Top

Gaveregn

01.06.2012
Skabt af Cathrine

Jeg har slet ikke fået vist jer mine mange dejlige fødselsdagsgaver fra sidste uge ? ene og alene fordi jeg først i dag har fået den fra A, da den kom med posten. Og den skulle da med i collagen. Jeg havde jo nogle vidunderlige dage; fælles-A+Cathrine-familie-fødselsdag om lørdagen, sushi-pige-mgp-hygge på dagen, og i morgen kommer de allertætteste af mine veninder til 00?erne-tema-fest (jeg lover jer dobbelt op på dagens)! Egentlig er det næsten vulgært at blive så overøst med gaver, men det er sådan nogle lækre sager. Jeg kan godt mærke, at jeg bliver ældre og ønsker mig dyrere og lækrere ting. Eller. Jeg har været sådan en flytte-hjemme-fra-samler siden julen inden min konfirmation (!!). Jeg ønskede mig Musica-stellet fra Royal Copenhagen til at starte med. Senere hen Pillivuyt-fade, Rosendahl-glas. Og så videre. I ved, hvordan jeg har det med RC. Jeg er en sucker-samler. Da jeg flyttede hjemmefra som 19-årig havde jeg porcelæn til 12 mennesker og 4 store flyttekasser med ting og sager. Skørt I know. Men derfor er mit køkken generelt også fyldt op med mega lækre sager. Og efter at være fyldt 23 år har jeg nu kunnet tilføje nogle flere lækre, lækre sager. Det er virkelig en luksus i min tilværelse at omgive mig med gode sager i køkkenet.

Men nu til gaverne! I så allerede mit citrontræ HER, som skyder blomster HALLIHALLÅ! Jeg er så øm om det og håber det vil kunne holde mig ud! Min søster+familie er søde. Måske de satser på en invitation til lemonade en dag? Så skal de hænge på lidt endnu. Der hænger kun én sådan rigtig citron endnu. Det kommer! De af jer der følger mig på Instagram (Rockpaperdresses) har også allerede spottet det fine billede af Helmut Newton; en af mine søde kolleger og veninder fra DR insisterede på, vi lige skulle finde tid til at støde hovederne sammen forleden, hun havde en gave til mig; to styks Helmut Newton-billeder, og hun vidste ikke engang, hvor tosset jeg er med hans billeder! Det er simpelthen den mest betænksomme gave, jeg længe har fået. Og så var der jo også lige den lækre, lækre COS-skjorte, jeg fik af Bedste Ven B. Det er sådan en sag, jeg aldrig lige ville få brugt penge på, sådan en lækker basic-sag, som er ligeså fin til arbejde som til fest med stramme jeans og stiletter. Den har allerede været på flere gange som fx HER. Og og og. Så har jeg måske en stor del viskestykker. Sjovt som man får et stukket i hånden i gave af alle husvarmer-gæster, når man flytter hjemmefra. Men de her neon-ish viskestykker fra HAY har jeg ønsket mig lige siden jeg så dem for første gang for 1-1,5 år siden. Mine søde svirere svarede mine bønner og gav mig to i lige den farve, jeg ønskede mig!

Og så kunne jeg tilføje lidt til min RC-samling. To megamussel krus fra min søde farmor. RC gør mig lykkelig. Og det gør farmor også! Og så fik jeg det sødeste kort fra en kær veninde, som pt. bor i Berlin. Jeg har faktisk længe gået og ledt efter en “Pugs not drugs”-t-shirt, så jeg var lykkelig, da dette kort kom ind ad døren – det er magisk at få post i brevsprækken. Nu er kortet indrammet, selv om jeg kommer til at skulle læse det igen. Og så fik også den seje pynte-hånd fra HAY af mine svirere. Jeg ved ikke lige, hvad der er med den. Men jeg synes simpelthen den er så fin. Både som fuckfinger, “rock on”-hånd” og bare som pynt. OG. Udover alle de her lækre sager fik jeg jo sneakers fra A, som jeg må finde i NY. Og så fik jeg også en hjælp til rejsen af mine forældre og mormor. OG OG OG. SÅ fik jeg jo ENDELIG den vidunderlige Kitchenaid-maskine. Den er blevet min bedste ven, og selv om jeg fik den for 7 timer siden, så har vi allerede bagt vores egne burgerboller OG den der chocolate raspberry cheesecake. Jeg er så lykkelig for min nye ven (nu har jeg både en cykelven og en køkkenven). Og hvis I synes, at det er lidt strengt af mig at byde A sådan en pink maskine, så vil jeg gerne lige sige, at det var HAM der valgte den, HAN syntes var fedest. Yup. Den er god nok. Og jeg er fuldstændig enig. Glimmer-hindbærrød er lykken.

Nu må jeg også i seng, jeg har forberedt noget af maden til i morgen. Jeg har dækket bord (ja med voksenstel). Og så skal jeg bare lige sikre mig, at jeg har tøj til barnedåb i morgen tidlig. For det skal jeg lige nå INDEN fødselsdagsfest om aftenen. Rock on!

7 kommentarer

 1. Malou siger:

  Helmut er så MEGET min ven!! De babser måtte gerne bo hjemme hos mig 😉
  Hvordan er de til at tørre med de viskestykker fra HAY? Har kigger på dem mange gange, men er sådan en en-gang-Georg-Jensen-Damask-altid-Georg-Jensen-Damask-viskestykker.. De tørrer jo bare de er i nærheden af et viskestykke 😉 Kunne få et godt job i deres butik i Odense, ved at fortælle, det er fordi de er 50% hør og 50% bomuld at deres tørreevne er totalt i top 😀 Geez….
  Hvor er det FOR VILDT at få en Kitchen Aid i føllergave – bare det var mig mand! Der har stået en Kenwood lige nedenunder verdensfred på min ønskeseddel i mange år, har desværre ikke fået noget af det..
  http://www.urbanoutfitters.co.uk/pugs-not-drugs-tee/invt/5111436074055/?bklist=&htxt=CqRsbJu%2FutV8PO2VUe7M5tbw0eF0%2BgiZGsyhRiL%2FA7J%2FD5ckTwx4gGk9NGxRQ2HoBcTxJmxJa8ArIS49VztZhg%3D%3D Jeg ved ikke om de har t-shirten i butikken på strøget, men eftersom jeg bor i Odense, har jeg brugt den engelske hjemmeside enddag nogle gange – et virker fint 🙂 Og så er t-shirten endda på udsalg lige nu 🙂 Jeg “må” ikke få den.. Har en fra sidste sommer fra Gina Tricot med en mops på, folk tror jeg er sindssyg når jeg kommer gående i den t-shirt og så med Hector… Men jeg vil gerne have den 🙂
  Puuh – langt svar 🙂 God weekend!

 2. Madeleine siger:

  Haha, eeeelsker “Pugs not drugs”:D Har givet min kæreste sådan en t-shirt fra New York men de findes også i Urban Outfitters på strøget! Jeg har set dem for ca. 2 mdr. siden, så skynd dig!;D
  Årh, jeg er også blevet lidt af en køkkenting-horder, der er bare ikke noget bedre end en ny lille gadget:D Jeg går pt. og er lidt forelsket i sådan en parmesanmølle:P Min kæreste havde ikke engang en hvidløgspresser da jeg mødte ham *gisp*! Så han kan slet ikke se hvorfor jeg bare MÅ eje en citron OG limepresser (udover en hvidløgspresser self!).
  Jeg kan godt se at jeg er startet med at samle i en ret sen alder i forhold til dig, du er jo den yngste Kirsten Hüttemeier evah (ved ikke om KH har mange køkkenting, men hun er fandme så sjov at du lige skulle have sammenligningen;D)!

 3. Hæhæ! Jeg tror billedet er fundet på Google og så bare printet på A3 🙂 Du kan finde hende lige her: http://www.google.com/imgres?q=helmut+newton&um=1&hl=da&client=safari&sa=X&rls=en&biw=1280&bih=599&tbs=isz:m&tbm=isch&tbnid=ERSsNtKg4-qNaM:&imgrefurl=http://fashiontothecore.wordpress.com/2010/04/15/arielle-after-haircut-by-helmut-newton/&docid=doh21pyWWKnFYM&imgurl=http://fashiontothecore.files.wordpress.com/2010/04/helmutnewton-arielleafterhaircut.jpg&w=671&h=998&ei=uK_LT_SHJ9HntQa9xbTuBg&zoom=1&iact=hc&vpx=753&vpy=139&dur=424&hovh=258&hovw=173&tx=101&ty=147&sig=118010819871254770817&page=1&tbnh=109&tbnw=72&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:6,s:0,i:82
  Altså… De der HAY viskestykker… Jeg har kun vasket dem én gang. Men jeg synes altså ikke de er såååå gode… Jeg tror måske, du vil være gladest for Georg Jensens – de er jo sindssygt lækre. Sugeevnen er efter én vask ikke helt god. Men de er flotte (okay, nu skruer jeg lige ned for hausfrau-lingoen).
  Jeg er hamrende lykkelig for denne lille pink panter, nu kan verdensfreden rykke op på 1. pladsen på ønskelisten – hvis vi begge ønsker os det, så må det da kunne lade sig give sig 🙂
  IHHHH hvor er du god at finde den t-shirt! Og så var jeg for langsom til at hapse, nu er den udsolgt – jeg tænker også at et match med Frida i hånden og en pug på trøjen vil være en vinder 😀
  KH

 4. Hvor er det sjovt! Jeg har lige siddet og gloet på muleposen for to timer siden – det er såååå fint 😀 Frida i den ene hånd, pugpose i den anden og en pug på maven, yay!

 5. Ej jeg må ud og finde den t-shirt i Urban – den er så sej!
  Hvor jeg bare grinte af din “parmesanmølle” – jeg har været på jagt efter sådan en LÆNGE! Men har netop fundet en fin en i Kunst og Køkkentøj inde ved Strøget. Drømmen er inde for rækkevidde! Hvidløgspresser er ud over gode knive det bedste redskab i køkkenet! OG SÅ HAR JEG EN CITRON OG EN LIMEPRESSER I SKUFFEN haha – hold nu op manner, du er den eneste i verden jeg kender, der også kender til de der redskaber 😀 FANTASTISK!
  Jeg bliver helt stolt med KH-sammenligning, hæhæ! Men kære Madeleine du kan nå det endnu 😉 KH

 6. Madeleine siger:

  Jaaaaaaaah, jeg er ikke en freak:D Dejligt, at der findes andre end mig der synes at alle “pressere” er vigtige:D (mine dem fra Politikenplus-butikken!) Dog var appelsinpresseren liiige i overkanten, den ville mine tøsefingre aldrig kunne få presset helt ned. Desuden har jeg en juicer til det job, haha!
  FEDT, tak for tippet:D Jeg har lige været nede i Kunst & Køkkentøj (pisse svært at finde i øvrigt:/), dog efter en bagemåtte (super sexy ord) i silikone:) Den kostede ret meget, men jeg elsker den allerede meget højt! Hvad stod parmesanfætteren til dernede?
  Åh-åh, jeg kan allerede mærke trangen til køkkenting vokser..! Jeg skal nok blive en god Hüttemeier en dag;)

Send en besked