Top

DIY: Lips like a pro

12.01.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Rockpaperdresses, cathrine nissen, oriflame, hvordan lægger jeg læbestift

Indlægget er lavet i samarbejde med Oriflame

Jeg har lavet det nytårsforsæt at blive bedre til at huske læbestift! Indtil videre går det okay – den kommer ikke på hver dag, men hvis ikke læbestift så en lipgloss eller andet glimmerhejs. Jeg føler mig som sådan en sammenfattet dame, når jeg lige får et glimt af mig selv med læbestift på i et spejlbillede. Det føler jeg mig rimelig sjældente ellers, nu jeg er typen med overtræksbukser på cykelstien, hvis det regner, og i øvrigt typen der altidaltidaltid kommer for sent. Jeg er et notorisk rodehoved på alle fronter, så hvis lidt læbestift kan give mig følelsen af at hænge sammen, så skal jeg edderbankemig have et tykt lag, hah!
Rockpaperdresses, cathrine nissen, oriflame, hvordan lægger jeg læbestift

Til daglig “smører” jeg den altså bare på – direkte fra tuben, skulle jeg til at skrive. Men hvis jeg skal til fest, synes jeg, det er sjovt at bruge tid på at lægge den helt rigtigt. Og det betyder fem overstående remedier:

// En blød vaskeklud til eksfoliere

// En god læbepomade (fx HER)

// En nude læbeblyant gerne med pensel i den modsatte ende – eller en læbepensel ved siden af (fx HER eller HER)

// Din favorit læbestift (min er HER – varm pink)

// En highlighter (jeg bruger en øjenskygge (fx HER)

Rockpaperdresses, cathrine nissen, oriflame, hvordan lægger jeg læbestift

Hvis jeg virkelig skal give læberne den store tur, så får de et par dage i forvejen en blid massage med en blød vaskeklud. Den er super til at eksfoliere, og hvis læbestiften skal sidde pænt og ikke i flager, så kræver det godt eksfolierede læber. Af med døde hudceller – især om vinteren er denne treat vigtig!

Lige efter eksfolieren er det vigtigt at give en ordentlig omgang fugt og bliv ved med det, så læberne står gennemfugtede.Rockpaperdresses, cathrine nissen, oriflame, hvordan lægger jeg læbestiftEt par dage efter læberne bløde som barnenumser. Så er de klar til læbestift!

1. Brug først liplineren. Jeg bruger en nudefarvet, så jeg ikke skal have en milliard forskellige nuancer, men også for at sikre mig, jeg ikke rammer forkert på farven. Der er ikke noget værre, end når man kan se en lipliner bagefter. Liplineren hjælper med at holde læbestiften på plads, og den kan også bruges som “primer” på hele læben, når de først er indrammet. Så fyldes linjerne på læberne bedre ud.

2. Tilføj din yndlingslæbestift – min signaturfarve er sådan en smuk fuchsiafarvet. Hvis du bruger pensel, kan du arbejde den bedre på læberne og sørge for at få hele læben indrammet.

3. Brug en highlighter eller en lys øjenskygge oven på amorbuen – det får læben til at synes større, og der kommer fint fokus på kyssemunden! The guy’s need some direction 😛

4. Og så skal den overskydene farve af, så den ikke ender på tænderne. Møs enten om en serviet eller brug en finger – det lyder halvfrækt, men grib om fingeren med læberne og træk ekstra farve af – det gør jeg altid! Det virker 🙂 Se bare billedet underneden!

Rockpaperdresses, cathrine nissen, oriflame, hvordan lægger jeg læbestiftEt voila! Et styks kyssemund er klar til fest!

Rockpaperdresses, cathrine nissen, oriflame, hvordan lægger jeg læbestiftA small guide for the perfect kissable lips!

If you really want to be thorough and have the softest lips, you should use a soft cloth a couple of days ahead of the party – exfoliate the lips by gently massaging them with the cloth. Apply loads of moisturizer afterwards! I promise – it’s worth it!

For the perfect lips you need to use a lip pencil to frame the lips – I prefer nude. Nothing’s worse than those 90s lips where the lipliner was darker than the lipstick. Then apply your favorite color lipstick to those pretty lips using a brush for the purpose. 

Finish off with a highlighter just above the cupid’s arrow to accentuate your lips and give and illusion of fullness. And you’re good to go!

6 kommentarer

 1. Camilla siger:

  Det der læbestift er nu en sjov ting! Personligt elsker jeg det, og prøver så vidt det er muligt, at give læberne et lag hverdag. Jeg var længe den eneste med læbestift på mit arbejde, men nu er andre også begyndt at pryde læberne med lidt farve.
  Jeg er rigtig glad for en orange jeg købte i sommer, meget modigt valg syntes jeg først, men farve er tæt på perfekt til mig nu 😉
  God dag – knus og kram

 2. Lisbeth siger:

  Uuuuh, super gode tips. Det skal helt sikkert prøves – jeg skal bare lige have indsamlet de nødvendige remedier først haha.
  Læbestift er så smukt, men jeg synes lidt det er en tilvænningssag. Det er altid som om, at første gang man dukker op i en hverdagssituation med læbestift på, så virker man en lille smule overdressed. Man er nødt til at etablere det som en del af en look, tror jeg :b

 3. Pernille S siger:

  I love it! Ser mega-brand-fantastisk-godt ud! 😀
  Tilføjer straks “smart pink læbestift” til listen over nyerhvervelser der skal ske i 2015… Det er altså virkelig et fedt touch/tillæg til et festligt outfit! 🙂
  God mandag! Kh Pernille

 4. Maria siger:

  Det klæder dit ansigt rigtig meget med sådan en rød farve på læberne 🙂
  Jeg er ved at afprøve et nyt middel til at få større og fyldigere læber uden botox og alt sådan noget. Skrev om det på bloggen for nogle dage side, men det udglatter også læberne så læbestiften ser smukkere ud, så tror det er virksomt 🙂
  Bliv du trygt ved med at huske læbestiften 🙂
  Maria

Send en besked