Top

En hjemmepasserdag: Vilde dyr og hovedspring

19.01.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Det er snart et halvt år siden, Adams barsel sluttede. Wait whaaat?!
Jeg skulle til at skrive, at SÅ er det vist på tide med nummer 2, men don’t get any ideas, for der sker lige nøjagtigt nul og en skid på den front. Og sådan har det været i 15 måneder, skulle I spørge fra nogen. Jo –  jeg havde faktisk en positiv test i november – og dagen efter –  menstruation. AHH! Så er vi tilbage i følelserne. Men det føles overraskende nok ikke så slemt. Måske er det også bare anderledes anden gang, når man allerede har en (og slet ikke har så meget tid til at fundere over, hvad der mangler).
Det var slet ikke det, det skulle handle om men i stedet mit forsøg på at dele, hvordan en hjemmepasser-dag ser ud. Skemaet har siden januar set således ud: Jeg har det overordnede ansvar!  Jeg overleverer tirsdag og onsdag. Er bedsteforældre forhindrede osv. så hænger den på mig, ligesom jeg også kommer tidligt hjem og overtager. Mandag – Adam og Eddie er sammen. Tirsdag – babysitter Jane. Tre onsdage om måneden – bedsteforældre. De ledige onsdage, torsdag og fredag: Mig. Jeg har rigtig mange gode timer med ham de to dage også. Til gengæld er det så rart, at Adam nu har mandagen fremfor mig – at vi hjælpes ad med at løfte mere, og jeg kan komme godt fra start på ugen. Det har klart lysnet, siden jeg skrev det her indlæg. Selv om jeg stadig har uger fx som denne, hvor Eddie blev feberramt onsdag ovenpå MFR-vaccine i sidste uge –  så er det mig, der tager den, og så er der ikke mere arbejde til mig.
Kort historie på hvorfor vi hjemmepasser: Delvist med vilje, delvist fordi vi venter plads. Vi fik vuggestueplads allerede ved 10 måneder, men i løbet af sommeren luftede jeg ideen om at have ham hjemme lidt længere, selv om det lød uoverskueligt og svært og risikofyldt med mit arbejde. Vi udskød opstart. Fik plads igen – og der var vi så dumme ikke at udskyde men glemme at reagere indenfor de fire dages frist. Bag om i køen, du! Og derfor er vi nummer 45 på listen til institution. Men med garantiplads fra midt-februar, som vi dog ikke aner hvor er. Måske siger vi nej, måske ja – vi tager det oppe fra og ned, til det rigtige lander. Måske vi får plads til februar? Måske først til maj. Det kører rimeligt lige nu, omend jeg stadig drømmer om lidt mere effektiv, sammenhængende tid til arbejde.
Amme på gaden, Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand
Dagene er relativt ens – på tiderne i hvert fald. Hvad vi laver, varierer hver dag – for tips kommer et indlæg. Men typisk en “større” aktivitet formiddag – fx Zoo/Eksperimentarium. Frokost og så en mindre/roligere om eftermiddagen – fx lokal legeplads, en gåtur i vikle, tumleri på stuegulv.
Men således så torsdag ud:
07.55: Adam går tidligt pga. et møde, og jeg bander en smule over, at ingen af os har været så forudseende at lave madpakke aftenen inden, som vi gør de fleste dage. Jeg fikser hurtigt nogle ærter fra fryseren, nogle dampede broccoli, rugbrød, knækbrød, yoghurt med muesli og en håndfuld fyldte pastaer. Altid mad til Eddie – glemmer altid mig selv.
08.23: Eddie er i tøjet, hue på, klar til vogn. Dagens første opgave er at gå med Frida. Det er ret hyggeligt at mærke, hvor meget han interesserer sig for hende. Han giver hende mad, kysser og hiver hende i halen (og hun tager det ganske pænt).
08.45: Ind med Frida, videre ud i byen. Vi har i et par uger haft nogle dumme lure, hvor Eddie har været skidetræt om morgenen (fordi han står op klokken 04), men så ikke ville sove eftermiddag, så nu går vi langsomt over til en lur. Det betyder, at der skal ske lidt for at holde ham vågen.
Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand
09.15: Triller vi ind på Legepladsen på Wesselsgade (en favorit her) – som de allerførste. Legepladsen er ikke engang “pakket ud” endnu, mooncars og deslige står stadig parkeret i skjul. Men så kommer der en vuggestue med store vuggestuebørn. Så søde! “Er du mor?”. Yup, I am!
Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand
09.26: Eddies yndlings er en mooncar. Han bliver sat i, og så skal jeg løbe bagefter og skubbe på. En pige (Ca. 2,5 år?) kommer og hjælper med at skubbe på, “Orv, hvor er du bare en stærk motor!”, siger jeg til hende, og hun er ellevild. Men så vil hun have vognen og Eddie, og jeg finder en anden. Hun sætter sig men slår en gråd op; “Hvor er motoren?!”  –  fanme sødt altså, så kvik. Men motoren havde hænderne fuld med Eddie, som et par gange dumper med hovedet i jorden – fordi: flyverdragt. Det er som at se os andre vælte hjem fra byen, til tider. Det kræver fuld opmærksomhed.
10.00: Vores legekammerater kommer, Caroline og hendes 1-årige twins (@mamapape på instagram). Jeg har fulgt hende på insta et stykke tid og en dag spurgte hun, om vi ikke skulle have en playdate. Jo! Selv om der lige nu er lidt af et spring imellem dem. Tolv til femten måneder, der sker bare meget.
Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand
10.44: Eddie får lidt mad men gider ikke rigtig noget og er i virkeligheden bare sindssygt træt. Det er liiige det tidligste for dagens lur, men han virker ret slukket, og jeg følger som regel bare hans rytme. Så må han sove. Han falder selvfølgelig i søvn på sekunder.
11.07: Jeg går mod Byoasen, som er en ret fed lille “mini-zoo”, vi har besøgt meget. Du kan klappe geder, høns, marsvin og andre smådyr – de sødeste dyrepassere/pædagog-typer er  meget elskværdige i at vise børnene dyrene og lade dem holde. Men Eddie sover, så jeg tænker: Frokost på Mirabelle! FEDT FEDT FEDT.
Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand
11.27: Frokostserveringen begynder om tre minutter! Det kunne ikke være bedre! Mit liv er perfekt, mand! Kæmpe portion pasta. Til mig. Kun. Mit barn sover. Hvad skal jeg bruge al min tid på? Svare mails? Stene lidt på Politiken? Høre en podcast? Jeg starter lige med en runde Instagram. Ikke sket en skid siden sidst. Godt. Og så vågner mit barn. En meget kort lur blev det til. Pis. Og hvorfor lærer man ikke at behovsdække det mest nødvendige først, når man har tiden? FX: Tisse for mig selv. Drikke en kop varm kaffe. Svare Barbara de mange mails jeg skylder hende. Lave indkøbsliste. Men: instagram.
11.45: Den der pastamad er ikke verdens hurtigste, så jeg træffer en hurtig beslutning om en delecroissant, men siger også til mig selv, “I morgen! I morgen får han ingen croissanter…”. Tænk hvis han blev allergisk?! Gluten! Han bliver meget muligt overeksponeret…  Men han elsker dem jo, på niveau med mine boobs (og intet andet når dem).
12.20: Tålmodigheden slipper op, vi har delt næsten en hel tallerken pasta, spyttet i et glas vand. Han har charmet kokkene og sidedamerne. Men ikke dem til venstre (what kind of monsters…?! Drengen sidder og sender jer luftkys, haha!). Note til mig selv: Anderkend og smil altid til børn, der søger kontakt.
12.33: Vi betaler, pakker os sammen og så går vi mod Byoasen.
Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand
12.45: Pokkers. Hønsene er til frokost mellem 12-14. Så vi er stuck med geder, der ikke ænser os, fordi de er optagede af juletræer. Men det er fint nok. Vi hiver noget græs op, vælter forover på hovedet og klapper gederne på numsen (nu de vender ryggen til).
13.57: Vi har klappet, kigget, gentaget os selv: “Deeet?!”, “deeeeet?!”, “diiiiit?!”. Måske vi er lurmodne? Vi triller langsomt af sted – vi har nemlig en lejlighed, vi skal se på klokken 14.30, og jeg vil gerne have tid.
Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand

^^^Eddies madkasse er min gamle madkasse!

14.28: Vi når fra Byoasen til Frederiksberg og – ingen lur. Det bliver meget muligt et shit show. Men min far er der, og Eddie bliver LYKKELIG af at se morfar. Det holder ham kørende.
15.30: Lige indtil det ikke gør længere. Han bliver puttet til en alt for sen lur, men hellere det end ingen. Men det vil han satme ikke nyde noget af. Så jeg tager ham op. Giver tusinde snacks. Vand. Noget at nulre. Men. Kun en ting hjælper. Jeg finder en afsides trappesten. Knapper op. Ammer. Og på omtrent seks minutter sover han, og jeg kan rykke ham over i barnevognen.
Amme på gaden, Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand
16.30: Jeg er inviteret til fernisering hos Poppy Kalas i arbejdsøjemed og havde egentlig skudt en hvid pil efter det – men nu Eddie sover en sen lur, så var det måske muligt? Jeg lister ind. Hilser på hovedpersonerne, møder nogle nye mennesker, snakker. Og lige nøjagtigt tyve minutter får jeg – så er han vågen. Og fyrig. Heldigvis bor vi om hjørnet, og vi løber hjem. Det plejer at få ham til at grine over hele femøren.
Rockpaperdresses, Cathrine widunok wichmand

^^^Ser først nu de dejligste Confetti-piger vinke, haha!

17.02: Vi lander hjemme –  efter en hel og mægtig dag ude. Jeg har gået over 17.000 skridt og er FÆRDIG.
19.32:  Burde åbne computeren, da Eddie er puttet, men kan ingenting. I stedet begynder jeg at pakke alt det tøj, I har købt på min instagram i løbet af ugen. Det har jeg lige nøjagtigt hjerneceller til.
22.14: Jeg ligger under dynen. Som alle andre aftener fatter jeg ikke, hvorfor jeg ikke er gået i seng tidligere. For om seks timer er jeg på den igen.
 

26 kommentarer

 1. Cecilie siger:

  Dejligt hyggeligt indlæg. Du er sej <3

  1. Cathrine siger:

   Det er jeg glad for, du synes Cecilie! KH

 2. Tina siger:

  Sikke en dag, men engang når lillemanden er fløjet fra reden vil du savne disse dage 🙂
  Det er godt at have meget tid med vores kære små, mens de er små!
  Gode billeder, du er god til det med billeder og tekst 🙂
  En smuk søndag til du og familien 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jeg nyder det så helt enormt og stod det kun til mig, så ventede vi længe med institution 😀 Det er bare dejligt. Rigtig god kommende uge Tina! KH

 3. Lykke siger:

  Hvor er det bare et dejligt indlæg <3 Jeg hjemmepasser min dreng på 19 måneder deltid (far/farmor/moster har den anden halvdel – hurra for flex og studieliv). Jeg ammer ham stadig og har virkelig haft det super fint med det og han elsker det ligesom så meget, som det lyder til at din Eddie gør. Men! Pt overvejer jeg om det fylder for meget for min tumling i løbet af sådan en dag, og ved det af at han er sammen med mig de fleste dage, så er det ligesom altid tilgængeligt. Så han spørger efter boobs virkelig tit. Så nu overvejer jeg simpelthen at holde op/trappe ned/kun amme aften og nat. Må jeg spørge hvad du gør? Føler du det distrahere i løbet af en hjemmedag eller det er bare dejligt og nemt? Mange kh

  1. Cathrine siger:

   Vi oplever meget det samme – han er på ingen måde på vej ud af amningen og efterspørger MANGE gange dagligt. Med mindre vi er ude! Det er betydeligt mindre, når vi er ude på farten og laver noget. Nogen gange tænker jeg også, det kan være lidt kedsomhed? Ligesom når han er træt, hvis vi bliver hjemme med ham om formiddagen? Modsat når vi går ud fra morgenstunden, så er hans sind ligesom preoccupied, og han holder sig kørende med højt humør indtil lurtid.
   Jeg ammer nogle gange om morgenen – mindre hvis Adam også står op, igen så tager det hans opmærksomhed. Og så om eftermiddagen. Det er udgangspunktet, men det går også lidt op og ned…. Adam er mere på, at vi stopper amningen end jeg er, for han synes det er hårdt, det stadig er så meget mig, der dur. Jeg følger lidt med Eddie endnu, og ser ad hvordan det går. Det er jo også en kæmpe hjælper, når han er eftermiddagsovertræt fx. håber I finder en løsning! KH

 4. Mette siger:

  Er der en årsag til at du aktiverer ham så meget og ikke giver nogle rolige og helt stille stunder så han kan få en ordentlig lur?
  Min datter vågner efter 45 min (som er en søvncyklus) hvis ikke der er noget nær helt stille, der kan sagtens være let larm efter 30 min og efter 60 min, men 45 min er lige midt imellem 2 søvncykli og det samme igen omkring 1,5 time. Jeg tænker bare at det er derfor han måske ikke sover længere stræk? Min datter kan rask væk sove næsten 4 timers lur hvis der er stille. Og søvnen om natten er ikke påvirket af det hvor hun sover fra 19.30 til 7 – hvis hun derimod sover for lidt i løbet af dagen så har vi store problemer med at få hende til at sove og hun er jo bare generelt bare meget mere pyldret så. Hos os er det ældgamle motto ‘søvn avler søvn’ i hvert fald helt sandt.
  Jeg ved godt at du sikkert er helt klar over dette, men det er filme svært at læse det og ikke tænke at han da på alle måder trænger til noget mere søvn. Men måske jeg er helt gal på den. Børn i den alder skal jo gerne sove omkring 15 timer i døgnet hvis jeg ikke tager meget fejl.

  1. Matilde siger:

   Puh, jeg ville godt nok blive ked af det, hvis det var mig der modtog denne besked.
   Dejligt at der fungerer for jer, men hvor meget kan vi egentlig vide om Eddies søvn, ud fra beskrivelsen af en dag?

  2. Anna siger:

   Jeg tror, det er vigtigt at huske, at mødre som regel kender deres egne børn og deres behov bedst. Du ved, hvad der fungerer for din datter. C ved, hvad Eddie trives med. Børn er mega forskellige, og det der virker hos dig, virker måske overhovedet ikke hos din nabo – eller næste barn. Vi har et vennepar, hvor deres datter ligger sig ned uden at sige en lyd og sover uafbrudt tre timer til lur og 8 timer hver nat uden at vågne uanset, hvor de er, og hvor de putter hende. De siger godnat, lukker døren og så sover hun (14 måneder). Hendes far spørger tit, om det nu virkelig er nødvendigt, at jeg sidder og aer og synger vores søn, til han falder i søvn – og ja. Der er det. For de er forskellige børn med forskellige behov, og det tror jeg også, din datter og Eddie er 🙂

  3. C siger:

   Mette, jeg synes virkelig din kommentar er så op af bakke!
   Håber ikke du siger sådan til mødre omkring dig.

  4. L. siger:

   Ej en skodkommentar. Er det ikke regel nummer allermest-et, at man virkelig overvejer sine ord nøje hvis man drister sig til, på nogen måde, at komme med råd til andre folks måder at gøre med deres børn på?

  5. Malene siger:

   Hej Mette
   Børn sover forskelligt. Og det samme barn kan også sove forskelligt i en periode over få måneder.
   Dejligt din datter sover – min gør ofte også. Så jeg ved ikke det store om korte lure – derfor blander jeg mig ikke i det hos andre.
   Kh Malene

  6. Cathrine siger:

   Som du nok fornemmer, Mette, på de andre kommentarer, så er det lidt en mundfuld at få sådan en kommentar, der fremstår måske lidt bedrevidende – uden at vide noget om barnet, du udtaler dig om.
   Heldigvis er jeg godt rustet og efterhånden hårdfør, så det rører mig ikke, men jeg kunne forestille mig andre ville blive sårede og føle sig forkerte, hvis du sagde det samme ude i byen IRL.
   Eddie har ALDRIG sovet 4 timer. Og vi har kæmpet enormt meget med hans søvn fra han var lille, hvorfor Adam rask væk brugte 4-5 timer om dagen med at trille brostensture på sin barsel. Hvorfor vi også gav op på klapvogn og købte en større barnevogn, som kunne skærme ham mere af. Det hjalp noget.
   Der er dage med 2 timers lur, der er dage med 45 minutter. Og så er der de dage, de er for varme i vognen. De dage skraldemanden larmer, en hund gør, en dør smækkes. Sådan et barn har vi nemlig. Han sover ikke bare igennem al larmen, men så længe han er glad, trives, spiser, vokser, griner og smiler og CHARMER så meget, som han gør, så tror jeg vi er på helt rigtige kurs.
   Det vidunderlige ved at hjemmepasse og være så meget på ham så meget af dagen, og i øvrigt de to halve dage, hvor vi enten har bedsteforældre eller babysitter, er, at vi kan følge så meget hans egen rytme, se hvad han har brug for i stedet for at lade ham passe ind i andres rytme. Derfor putter vi ham, når han giver tegn – men hjælper ham også, når vi fx de sidste 14 dage har kæmpet med at få ham til at sove om eftermiddagen, at skubbe den ene lur, han så skal have, så han kan sove bedre og længere.
   Børn er så forskellige og UMULIGE at sammenligne og derfor udtale sig om med mindre man reelt kender barnet. Og der vil jeg næsten påstå at kun forældre (og sikkert pædagoger) kender barnet rigtig godt. Måske får vi en med et godt sovehjerte næste gang 😉 Men ham her er nu altså også ret så herlig 😉 KH

  7. Maria siger:

   Øv Mette. Jeg ville have blevet så ked af det, hvis jeg læste din kommentar de første måneder som mor. Og den rammer stadig lidt.
   Jeg har heldigvis haft besøg af min skønne veninde, hvis børn som sover en drøm (ligesom din), men ikke dømmer, men derimod kan se, hvor priviligeret hun er, og hvor rocker sej jeg (og andre mødre) er med en pige som har sovet i halv timers intervaller næsten hele sit liv, og som kæmper med næb og klør for at holde sig vågen – også om natten.
   Min veninde kom i øvrigt og passede babyalarm og var sammen med min datter på 14 måneder (og hendes egen), da hun vågende efter 45 minutters lur, så jeg kunne få lidt sammenhængende søvn. Hvis du kender en mor, som er presset, vil det være sådan noget, som kan hjælpe. Ikke en kommentar som ovenstående,

 5. Nat siger:

  Det lyder som om Eddie har sig en rigtig dejlig mor, og hvor er det mega fedt at du har ham med dig rundt på den måde.
  God idé at smøre madpakke dagen inden, så man er forberedt med noget ordentlig mad! Det lykkes jeg ALDRIG med- det er som om vi altid bliver overraskede over at børnene skal fodres når vi tager ud,haha. Ej, lidt sat på en spids!
  Men ville bare lige sige “Hej! Fanme sejt at du er den mor du er. Jeg bliver så glad når jeg læser dine mor-posts- de er så fyldt af varme og omsorg <3 “

 6. Caroline siger:

  Hej Cathrine. Jeg kommer til at tænke på to ting, når jeg læser dig indlæg. 1) Det lyder som om, I hygger jer gevaldigt med byens mange tilbud. Det kan jeg godt savne i provinsen, hvor jeg bor med min datter på 16 mdr. 2) På den anden side tænker jeg også “pyyyh”, hvordan kan du (og Eddie) holde til det? 🙉 Jeg kan vildt godt relatere til behovet for at komme ud og aktivere vores børn, særligt når man går efter kun én god lur dagligt. Men min datter ville blive helt vildt pylret, hvis vi lavede så mange ting på en dag, tror jeg. Der er “bybørn” og “provinsbørn” måske bare forskellige ift. hvad de er vant til. 😊

  1. Cathrine siger:

   Der er så mange dejlige tilbud inde i byen, og min fornemmelse med Eddie er klart, at hvis ikke, vi kommer ud om formiddagen, så bliver han irritabel. Om det er at rulle en tur i zoo, tage på eksperi, på legeplads, De fleste eftermiddage foregår hjemme eller ude og lufte Frida fx – nu var torsdag lidt særlig med en fremvisning. Og arbejdstingen var jeg aldrig taget til, hvis ikke han sov. Det skulle han ikke med til. Fredag tog vi på bibberen hvor der var tre andre meget små børn, og det var liiiige kedeligt nok, men fint oven på den torsdag. Så sov han lur, længe, og jeg gik og gik indtil jeg gik hjem, og så legede vi på stuegulvet. Blot for at sige, dagene er så forskellige. Men ud skal vi.
   Så, så meget har vi ikke gang i den, men Eddie elsker, når der sker lidt.
   Jeg tror ikke det er bysbørn vs provinsbarn men blot et barn og så et andet barn. Ingen versus – bare forskellighed. KH

   1. Caroline siger:

    Det har du nok ret i, og jeg skal selvfølgelig lige huske, at I ikke laver så mange ting hver dag 😉 Dejligt han kan få længere lure nogle af dagene. Kh.

  2. Marianne siger:

   Vil bare lige sige at jeg har en lille dreng der – ud fra Cathrines beskrivelser af Eddie – minder rigtig meget om Eddie i forhold til humør, temperament og søvn. Og han har virkelig også brug for at komme ud og blive aktiveret og opleve. Hvis ikke jeg tager ud med ham indimellem, så går der nemt ‘hårknude’ i den for ham herhjemme. Og det er virkelig svært at få ham til at sove, hvis ikke han er ‘kørt træt’ – og det kan jeg altså ikke hjemme i en lille to-værelses lejlighed 😉
   Han trives SÅ godt i at der sker en masse omkring ham, og han ‘snakker’ ofte om alle de ting han har set og oplevet i løbet af dagen når vi kommer hjem. Vil egentlig bare sige at jeg forstår fuldt ud den måde Cathrine strukturerer sine dage med sin søn og jeg kan virkelig relatere til det her indlæg <3

 7. Sanne siger:

  Har også haft 2 børn, der var på 45 min rytmen. Det er altså lidt en nitte. Personligt kunne jeg kommer gennem 45 overgangen ved ret stille omgivelser ca 1/3 del af dagene, men de øvrige krævede det, at jeg var klar med jakke og sko til en god vandtetur. Har også altid været glad for små ture i løbet af dagen, men har dog haft lidt besvær med at få rigtig mad i dem ude, så det har begrænset det lidt. Kh

  1. Cathrine siger:

   Jeg synes simpelthen appetitten svinger så meget fra dag til dag – han spiser syyygt meget til morgen og formiddag, lidt mindre til frokost og meget lidt til aftensmad (med mindre det er pizza/burger 😹). Lurene varierer også helt vildt, fra to timer til 45 minutter. Men ja, man skal sgu være klar om formiddagen med sko og madpakke og af sted. Så får man os set lidt 😀 KH

 8. Laura siger:

  Jeg har bare et spørgsmål for hvis jeg husker rigtigt var I på udkig efter brugt barnevogn med langt liggemål. Og det er jeg også! Den ser smart ud den I har – hvad er det for en? 🙂
  Og mht kommentarer på søvn og appetit: altså børn er jo ikke små maskiner, der passer ind i de voksnes tidstabeller. Jeg har en søn på 8 mdr der sover i øst og vest om dagen. Men så længe han trives, er glad og udvikler sig som han skal så er jeg glad 🙂 Har nogle familiemedlemmer, der altid skal kommentere på hvis han tager en kort lur fordi de selv har en søn på 2,5, der stadig sover 3 timers lur og har gjort det altid. Tillykke til jer – men sådan er mit barn ikke.
  Og da vi havde sundhedsplejerske den anden kommenterede hun på at han sket ikke spiste nok rigtigt mad og fik for meget mælk. Men altså han bestemmer selv hvor meget han spiser og jeg kan jo ikke tvinge det i ham. Jeg tager det sgu rimelig chilleren (i mine selvsikre stunder i hvert fald).
  <3

  1. Cathrine siger:

   Nøjagtigt, hvordan jeg har det! Jeg følger mit barn og understøtter det, jeg ser, han har brug for. Jeg putter ham efter hans egen rytme og hjælper ham til at få en bedre lur. De fleste gange en lur om dagen de sidste fjorten dage. – og så var der lige i dag, hvor han sov 2 igen. Og sådan er det sgu ret i øst og vest som du skriver.
   Samme med mad. – vi tilbyder ham alt muligt forskelligt, og det kan være et mysterium, hvad der virker. Nogen gange siger han nej, og 2 minutter efter ja. Men jeg læser hans signaler og tvinger intet i ham. Hver sit barn, hver sine små krumspring og rutiner <3
   Vognen er en Odder Vida, vi endte med en ny, for at få en der kunne være i vores up. Den er skidegod, men piber ad helvedes til -vi har fået skiftet stel en gang allerede. Om vi er uheldige eller det er en fabriksfejl, ved vi ikke, men vi skal tale med dem igen. KH

 9. Cecilie Fihl siger:

  ELSKER punkt 12:20! Er du klar over hvor sjovt det er skrevet?! Du er simpelthen så go´ altså! Grinte HØJT ud i vores stuerum og blev helt pinlig bagefter over den pludselige volume! Tror overboen hørte det..

 10. Julie siger:

  Rigtig fint indlæg – og jeg er rigtig glad for din blog!
  Bliver dog lidt ærgerlig over din note under 12.20, som – omend skrevet i en jokende tone – virker som en lidt underhåndet kommentar om, at de personer ‘til venstre’ burde have anderkendt/lade sig charmere af dit barn.. og selvom de selvfølgelig skal opføre sig pænt og sådan, så er det måske en lidt overdreven tilgang til børn, hvis man mener, at alle burde synes, det er hyggeligt med børn på caféer osv.? Ikke at de ikke burde være der, men det er vel fair nok, at der er personer, som måske bare ikke lige er så meget til det? Og barnet klarer sig nok fint, selv hvis ikke alle fremmede møder det ‘anerkendende’ i byrummet:) Det er slet ikke ment som en kritik, men måske bare lige en opfordring til ikke at lægge for unødvendige forventninger ned over andre:)

  1. Cathrine siger:

   Hehe, det var netop skrevet i jokende tone, så tag du ikke på vej 😀 Det har absolut ingen betydning haft her, så det behøver du heller ikke tillægge det 😀 Men er glad for du følger med! KH

Send en besked