Top

Gæsteblogger den hos Baysen

16.08.2012
Skabt af Cathrine

Bare lige et lille eftermiddagstip; Stine har nemlig været så fantastisk sød at spørge mig, om jeg mon vil gæsteblogge ovre hos hende. Og det blev jeg simpelthen så rørt og beæret over; selvfølgelig vil jeg det! Rammen er, at Stine ikke kommer på de store rejser denne sommer – i stedet tager hun på rundtur i DK. Og det kan hun gøre helt uden at flytte sig en meter fra computeren. Hun har nemlig inviteret et par bloggere til at skrive om deres by. Jeg er jo Frederiksberggenser pt. og har været det de sidste tre år til min store glæde. Så jeg har inviteret Stine forbi den lille grønne oase i København.

Hvis I kunne tænke jer at se, hvem Stine er for en fin pige, og hvis I kunne tænke jer at læse om hømhømposer og pæne skraldespande på Frederiksberg, så skulle I tage at kigge forbi!

En kommentar

  1. J. siger:

    Hold kæft, hvor er det godt skrevet!

Send en besked