Top

Det var den dag!

23.05.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

 photo foslashdselsdag_zps9b87f069.jpg

Det er fantastisk at blive 25 år! Det siger jeg bare. Egentlig er det nok fantastisk bare at have fødselsdag, men jeg synes alligevel, at der blev gjort lidt ekstra ud af det, nu det var halv-rundt. 

Dagen startede tidligt; omkring kl 07.15, hvor jeg vågnede og ikke kunne sove et minut mere. Intet har ændret sig på den front, selv om jeg ikke længere bliver 7-8-9 år, men i stedet 23-24-25 år, gående mod de 30. Når jeg har fødselsdag, er jeg lysvågen som vækkeuret ringer. Så dækkede jeg bord i gården, tændte stearinlys og hentede mig et flag, ha! Jeg har ikke spist morgenmad ude på min fødselsdagsmorgen siden jeg boede hjemme for seks år siden. Det var SÅ fedt at sidde dér i gården, mellem alle mine tomatplanter, rhodendron, ribs, chili, og hvad jeg ellers har fået plantet. Jeg går benhårdt efter oase-looket og er godt på vej.

Jeg havde ønsket mig brød fra Meyers og snegl fra Emmery’s – jeg bestemmer, jeg har fødselsdag, haha, og Emmery’s snegl er bare den allerbedste. Min kæreste gik efter begge dele sammen med Dunsen, selv om jeg havde tilbudt at hente det ene selv. “Ikke tale om”. Så i stedet dimsede jeg den, satte hår og sådan, og så kom min mor og svigermor til morgenmad. Det var så hyggeligt, vi sludrede og åd ostemadder, og de havde begge blomster med. En sms tikkede ind fra min bedste veninde; jeg skulle stå klar kl. 11.00, for så skulle vi på tur. Ingen opgaveskrivning i dag.

Mødre blev sendt ud af døren og min kæreste på arbejde, og så blev jeg hentet og beordret til at hoppe på cyklen. Destinationen var hemmelig, men blev hurtigt afsløret til at være kanalrundfart. Det var S Å fint, med kaffe i hånden og sladder på bagsædet af sådan et skib. Så havde jeg et par arbejdsærinder, før jeg mødte op kl. 14.30 på Langelinjekaj, jeg skulle til et event med makeupbrandet Benefit. Også her var planen hemmmelig, men vi blev sejlet til Trekronerfort med gummibåd til en produktlancering.

Kl. 16.30 stod jeg igen på fast jord, og så trampede jeg hårdt i cyklen hjem. Fik lagt ny makeup, sat håret, og så kom min kæreste. Så sad vi der i gården og nød lidt boblevand og talte arbejde, hans og mit. Og så ned på Vesterbrogade på Foderbrættet. Det kan varmt anbefales! Det er et ret fint opvarmningssted med god mad; gourmethottere i ministørrelse. Det var som at få sushi, bare på dansk med pølser. Sgu da et godt koncept! Det minder lidt om Barburrito, hvis I kender den inde i byen. Chillet stemning, god mad, fine priser, lækre drinks.

Og med en lille pind i øret slentrede vi hjemad igen; tog en dessert med på vejen. Milkshakes fra Granola. Dunsen blev hentet og kom på god lang tur. Min kæreste fandt et par børns kridt på vores vej og tegnede en sød hilsen, og da vi kom hjem var solen væk. Det var den dag! Nu skal jeg sove 364 gange, før det er min tur igen, haha! Vi holder dog familiefødselsdag den 31. maj for både min kæreste og jeg, og så er der venne-get-together den 7. juni. Så kan den dag vist heller ikke malkes mere.

Hold op for en dag! Der var mange flere ting på programmet, end jeg havde regnet med. Jeg troede, jeg skulle have en stille og rolig, voksen-agtig fødselsdag med fokus på eksamen og god mad om aftenen. I stedet rendte jeg rundt det meste af dagen, total kvæstet da klokken var 22.00. Men det var det hele værd. Jeg fik udnyttet fødselsdagsdøgnets 24 timer til fulde, var sammen med flere af mine allertætteste, fik spist godt, blev begavet og bedynget med SÅ mange fødselsdagshilsner. Igen, jeg bliver simpelthen så overvældet af jer – de af jer der turde stoppe mig på gaden og sige hej og til lykke. De mange hundreder likes og hurraer, jeg fik her, på instagram og på Facebook. Æij jeg ville ønske, jeg havde fødselsdag en gang om ugen.

Tusinde tak fordi I involverer jer så meget. TAK! 

4 kommentarer

 1. Sara siger:

  Årh, det ser ud til at have været en skøn dag! Og sådan skal fødselsdage også være – ingen opgaveskrivning når man fylder et kvart århundrede 😉 Endnu et stort tillykke herfra!
  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 2. wichmand siger:

  Dit lyse sind, smukke yndre og kloge hoved er beundringsværdigt 🙂 Endnu engang et stort til lykke and all the best for the next 25 years.
  Love from your Svir to be

 3. Sabina siger:

  Den kjole der er simpelthen for flot! Hvor kommer den fra? 🙂

 4. Rebecca siger:

  Stort tillykke med fødselsdagen! 🙂

Send en besked