Top

Dick pics – #apparentlynotmetoo

13.03.2019
Skabt af Cathrine

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

fotos ALONA VIBE

Nogen gange kan man godt komme til at ønske sig noget, man i virkeligheden godt ved, man ikke har godt af eller lyst til. Det kan være hindbærsnitter, risengrød på sødmælk, en stor og dyr taske…

Eller det kan være dick pics.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
For et par uger siden sad jeg til fredagsbar på kontoret, og stemningen (autocorrect har lige sagt stämningen, hvor er min semla?) var løssluppen. Eller det blev den.
Den startede lidt, som den også gjorde på studiet. Der var fire piger og en højtaler på fuld hammer. På studiet havde det været det ivrige festudvalg. Altid på pletten. Her var det Cana og Sneglen, Barré og Roza, campaign manager – hele holdet mine kontorbuddies. Det var ægte opvarmningsstemning. Noget jeg ikke har oplevet i… Ja, lad os da bare være ærlige: en håndfuld år. Så var der et maraton, et babyforsøg, behandling og en graviditet. Vaskeægte gammeldags opvarmning med salte skruer og billig vin – det er længe siden. Ahh! Jeg var mit gamle jeg.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
Mit usexede gamle jeg, vel at mærke.
For festen voksede og flere af kontor-herrerne stødte til. Så blev stemningen en my mere lummer. Og det kan jeg da godt være med på. Der var da engang et enkelt døgn, jeg var på Tinder, i forbindelse med et datingprogram jeg lavede på P3. “Åh ja, super likes – det er da bare sådan lidt ‘skru ned’ for dig selv” (jeg tog dem som et kæmpe kompliment, at jeg sådan var super duper). “Ej ja, I mænd skal da stoppe med at have så mange billeder med børn på Tinder – er det jeres? Er det naboens? Too many questions!”. 
Sandheden er, at jeg ikke har ligget tæt med andre mænd siden forrige årti. Dengang… “i nullerne…”. Årtiet med oppustelige plastikmøbler og Von Dutch-kasketter og klaptelefoner.
Min viden om datingmarkedet har jeg 100 % fra anden hånd, set bort fra det ene døgn, hvor jeg med en kolos af en nysgerrighed kørte Tinder igennem, som var det et spil Supermario at gennemføre. Jeg nåede at opleve et døgns rus – OMG alle de digitale mænd, jeg kunne vælte mig i! Det skulle da ikke gå helt skidt, skulle det ikke gå med Adam.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
Snakken i fredagsbaren blev endnu mere løssluppen, som astien flød. Og en af pigerne udbryder; “… Men hvad fanden får I ud af at sende os dick pics?”.
“Ja, dem er jeg heldigvis sluppet for” får jeg sagt, helt lettet.
Indtil jeg finder ud af, at jeg er den eneste. Den eneste kvinde i selskabet, der aldrig nogensinde har modtaget tissemænd i små firkanter. Ingen snaps, ingen DM’s. Hverken på den ene eller anden eller tredje tjeneste.
Alle kvinderne har modtaget ikke bare ét men flere billeder af fremmede mænds kønsdele. Man kan tage det som de fleste; med indignation og forargelse og væmmelse over at modtage sådan et billede. Man kan gå feministisk til værks og råbe: BRÆND LORTET! Det er ALT, hvad der er galt i vores chauvinistiske samfund. Oprør! Eller man kan tage det som mig i det splitsekund, det går op for mig, at jeg står udenfor, som et hak i selvtilliden. #apparentlynotmetoo
“Du er smuk, en gave til svigermor, men statist i en Nik & Jay-video bliver du aldrig”, var der engang en, der sagde. Dengang Nik & Jay var et målestoksforhold (og Christiane dansede op ad biler).
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
Nu sendte jeg radio i et års tid med en meget sexet kvindelig radiovært, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg med fuldt overlæg har tabt en kuglepen i bunden af vores studie-campingvogn ude på festivalerne og dukket mig for at rode rundt efter den. Det har udspillet sig i de sekunder, det har taget håbefulde (og liderlige) mænd at få en selfie med førnævnte kollega, og kuglepensstuntet kun fordi mændene ikke bryder sig om at sige ‘KUN med din kollega’. Jeg kan da bare selv finde ud af billedet så… Eller endnu bedre, skal jeg hjælpe jer med at tage det?
Jeg fik så godt som aldrig sexchikanerende sms’er på radioen. Jeg har aldrig fået et dick pic. Hvem skal man knalde her i hytten for at få et ækelt billede i sin DM?
Det mener jeg selvfølgelig ikke. Jeg er faktisk nogens mor. Og i disse #woke og hyperfeministiske tider kan man sgu da ikke ønske sig chikane. For helvede. Det er dybt krænkende og slet ikke noget, man skal grine af eller lige frem ønske sig. Jeg mener det ikke!
Men jeg mener det lidt alligevel. Nogen gange vil man jo bare gerne mærke, at man har den – eller mærke man kan vække… en tiger… i nogen… I kan godt høre mit charmer-lingo ikke rigtig er up to date, ikke? Det efterlod jeg ved siden af Von Dutch-kasketten (en andens, klart, jeg havde aldrig en).
Lige siden jeg hørte Danny Kools ‘Señorita’ har jeg drømt om at være hende. Med den smørbløde stemme – et liv uden er som video uden pizza. En afrodite at forgude.
Always the Charlotte, never the Samantha.

Må man gerne sige det i disse moderne tider? At man bare gerne vil forgudes lidt for sin kødelighed? At man bare gerne vil være lidt sexet i andres øjne?

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
Men hvad jeg ikke har fået digitale krænkelser, har jeg så fået i highfives fra kvinder gennem tiden. For hver selfie jeg orkestrerede mellem min smukke medvært og fremmede mænd, fik jeg et ‘jeg vil bare lige sige, du er så sej’ fra unge kvinder, der turde prikke mig på skulderen på Smukfest, på Roskilde, på Northside.
Og dét er selvfølgelig den store valuta. Anderkendelsen for andet end det hylster, jeg kommer med. Et hylster jeg på ingen måde kan gøre noget ved – jeg ser ud, som jeg gør. Men hvad jeg giver til verden med min stemme, mit sind  – det er dér der ligger en indsats. Anderkendelsen for den er selvfølgelig den vigtigste.
Vi har jo brug for den, anderkendelsen, ligegyldigt hvor moderne og self-empowered vi føler os. Et ‘superlike’, nogen gange for vores arbejde, nogen gange for vores flid, for vores vindende personligheder – men nogen gange, tør jeg skrive det, også bare for vores krop, whatever shape and size.

57 kommentarer

 1. Trine siger:

  Jeg vil gerne give dig et super like for dette vanvittig velskrevede indlæg! #apparentlynotmetoo

  1. Cathrine siger:

   TAK TRINE, det er det bedste kompliment ord om mit skriveri og så endda et superlike, haha! – tak <3 KH

 2. Frederikke siger:

  Haha fedt indlæg! Jeg tror alle kvinder genkender følelsen. Men måske du skulle skrue lidt ned for man-repeller items, hvis du gerne vil have lidt opmærksomhed? Der er ikke mange dic pics i plastic bøllehat, uanset hvor dyr den har været…

  1. Cathrine siger:

   My god Frederikke! Du har ret! #manrepeller er det helt rigtige begreb for min stil, haha! De 5-årige piger elsker den, mændene på 30 not so much 😂 KH

 3. S siger:

  Jeg er vild med alt ved det her indlæg!
  Jeg fik også engang fortalt, “du er jo smuk – en kærestetype, men du er ikke lækker – ikke en man kigger efter i byen”. Av og tak for den da 😅😂

  1. Cathrine siger:

   Av for helvede, haha! Men altså så må vi tage den gode del med – vi er for keeps! KH

  2. Louise siger:

   Jeg har 2 gange som yngre fået “du er bare ikke rigtig kæreste-typen” af fyre – jeg kan hilse og sige at den også svier en del. Så min krop er god nok i sengen men personligheden not so much eller? Heldigvis mødte jeg min mand kort efter og han var da heldigvis uenig 😄😉

   1. Cathrine siger:

    Det her kommentarfelt er fyldt med WTF’s og også til din Louise! Jeg er overbevist om, at du er skidedejlig på den ene og den anden led (no pun intended!). KH

 4. Marianne siger:

  Haha, Frederikke har lidt ret med man-repeller items! Når det så er sagt, kan jeg godt se, hvad du mener. På en eller anden måde har jeg selv oplevet det, bare lidt med omvendt fortegn. Jeg er ret god til at score i byen, og har været sammen med en del, men når det kommer til stykket får jeg altid kommentaren “du er ikke typen, jeg er kærester med” av altså. Selvfølgelig har man ofte en tendens til at synes at græsset er grønnere på den anden side, men skulle jeg vælge, ville jeg klart helst være en svigermors drøm fremfor en, der danser i en Nik & Jay film. (Ikke at jeg nogensinde overhovedet ville blive udvalgt til det sidste, men you get the point).

  1. Cathrine siger:

   For helvede det er tarveligt sagt altså. Det er et spørgsmål om at møde den rette – kliché or not. Du er skøn Marianne – med og uden Nik & Jay i forgrunden! Kh

 5. Kristina siger:

  Elsker alt ved det her indlæg! 😀
  Og kan godt følge dig!! Særligt efter mange år i fast forhold, en ring på fingeren og et sæt tvillinger. Kom da også til at sige til min mand, at jeg var lidt træt af at jeg aldrig skal prøve det der Tinder. Altså jeg vil skide gerne liiiiige se hvad det er, men vil jo ikke. Sådan rigtigt. Haha.

  1. Cathrine siger:

   Det er min evige struggle, haha! Vil – men vil ikke! Med alt! Tinder, flødeskumskager og motion 😀 KH

 6. Pernille siger:

  Haha fuck et fantastisk indlæg!! Elsker din ærlighed, og du som er lidt af et forbillede for mig på “kvinde skal være kvinde bedst” fronten, aka sisterlove, aka feminisme på den bedste måde, skal være så velkommen til at modsige dig selv lidt og ønske dig dickpics 🍆🍆 Please opdater os hvis der lander nogle som resultat af det her 😉
  Jeg fik engang at vide at mit ansigt var sindssygt lækkert, men at kroppen trak det hele lidt ned. Og det er altså 10 kilo siden, så jeg tror det er heldigt jeg har fundet min mand?? 🤣 (på tinder endda)
  Vi kan allesammen noget, og vil allesammen gerne have noget andet.

  1. Cathrine siger:

   Det er 100 % selvmodsigende, men nogen gange er det, man har behov for eller lyst til, at blive begæret – og det tænker jeg er ligeså naturligt, som at være #fierce businesskvinde i front på alle andre diskussioner 😀
   Og fuck en svinestreg af en kommentar, haha, han må have været en kæmpe idiot, altså! MÅ jeg i øvrigt rose dig og alle andre for at dele de skrækkelige kommentarer, så vi sammen kan grine af dem, i stedet for at lade dem tynge. Mega sejt! Hurra for Tinder og du og din mand 😉 KH

 7. Michelle siger:

  Jeg er relativ ny følger og havde jeg haft en diller havde jeg sgu sendt et billed af den i din retning – for helt ærlig, du er for nice! En powerkvinde – smuk, intelligent, sjov, veltalende og med en skøn udstråling.
  Jeg nyder at følge med i dit univers, og at du ikke har fået diller i små firkanter eller lumre kommentarer forstår jeg ikke 🍆😅
  Men hvor er det bare fint du tør sætte ord på at alle jo har behov for bekræftigelse, noget som kan være svært at sige højt i disse tider hvor vi alle bare skal “hvile i os selv”.
  God dag til dig og dine ❤️

  1. Cathrine siger:

   Jeg er så glad for, at du fanger essensen Michelle – også som ny følger. Der er jo så meget historik i en blog, en tone og humor at fange, så på det her lidt ‘farlige’ indlæg er jeg bare glad, for at vi også har fundet hinanden.
   Det handler jo nemlig bare om at ville begæres i ny og næ. At være seje powerkvinde, der står på sin ret og udtrykker sine behov. At man sagtens kan være boss og business og independant – men også til tider ‘bare’ en krop. Kram til dig!

 8. Mil siger:

  Hahha 😅 Super indlæg! Jeg kender godt din følelse, altså den der med, at gerne ville være lidt lækker. Alle vil jo gerne begæres engang imellem, det gør jo noget godt for selvtilliden.
  Men fashion og lækkerhed hænger (åbenbart) ikke altid sammen – jeg følger mange bloggerdamer pga deres gennemførte stil,, og dem jeg fascineres mest af er super cool, personlig stil og trives med, og de er også smukke, men lets face it mange af fashion trendsene er ikke ligefrem lækkerhedsfremkaldende 🙈😅
  At hvile i sig selv, må dog være nr 1, og det lyser ud af dig, at det gør du – du er meget smuk og super fashion.!

  1. Cathrine siger:

   Det er præcis det, det kommer ned til – begær! Rigtig sagt Mil! Og du har helt ret, fashion og lækker – det er sgu ikke altid det mødes, haha! KH

 9. Stina siger:

  Haha, jeg kan genkende følelsen, efter jeg er blevet gravid…. altså den der, stopper andre mænd med at synes, man er lækker, når de ved, at man er gravid? (hvis de altså syntes det inden). Også selvom der de første mange måneder ikke er nogen forandring fysisk at spore. Lidt à la, så er hun helt puttet i en anden zone. I don’t know, men det er i hvert fald en periode, hvor ens lækkerhedsfølelse er sat lidt på standby, også selvom man ikke tager mange kilo på og får kommentarer om ‘fin mave’ og ‘sikke du stråler’, haha.

  1. Cathrine siger:

   Jeg har hørt, andre mænd har det modsat – at man nærmest er en større fangst ved at være gravid. Det kan man så synes om eller ej, haha! KH

 10. Lisa siger:

  Ej du er altså bare så skide sympatisk 🙂 Og lækker!

  1. Cathrine siger:

   Haha, TAK Lisa! KH

 11. Pernille siger:

  Seriøst. Det er mig det der. Jeg synes selv jeg er hærdeligt tiltrækkende, men ..ingen kommer nogensinde med lumre henvendelser, jeg er ALTID veninden, når man er i byen og INGEN ligger an på mig, kun mine veninder. Jeg er altid den, fyrene i vennegruppen spørger, når de er interesseret i pigerne. Og jeg har ikke engang en flot plastikbøllehat. Og ja. Jeg er lidt fornærmet over, at ingen nogensinde har sendt mig et dickpic..

  1. Cathrine siger:

   Måske er det i virkeligheden fordi vi er too good to be true? Lad os bilde os selv det ind – ingen tør! Ud af respekt! 😀 KH

 12. Caroline siger:

  Jeg hører dig! Hvor er det godt beskrevet! Jeg fik selv mit første (og so far eneste) dickpic på Snapchat for tre år siden, og udover min første reaktion var at vise det til min mand, følte jeg mig faktisk også lidt… lettet? Fordi så havde jeg åbenbart lidt “det der” alligevel. Og det er så politisk ukorrekt at føle, men altså – vi er vel alle usikre 14-årige uden selvtillid indeni engang imellem?

 13. Jeg er også ligedele skuffet, fornærmet og lettet .. hvad foregår der?!
  – A

 14. Emilie siger:

  Elsker det her indlæg!!!

  1. Cathrine siger:

   Det er jeg glad for Emilie !KH

 15. Sarah siger:

  Åh hvor er det et godt indlæg. Jeg har aldrig modtaget et dickpic og jeg er aldrig blevet tilbudt stoffer. Hvorfor er jeg ikke typen der bliver tilbudt stoffer? (Svaret er formentlig at jeg aldrig ville tage dem og desuden har to små børn). Men anerkendelse skal du få! Du er nemlig et af de sejeste mennesker jeg ikke rigtig kender, en totalt powerkvinde og havde jeg en pik måtte du godt få et billede af den!

  1. Cathrine siger:

   Det er jeg heller ikke! Altså stofferne! Jeg har heller aldrig set dem – eller i hvert fald været klar over det. Kan det simpelthen være fordi, vi er gode for – at mænd osv. tænker for højt om os? Hm… De ved måske godt, vi aldrig ville gå for hverken det ene eller det andet. Og tak for virtuel diller, haha !KH

 16. Therese siger:

  Haha – megagodt skrevet! Så føler jeg mig lidt mindre forkert over det faktum, at jeg blev en lillebittesmule stolt, første gang jeg fik et 🍆-pic tilsendt 🙈🤭😂😂😂 og derefter naturligvis voldsomt forarget og frastødt 🤢😜

  1. Cathrine siger:

   MEGA frastødt og forarget! Haha, til lykke til dig T <3 KH

 17. Cecilie siger:

  Haha! Vanvittigt velskrevet indlæg! Det er sgu lidt sjovt at læse noget fra en anden vinkel end man ellers normalt gør. I bund og grund handler det om bekræftelse og det kan vi alle lide at få – både for vores udseende, talent, arbejde osv.
  Håber dig og Adam har en forrygende dag :)))

  1. Cathrine siger:

   Præcis – jeg tror faktisk, det er et urbehov, det seksuelle og at have brug for andres begær i en aller anden retning. At det ligger i os, ligegyldigt hvor pisse independant vi er. Og TAK C! KH

 18. Mette siger:

  Fantastisk indlæg! (Jeg er i samme båd fsva lækkerhed og dick picks!)
  Jeg synes forresten du er sindssygt smuk, og det har jeg gjort alle de år jeg har fulgt dig 😀 Hvis jeg mødte dig på en festival ville jeg også give dig en High five – for at være DIG! Så sender den virtuelt 💪🏻❤️😀

 19. Rikke siger:

  Hvor er det pudsigt så forskelligt man kan se på tingene! Jeg har altid opfattet dick-picks, som nedladende. I min optik er det et udtryk for virkelig negativ opmærksomhed, som man da aller helst bare virkelig vil være fri for? Hvem har lyst til opmærksomhed fra mænd, der udtrykker den ved at tage et billede af sine ædlere dele og sende det afsted uden overhoved at undersøge om det har modtageren interesse?!
  Jeg er helt med på at man gerne vil føle sig begæret, spændende, tiltrækkende og interessant. Men dick-pics i din DM har i mine øjne ABSOLUT intet med det at gøre!

  1. Cathrine siger:

   Hehe, det er også skrevet med et glimt i øjet 😉
   Altså – de typer der gør det, det er jo ikke dem, der er værd at samle på. Men konceptet at blive set som hende ‘den lækre’ i ny og næ – det gad jeg sgu da godt! Jeg er klog, sej, ambitiøs, dygtig til det jeg laver, flittig, omsorgsfuld, alt det jazz. Men NOGEN gange så vil jeg bare gerne ses for den krop jeg er, haha! Altså, you get the point. KH

  2. Line siger:

   Er så enig med Rikke. Ville aaaaldrig tage det som et kompliment, ligesom jeg ikke bryder mig om cat calling eller at blive dyttet/piftet af. Det er for mig udtryk for kontrol og disciplinering frem for komplimenter, og det er totalt nedværdigende.

   1. Cathrine siger:

    Altså skåret ind til benet handler det jeg skriver om et behov for begær. Og det tror jeg simpelthen er et ur-behov. Engang slog man hinanden oven i hovedet med en kølle for at vise interesse, viste sine kønsdele eller hvad ved jeg (med mine manglende antropolog-evner) – i dag findes der cat calling osv. Jeg bryder mig heller ikke om princippet, det skriver jeg også, men jeg kan godt have brug for begæret. KH

 20. Mathilde siger:

  For et par år siden blev jeg så fornærmet, når mænd råbte eller dyttede efter mig. Nu, hvor jeg er 32 og mommy, er det noget helt, helt andet, haha.. Nu bliver jeg helt stolt, hvis en mand smiler til mig på gaden 😉 Sådan yesyesyes, jeg er en yommy mommy ☺️

  1. Cathrine siger:

   BRING IT ON! 😂

 21. I siger:

  Jeg tror uønskede dick-picks ikke nødvendigvis er rettet mod dem der ER mere sexede, eller dem der ER smukkere end så mange andre- jeg tror de ‘rammer’ dem der, for nogle, fremstår som om de lægger op til noget. Fx lægger mange hudbilleder op på sociale medier, går bart og stramt klædt, er single osv. Ikke at det betyder, at man i så fald lægger op til noget, eller at det at lægge op til noget er dårligt eller retfærdiggør, at andre krænker – jeg tror bare at det er tanken bag disse uøskede dick-picks.
  Og så er der jo også ønskede dick-picks, som man kan bede om at få af een man godt ka li´, hvis man nu ønsker sig sådan et 😉

 22. Lykke siger:

  Jeg kender følelsen. Men heldigvis kan du trøste dig selv med at du er misundelsesværdig smuk, har noget på hjerte og er indehaver af et skønt smittende smil. Jeg ved ikke, jeg tror måske mændene er lidt afskræmte overfor sådan nogle seje powerkvinder 👏

 23. Sissel siger:

  Hold nu op hvor er det fantastisk at høre så velfomuleret og gennemtænkt en tanke! Jeg er så glad for at du tør at stå op at sige det, jeg har bokset så meget med det selv. Den indre konlfikt med nemlig at ville have anerkendelse for min personlighed og mit kunnen og virken, men også for mit uddseende og det har jeg bare aldrig fået. Men jeg er altid blevet konfronteret med det, da jeg har en søster der konstant bliver objektificeret (ufriviligt vel og mærket). Og der rammer det mig. Jeg føler mig jaloux og virkelig ramt. Sammenlignet. Og ikke at være i stand til faktisk nogensinde at være lige så smuk og sexet som hende eller andre. Jeg føler nogen gange at jeg aldrig vil blive kigget på og tænkt som smuk eller attraktiv. På en måde vil jeg gerne blive seksualiseret og objectificeret, fordi jeg vil blive betragtet som smuk, men det er svært at sige det højt!

 24. M siger:

  Ha ha! Genialt indlæg.

 25. Anna siger:

  Årh et skønt indlæg C. 😂
  Og jeg er enig med nogle af dine skønne følgere. Du har en fantastisk stil, men du klæder dig sgu ikke på for mændenes skyld 😉
  PS. Du er da en Carrie – ikke en Charlotte 😘

 26. Caroline siger:

  Kæmpe superlike til dig! Du er SÅ sej og med det skønneste glimt i øjet ❤️

 27. Laura siger:

  Jeg har længe været DYBT skuffet over, at fyrene i byen sagde “du er lækker, vil du med mig hjem” indtil en kammerat til en fest sagde: “Jamen Laura, der er to slags piger. Lad os tage udgangspunkt i vodkaflasken og rødvinsflasken her. Vodkaflasken er pisse sjov for en festlig aften. Rødvinsflasken vil man gerne hygge sig med, den bliver bare bedre gennem årene. Du er mest en rødvinsflaske”. På trods af de manglende nuancer, tog jeg det som en kæmpe kompliment 😃

  1. Laura siger:

   Hov, at INGEN af fyrene i byen – det må have været ønsketænkning

 28. Maria siger:

  Måske er det bare typen af mænd, der synes du er hot, som ikke lige er den slags mænd, der sender dick-pics! Min 17-årige søn så dig i Euroman og syntes du var virkelig lækker. Og heldigvis sender han ikke dick-pics til nogen!

  1. Mathilde H siger:

   Jeg er vild med denne her kommentar!

 29. Haha, dejligt befriende indlæg.
  Jeg har fået et dick-pic for længe siden! Dengang jeg farvede håret blondt, gik i byen og brugte væsentlig mere makeup. Ikke at jeg ønsker mig, at få et billede i dag, for det gør jeg ikke. Men lidt opmærksomhed fra det modsatte køn, det har aldrig skadet. Man vil da gerne begæres. Også af andre end sin kæreste, så man stadig ved, at man er et ‘catch’. Nogle har ikke det behov, og det er vældig fedt for dem,. Men sommetider er det nu bare rart at vide, at man er lækker. Selvom man også er så meget andet end det 😉

 30. Maria R siger:

  Du er da super sexy Cathrine – er sikker på at der er maaange mænd der mener det samme. Bare ikke typerne der sender dic-pics og vil have taget billeder med sexede studieværter.

 31. Pernille siger:

  Dick pics har intet med begær at gøre. Der er selvfølgelig dick pics sendt mellem to voksne mennesker, der begge har givet samtykke og udtryk for at de ønsker at se hinandens underliv. Men at få et uønsket dick pic i sin inbox har intet med begær, flirt eller sexethed at gøre. Det er overgreb. Det er en fucked up idé at mænd sender uønskede dick pics fordi de tror vi så vil knalde dem. Det er det samme som at sige at blottere viser os deres pikke fordi de håber vi så bare lægger os ned og siger ‘gi mig’. Det er fordi de VED, at vi bliver chokerede. De gør det FORDI de ved, vi ikke ønsker dem. Det er tanken om at vi kommer til at se en uønsket penis. Det er overgreb. Det er ikke flirt. Et usædvanligt uinformeret indlæg.

  1. Emma siger:

   Ej jeg er så enig i din kommentar, Pernille! Selvom indlægget selvfølgelig er skrevet med et glimt i øjet, så synes jeg, at det er så grænseoverskridende og decideret nedladende at sende et dick pick.
   Jeg synes virkelig det er ærgerligt, at der her indlæg lidt giver det en særlig status at være en person, der modtager et dick-pick. Især fordi vi i dag står med nogle ret seriøse udfordringer i forhold til at sikre os, at de unge mennesker og kommende generationer bliver digitalt dannede og dermed i stand til at træffe nogle gode og sunde valg på sociale medier i forhold til, hvad de deler og ikke deler. Derudover også at kunne sætte en grænse, når man modtager et grænseoverskridende eller uønsket indhold, som et dick-pick for mange kan opfattes som. Og det synes jeg virkelig, at det her indlæg i høj grad modarbejder. Øv.

 32. Rikke siger:

  Jeg er meget enig med de to ovenstående damer! Det jeg også har svært ved, er sammenkædniningen af begær og dickpics. For dickpics er ikke ok! Det er nedladende og det er digitalt blotteri! Det tænker jeg at vi alle i en eller anden udstrækning kan blive enige om? Og hvis vi kan det, så synes jeg det er super uheldigt at det her bliver kodet det sammen med noget som vi som kvinder higer efter!
  Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at jeg synes faktisk denne debat, er et rigtig fint eksempel på hvorfor vi stadig har så store problemer med manglende respekt for kvinder. For hvis vi som kvinder med den ene hånd kæmper for ligeløn, ligestilling og respekt fra vores medmennesker (-mænd) og med den anden, giver udtryk for at hige efter opførsel der netop giver udtryk for det modsatte, så er det da ikke så mærkeligt at vi ikke kommer nogle vegne?
  Jeg forstå SÅ godt behovet for at føle begæret, men med den holdning mange her i kommentarsporet lægger an, så synes jeg bare vi som kvinder skyder os selv lidt i foden!

  1. Pernille siger:

   Meget enig! Tænkte præcis det samme da jeg læste dette indlæg…

Send en besked