Top

Elle Style Awards 2017: En lille gul kanariefugl

28.05.2017
Skabt af Cathrine

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Elle style awards 2017

Godmorgen søde piger,

det her har været den mest fjollede, intense, vanvittige uge, jeg mindes. Den har været fyldt med sjove ting, som tre gange fødselsdag, Elle Style Awards, en ny arbejdskonstellation – jeg har nemlig fået management fra 1. september, og så indtil flere lægebesøg. Mange spændende ting, meeen lidt for mange af dem. Og den næste uge ser ud til at blive lidt i samme skuffe. Jeg tror, jeg må til at finde min grænse og sige mere nej tak. Men det falder mig ikke naturligt, så jeg må øve mig. Mere om det en anden gang.

Lige nu nyder jeg at sidde i gården helt alene. Med en god kaffe i et nyt fødselsdagskrus, et tæppe om lårene, Frida ved min side, nyvasket hår, en gammel pyjamas og en striktrøje.

Jeg har de sidste tre uger fået mig en ny vane, lige dele ønsket/uønsket. Jeg er begyndt at vågne klokken 07.00 eller lidt før 07.00. Og det er ligegyldigt hvor sent jeg er kommet i seng. Og også på en søndag. Når man ikke drikker og fester natten lang, så er det herligt at komme op. Meeeen det bliver også en rigtig lang dag lige pludselig. I går havde jeg lige hentet aftensmad (Adam var ude til Køds polterabend), og selv om klokken var 20.00 var jeg lige ved at gå i dørken. What is happening to me?! Er jeg ved at blive en gammel dame? Er det varmen? De lyse morgener? Jeg kan ikke kende mig selv! Jovist jeg elsker tidlige morgener (med tid til Mads & Monopolet eller ansigtsmasker), but girl needs sleep.

Men der var engang en tirsdag, hvor nusset pyjamas og strik var skiftet ud med guldsko og en form for kanarieoutfit. Dengang jeg var til Elle Style Awards i tirsdag. Jeg endte for tredje år i streg i en Conscious Exclusive-kjole (jeg havde en lang og dramatisk kjole på i 2015 og en endnu længere og endnu mere dramatisk kjole på i 2014, haha!), dén gule mange af jer stemte på på instastory til det her bryllup. Dengang var den liiiige frisk og kølig nok. Men i tirsdag var den helt perfekt. Jeg havde parret den med min vintagefrakke vistnok fra 50’erne eller 60’erne, og det passede så fint sammen, synes jeg.

Det var lidt en knib-mig-i-armen-dag. Så snart jeg kunne slippe arbejde, så skulle jeg ind til Magasin, inviteret af L’Oréal for at få ordnet hår og makeup. Og samtidig med at jeg fik ordnet hår af én dame, så var der en anden dame der lagde neglelak. Jeg følte mig som en model på vej ud på en catwalk, som jeg blev dimset om i alle ender og kanter. Det var meget overvældende og sindssygt flot altså.

Derefter var det af sted mod Koncerthuset med en kæmpe mulepose fyldt med alt mit skiftetøj og sneakers, ikke så elegant, men jeg var nærmest den første derude, så jeg havde fin plads i garderoben.

Resten af aftenen var vanvittig flot, fyldt med sjove presentere, fin musik, pels og glimmer og chiffon i lange baner. Og min festpartner Emily.

Jeg bliver lidt på røven over at være inviteret med til den slags fester. Det er stadig ikke en selvfølge eller naturlighed, og jeg tænker meget på, at jeg er heldig at få lov at opleve den slags. Det havde jeg ikke drømt om for tyve år siden. Det er sgu da en sjov og forskelligartet hverdag, jeg har fået strikket mig sammen i min voksentilværelse…

Så snart showet var slut, gik jeg bare mod metroen og tog hjem. Fuldstændig færdig. Men selvfølgelig ikke mere slået ud, end jeg vågnede dagen efter, igen klokken 07.00, tsk tsk tsk….

Reklamelinks: Sko – & Other Stories (udsolgt men her i flade) // Kjole – H&M Conscious Exclusive // Frakke – vintage // Ring – lånt af Julie Nielsdotter // Clutch – Alaïa

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Elle style awards 2017

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Elle style awards 2017

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Elle style awards 2017

Rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Elle style awards 2017

7 kommentarer

 1. Natacha siger:

  Damn girl! Hold nu op, det klæder dig fantastisk godt – du ser altid godt ud, men her stråler du jo virkeligt 🙂
  Udover det overfladiske har jeg også kæmpe respekt, for alt det du gør med at bryde tabuer og være ærlig. Det er den eneste vej frem, at vi bliver meget bedre til at tale om alt det svære. Keep up the excellent work 🙂

 2. Den der vintagefrakke passer fremragende til! Den er virkelig flot, og det samme er du 🙂
  Du står virkelig skarpt i det outfit.
  // http://www.jannifromtheblog.dk

 3. Emma siger:

  Nej, hvor er du altså smuk!

 4. Helene siger:

  Så smukke farver sammen 😀 Den frakke er simpelthen et genialt køb!

 5. Mette siger:

  Dit 2014 look er perfekt og vidunderligt smukt. Du stråler og ser gudesmuk ud😘 Det er faktisk et af de looks der virkelig gjorde indtryk, og som jeg tydeligt husker. Perfektion og skønhed❤️

 6. Tina KH siger:

  Du er bare så smuk i farver:-)
  Godt foto af du og Emily.

 7. lærke siger:

  jeg er de sidste par måneder vågnet mellem kl 05.30 og 06.30 HELT AF MIG SELV – hver eneste morgen, uanset om jeg er kommet i seng på den ene eller den anden side af midnat – og det betyder nemlig at man føler sig lidt som en gammel kone, fordi jeg nu bliver nærmest stresset, hvis jeg kommer for sent i seng (særligt på en hverdag) fordi jeg bare ved, at jeg ikke sover længere end til kl 6.30. Tænker det må være noget med de lyse morgener (trods gardiner!

Send en besked