Top

Fire kjoler til ønskelisten

05.08.2017
Skabt af Cathrine

Har I lagt mærke til, hvor fine kjoler Gina Tricot har i øjeblikket? Jeg susede lidt rundt på nettet forleden (jeg tør ikke skrive surfe, for jeg blev engang hængt ud til spot og spe for at bruge et så 90’er-agtigt udtryk), og der fandt jeg, inden for fem minutter, den første håndfuld kjoler, jeg godt gad hang i skabet.
Sådan nogle “easy-wear”-sager, blandt andet denne her sommers varmeste trend; wrap-kjolen. Den gule er simpelthen SÅ yndig. Og den findes tilmed i flere farver – den er magen til den røde fra collagen. Og den findes også i blå og i sort med små blomster på.
Og så har jeg jo en ting med de tern i øjeblikket, i sidste uge viste jeg jer den der yndige Baum-kjole, men jeg kunne godt være tilbøjelig til at hoppe på Gina Tricots version, som ligner den lidt, bare meget billigere. Og den blomstrede sag har jeg også haft øje for i et stykke tid (tjek forrige uges pink onsdag fx).
I første omgang ryger den gule hjem, mit crush på kuløren vil ingen ende tage, så den passer perfekt ind.
Hav en dejlig lørdag, venner!

reklamelinks: Rød kjole // Gul kjole // Ternet kjole // Blomstret kjole

4 kommentarer

 1. Maja Harder siger:

  Hvor er kjolen fra Gina Tricot dog fin!

 2. Sofie siger:

  Gud! Vidste ikke at “surfe” var yt. Det skal jeg lige huske 🙊  

 3. Anja siger:

  Uh de der wrap-kjoler er fiiine 😍

 4. Helle siger:

  Fine sager! Og glæder mig til en update på byggeprojektet efter bank- og arkitektmøder 🙂 SÅ spændende at følge med i, da jeg selv står i midt i byggeprojekt i øjeblikket…

Send en besked