Top

Festkjoler i brændte nuancer

08.07.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Godmorgen fra Antwerpen!

I sagde, jeg ville elske Antwerpen, og det gør jeg. Her er virkelig, virkelig meget mig, haha! Mad og shopping. Du kan få det rå og industrielle, den gode mad og moden – det er på mange måder et hovedsæde for moden – i hvert fald den mere banebrydende af slagsen. De har en af de ældste, hvis ikke den ældste designskole her i byen. Jeg gik forbi Dries Van Noten (en af The Antwerp Six, en gruppe af designer der afsluttede deres uddannelse i 1980-81 fra Royal Academy of Fine Arts – I kender sikkert også Margiela? Og Ann Demeulemeester?) – manner nogle lækre ting. Meeen vi har også Paris på kørelisten, så jeg holder mig i skindet.

I går var vi ude og spise Michelin-mad, listede rundt i byen under lyskæderne og harmonikamusikken med en konstant baggrundsstøj fra de mange ølbarer. Her er så spændende. Og overskueligt. Det er næsten det rareste, nu vi skal forholde os til nye byer på rekordtid, og vi indtil videre har Amsterdam og Rotterdam i baggagen. Selv om jeg på min story i går på insta var lidt forvirret og råbte “VELKOMMEN TIL BRUXELLES”, haha! Nu er planen at stikke hovedet ud af vores dejlige værelse og finde en let og rar morgenmad; jeg tror, vi går for Naturkost. Økologisk let og lækkert. Jeg glæder mig allerede til, at jeg skal sidde og strikke tips og tricks sammen til jer, når jeg er hjemme igen. Det er på en måde en herlig sløjfe at binde på en ferie, og jeg synes virkelig, vi får oplevet noget.

TAK fordi I tog så fint imod Julie i går i øvrigt, jeg siger til hende, at hun lige skal poppe ind og få svaret jer.

Vi smutter ud i de 22 grader, ahhh! Jeg vil efterlade jer med festkjoler og drømmene om champagne i glassene og sus i skørtet. Hav en dejlig lørdag venner.

REKLAMELINKS: mørkerød kjole BAUM UND PFERDGARTEN (udsalg) alternativt HER) // offshoulder kjole & OTHER STORIES // prikket kjole CUSTOMMADE // rød kjole & OTHER STORIES // orange kjole & OTHER STORIES // kjole med blonde overdel VILA // a-line kjole VERO MODA // gul kjole STINE GOYA

braendte-kjoler

3 kommentarer

 1. Nikoline siger:

  Har sukket efter den Baum-kjole så længe. Nu røg den sgu i kurven. Tak for i-fordærv-lokkelse på sådan en højhellig lørdag formiddag! 😉

 2. Ditte siger:

  Synes du laver sådan nogle fine rejseguides, så glæder mig meget til at læse mere om jeres rejse!
  Nyd ferien og håber I forsat får alletiders tur – det er jer så vel undt <3

 3. John siger:

  Hej. Sikke nogle flotte kjoler.

Send en besked