Top

Elle Style Awards 2015: Nøgen med kuvertbrød

04.05.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Elle style awards 2014

“I aften er det juleaften, der er længe, længe til…”  – juleaften for damer i lange kjoler med hang til mode. Alle kronjuvelerne skal i dag vises frem til årets Elle Style Awards.

Ærligt talt havde jeg ikke troet, jeg fik invitationen. Jeg syntes, jeg fik den så tidligt sidste år. Tænkte, at jeg måtte have larmet får meget i min lagkage af en kjole. Grinet for højt, siden jeg ikke havde fået den. Selv om jeg gjorde mig mange anstrengelser for at tage det rigtige bestik først (man har vel set Pretty Woman og ved, at man starter yderst, går mod inderst). Jeg syntes egentlig, det var lidt pinligt, at jeg sådan havde været sådan en form for vigtig sidste år, i år – knapt så vigtig. Eller bare dårligt opdraget, siden den lod vente på sig. MEN for et par uger siden fik jeg den alligevel; en lyserød invitation. Med mit navn på (og det var stavet helt rigtigt). Siden da jeg, som enhver kvinde ville have været, været forvirret over tøjet. Dresscode “Black tie” – det betyder langt og i gamle dage endda også handsker. Det sidste er vist droppet, men det lange holder endnu.

Eddy Anemian for H&M, Singapore, rockpaperdressesWhat to wear?

Sidste år havde jeg min H&M Conscious Exclusive 2012-kjole på – totalt over the top og mega herlig at have på. I år havde jeg egentlig tænkt mig at tage min Eddy Anemian for H&M-nederdel på. Men jeg manglede en bluse, så jeg havde ikke helt “lukket” det outfit.elle_colMEN så var det lige Morten, der sidder i showroomet hos H&M, hvor de har de næste kollektioner hængende, skrev en mail – om jeg ikke kom forbi og kiggede lidt H&M til Elle Style Awards. Han skulle ærligt talt virkelig have noget godt hængende, hvis det skulle slå min gule lagkage af bordet.

Da jeg kom derop hang den der – den store kjole fra H&Ms sidste Conscious Exclusive, den fra april. Ved første øjekast var jeg rimelig skeptisk. Men så prøvede jeg den – hallo! Den havde SLÆB! Og så var der godt udsyn til barmen også! Og smukt mønster – skørtet har et tyndt, fint silkefor inderst, så den ligesom har en 2D-effekt inden under skørtet. Jeg varmede op. Så fortalt Morten, at de havde foreslået den til Mary til Dronnings fødselsdag – men hun havde ligesom fundet kjole. Og så var jeg ligesom nummer to i rækken i deres tanker. Det er så tæt på royal, som jeg nogensinde bliver. Så jeg bukkede altså bagover. Også selv om den var næsten to størrelser for stor; “Gå ned og få den syet ind, så betaler vi”. Jeg har aldrig været – eller jeg kan i hvert fald ikke huske, at jeg har været så på røven og følt mig så lille og taknemmelig.

På facebook var der overvejende positive tilkendegivelser. Tohundredefemogtyve likede billedet – kommentarfeltet var dog ret blandet, men stadig – jeg tror på det som en sejr. De, der ikke var på den, de ville have mere glimmer. Men. Jeg havde faktisk ikke noget glimmer sådan lige på lager til Black Tie-dresscode, som altså er dikteret. Og jeg har altså ikke fået tilbudt at låne et hav af kjoler. That’s not how it works, når man er en lille lort som mig i store modemyretue.

Jeg har holdt ved kjolen! Så Ma-ryh den anden hér gik til skrædderen. Jeg skulle så hente kjolen i fredags – men den sad stadig ikke helt på toppen – jeg fik ligesom et ekstra sæt nipples, af akvarelmønstret silketaft. Den slags behøver man altså kun et sæt af. Så den skulle lige have det sidste syet ind. Den skulle gerne være færdig i eftermiddag kl. 15.00 – rimelig snert må man sige, når festen starter 17.30. No wonder jeg drømte mig nøgen i virkeligheden i nat. Det gik okay indtil jeg sad ved bordet til middagen. Der blev det lidt hårdt at være nøgen og spise kuvertbrød imens.

Nårhmen, spørgsmålet er nu, hvordan jeg skal køre accessories… Røde sko + pink taske? Sorte sko + pink taske? Pink læber eller neutrale? Ja, det er et vigtigt spørgsmål og bliver klart dagens største dilemma (hold kæft, jeg har det godt). Byd endelig ind – men foreslå helst ikke andre sko, for jeg har kundem med. Og jeg tager direkte på arbejde nu, direkte til frissen for at få sat hår (vi blev forleden enige om en Carrie-sæson-5-frisure, men Sanne mener ikke, der er tid til krøllerne). Så direkte til DR (og direkte hjem i kassen efter det – arbejde igen i morgen). Kjolen? Min kæreste, dagens bedste, har lovet at hente min kjole og aflevere den til mig, så hele tidsplanen går op i en højere enhed. Vanvittig dag. Men pisse skæg.

Jeg glæder mig til at vise jer billeder!

 

28 kommentarer

 1. J. siger:

  Sorte sko og pink taske! Held og lykke 😀

 2. Cecilie B siger:

  Sorte sko, pink taske og superpink læber – så kommer der også lidt Cathrine-farve ind i outfittet!
  God fest i aften og held og lykke med at holde kludene på. Ellers må du jo dække dig til med kuvertbrød!

 3. Anne siger:

  Smukke pige!
  Sorte sko. pink taske, pink læber c”,)
  Knus fra Anne!

 4. Nå, så kan min invitation nå at komme endnu :0)
  Pink taske, røde læber og røde sko. Glæder mig til at se udfaldet og god aften.

 5. Ann siger:

  Pink læber og taske, og sorte sko. Og du bliver vildt flot. Jeg var en af skeptikerne til kjolen, men jeg så den selv i HM i lørdags, og så blev jeg lidt klogere. Den er langt mere luksuriøs end jeg troede, og langt mere detaljerig. You’re gonna be the queen of the ball!
  Glæder mig til at se billeder!

 6. Line siger:

  Sorte sko og pink taske. Glæder mig til billeder.

 7. Nanna L siger:

  Jeg ELSKER kjolen! Så smuk jo.
  Klart sorte sko. Og pink læber. Tasken? YSL er jo den samme som sidste år, ikke? Det ville jeg nok selv værgre mig ved, da den jo er så pang og lækker, at folk da må huske den?! 😉 Men hvad filan, så smuk en taske går jo til alt… Hav en fantastisk aften!

 8. Pernille S siger:

  Du bliver verdens smukkeste!! Den er SÅ fin den kjole! Glæder mig til at se billeder 🙂
  Er på sort taske og sorte sko, men med knald-pink læber! 😉
  Rigtigt god aften!

 9. Sara siger:

  Sorte sko, pink taske og pink læber ♡

 10. Sorte sko og pink taske! Krydser fingre for, at alt går op i en højere enhed – jeg har selv en meget vigtig kjole hos skrædderen. Den skal bruges torsdag eftermiddag, og hun regner først med at have den klar onsdag aften, fordi hendes første løsning ikke var god nok. Pænt stressende!

 11. katrine siger:

  GUD hvor er det er smuk kjole og hvor den klæder dig, selvom størrelsen ikke passer. Jeg er helt vild med den!!!!
  Jeg stemmer på sorte sko, pink taske og selvfølgelig pink læbestift. Er sikker på du bliver super lækker no matter what you wear. Glæder mig til at se billeder og det endelige resultat på bloggen. Kh Katrine

 12. Frederikke siger:

  Sorte sko, pink taske og pink læber!
  Du bliver så smuk, og du fortjener virkelig den kjole! <3

 13. Sarah M siger:

  Ligesom de andre stemmer jeg for: sorte sko, pink taske og pink læber! Du bliver laber!
  Ha’ en skøn aften!

 14. Lisbet siger:

  Glæææder mig til at se hvordan du styler den med hår og alting!

 15. Laura Græns siger:

  Som flertallet i kommentarfeltet indtil vider: sorte sko, pink taske! Og så håber jeg at kjolen sidder lige i skabet når din kæreste henter den og du hopper i den. God dag og fest i hvert fald 😀

 16. Alexandra siger:

  Sorte sko, pink taske, PINK læber

 17. Anna siger:

  sorte sko, pink taske, pink læber, den fine kjole og det mest naturlige og fineste smil i hele bloggerland! 😀 det bliver så flot! God fornøjelse!

 18. Uden tvivl sorte sko, pink taske og pink læber! jeg er sikker på, du kommer til at se virkelig smuk ud – og jeg håber, kjolen sidder fuldstændig perfekt 🙂

 19. Heidi siger:

  Sorte sko pink taske og pink læber

 20. Trine Ø siger:

  SORTE SKO, PINK TASKE OG PINK LÆBER <3
  Havde kjolen været lidt mindre 'prangende' havde jeg klart sagt de røde, men i det her tilfælde, helt klar SORT 🙂
  Ha en fantastisk aften!

 21. ML siger:

  Helt klart sorte sko og pink taske! Ingen tvivl!

 22. Rikke Smidt siger:

  Jeg istemmer mig koret der siger: SORTE sko! PINK taske! PIIIIINK LÆBER!!! laber laber!

 23. Anna siger:

  Er det nu jeg skal sige, jeg er meget mere til den gule nederdel og den top du har på. Det er så fint og underspillet pang! Men ok, fair nok – tilbud om kjole og skrædder er svært at afslå, og du bliver helt sikkert fin ligemeget hvad. Så ryger den gule vel på næste år ikke? 🙂 Sorte sko og pink taske 4 sure. Er ikke sikker på det med læberne, det kan måske blive for meget. God aften i hvert fald 🙂

 24. Glæder mig til at se billeder af herlighederne, og hvor vildt du alligevel formår at få alting gjort 😉

 25. Malene siger:

  Drømmekjolen!
  Jeg fik aldrig fingrene i den, så jeg vil glæde mig over at se dig blomstre i den i stedet.

  1. Louise siger:

   Var i Frederiksberg Centeret idag, der hænger to endnu .. 🙂

 26. Nina siger:

  Håber det var en god aften Maryh! (:
  Og må jeg sige, at du så bragende godt ud på instagrambilledet! Elsker jo både kjole og sko.. Og læber og taske. ‘amen det hele jo!
  Nina

Send en besked