 292. Josephine siger:

  JAAAA!! OMG opturs besked at få på en ellers meget kedelig mandag – jeg er begravet i skriftlige eksamener på uni… Jeg vil så gerne have dig tilbage til blogland <3 Og synes på en måde det er rart det ikke bliver med spons indlæg, for det fylder efter min mening alt for meget andre steder!

 293. Natasha siger:

  En tidlig julegave!! Vil rigtig gerne have dig tilbage

 294. Nanna siger:

  Ja for helvede! Velkommen tilbage! 🙂

 295. Maiken Ø siger:

  Har lige siddet og råbt til min roomie: “HUN ER TILBAGE, HUN ER TILBAGE!!!” så sad hun ellers der med et hvad-snakker-du-om? ansigt.. “Cathrine er tilbage på min yndlingsblog, og manner hvor har jeg savnet hende.. Hun slog ligesom op med os, hvis man kan sige det ‘I almost cried’ hah!!” Velkommen tilbage søde Cathrine, jeg ved jeg ikke kun taler for mig selv når jeg siger VI HAR SAVNET DIG <3

 296. Susanne siger:

  Det er med udstrakte og åbne arme, kæmpe smil på læben og glæde boblende i hele kroppen at jeg tager dig tilbage! Hvor er det dejligt at vide, at savnet har været tovejs og du er tilbage ved tastaturet igen ❣️

 297. Maiken siger:

  JA!!! For fanden! Gu vil vi have dig tilbage 😀

 298. Amalie siger:

  Ja ja ja ja!

 299. Anna siger:

  Ja!!! Jeg bliver så glad hver gang du poster på insta, så jeg ville nyde at følge med på bloggen igen!

 300. Emma siger:

  SÅ dejligt! Du var savnet <3

 301. Maiken siger:

  Ja ja ja ja ja!!!! Ih hvor har jeg været inde mange gange “er der noget nyt jeg ikke ved om” – er blevet så ked af det i de 41 dage! Huuurra!!!

 302. Emilie siger:

  Yaaaaay, jeg blev SÅ SÅ glad over at få en notifikation fra dig på FB! Jeg tager imod dig med så STORE arme. Jeg har savnet dig så meget i blogland. Indlæg en gang i mellem er så velkomment! Masser af knus til dig!

 303. Louise Nielsen siger:

  Juhuuuuu – du er tilbage! Du har været savnet og jeg har med jævne mellemrum været inde at tjekke, om der måske var nyt….. og så kom denne overraskelse i dag

 304. Line Bjerg siger:

  Ja for faen om vi vil!

 305. Sille siger:

  VIGTIGT!
  Hvor er det fantastisk.Har ellers måtte stille min trang på instagram, men det her er jo 100 gange bedre.
  Kæmpe kram man <3S

 306. Emma siger:

  Et hundrede procent med åbne arme 🙂
  Jeg har tjekket bloggen hver dag i håb om sådan et indlæg.
  Og den slags tænkepause som du har haft, den er jo kun god – til at få tingene lidt på afstand og sådan mærke rigtig efter, helt nede i maven. Det burde man nok gøre lidt oftere.
  Glæder mig meget til at følge med igen <3

 307. Julie Simper siger:

  Vi er her med åbne arme – no worries! ❤️

 308. Nanna siger:

  Dagens dejligste overraskelse!
  Tak fordi du lige satte et ekstra stort smil på mine læber her inden sengetid.
  Din person, skriverier og fantastiske stil er så meget velkommen. Blogland har slet ikke været det samme uden dig!

 309. Lene siger:

  Kæmpe åbne arme!! Netop i går tog jeg mig selv i at savne dine dejlige indlæg, og så kommer du med denne melding i dag – simply amazing. Din blog er min yndlings overspringshandling <3 😉

 310. Ida siger:

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  Mere er der vidst ikke at sige til det – eller jo en ting; for pokker hvor har jeg savnet dig!

 311. Maria siger:

  Ja ja ja ja jaaaaaaaaa!!!! Vil meget gerne have dig tilbage

 312. Stine siger:

  VELKOMMEN TILBAGE!!!! Hold nu kæft, hvor har du været savnet!!!!❤️

 313. Signe siger:

  HURRAAAAA

 314. Caroline siger:

  JAAAAAAAAAAA!!!! Bedste nyhed!

 315. Anna siger:

  Juhu! Vi har i den grad savnet dig!!! Velkommen tilbage!

 316. Louise siger:

  Ja ja ja!!!!! Jeg vil gerne have dig tilbage! Cathrine, ingen skriver som dig. Faktisk er du den eneste blog jeg nogensinde har holdt ved. Jeg kan mærke at dine indlæg, billeder og univers har fået en plads i mit univers de to-tre års tid jeg har fulgt med. Og derfor har du manglet. Når jeg har set dine Instagrambilleder har jeg tænkt “Hvordan mon hun har det?” “Hvad går hun og tænker på?. Jeg er sikker på at det er det helt rigtige at bloggen skal være en hobby. For det er i de indlæg hvor du lader tankerne flyve og dem hvor du viser dine store kreative evner udi tøj og stil at man kan mærke dig og du inspirerer mest. Jeg nyder at følge dig i dit liv med tanker, rejser, studie, inspiration, kæreste, bryllup, mand, hverdagskaffe, veninder, fremtid, fortid og vil være taknemlig for at få lov at følge med i det som du synes er relevant i fremtiden.

 317. Sabina siger:

  Jaaaaaaa, for fa’en! ❤️
  Om du er heltid eller deltids rocker.. Det er ligegyldigt. Bare du har dig selv med!

 318. Søs siger:

  Jeg har aldrig været godt til det spil (red. at spille kostbar)… uanset hvor pinligt jeg synes det er, så har jeg tjekket bloggen flere gange ugentligt, for jeg skulle lige om du måske var tilbage…. Så jeg er selvsagt glad for at du er tilbage, heh. Såøh, velkommen tilbage.

 319. Line siger:

  Hurrrrrraaaaaaa 🙂 Jeg har aldrig lært det der med at spille kostbar, så velkommen tilbage 🙂

 320. Mette Bruun siger:

  Jaaaaaa. Velkommen hjem <3

 321. Rebeca siger:

  Dejligt du er tilbage ❤️ jeg står her med mega meget åbne arme

 322. Kristina siger:

  Mega kodylt meget velkommen tilbage! You have been missed!!! 🙂 Vi tager gerne det med, at det er på hobby plan! <3

 323. Christina siger:

  Velkommen tilbage! Du har været savnet!

 324. Maria siger:

  Dine indlæg har været savnede ! Og tror, at en pause har gjort dig godt, du har mærket efter og få fornyet energi. Vil med glæde læse med uanset hvor ofte du opdaterer 🙂

 325. Anna siger:

  YES! YES! YES YES YES!
  – Jeg hører også til dem, der har tjekket ugentligt. Hvor er det godt at du og dine smukke billeder og gode ord er tilbage. Og det bliver kun federe af at det er en hobby. Jeg vil i hvert fald gerne vente lidt på dig engang i mellem 😉

 326. Stine siger:

  Du har været SÅ savnet!

 327. Karoline siger:

  JA! Savner dig ❤️Der er ingen der er en bedre blogger end dig! Kh en hårdtarbejdende revisor der har din blog som overspringshandling nr 1

 328. Nina siger:

  Yaaaaaayyyy!!
  Jeg kommenterer normalt ALDRIG på nogen blogs, men her kunne jeg simpelthen ikke lade være!
  Du har været SÅ savnet!

 329. Pernille siger:

  <3 endelig.

 330. Sophie siger:

  Hurra! Har sådan glædet mig til dette indlæg. Glæder mig til at følge med på bloggen igen 🙂

 331. Emilie siger:

  Kæmpe åbne arme herfra! Ihh hvor har jeg savnet din blog 😀

 332. Stine siger:

  JAAAAAA for søren. S T O R T velkommen tilbage!

 333. Anja siger:

  <3 <3 <3 <3 <3

 334. Josefine siger:

  Arhmen honey – sføli er vi her! Much love!

 335. Anna Lilja siger:

  Jaaaaa, du har været savnet! Så kom endelig tilbage – i dit helt eget tempo! ☺️

 336. Line siger:

  Hurra! Julen falder tidligt i år ❤️❤️ Velkommen tilbage!

 337. Monica siger:

  Huuurrraaaaa!!! She’s back

 338. Amanda siger:

  Yeaaaaaah ❤️

 339. Ida K siger:

  JAAAAAA KOM TILBAAAAGEEEE! Tjekker per rent automatik rockeren et par gange om ugen for så at komme i tanke om “nå, nej…”. Håber du har fået mere blogger-glæde nu, og vil skrive indlæg når du ikke kan lave være, i stedet for at det føles som en pligt. Glæder mig som et lille barn til at blive opdateret på din nye frits, dunsen og dit liv generelt, søde Cathrine! Wuhuu! KH Ida

 340. Lea siger:

  Det er den bedste december overraskelse jeg har fået! Jubiiii!

 341. Ida Junker siger:

  herfra er der kun åbne arme, og et jubelskrig!

 342. Karen OW siger:

  E N D E L I G

 343. Linette siger:

  I går kiggede mit kollegiekøkken på youtube videoer fra P3 og pludselig var du der i festligt og farverigt tøj, og jeg indså hvor meget, jeg har savnet dine inspirerende outfits og skønne skriv.
  At du så er tilbage, er jo et julemirakel!

 344. Trine siger:

  Åbne arme med kæmpe vingefang herfra! Har savnet din blog, og vil nyde at læse den endu mere ny hvor jeg ved at du har det godt med den og ikke er en sur pligt.

 345. Hannah siger:

  Åh hvor har vi savnet dig!

 346. Stine siger:

  Jeg står her bestemt også med åbne arme!

 347. Stine Almbjørn siger:

  Altså…lidt kostbar skal man jo være, man er vel kvinde

  1. Mette siger:

   BEDSTE julegave nogensinde

 348. Pernille siger:

  JA JA JA! Åh du er savnet! Hver gang der kommer et nyt billede fra dig, på IG så savner jeg dig blog!

 349. Trine siger:

  Super meget yay yay yay. Regnbue dig

 350. Cecilie siger:

  Ohhh yes

 351. Ida siger:

  JUHUUUU!! 🙂

 352. Sofie siger:

  Ej hvor et dejligt indlæg at slutte mandagen af med at læse – selvfølgelig er vi her endnu!

 353. Sarah siger:

  Jubiiiii!! Sikke en dejlig overraskelse på sådan en mandag! Årh savner specielt dine OOTD. Din stil giver mig meget inspiration. Jeg har endda siddet og kigget tilbage på gamle opslag, imens du har været væk.. velkommen tilbage!! :-))

 354. Line siger:

  Sikke et dejligt gensyn. Et lille julemirakel! Armene er pivåbne! <3 <3

 355. Lykke siger:

  Jaaaa! Jeg hader når mine yndlingsbloggere slutter. Fedt du er tilbage med ny energi. Jeg glæder mig til at læse dine indlæg i de mørke vintertimer

 356. Mia siger:

  Jubiii – dagens bedste nyhed !!!

 357. Trine siger:

  Faaaaanfuckingtastic!!!!

 358. Mette siger:

  Jeg blev SÅ glad over at læse det her, for jeg har virkelig savnet dine indlæg! Du skriver helt fantastisk, og selvom jeg er begyndt at læse flere andre blogs mens du har holdt pause, har jeg aldrig fundet en ordentlig erstatning for ROCKPAPERDRESSES. Skriv i det omfang, du har lyst og overskud til, det er jeg sikker på at vi er rigtig mange, der vil være rigtig, rigtig glade for! God aften 😀

 359. Lærke siger:

  Kære søde Cathtrine
  Hvor er det pudsigt, at du vender tilbage netop i dag! I dag sad jeg på KUA og kedede mig, og tænkte derfor, at jeg ville lave min overspringshandling nr 1, at læse blogs. Efter at have læst mine faste, inkl dem jeg kun læser indimellem, havde jeg stadig en lidt tom følelse i kroppen. Og så tænkte jeg på dig. Jeg tænkte på, at det jo var din blog, med de flotte billeder og eftertænksomme, velformulerede indlæg, der manglede. Jeg har fulgt dig i årevis. Og savnet dig mens du var væk. Og så sad jeg egentlig der, og blev lidt underlig til mode over, at du ikke var der mere, og jeg tænkte over, at der ligesom burde have været en rigtig afslutning på vores “forhold”, jeg manglede closure om man vil. Nu hang bloggen bare der som en af mine “mest besøgte” men uden nyt indhold. Jeg tænkte, “hun burde have haft en reception med blomster og champagne efter alle de år!” Et rum, vi kunne sige farvel og på gensyn i.
  Og NU! Nu vil du også gerne have os tilbage! Du har også savnet os! Og det er vel nok en dejlig nyhed <3 <3
  Velkommen tilbage, vi har været lige her hele tiden <3 <3

 360. Kathrine siger:

  ❤️

 361. Malou siger:

  Vi taler om kvinden, hvis brudesko fik nettet til at bukke under – selvfølgelig er det med stående applaus, brusende blod og åbne arme du bliver taget imod

 362. Camilla Urban siger:

  Mega åbne arme

 363. Linette MM siger:

  Selvfølgelig! Bloggen er stadig på min favoritlinje, og har stort set tjekket hver dag, af ren vane 😀

 364. NinaAstrid siger:

  Jubii for Rockeren!

 365. Stinnefh siger:

  Jaaaaaa

 366. Anne siger:

  Første kommentar ever, men velkommen tilbage, har savnet din blog og de små hverdagsglimt! 🙂

 367. Cæcilia siger:

  Ja! Manner! Bedste blog – fordi bedste Blogger. Basta. Et virkelig varmt (og også lidt lettet) velkommen tilbage! Og tak. Og hvor lyder det som en god, sund og nødvendig pause.

 368. Amalie siger:

  Nej hvor er det dejligt! Jeg har kun fulgt lidt med fra sidelinjen i et års tid… og da du pludselig var væk, manglede du mere end jeg havde forestillet mig!!!
  Fedt at kunne følge med igen!

 369. Trine siger:

  JA! Kom tilbage …

 370. Sara siger:

  Sååå skønt at du er tilbage, yndlings blogdame ❤

 371. Sophie siger:

  Tak fordi du er tilbage – du har virkelig været savnet!

 372. Karen siger:

  Hvis Jesus kunne genopstå, så kan du også

 373. Johanne siger:

  Hurra! Du har været savnet. KÆMPE VELKOMMEN TILBAGE. Glæder mig til at være en del af din hobby. 🙂

 374. Sara siger:

  Jubiii!!

 375. Ida siger:

  Yaaaaay! Dagens bedste nyhed! ❤️❤️

 376. Carina P siger:

  Kæreste Rocker
  Dette er simpelthen dagens ALLER BEDSTE nyhed at vågne op til. Jeg har sådan savnet dig. Jeg kunne ikke stå med mere vidtåbne arme!! Velkommen hjem. Håber du finder den helt rigtige balance. Jeg er bare glad for at du er tilbage.

 377. Elise R. siger:

  Åbne arme! Velkommen tilbage

 378. Line S siger:

  Jeg er lige her! <3

 379. Anne siger:

  OH HAPPY DAY! Velkommen hjem ❤️.

 380. Michelle siger:

  Du har været SÅ savnet!!! Mine arme er klar til kram og high fives✌

 381. Cecilie siger:

  Et glædeligt gensyn! Dine tekster, og dit væsen har været savnet i blogland!

 382. Nanna siger:

  Endelig er mor hjemme 😉

 383. Marianne siger:

  Jaaaaaa, kom velkommen tilbage. Jeg har savnet din blog (og dig), og glæder mig sådan til at læse med igen <3

 384. Signe Caroline siger:

  Som nummer 420, så vil jeg bare sige, at jeg også gerne vil have dig tilbage på bloggen. Det er orn’lig nice! <3

 385. Signe Caroline siger:

  ps. så tjekkede jeg din blog så sent som i går for, at se om der ikke var dukket et lille indlæg op. Bare kald det telepatiske blogevner, haha.. 😀

 386. Caroline siger:

  Ja, ja, JA! Kom tilbage. Meget gerne på hobbyplan 😉

 387. Anna siger:

  VI STÅR MED ÅBNE ARME!
  Håber at det var lige præcis det her, du ville indse med din pause. At du kan have bloggen på hobbyplan – du er velkommen tilbage

 388. Dummeditte siger:

  Jeg tror sgu jeg vil begynde at læse med igen, efter flere års blogpause. Jeg er bare ikke så meget til spons-indlæggende… (Al respekt, jeg synes bare det er kedeligt)

 389. Sofie siger:

  HURRA!!!!!!!

 390. Jose siger:

  Jubiiiiiii!!!! Din blog er den eneste jeg læser, og jeg har virkelig savnet den helt vildt, selvom du kun forlod den for en kort periode

 391. Marie siger:

  Jaaaa, virkelig den bedste nyhed længe! Du er SÅ velkommen <3

 392. Josephine siger:

  Mine arme har aldrig været mere åbne. Jeg savner dig!

 393. Nikoline siger:

  Yay!!!

 394. Trine Hansen siger:

  Velkommen tilbage , hjerteligt velkommen ❤️ Vil du fortælle om hvorfor din blog hedder hvad den hedder ?

 395. Maria Høyer siger:

  Normalt er jeg ikke den der får kommenteret herinde selvom jeg har læst flittigt med i laaaang tid efterhånden, men er simpelt hen lige nødt til at meddele at jeg aboslut velkommer dig med åbne arme og GLÆDER mig over at du ikke er stoppet for good ❤️

 396. Anne siger:

  Ej hvor godt at du fortsætter bloggen! Elsker at følge med på Instagram, du har så god stil på alle punkter. Men bloggen her skiller sig ud fra de andre for mig.
  – jeg var især hooked ved dine indlæg om bryllup

 397. NH siger:

  Kom du bare frit frem – velkommen tilbage du har været savnet!

 398. Ane siger:

  Det er med meget åbne arme! Velkommen tilbage, du har været savnet!

 399. Nanna siger:

  Jaaaaaaaaaaa!! Cathrine, endelig!! Troede næsten ikke mine egne øjne! Ej hvor bliver resten af december god nu <3

 400. Maria Lindblad Larsen siger:

  Virkelig god december-nyhed! Velkommen tilbage – det er dejligt at have dig tilbage 🙂

 401. Amalie siger:

  Cathrine! Velkommen tilbage! Jeg har lige lavet glad dans i stuen. Selvom jeg netop er kommet hjem fra en meget hård træning og har en meget øm krop. WIH! SÅ glad.

 402. Jeg ved ikke hvordan du overhovedet kan være i tvivl om, om vi har åbne arme. Selvfølgelig har vi det! 😀 Kan man andet, når ens yndlingsblogger endelig er tilbage? Nej.
  Jeg ser frem til flere berigede ord, gode problemstillinger og godt indhold.
  Velkommen tilbage, yndlings Cathrine! 😀

 403. Nina siger:

  YAAAAAAAS, årets bedste, tidlige julegave!!! 😀

 404. Tina siger:

  Jeg var faktisk stoppet med at gå på bloglovin, fordi jeg altid bare scroller ned til dine indlæg kommer, men gudskelov for forsinkede toge og kedsomhed!

 405. Maj-Britt siger:

  Nej nej nej hvor er det dig den bedste overraskelse –

 406. Charlie siger:

  Selvfølgelig er vi det! Jubii! 😀
  Og personligt synes jeg det er dejligt, at du dropper de sponsorerede indlæg. Jeg synes mange blogs er blevet upersonlige med alle de sponsorerede indlæg. Vi kan jo godt gennemskue at det bare er reklame 🙂

 407. Camilla siger:

  Årh, hvor blev jeg glad over at se, at du er tilbage! Jeg kommenterer sjældent, men jeg er nødt til at melde mig på banen sammen med alle de andre og sige: JA!!!
  Jeg har savnet at læse dine indlæg, du kan virkelig noget helt særligt med ord. Også er du jo bare så herlig. Velkommen tilbage!

 408. Mathilde siger:

  Okay, så kom jeg lige herind sådan af gammel vane. Og så ligger der gudhjælpemig tre blogindlæg som jeg ikke har set!? Og med 442 kommentarer til det her indlæg, så får jeg sguda helt tårer i øjnene over hvor mange af de andre læsere, der OGSÅ har savnet dig!!

 409. Josefine siger:

  Det her er en fantastisk nyhed – jeg fik et mindre chok, da jeg af gammel vane lige skulle tjekke bloggen !! Whuu 😁🙌

 410. Line siger:

  Der var engang, hvor jeg læste en masse blogs. Med fuldtidsjob og barn blev den tid begrænset, så der til sidst blot var en lille håndfuld blogs tilbage. Din er een af dem, og jeg har savnet din blog de sidste 41 dage!! Så velkommen tilbage. Ingen kostbarhed herfra:-)

 411. cecilie siger:

  Det her er det bedste der er sket i 2016! YEEEAASSSS.

 412. Emilie siger:

  Kom herind ved et tilfælde, da jeg jo vidste at du havde sagt farvel, MEN DU ER TILBAGE, yesss! Det er virkelig skønt – hjerteligt velkommen tilbage !!!

 413. Kamille siger:

  Jubiiiiii! Ingen fornærmelse, bare stort velkommen tilbage!!

 414. Julie siger:

  Jubiiiiiii:)

 415. Julie siger:

  JA! Jeg er stadig lige så forelsket i dig, som da du gik. Så hvor er det skønt, at du kommer tilbage. YES.

 416. Line siger:

  Dejligt at se dig igen 🙂 Intet pres. Du bruger bloggen som du vil. Jeg læser stadig gerne med.

 417. Liv siger:

  Du er tilbage! Super, super, super! Skriv lige så tit eller sjældent du vil, og jeg følger med!

 418. Sandra siger:

  Det her er muligvis den bedste julegave jeg får i år!!! Fantastisk at få bloggen og dig tilbage. Glædelig jul fra en trofast læser, som ellers så småt var ved at opgive blogland.

 419. Tanja siger:

  Jaaaah, åbne arme, kys og kram. Velkommen tilbage. Du har været savnet! Skriv, når du lyster – ingen pres 🙂 Dbh. Tanja.

 420. Natalie siger:

  Ihh hvor skønt! Jeg har savnet din blog! Og dig 🙂

 421. Rikke siger:

  Det her var seriøst en fed tidlig julegave at opdage at du er tilbage – hurra for det!

 422. Mai siger:

  ÅBNE ARME!

 423. Line siger:

  Jaaa! Hjerteligt (sent) velkommen tilbage, Cathrine. Hvor er det skønt <3

 424. Lou siger:

  Juhuuuu har først set dette indlæg nu og føler at det var den skønneste julegave! Tak – din blog har været SAVNET! Måske netop fordi det ikke er en blog du skal leve af, så er den så meget mere nærværende end så mange andre. Så TAK!

 425. Nina siger:

  YES. Jeg ser det først nu. Jeg havde bestemt mig for at tage en kold tyrker. Slet ikke klikke ind på din blog, fordi jeg skulle jo vænne mig af med det 😉 Men nu kiggede jeg, og her er du! yes. Jeg elsker at læse dine indlæg, og jeg blev oprigtigt ked af det, da du sagde på gensyn. velkommen tilbage. Ingen kostbare toner herfra.

 426. Katrin siger:

  ❤️❤️❤️

 427. Gitte I siger:

  Kom helt tilfældigt til at klikke ind på din blog og så er du tilbage – hvor dejligt <3

 428. Julie siger:

  Hej! Hvor er dine pink luffer fra?

  1. Cathrine siger:

   De er fra Hestra! KH

 429. Lene siger:

  <3 Hvor er dine vanter og din flotte neglelak fra?? Velkommen tilbage!

  1. Cathrine siger:

   TAK 🙂 Lakken er fra Essie og vanterne fra Hestra! KH

 430. J siger:

  Du er tilbage!!! DEJLIG overraskelse! 👌🏼👌🏼

 431. Helle siger:

  Ej, jeg var slet ikke klar over du var tilbage. Men nu er der da sikret hyggelæsning til mange aftner 😊

Send en besked