Top

5 beautyfavoritter: Brow fixer, hårpudder, konjak, creme-deo og eyeliner

03.10.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Beauty favoritter
Ny måned betyder også nye beautyfavoritter! Det plejer måneden at starte med – og når jeg siger plejer, så er det de sidste par måneder. En, to, plejer. Jeg har tippet om øko-myggespray og tilsvarende selvbruner og en genial primer og en virkelig rar håndsprit. Den slags findes nemlig.
I denne måned har jeg endelig fået kastet mig ud i at købe den deo, jeg har læst så mange hype. En øko-deo der dur. Jeg udnyttede, at Magasin havde 20 % på alt beauty og købte en del ind. Jeg har også fået taget mig sammen til at teste konjak-konceptet. Og så har jeg fundet et nyt yndlingshårprodukt.
Let’s get to it!
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Beauty favoritter
Den lille svagt lyserøde streg jeg havde på billeder i går? Den er fra Nyx og SÅ fed på. Jeg fik en hel del komplimenter for den forleden i løbet af dagen.
Jeg er begyndt at lege lidt mere med makeup i hverdagen generelt og udover smukke læber, så er jeg også blevet glad for en lille streg. Jeg er ikke specielt god til at lægge den – slet ikke de der winged-Amy-Winehouse-varianter. Men det er det gode ved at lege med de lidt med smudge-agtige konsistenser. De kræver ikke den samme præcision. Og slet ikke, hvis du blender dem med en smule øjenskygge efter.
De fleste af os kan finde ud af at lægge den her slags eyeliner, og den holder så pænt hele dagen.
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Faux Whites i farven “Lavender Blush”, kan købes i Matas bl.a.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Beauty favoritter
Oh the hype! Jeg har læst SÅ meget om denne her lille creme-deo, og den har tilmed været udsolgt flere gange. NU lykkedes det.
Deoen er hård som en hårvoks i konsistensen og sådan et cream-to-powder-produkt. Du tager en fingerspids og smører ud i hver armhule, og så bliver den mere blød i konsistensen. Det er rart smart på mange måder – jeg har ikke oplevet, at den fx lavede mærker på tøjet, fordi den ikke er tør. Ligesom andre deoer.
Spørgsmålet er så, om den holder? Det synes jeg, den gør. Jeg har for nyligt shufflet lidt rundt mellem deoer fordi den jeg plejer at bruge pludselig ikke kunne holde mig lugtfri. Det er så træls, når man er meget på farten og har mange møder med forskellige mennesker, man gerne vil efterlade et godt indtryk (og ikke en kilden i næsen) hos. Så jeg har prøvet lidt forskelligt af, men indtil videre holder jeg ved denne her.
Det gør mig også super tryg, at den ikke har aluminium og andre skadelige stoffer i. Og hvis I tænker, den er dyr, så kan jeg betrygge jer med, at den er ret drøj. Det er ikke meget, jeg bruger ad gangen.
Aurelia “Botanical Cream Deodorant”, kan købes hos Magasin bl.a.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Beauty favoritter
Og så en ny rigtig god hårven. En hårpudder fra Davines.
Flere af jer spurgte jer til, hvordan jeg med fint hår fik struktur i det, fx så krøller holder bedre. Det er så MEGA svært. Jeg har det fineste, mest straight hår – men til gengæld masser af det, så det også bliver tungt. Det er en virkelig træls kombination.
Men udgangspunktet er, at jeg vasker hår to gange om ugen. Når jeg tørrer håret, kommer jeg saltvandsspray i inden, og lige efter hårtørring kommer jeg tørshampoo i. I løbet af de næste dage topper jeg så med fx hårpudderen her fra Davines, som giver SUPER meget struktur. Man skal derfor være lidt forsigtig med den. Det er også derfor den kommer i den der “rouge-børste”-dimmer, så man nemt kan dosere, og det skal der til.
Den gør mit hår lidt mat, og giver det struktur og volumen, og det er alt det, jeg ønsker mig (når nu jeg ikke kan få store naturlige krøller eller bare et fald). Og så er den i øvrigt med refill – børsten beholder du, så køber du bare en ny pulver at hælde på. Den slags gad jeg godt fungerede flere steder – produkter med refill, så vi kan skære lidt ned på emballage.
Davines “Volume Creator” kan købes hos Nicehair bl.a.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Beauty favoritter
Konjak-sponge. Det er fanme en mærkelig størrelse, men de sælger dem alle vegne. På apoteket og i Matas og i Sephora og i Magasin. Jeg har længe undret mig over, hvorfor og til hvad. Men nu har jeg kastet mig ud i den.
Og nu forstår jeg. Jeg er i hvert fald blevet glad for ritualet og bilder mig ind, at der er en forskel på huden.
Hvad er en konjak-svamp, spørger du måske (ligesom jeg i hvert fald gjorde)? Konjak-svampene er et helt naturligt produkt, der eksfolierer blidt. Du væder svampen, som typisk er helt tør og hård, når du køber den. Og så kører du den blidt rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser. Du fugter hver gang inden brug. Den fungerer som en super mild exfoliering og frisker huden op, stimulerer blodcirkulationen og renser alt blidt (med mindre du lægger kræfter i og trykker hårdt). Du kan bruge den før/efter rens, men du kan også nøjes med at bruge den. Husk at følg op med fugt. Fx en rigtig god serum og en creme.
De findes i et hav af varianter og til forskellige hudtyper, så det er noget med at teste – jeg havde en til sensitiv/tør hud. Men I andre vil måske skulle prøve noget andet.

Denne her er købt i Sephora og holder ca. 2 måneder. Så skal den skiftes. De fåes dog mange steder som nævnt.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Beauty favoritter
Som den brynnørd jeg er, der holder af at få dem threadet og holdt pæne, så er jeg altid på kig efter det næste gode brynprodukt. Og nu jeg alligevel købte Aurelia-deoen på Magas side, så ville jeg udnytte fragten og købte også en ny brow fixer. Den jeg havde, har jeg alligvel mistet, da jeg lagde bryllupsmakeup.
Good for me – for det her er et genialt produkt. En form for mascara til øjenbrynene, uden farve, der holder brynene på plads – hele dagen. Trods regn. Og måske ikke efter heavy regn (eller en lur, det kan den heller ikke stillet noget op imod), men almindelig regn og dagens strabadser – det klarer den.
Jeg bruger den som det sidste, når jeg har givet dem lidt couleur, og det er et super nemt produkt at bruge. Det er vitterligt en mascarabørste og på med det.
Waterproof brow fixer fra Bobbi Brown kan købes i Magasin bl.a.

***

My most favourite beauty products this month! A light pink eyeliner from Nyx that lasts throughout the day and is super easy to put on as i has a smudge-kind-of consistence. An organic aluminum-free deodorant from Aurelia, that I’ve hear so much about. All the craze and hype. And so far a week into testing it’s proven both a trustworthy friend and also pretty okay in price, since I use very little overtime. A volume creator from Davines to give some life and texture to my way too scandi-hair thats both fine and super heavy as I don’t lack any hair. It’s a wonderful easy to use product. A konjac sponge (bought in Sephora, but there are loads of brands to choose from) to give me an everyday gentle exfoliation of the skin in my face – I finally got to test the concept and I’m already a fan. And last but not least – a waterproof brow fixer from Bobbi Brown. In this rainy autumn season, what more can you wish for?

22 kommentarer

 1. Marie S siger:

  Bliver altså nødt til at prøve den der deodorant, den lyder så god. Jeg er ret vild med Autelias produkter. Faktisk bruger jeg natolien hver aften, og den er genial. Har brugt den i to år, og der er ingen natolien, der er helt ligeså god til min tørre, sensitive hud.

  1. Cathrine siger:

   Jeg kender fAktisk slet ikke mærket ellers, men måske jeg skulle tjekke dem ud? Jeg er i hvert fald super glad for den deo. Den dur! KH

 2. Ditte siger:

  Tak for de fine tip! Jeg har lige et spørgsmål ang. deoen. Du siger den hjælper på lugten af sved, men gør den også at man ikke sveder? Tænker at det er det aluminiumet gør? Jeg bruger den med aluminium fra Vichy med det røde låg. Er træt af at den er med aluminium, men det er den eneste jeg har prøvet hvor man ikke har fugtige armhuler i løbet af dagen. Jeg ved nemlig ikke noget værre end en t-shirt der virker fugtig under armene. Hvad er din erfaring med denne fra Aurelia? 😊

  1. Cathrine siger:

   Hm… Jeg har faktisk ikke tænkt over sveden som sådan. Måske også fordi jeg ikke er så sart med lidt sved. Altså det ville være rart ikke at svede. Men jeg vil bare helst undgå at lugte og at bruge kemi og aluminium. Jeg skal nok være opmærksom på det! KH

 3. Malene siger:

  Den deo må jeg altså også tjekke. Har prøvet alverden, for at undgå kemi.

  1. Cathrine siger:

   Havde læst så mange gode anmeldelser, det er virkelig en anmelderdarling. KH

 4. Julie siger:

  Åh, hvor jeg dog elsker dine beauty-indlæg! Hvad bruger du til at tegne dine bryn op med? Jeg har stadig ikke fundet ‘the one’.
  KH

  1. Cathrine siger:

   Jeg bruger lidt forskelligt. Men enten brynskygge fra Anastasia (super lækkert mærke) eller browmakeup fra Benefit. Men det skifter lidt. Men jeg tegner ikke altid så meget op – jeg får dem jo farvet og formet en gang om måneden. Så det vigtigste for mig er browfixeren. Og den der er genial! KH

 5. Stine Andersen siger:

  De er så gode og inspirerende de her beautyfavoritter-indlæg, har altid lyst til at gå ud og købe alle fem ting!! Jeg tænkte på om du har en favorit hårolie, i så fald hører jeg det gerne – evt. i næste måneds beautyfavoritter.

  1. Cathrine siger:

   Fedt fedt fedt! Jeg bruger faktisk ikke rigtig hårolie – mit hår er så tungt i forvejen. Men jeg kan godt sætte fokus på det produkt, jeg bruger, der minder om! KH

 6. Caroline siger:

  Hej Cathrine.
  Er lidt interesseret i, hvilken saltvandsspray, du bruger? Dit hår er nemlig meget lig mit, og kan sleeet ikke få fylde 🙁

  1. Ditte siger:

   Tillader mig at svare 😊 Mener den var med i det forrige beauty indlæg. Det er den fra Davines. Bruger den selv og den er virkelig god.

 7. Signe siger:

  Konjaksvampen kan faktisk smides i kompostspanden, når den skal udskiftes. Og hvis man en gang imellem hælder kogende vand over, så kan den også holde længere. Det har jeg selv haft god succes med 🙂

  1. Cathrine siger:

   Genialt tip Signe! Tak! KH

 8. Clara siger:

  Jeg kan huske at du fortalte på insta om, hvordan du ordner øjenbryn, men jeg fik ikke lige fat i det i farten 🙂 Kunne du lokkes til at skrive lidt om det ved lejlighed? Du har simpelthen så flotte bryn!

  1. Cathrine siger:

   Jeg får dem threadet og farvet en gang om måneden hos Beauty Avenue! OG det gør en kæmpe forskel som udgangspunkt. Det giver mig gode bryn fra start af. KH

   1. Clara siger:

    Tusind tak for svar 🙂 Kan godt se, at det havde været et kort indlæg 😉 Kh

 9. Lisbeth siger:

  Jeg glæder mig sådan, til aluminiumfrie alternativer bliver så udbredte, at de også begynder at komme ned i et (mere) medgørligt prisleje. Lige nu er min erfaring, at de enten er billige og ikke virker, eller at de er hammer gode men dyre. Men det kommer forhåbentligt en dag! 🙂
  Knus

  1. Marie S siger:

   H&M har lavet en aluminiumsfri deo, der koster cirka 50kr. Har den stående men har ikke testet endnu – kunne være så fedt, hvis den virker, for du har helt ret, de billige er som regel ikke ret gode…

   1. Cathrine siger:

    Det kommer, er jeg overbevist om! Jeg vil sige at Aurelias er super drøj – den holder virkelig godt! KH

 10. Emilie siger:

  Tak for gode beauty-anbefalinger, især den der svamp tror jeg snart jeg må prøve:)
  En anden ide til anbefalinger – apps! Du virker til at være godt opdateret og øvet i den slags og har sikkert nogle gode fifs. Især mangler jeg virkelig en god kalender app til iphone, det ville altså gøre mit liv nemmere 🙂 Tak for en god blog.

  1. Cathrine siger:

   Bruger du ikke bare iCal? Det gør jeg. Så syncer den nemlig med computeren, jeg deler nogle af mapperne med fx min agent, andre med Adam. Det er super velfungerende! Men app-anbefalinger er en god idé! KH

Send en besked