Top

Fridas føllerønsker

13.02.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

 photo fridasoslashnsker_zps319bac1a.jpg

Sko // Hundesnor // Skål // Godbidder // Hundetaske // Halsbånd // Legefår // Tyggestang // Seng

Jeg har fødselsdag i morgen. Tre år. Mor siger, jeg er en kærlighedshund. Jeg er født den 14. februar 2011, og det skulle eftersigende være en særlig dag. For nogen andre end mig også, altså. Med en fødselsdag følger også en række ønsker. Det er klart. Og et sted, jeg virkelig kan mærke, jeg er blevet ældre, er på kvalifronten. Jeg gider ikke flere melaminhundeskåle eller støvede hundekurve. Nu hvor jeg bliver tre, så synes jeg, at tiden er inde til at få lidt kvali. Der skal uldkurve, kernelæderhalsbånd og lerskåle på banen. Ja tak! 

… Og nu til noget jeg ikke forstår! Jeg har lagt mærke til, at der er kommet en del babyer til verden det sidste år i blogland. Og de får i hoved og ende! Fra alle mulige de aldrig har mødt! Tøj, køretøjer, legetøj, cremer og den slags. Men hvad får jeg?? Ja, I må meget have mig undskyldt, men jeg kom sådan set først. Og jeg har ikke fået én eneste gave med posten. Hverken til min 1-års-fødselsdag, min 2-års-fødselsdag. Lad os se i morgen, hvordan det går i morgen… Jeg ved godt, at materialistiske mopser sikkert er tabu og “jeg-sku-skamme-mig”, MEN altså… Babyer får, min mor får (forleden fik hun en kasse øl, en trøje og noget creme, på SAMME dag! Jeg kan naturligvis lægge mig i kassen gnaske i trøjen og slikke cremen af benene, men stadig… ikke?!).

Min mor siger tit, at jeg ikke mangler noget. Nej herre gud, jeg får da mad i skålen (det samme tørre laksestads HVER dag), jeg har en varm seng at sove i. Endda en revne at godte mig i. Jeg bliver samlet op fra gulvet og holdt i armene, når jeg lægger ansigtet i de rette folder. Men hvem skal en mops kysse på for også at få en del af lagkagen, hva’?! Stik mig et køretøj og nogle smarte sko, ligesom de andre børn i blogland, og jeg er tilfreds. 

Apropos sko – så I min mors seneste til samlingen i går? Jeg må indrømme, at jeg ville ELSKE at gnave lidt i de der sølv gnavepinde med pigge på. Det går nok ikke, så får jeg ikke lagkage i morgen.. Men så ønsker jeg mine egne! Der har været virkelig meget salt på gaden de sidste par uger, og det gør den ondebrodermig ondt i huden.

Nårh men, det var det. Mine ønsker anno 2014. Jeg har ikke tid til mere nu… Jeg skal ud og tisse og prutte. God dag

9 kommentarer

 1. Betina siger:

  Juhuu, mere Frida!
  Jeg synes nu ikke at det er for materielt, en mops har et medfødt krav på at slænge sig i luksus 😉
  Tillykke til Frida imorgen!
  Kh Betina | http://www.betinalerche.dk

 2. Frøken Lyngsø siger:

  Haha! Den er god – og nogle lækre ønsker du har Frida. Håber den i morgen både står på kernelæder halsbånd og uldkurv 😀 KH Kristina – http://www.kristinalyngsoe.dk

 3. JanniChristiane siger:

  Dejlige lille mopsehund!
  Selvfølgelig fortjener hun også forkælelse og pleje – forhåbentlig med nogle gode gaver i morgen 😉
  Håber hun må have en god fødselsdag.

 4. Maria Bech Christensen siger:

  Hej Frida, Jeg er en bomuldshund fra provinsen der er så heldig at have fødselsdag i dag! Men min mor havde næsten glemt det hvis det ikke var for at du havde skrevet dine ønsker på din søde mors blog! Jeg ønsker mig virkelig en lækker sofa som denne http://www.chimere-edition.com/en/ccc01-cat-and-dog-sofa men mine forældre har vist ikke kunnet finde den til mig, så måske jeg bare er heldig at få en gulerod og ekstra godbidder nu det er min 1 års fødselsdag!
  Wuf Wuf fra Aya

 5. L siger:

  Haha. Det er virkelig god humor! Og endnu bedre at det er sandt 😉

 6. Louise siger:

  Haha, bedste indlæg til dato! Bragte virkelig et smil på læben!

 7. Mathilde siger:

  Virkelig, VIRKELIG, genialt skrevet!

 8. Hector siger:

  Vruuuf Frida – slik slik
  Helt ærligt! De der pr bureauer og firmaer burde skamme sig! Mennesker, mennesker, mennesker! Ved de slet ikke at vi mops er de vigtigste og mest uimodståelige i verden?! Og du er sågar fashion-star. Ind i kampen med dem, eller jeg letter ben på dem.
  Mopseflip og Møs

 9. Signe Rask Nielsen siger:

  Det er nogle SKØNNE ting, og mine hunde ville elske at kunne gå amok der. Jeg har to beagler og jeg kan ikke sige andet end at kernelædder klæder dem begge rigtig godt 🙂

Send en besked