Top

Et glimt af A

25.11.2011
Skabt af Cathrine

Et lille hurtigt indlæg fra mig! Og nok også det eneste glimt I får af A! Vi var til A’s storebrors bryllup i september-måned. Det var noget af en fest vil jeg gerne lige sige! På fynsk slot. Med prinsesseværelser (badekarret havde løvefødder, så er det et prinsesseværelse). Det var den smukkeste dag/aften/nat. Enhver piges drømmebryllup tør jeg næsten at sige.

Men det gjorde selvfølgelig også, at der var nogle krav til påklædningen. Om dagen havde jeg knælang Acne-kjole med lille jakke udover. Om aftenen fik vi tilgengæld mulighed for at gå all in! Lange kjoler til damerne. Kjole og hvidt til herrerne. Alle var så smukke!

Min kjole var jeg så heldig at finde til under halv pris. Ved et tilfælde var jeg taget i Magasin en søndag, og der hang kjolen! Nedsat fra 3.000,- til 1.300,-. What are the chances? Den var så smuk med masser af lag, plisseringer, en lille smule perler og oneshoulder. Godt køb, ærgerligt, at man ikke bare sådan kan hoppe i sådan en sag anyday!

Vi skrives senere, god fredagformiddag til jer alle!

Septemberbryllup

14 kommentarer

 1. Rebeca Pons siger:

  Du ligner jo en prinsesse!

 2. birte brødsgaard siger:

  Waw sikken et smukt par 😀
  Tak for det billede. det må jeg have på mit skrivebord.
  God aften med tøserne.
  Knus Svir

 3. Du er sød svir! Tak for lækker mad i aften!
  Kh

 4. […] det er et langt arrangement fra kl. 13.00 i kirke til ud på natten. Jeg har tænkt mig at have DEN HER kjole på om aftenen – den er der nemlig ingen andre end A, der har set. Og den er ret så […]

 5. […] forberedt på en kærlighedshistorie! Mit livs kærlighed – jeg tror slet ikke, der vil være linjer nok til at fortælle jer om hele eventyret. Men […]

 6. Nikoline siger:

  hvilket mærke er kjolen fra? den er virkelig smuk! 🙂

 7. Tak Nikoline 🙂 den er fra Coast – du kan købe mærket på nettet, på asos og i Magasin! De laver sådan nogle fine kjoler!
  Kh

 8. Sanne Olsen siger:

  Wooow! Nu har jeg længe fulgt din blog, og har hørt meget om ham den kære A, og havde derfor et billed af ham i hovedet, som slet ikke ligner den mand på billedet! Havde af en eller anden grund forestillet mig ham lidt mere chuppy, sorry to say, men jeg ved ikke hvorfra jeg har det, men der har du da været heldig! 🙂 Og super flotte i er!

 9. Cathrine Nissen siger:

  Haha, det er da skægt, det kender jeg godt – man danner sig et billede inden i hovedet. Nogen gange rammer man plet og andre gange ikke helt 🙂 Men tak Sanne, han er også en skøn kæreste!
  KH

 10. Mette siger:

  GISP din kjole er smuk – det er lige i den stil jeg søger til det bryllup jeg skal til i juni i New York.
  Sig lige til hvis du en da overvejer at sælge kjolen 🙂 🙂

 11. Juliane Andersen siger:

  Holckenhavn Slot ikke sandt? Så smukt et sted!
  I to passer noget så fint ind.

 12. Mai Marie siger:

  Hvor er I altså unge og yndige!! Og lidt flere glimt af A er der da kommet siden ;-). Jeg er vild med det, tak fordi du stadig skriver Cathrine!

  1. Cathrine siger:

   Haha, ja det er er efterhånden et gammelt indlæg 😂 KH

Send en besked