Top

En hårkur, en ansigtscrub, en serum og en tørshampoo

08.03.2016
Skabt af Cathrine

skoenhed_marts_2016
Godmorgen <3

Det er længe siden, jeg har tippet jer om gode solide beautyprodukter. Men vi damer skal dele vores tricks, og hvis man opdager produkter, der kan få os til stråle noget mere i hverdagen. Et par af dem er altså gengangere, som jeg bliver ved med at købe, men desto mere grund til at tippe, for de holder. Og jeg ved godt, at det er kampdag i dag, og det måske modsatrettet at tale om dullegrej lige i dag. Men this ain’t about that. And it ain’t for the men! Jeg nyder at forkæle mig selv i hverdagen og gøre lidt ekstra godt for mig selv efter en lang arbejdsdag. Bare for mig. Det er det vidunderlige ved at være kvinde anno 2016 – kontrasterne! At man kan være super tøset, super business, super moderlig. Super meget det hele på engang (men også samtidig nok det hårde).

Treatment 1 af Purely Professional (find her– den eneste hårkur jeg bruger. Jeg fordeler den i spidserne i vådt hår, og den gør håret så blødt. Og bedst og vigtigst af alt – mit hår er ikke elektrisk i vinterperioden, så længe jeg husker at komme den i. Den indeholder kokosolie, som mig bekendt, er en af de eneste ingredienser, der er bevist til at gå ind i håret og reparere det. Og så er den super drøj.

Facial Scrub Mask af Rudolph Care (find her) – Den BEDSTE ansigtsmaske. Jeg kan se forskellen, den gør, på minutter. Jeg bruger den først som almindelig skrubbemaske, altså fordeler den og masserer den ind i huden. Og så lader jeg den sidde – til tider op til en time. Den gør huden helt vildt blød, og så giver den altså en synlig glød, som jeg aldrig har fået af nogen produkter før. Jeg har formået at tømme to indtil videre, og den står på lufthavns-indkøbslisten næste gang.

Anti-ageing serum af Rudolph Care (find her– jeg har i mange år brugt en serum fra Estée Lauder, som jeg også har tippet om før. Men jeg er blevet mere sart med, hvad jeg kommer i ansigtet og på kroppen over de sidste år. Og selv om Lauders serum er vanvittig effektiv og prisvindende, så er der bare ikke meget øko over den. Det er der over denne her, og jeg bruger den med god samvittighed. Den efterlader huden helt blød og lækker – den er ret silkeagtig i sin konsistens. Jeg bruger den om natten – og til gengæld denne om dagen, der er lidt lettere.

Shampure dry shampoo af Aveda (find den i Sephora) – den mest geniale tørshampoo jeg har brugt længe. Den matterer og giver rigtig meget struktur. Alt det jeg leder efter med mit fine og alt for glatte hår. Ligesom alle andre tørshampoos virker den bedst, hvis den kommer i rent hår – det er tricket, ikke at komme den i håret, når først det er fedtet. Jeg blev spurgt her, hvad jeg havde kommet i håret, og det er altså denne her. Den fungerer bare. OG så er den uden spray-funktion, så den er også rarere for miljøet.

Nu vil jeg hoppe i bad og ud af døren og på arbejde. Kan I have en dejlig KAMPDAG!

via GIPHY

 

//

 

25 kommentarer

 1. Emma siger:

  Må jeg spørge, hvad den serum, du brugte fra Estee Lauder hedder? 🙂 Jeg er på udkig efter en, og var ikke helt imponeret over den i indlægget her 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Har du prøvet den fra Rudolph care? Synes den er virkelig lækker. Den anden er Night repair, såvidt jeg husker, men jeg har ikke brugt den i over et halvt år. Prøv at søge på Estee Lauder på bloggen, så står der en del 🙂 KH

   1. Emma siger:

    Jeg prøvede den nede i byen en dag, og jeg var ikke imponeret. Men måske den skal have en chance over længere tid 🙂
    Og så vil jeg forresten lige sige at jeg elsker indlæg som disse!

   2. Emma siger:

    Jeg prøvede den i Salling en dag, og var ikke imponeret. Men måske man skal give den en længere chance 🙂
    Og så vil jeg forresten lige sige at jeg elsker indlæg som disse med skønhedstip!

 2. Julie siger:

  Først og fremmest : keep up the good work og tak for en skøn blog 🙂
  Hvilken ansigtscreme bruger du? 🙂
  Smil
  Julie

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK JULIE 😀 Will do! Jeg bruger en dagcreme fra La roche posay – deres bb cream med spf 30. Jeg har brugt den et par år, men jeg har også perioder, hvor jeg bruger dagcremen fra Rudolph Care. Det skifter lidt. Om natten bruger jeg night cream fra Purely Professional 🙂 KH

 3. Katrine siger:

  Kampdag handler vel om at kvinder (og mænd) har retten til at gøre lige hvad de vil – også hvis det er at dulle sig op på en lidt grå tirsdag. Så god kampdag til dig!

  1. Cathrine Nissen siger:

   PRÆCIS 😀 <3 Kh

 4. Marlene siger:

  Er tørshampooen sådan en der stivner dit hår?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Mmm, det tror jeg ikke? Altså det giver struktur a la Oribes tørshampoo – men det er noget jeg foretrækker, så jeg ved ikke, om det vil være for meget for dig 🙂 KH

 5. Lou siger:

  Elsker indlæg som dette.. Og jeg er også blevet stor tilhænger af Treatment 1. Den er jo genial! Og tak for tippet med Avedas tørshampo, den må jeg have fat i. Jeg bruger nemlig Avedas alm. “Shampure” shampoo og den tæller som en af mine favoritter

  1. Cathrine Nissen siger:

   Skal den prøves af?? Jeg er altid på udkig efter gode nye hårprodukter, og jeg er ret glad for Aveda 😀 Det kan være jeg skal købe en lille størrelse og teste. Kram og god dag!

 6. Cecilie siger:

  Åh, jeg kan bare slet ikke forstå hypen omkring RC’s face scrub.. Jeg synes den lugter af modellervoks og er svær at skylle af bagefter.. Jeg føler der sidder sådan et tyndt lag modellervoks på mit ansigt bagefter – and not in a good protective way 🙂
  Kan være at face scrub’en bare ikke er for mig.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, virkelig? Det du beskriver som modellervoks synes jeg er en gennemfugtet hud, men sådan er vi nok så forskellige. Vi har jo forskellig hud som udgangspunkt, så hvis du ikke har brug for ekstra fugt, giver den måske ikke så meget mening? Jeg er hvert fald hammer glad for den og køber den igen og igen 🙂 KH

   1. Cecilie siger:

    Haha, ja, okay, så er det nok bare dér forskellen ligger! 😀

 7. MetteM siger:

  Jeg har også fint og glat hår, så rart at læse at tørshampooen virker godt for dig og det du leder efter i en tørshampoo. 🙂
  Er der duft/parfume i den? Jeg kan desværre ikke klare dufte/parfumer så meget længere. Så leder efter en god tørshampoo uden dette.

 8. Signe Caroline siger:

  Uh, det er gode produkter og Rudolph Care er mega lækkert! Jeg har prøvet deres ansigtsolie, den vil jeg gerne have. Jeg skal bare lige komme mig over prisen.. Jeg synes faktisk dansk hudpleje gør det rigtig godt med RC, Derma, Rønsbøl og Purely 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har det nøjagtig som dig mht. prisen XD Men jeg synes bare effekten er derefter, og så må jeg købe med hjem fra lufthavnen, hvor jeg sparer lidt 🙂 Og du har ret – det går sådan set ret godt på den front! Kh

 9. Josephine siger:

  Uh de hår produkter skal jeg have testet – mit hår savner en god hårkur 😉
  Jeg kan desværre ikke tåle RC produkterne 🙁 Min hud går fuldstændig crazy af dem… Mega øv, de er ellers så pæne!!

 10. Amanda A siger:

  Ikke lige så relevant for indlægget her, men jeg har luret lidt på jeres gulvtæppe ved sofaen. Hvor får man fingrende i sådan et? 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er fra Carpet Vista, men vintage, så lige vores kan man ikke få 🙂 KH

 11. Pernille siger:

  Helt ude af kontekst, men er nødt til at dele den her med dig Cathrine. Tvivler på at du kan leve uden
  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=6010326

  1. Cathrine Nissen siger:

   NEEEEIIIJJJJ hvor er den bare mega CUTE! 😀 Den er på ønskelisten nu, hah! Utroligt som jeg er til fals for alt med mopser på <3 TAK! Kh

 12. Heidi siger:

  Jeg er også helt afhængig af Purely Professionals treatment og en stor del af grunden er bestemt også at det er den eneste jeg har prøvet, hvor mit hår ikke bliver elektrisk om vinteren. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft elektrisk hår, men det har været før jeg begyndte med PPs treatment for laaaang tid siden. Og du har ret, den er mega drøj, jeg er vild med den!

Send en besked