Top

DIY: Kvik guide til hårbolle

27.03.2012
Skabt af Cathrine

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FW31Kpngt1Q&w=640&h=390]

Er det bare mig, eller ligner det kæmpe honeyloops eller Cheerios jeg har i hånden? Altså som i morgen-cereal.

Pyt! Efter hundrede år, har jeg nu lavet min guide til hårbollen – til trods for det ikke blev den perfekte hårbolle i denne omgang! Hvis ikke I har en valk, så kan jeg anbefale dem HER. Jeg har købt min dér, og den er nøjagtig magen til min dyre, der kostede 10 gange så meget i Matas. Men der gik en lille måned, før jeg fik min med posten, så ikke noget med at bestille lige inden, den skal bruges.

Sig endelig til hvis I ved, hvor jeg kan finde nogle af de kraftige frisurehårnåle – i mangel på bedre ord!

Sleep tight!

22 kommentarer

 1. Du virker simpelthen så sød, så sød! (:

 2. Signe Liv siger:

  God guide, meget forståeligt og nemt (: Købte en forleden men har ikke prøvet den endnu, kan være det skal ske i weekenden (;
  Tak for en god blog!

 3. Anne siger:

  nu har jeg ikke lige helt så langt hår som dit men ikke langt fra og mit hår er også rigtig tykt. Jeg plejer lige at toupere håret lidt inden jeg lægger den ned over valken så er det lidt nemmere at dække valken helt og nemmere at få håret nedunder valken. Man kan også toupere det meget så får man et mere rodet morgen-agtigt look.. det er også ret fedt synes jeg.

 4. Laura siger:

  De har dem også i H&M i sådan en mellemstørrelse til 25 kr både i lys og mørk (:

 5. Rigtig godt tip Anne, det vil jeg prøve næste gang! Jeg er også ret vild med det mere rodede look, så tak for det 🙂

 6. Selv tak søde Signe, og tak fordi du læser med! Du må kaste dig ud i det, jeg synes det er ret sjovt at eksperimentere med placeringen af den 🙂 God fornøjelse!

 7. Genialt, tak for tippet Laura!

 8. Ihh altså, du kan selvfølgelig ikke se det, men jeg sidder her bag skærmen og fniser lidt 🙂 Du er sød, tak fordi du læser med!

 9. jane siger:

  Har også lige investeret i en valk. Genial opfindelse, simpelthen!
  Tænkte lige på, hvor er din halskæde fra? Har noget med halskæder, helt bidt af det.

 10. Anne siger:

  ja det er jeg også selv, men man skal lige have hjælp fra valken selvom man har meget hår. Det ser bare ikke lige så fedt ud uden

 11. Ja det er simpelthen så smart, og da jeg endelig fandt den havde jeg virkelig en aha-oplevelse; “Det er sådan de laver hullet i håret”, haha!
  Den er faktisk fra H&M – dog knap 1,5 år gammel, men ASOS, H&M og Topshop er mine favoritter til gode og billige halskæder, så det er bare at gå ind og lure 🙂 H&M’s trendafdeling er dog klart bedst, deres hjemmeside er ikke så spændende… KH

 12. Ja det er jeg også nødt til, jeg kan på ingen måde få sådan en flotte bolle, selv om jeg snor og snor. Det er en genial opfindelse! intet mindre!

 13. jane siger:

  Haha, havde præcis den samme ”aha-oplevelse”. Godt vi fandt ud af det, den kan jo redde et hvert look og ‘dårlig hårdag’ 🙂
  Super, tak.
  Og forresten super blog. Lige begyndt at følge med..

 14. baysen siger:

  Føtex har i øvrigt også fået valke (i to forskellige str.) til ca. 30 kr for den billigste.
  Ville ønske at mit hår var langt og tykt nok til at blive sat op med valk! Suk 🙁

 15. Åh det er jeg glad for Jane, velkommen til og tak fordi du læser med 🙂
  Ja jeg elsker også, når jeg bliver klogere og endelig gennemskuer de der smarte fashiontrends!

 16. Du kan evt. købe en lille valk på den der eBay-side, der skal faktisk ikke så meget “tykkelse” i håret til at kunne fordele det fint på sådan én!
  Genialt med Føtex, utroligt at de har sådan en særlig hårdims, tak for tippet!

 17. AK siger:

  Jeg har netop lavet halskæden med hesteelastikkerne i dag. Og hvor er jeg glad for den. Mange har allerede kommenteret den. 🙂 Jeg fandt du en fin sølvlås og satte på lædersnoren så min er ikke så stor, da jeg jo kan åbne og lukke den.
  P.S tak for en meget fin blog som jeg dagligt følger. (:

 18. Hvor er det godt at høre! Jeg pønser også på at lave en ting i en anden længde! God idé med sølvlåsen, så er den også mere eksklusiv!
  Tak fordi du følger med, det er jeg super glad for 🙂

 19. Malou siger:

  Her er hemmeligheden til det resterende hår – og en meget billig måde at få en valk på 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=I13J7ArHTkM&feature=relmfu
  Rigtig god ferie…

 20. […] Håret var i øvrigt sat med min store valk, hvis I ikke allerede har set DIY’en, så kan I gøre det HER. […]

 21. […] Jeg er tosset med trylledimsen, den ser ud af ingenting men kan få ens hår til at ligne en million! Og så er det oven i købet nemt – også til hverdag! Den kan jo placeres på alle sider af hovedet. I kan se nogle eksempler HER og HER. Og så har jeg også lavet en DIY til, hvordan den virker HER. […]

 22. Cathrine Nissen siger:

  Snedigt Malou 😀

Send en besked