Top

DIY: Hverdagens hestehale

20.04.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=EBL3SkCN4tk?wmode=opaque&w=640&h=390]

Jeg nåede at lave en lille video til jer i morges, inden jeg tog af sted hjemmefra. Frisuren kommer apropos topsy tailen; jeg viste forleden et billede af hestehalen-der-bliver-holdt-på-plads-af-mit-helt-eget-hår, og jeg tænkte, I skulle have et alternativ til den sædvanlige viklen rundt om hårelastikken og fastgøre med en hårnål. Jeg synes, denne her metode med topsy tailen er klart mere holdbar i mit glatte hår end hårnålsmetoden!
See you later!

14 kommentarer

 1. Smaaaart altså!
  ..vil lige skynde mig at tilføje at din blog simpelthen er blevet en af mine yndlings på meget kort tid. Synes virkelig du gør det godt (;

 2. Smaaaaaaaart!!! Jeg må altså få anskaffet mig sådan en bandit. 😉

 3. Simone siger:

  Du virker simpelthen så sød og rar, og som en der altid er i et skønt humør 🙂
  God weekend til dig.

 4. M og lille O siger:

  men hvor har du købt halskæden LISSOM der i dit liv!!!!????? og sku’ du spørge fra nogen?!

 5. Hvor er du altså sød 🙂 De ord varmer mig om hjertet! – og topsy tail er top smart 😉

 6. Det må du gøre Ditte, den koster ikke en døjt på ebay! 🙂

 7. Jeg blev så glad (endnu mere) da jeg læste dine ord, Simone, jeg er et godt sted i mit liv, så jeg tænker, at jeg ingen grund har til at være andet end glad. Så det prøver jeg på 🙂 Du er så sød at skrive, tak Simone! Rigtig god weekend til dig også! KH

 8. Den er fra H&M, søde søs, skal du have en, hvis jeg falder over den?

 9. barelille siger:

  nu følger jeg efterhånden en del her på blogspot… og jeg må alligevel lige erkende, at du er den mest positive og glade blogger til dags dato! det smitter simpelthen så meget 🙂 det er så dejligt at se, der burde være nogle flere af din slags! den ros skal du lige have en gang fra mig også – det giver lige lidt mere glæde i mit liv også når jeg klikker ind forbi dig 🙂

 10. anjabitsch siger:

  Hold da op, hvor er den dog smart!
  Selvom der ikke skal særlig meget til, så kan det virkelig sætte prikken over i’et.
  – Jeg skal virkelig have købt man sådan en topsy tail. 🙂

 11. Jeg blev helt varm i kinderne, da jeg læste din besked, hvor er det bare en dejlig kommentar at få! Tænk, hvis jeg spreder glæde, det er vidunderlig. Tusinde tak for de søde ord, og tak fordi du tog dig tid til at skrive dine tanker! Nu kan jeg gå helt glad i seng, det bliver en god start på ugen 🙂
  KH

 12. Det er jo det, det er bare lige en ekstra detalje i hverdagen uden det store besvær 🙂 Du må få fingrene i dimsen!

 13. Abraham siger:

  Jeg har lige et kommentar, du ser altså super godt ud med høj hestehale.

 14. DEJLIGT kompliment at få, Abraham, tak skal du have! Så ved jeg hvordan håret skal sidde i morgen 🙂

Send en besked