Top

Et lille kig på mit hjørne af soveværelset

18.01.2019
Skabt af Cathrine

rockpaperhome, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Indlægget indeholder en rabatkode

Det var lidt en sværere opgave end som så at skyde billeder, hvor man kunne se de billeder på væggen. Genskær for pokker! Men ved at jeg kravlede rundt om sengen, ned på maven, om på siden, så lykkedes det!
Ja! vi indretter stadig på soveværelset. Eller jeg gør. Det kan jeg egentlig godt lide. At det tager laaang tid. Som I kan se, mangler der stadig en skærm på sengelampen (som Adam også har magen til). Et par vintage Murano-lamper, jeg har købt fra en semi-suspekt fyr på instagram, bosiddende i Italien, men som altså viste sig at være helt legit og sende med ekspres. Jeg har dog ikke fundet lampeskærmene til trods for, at de har stået der på sengebordet i et halvt år. Nogle gode ideer? Udover Camille Helene og Moe Lamps – det er der, jeg har købt fra. Jeg har nemlig haft nogle hjemme ad to omgange men ikke fundet nogen, der passer perfekt i størrelsen. Men nu er der kommet billeder op i det mindste.
Vi er egentlig ret glade for at have soveværelse heroppe endnu – det er ikke et kæmpe rum, og det kunne helt sikkert også være så dejligt med sofa med det lys og udkig. Til gengæld føles det magisk, sådan at ‘kravle op over byen’, hver aften når vi går i seng. Det er virkelig helt helt særligt. Der er sådan en rar og rolig og stille stemning. Så for nu; det får lov at blive, det lille soveværelse. Det føles helt zen.

i samarbejde med Desenio

rockpaperhome, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
Men lidt personlighed på de hvide vægge, skal der til. Fire små billeder. Det ene er den fineste tegning af en rigtig sød læser, Eva, som jeg vil have rammet ind og en dag give til Eddie, når han er stor nok. Jeg har altså fået nogle helt fantastiske hjemmelavede gaver fra jer til ham – det har været dybt rørende, al den kærlighed I har givet ham. Og mig!
Og de tre andre billeder? De er fra gode, gamle Desenio, som altid er sikker i at levere fine plakater til alle slags stemninger, gode priser og ret meget på trend. Blomstertrenden har de fanget!
De vil altid være fascinerende, blomster, ikke? Og på den måde på væggen, så er det da nærmest bæredygtigt, ikke sådan at have friske afskårne blomster i alle hjørnene. Selv om det nu er favoritten. En lille mandagsbuket. Men de er så fascinerende. Også som kunst. Måske I kender Poppykalas’ blomsterbilleder? Super farverige og også fine. De her et virkelig fint alternativ – hvor enhver pung kan være med.
rockpaperhome, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

En god håndcreme (Jurliques håndcreme er VIRKELIG god!), et lille ur, min lille glasmusling fra Venedig til øreringe og andre smykker for natten, og min pude til øjnene som er helt, helt vidunderlig til at afspænde med!

rockpaperhome, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
Jeg er virkelig vild med især den mørke serie billeder – der er noget vidunderligt dystert ved det sarte og fine i mørke settings. Jeg har valgt denne her (til “sølle” 59 kroner!) men den findes også i sådan en her variant.
Så er der også den tørrede buket, jeg har valgt denne her, men den findes også i sådan en her fin udgave. Og så er der jo også pampasgræssen, som er så fin og meget smart i øjeblikket – her i printet udgave.
Jeg opdagede i øvrigt i går, at Desenio planter to træer for hver ene træ brugt i plakatproduktionen. Der står mere om deres miljøpolitik her. Det er da ret fint! Og til den pris, kan man tillade sig at skifte ud engang i ny og nær.

I kan med koden ‘rockpaperdresses25‘ få 25 % på alle plakater (undtagen deres ‘handpicked’, personlige og ‘collaboration’-plakater – og rammer). Koden gælder fra i dag – og frem til og med mandag den 21. januar!

rockpaperhome, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
Ellers er “min ende” af soveværelset ved at være god. Jeg har hentet stolen op fra kælderen, hvor den har stået i et års tid. Man skal have en tøjstol, ikke? Kender I ikke det koncept? Et sted at smide alt det tøj man enten ikke lige får foldet eller tøj som ikke er så beskidt, at det skal til vask, men alligevel beskidt nok til ikke at blive foldet og komme ind til alt det rene. Tøjstol! Har I også sådan en?
rockpaperhome, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,
rockpaperhome, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

39 kommentarer

 1. Emilie siger:

  Sikke et fint hjørne!
  Jeg er begyndt at folde lampeskærme af Bungalows papir. (Butik i Ravnsborggade)
  Det er måske ikke lige det man har tid til lige nu med en lille baby. Men super hyggeligt at lave.
  Ellers står jeg også gerne til rådighed 😀

  1. Cathrine siger:

   Hehe, det lyder ellers rimelig sådan ’tilstede’ at folde dem. Så hyggeligt med noget mellem fingrene. KH

 2. Ella siger:

  Jolander i Store Strandstræde laver de fineste håndlavede plisserede lampeskærme til god pris! Og man kan derfor costumize sin helt egen, vælge størrelse og farve. Meget smukke: https://www.instagram.com/tinejolander/?hl=en

  1. Cathrine siger:

   Uhh godt tip, Ella, dem kendte jeg ikke 😀 KH

 3. Lisbeth siger:

  Haha, tøjstolen er et must! Sådan lige til at lade jeansne “dampe af” over natten, inden de kommer i skabet igen. Jeg skal virkelig bare blive svært bedre til af tømme stolen også…
  Jeg læste i øvrigt også selv lige det med Desenio og træerne den anden dag, og jeg synes det er så perfekt! De bliver helt sikkert mit go to, når vi skal have nye plakater i lejligheden 🙂
  Knus

  1. Cathrine siger:

   Præciiiis! hehe… Det skal lige trække vejret før det kan komme ind! KH

 4. Helle siger:

  Ahrmeeen, jeg elsker alt ved det soveværelse 😍 Gulvet, skabene, gardinerne og prikken over i’et – træet i vinduet – der giver perfekt modspil til de andre materialer 👌Og en “tøjstol” er et must – pt. er min erstattet af en flet vasketøjskurv, hvilket er lidt besværligt når det beskidte tøj skal i kurven 🙄 Må have fundet en stol.

  1. Cathrine siger:

   Jaa, jeg elsker også de vinduer. De var også så pebrede, hehe. Men de giver sådan et dejligt modspil! Og den stol er uundværlig! KH

 5. Marie siger:

  Det er blevet virkelig flot! Jeg er ved at overtale min mand til at lave walk-in i et af vores kælderrum, hvor jeg også gerne vil have lyserøde skabslåger 🥰
  Jeres loftslampe, hvilken størrelse er den? Jeg har kun ser den på billeder og har svært ved at forestille mig hvilken størrelse der er bedst?
  Kh

  1. Cathrine siger:

   Jeg mener vi har den store eller næststørste. Den er SÅ flot! Elsker den. Og din kælder-walk-in med 😀 KH

  2. M siger:

   Men hvor kan jeg købe den? Så smuk og jeg elsker striber! ❤️

   1. Cathrine siger:

    Jamen den er vintage – en ældre sag. Men Millefiori og the villa og Muranolampshop – alle på insta, de har et ret godt udvalg! KH

 6. Trine siger:

  Hvor fint – og jeg er helt med på tøjstolen. Hvor sover Eddie om natten? I har ikke en bedsideseng til ham?

  1. Cathrine siger:

   Nej, han sover i min armhule i sengen 😀 KH

   1. Trine siger:

    Uh, modigt.. men også hyggeligt. Det turde jeg slet ikke, da vores var lille – og nu sparker han alt for meget til at han kan ligge der 😀

 7. Marie siger:

  Bare lige et tip: Indram i refleksfrit glas – så kan du både tage billeder af billederne og selv se dem ordentligt i solskin

  1. Cathrine siger:

   Jeg får det altid indrammet i museumsglas – sådan med finere værker. De små plakater er dog med en form for plexiglas i rammen. KH

 8. Ida siger:

  Tøjstol ftw! Min kæreste bruger gulvet og det irriterer mig grænseløst. Han mener at det er det samme som min tøjstol, men det vil jeg altså mene at det slet ikke er. Tøj på tøjtolen er ikke rod, det er et legit opbevaringsmøbel! Gulvet derimod, det er rod – hvis du spørger mig :’D

  1. Cathrine siger:

   Haha, ej! Gulvet er jo støvet – det er til beskidt tøj. Tøjstolen er en mellemstation før gulvet 😀 KH

 9. Mette siger:

  Kære Cathrine
  Hvor ser det altså bare fint ud.
  Jeg kender ikke til Camille Helene eller Moe Lamps, men jeg har i noget tid fulgt igenbrug/shades.by.igenbrug på IG. De laver nogle smukke lampeskærme.
  De bedste hilsner og god weekend.
  -Mette

  1. Cathrine siger:

   Åhhh dem har jeg også tjekket ud nu – SÅ pæne. Minder lidt om Moe, bare til at betale, haha! TAK, Mette. KH

 10. Mette siger:

  Kære Cathrine
  Hvor er din pude til øjnene fra og varmes din?
  Kh Mette

  1. Sophie siger:

   Ja puden til øjnene er jeg også meget interesseret i at høre mere om 😍
   Og hvor er det hele blevet fint i soveværelset!
   Mht lampeskærme er jeg glad for klassiske fra leklint, og hvis der skal mere farve på har igenibrug flotte skærme i alle farver – dem kan du finde på Instagram.

   1. Jette siger:

    Jeg er også interesseret i puden til øjnene
    Altså havd kan den? Er det for at lukke lys ude? Eller mod hovedpine eller andet?
    Jeg er nemlig selv meget lysfølsom, og har en undertrøje til at ligge i sengen, jeg lægger over mine øjne, når vi fx har vinduet åben, og der dermed ikke er helt mørkt, da mørklægningsgardiner (eller ihvertfald vores?) kun kan holde lyset 100% ude,, når vinduet er lukket

    1. Cathrine siger:

     Hehe, den har jeg købt nede hos Hélt Yoga. Jeg bruger den til afspænding. Den har nemlig god vægt og en duft af lavendel. Brugte den især omkring fødslen. På vej frem og tilbage fra Herlev med veer. Det er bare en stofpose med nogle kerner i. Den er genial at komme på køl også.
     KH

 11. Eva siger:

  Dejligt du blev glad for billedet! Og hvor er jeg rørt over at se det har fået en fin plads!♥️

  1. Cathrine siger:

   Eva, jeg er så umådeligt glad for det. Det var meget meget rørende. Så tusinde tak for at berige os med din streg. Jeg glæder mig til at få den i en ramme og ordentligt op på væggen. KH

 12. Monica siger:

  Jeg kan anbefale Jolander i Store Strandstræde. Hun laver og folder selv smukke lampeskærme. 🙂

  1. Cathrine siger:

   Den må jeg vist forbi 😀 DEn får flere anbefalinger !KH

 13. Dorthe siger:

  Vintage 415 på Amager laver de smukkeste håndlavede lampeskærme: https://m.facebook.com/Vintage415.interior/?locale2=da_DK

  1. Cathrine siger:

   TAK Dorthe, hvor er du! KH

 14. Mathilde siger:

  Jolander i Store Strandstræde laver de smukkeste lampeskærme! Butikken er totalt cute og virkelig et besøg værd <3

  1. Cathrine siger:

   I er fulde af gode ideer, TAK Mathilde – den har jeg aldrig besøgt! KH

 15. Mette siger:

  Hvor fint 🙂
  Vi har en tøj-bænk i soveværelset, samme princip men mere plads 😂 vi burde nok skifte til en stol, da vores 1-årige Alfred er meget rundhåndet med “oprydning”, så tøjet er i hele soveværelset, nå ja og badeværelset, fordi han synes der mangler lidt pynt på gulvet der også 😅
  God weekend til jer ❤️

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg skal så meget opgradere i vores. næste hjem, Mette. Tusinde tusinde tak. KH

 16. Helle D siger:

  Tjek evt @shades.by.igenibrug – de fedeste skærme👌🏻

 17. Louise Hovald siger:

  Hej Cathrine
  Jeg er SÅ vild med farven på jeres gulv. Er det epoxygulv eller er der en farve man kan male med? Har endelig fået GO til at male hele stuegulvet af manden min #malmensjernetervarmt#😁✌🏼 DBH Louise

  1. Cathrine siger:

   Sæt igang Louise 😀 Det er Kabe-gulv så spartlet – og i farven Concrete 😀 GOD fornøjelse! KH

 18. Astrid Jackson siger:

  HVor er de fine gardiner fra?

Send en besked