Top

For-føllergave: Vaskeægte dametaske

08.05.2013
Skabt af Cathrine


Da jeg blev student for en del år tilbage efterhånden, købte jeg en studentergave til mig selv – en dametaske. Sådan en rigtig fin en. Som et “til lykke med huen” og et minde om min første sabbatarbejdsløn. Jeg købte en vintage Mulberry Satchel på Lauritz. Og jeg har elsket den alle fem år og gør det stadig. Det er en taske, der kommer til at følge mig hele mit voksenliv. En god investering, og jeg husker stadig nerverne, da jeg bød i sekunder op til auktionen lukkede. Dengang betalte jeg lige i overkanten af, hvad jeg havde. Så lidt ondt i maven fik jeg. Men det er hurtigt glemt, når man mærker det smørbløde læder i mellem fingrene.

Jeg svor, at så snart jeg fik et voksenarbejde (man er ret ung, når man kalder det “voksenarbejde” – det gør jeg faktisk stadig, “voksenarbejde” med “voksenløn”), ville jeg købe mig en flot taske igen. Og med al den radio jeg får lavet, så tænker jeg det er nu. Selv om jeg nok havde forestillet mig, at et voksenarbejde havde været sådan et med fast kontorplads, faste timer, fast løn, kontrakt. Ikke freelancerlivet. Men sådan er det jo nu engang.

Min far gav mig hjælp til computer i tidlig fødselsdagsgave, men da jeg sendte den retur og reddede stumperne på min egen, havde jeg jo lidt monetos i overskud. De skal jo ikke bare ligge der og blive støvet, vel? Nej! De skal være et sted, man kan se dem! Derfor har jeg i for-fødselsdagsgave (jeg har fødselsdag den 22.) givet mig selv en drømmetaske. En taske jeg har haft kig på LÆNGE. Guccis Soho Disco – farven “shocking pink”. Jeg havde ALDRIG troet, at jeg skulle have noget, der står hverken Louis Vuitton eller Gucci på. Jeg kan virkelig ikke lide monogram-mechandise. Men logoet forekommer mig meget diskret på denne her lille baby. Og jeg er så glad og lykkelig for hende. Jeg har sprøjtet hende tre gange med protector, og alligevel er jeg helt øm om at skulle have hende uden for døren. Men I kommer meget snart til at se hende in action. Er hun ikke bare herre flot?

24 kommentarer

 1. Sara siger:

  Velfortjent! Det er en rigtig “rockpaperdresses”-farve; modig, sjov og opsigtsvækkende. Håber du bliver rigtig glad for den og den bliver ved din side i mange år.
  I øvrigt tusind tak for lækker aftenradio. Det reddede min aften på mit studiejob, da vi skulle blive en time længere, men det gjorde ingen ting – der var jo vanvittig god musik i højtalerne og en sprød stemme. Thank you!

 2. Signe K siger:

  ÅH hvor er HUN smuk!!! Nøjh, hvor er jeg misundelig. Jeg skal også snart ud og have “voksenarbejde” i mit kommende sabbatår, mon jeg skulle følge dine fodspor og købe mig selv en uforglemmelig gave? 😉
  Knus Signe

 3. Johanne siger:

  Hold da helt op hvor er den LÆKKER!! God stil

 4. Nina siger:

  Gud hvor er den bare lækker! Helt igennem perfekt farve! Hvor har du mon købt den henne? 🙂

 5. Pernille siger:

  skøn hund du har. elsker hunde med opstopper næser. har selv en boston terrier. de er også skønne og den kennel hvor jeg købte ham havde de også mops.

 6. Hun er virkelig fin – og fin som i jeg-ville-vende-mig-efter-dig-på-gaden-fordi-hun-er-så-fin!
  Stort tillykke med hende – jeg er sikker på, at I bliver meget lykkelige sammen, og at hele dit klædeskab vil være som fornyet med hende til!

 7. Herre god for-fødselsdagsgave!
  Og det er med at give sig selv en god og lækker (og dyr) ting, er altså ikke helt dumt – man holder bare liiiige lidt mere af det, og bruger det liiiiige lidt længere og mere.
  Den er skide flot, og der står herre meget Cathrine på 😀

 8. Hun er mega fin! Jeg er kun meget lidt misundelig (løgn!)

 9. J. siger:

  Den er virkelig, virkelig flot! Stort tillykke med den (og med fødselsdagen d. 22 naturligvis) 🙂

 10. Ida siger:

  Nøj, hvor er hun floot! Lige dig! 🙂 (må man være så fræk og spørge hvor meget hun har kostet?) Tror at jeg vil tage den fantastiske tradition til mig når jeg bliver student. Stort tillykke herfra! 😉

 11. Chanie siger:

  Hun er så fin 😀 savle savle!
  Kig gerne forbi min blog om bl.a. hårpleje og test af produkter 🙂

 12. Stine E siger:

  Den er røvnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
  Tillykke med den 🙂

 13. HenrietteP siger:

  Hvor er den lækker, det er sku en rigtigt rockapapperdress taske, i den helt rette pink!:)

 14. Louise siger:

  Mange gange forstår jeg ikke at folk giver så sindssygt mange penge for designertasker når de dybest set ser ret almindelige ud… Men denne her er noget specielt, må jeg indrømme! Det er en rigtig flot farve som nok skal vække opsigt!

 15. Emma siger:

  SÅÅÅÅÅ FIIIIN :O :O

 16. Anna B siger:

  Hvor er hun bare super lækker – hende skal du nok blive glad for! Jeg købte min drømmetaske (Mulberrys bayswater) i efteråret efter at have fået erstatning for en arbejdsskade og jeg har ikke fortrudt det ét sekund siden, selvom pengene nok kunne være blevet brugt på noget mere praktisk… Tillykke med hende 😀

 17. Kristina siger:

  Hun er smuk <3

 18. Kristina siger:

  Den er pænt fed i den der farve 🙂 Den grønne og den blå er også lidt fine, men de koster godt nok knaster, når man kun er på su…

 19. Emma siger:

  Wauw den er fin! Jeg er vild med farven 🙂

 20. Anna siger:

  Jeg er normalt heller ikke mega fan af Gucci, men den taske er jo fantastisk og SÅ fin! Jeg er sikker på, at den vil hjemsøge mine tanker døgnet rundt fra nu af – den har jo lige skabt et behov for en lille pink taske, som jeg slet ikke anede, at jeg havde 😉
  Tak for en fantastisk blog og rigtig god weekend! 🙂 Knus!

 21. Nanna siger:

  Wow, jeg er i taske-himlen!

 22. Julie siger:

  STORT tillykke med hende – sikke en smuksak! Jeg er sikker på, I går en lang og lykkelig fremtide i møde sammen! 🙂

 23. […] Helt perfekt! Meme købte tasken tilbage i december, da vi havde savlet over den nogle måneder og Cathrine hapsede den for en uges tid […]

 24. Carla siger:

  Den er bare SÅ fed! Og sej og alt muligt godt. Tillykke med den:)

Send en besked