Top

Glædelig weekend

01.12.2017
Skabt af Cathrine

translation below

Glædelig weekend, venner!
Hvad har I for her i weekenden? Fest? Farver? Praktisk? Måske en julefrokost? Eller jule-klippe-hygge?
Jeg skal ned og lave lidt barretræning fra morgenstunden – jeg er faktisk blevet noget klogere på det der med træning og fertilitet. Det har I også spurgt ind til før. Jeg må gerne fortsætte med at dyrke motion med lægens velsignelse. Dog helst den slags, der har begge fødder på jorden. Så ingen løb foreløbigt. Men vægttræning, yoga, reformer, svømning (med fødderne i vand – går ud fra det også tæller), alt det er godt. Rigtig godt!
Efter træning skal jeg ned og hente nøgle til det nye lille kontor, et lille lokale på Værnedamsvej, som jeg tænker at rengøre og måske lige give en klat maling i weekenden. Hvis den ellers behøver det. Det her har jeg glædet mig så sindssygt meget til. Det er helt vildt! Et kontor, så jeg kan gå hjem og lukke computeren. Det bliver bare så godt for min sjæl og mit hoved.
Ellers har vi en morgenmadsdate med Chris og Chris i weekenden og en kærestedage lørdag aften, bare os. Vi skal på Cichetti igen – det var en kæmpe succes sidst med god burratta og pasta og god stemning.
SÅ lidt praktisk arbejde, dimseri, hygge, tid med Adam, kys og kram og lidt venner og uden tvivl god mad. Den første vinterweekend og de første decemberdage og den første advent.
Hvad skal I bruge dem på?
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Weekend

Happy weekend, friends!
What are you up to? Party? Colours? Practical stuff? Perhaps a Christmas party? Or Christmas arts and crafts?
I’m headed for a barre class this morning – I’ve actually learned a lot more about the whole training and fertility thing, which several of you have been asking about. It’s okay for me to exercise – my doctor has given his blessings. Preferably the kind where you have both feet on the ground, though. So no running as of now. But weights, yoga, swimming (assuming feet in water counts as well) – all of that is good. Very good!
After my training, I’m picking up the keys for the small new office, a space in Værnedamsvej, which I’m planning to clean and maybe give a splash of paint this weekend. If that’s needed. I’ve been looking forward to this like crazy. The whole idea of a work space is so incredible! I can go home and shut down my laptop. It will be so good for my mind and soul.
Other than that, we have a breakfast date with Chris og Chris and a couple’s date on Saturday night, just the two of us. We’re going for dinner at Cichetti again – it was such a success the last time around, with good burrata and pasta and a nice ambiance.
THEN there’s a bit of life admin, puttering around the house, hygge (that one Danish word you probably all know by now?), time with Adam, kissing and hugging, seeing some friends and doubtlessly also having some good food. The first winter weekend and the first days of December and the First Advent Sunday.

8 kommentarer

 1. Rikke siger:

  Tillykke med kontoret!
  Her står den på chokoladefest lørdag, hvor en af mine gode kollegaer kommer, og så skal vi lave fyldte chokolade, og overtrukne chokoader og andet godt.
  Søndag er mere afslapning, vi skal nok adventhygge lidt med mine forældre, og så skal min mor og jeg en tur på kirkegården og lægge gran på min mormors gravsted.

 2. Sophie siger:

  Her står det på en god blanding af praktisk og hyggeligt. Skal redigere billeder til avis og en tur på kommakursus, og skrive opgave. Men der er også plads til en lille tur i fredagsbaren, julefrokost med mit kor imorgen og en tur i biffen med min kæreste på søndag ❤ Glædelig december!

 3. Anna siger:

  I aften skal jeg ind og høre Bachs Juleoratorium med min familie, søndag til svigerinde-fødselsdag, men i morgen!
  Der skal min kæreste og jeg fejre, at vores sidste roomie er flyttet ud efter 2 1/2 års minikollektiv sammen og at vi endelig bare bor os to! Jeg har inviteret på District Tonkin og bagefter skal vi se The Square i Grand, der er Paris-hyggelig året rundt ❤️

 4. Cathrine, du plejer altid at være god for et kagetip 🍰♥️ Ved du mon, hvor man kan købe gode klejner i København?

  1. Cathrine siger:

   Uhh, hvis der er en kage, jeg ikke giver meget for, så er det faktisk klejnen, haha! Sorry! Gid jeg kunne hjælpe. Havde den stået på honningbomber eller hjerter – så havde jeg været der <3 KH

 5. Christine siger:

  Tillykke med det nye kontor!
  Giver du ikke lige en tilbagemelding på det der barretræning? Det lyder spændende.
  Her står den på lidt research til min lille hyggelige blog i weekenden, men der er også sat tid af til pebernødder og julehygge.

  1. Cathrine siger:

   Altså jeg ELSKER barretræning – har dyrket det indimellem yoga og reformer de sidste par år. Det kan være edderhårdt, men det dejlige er, at man bruger sin egen kropsvægt, så det er slet ikke så voldsomt for kroppen. Der er minimal risiko for skader! Det kan anbefales. NYD lidt blogarbejde og god fornøjelse! KH

 6. Signe siger:

  Tillykke med det nye kontor!
  Her har den stået på familiefødselsdag igår, ren slapperdag idag og imorgen skal min kæreste og jeg på juledate <3
  Har du mon nogle gode ideer til (budgetvenlige) vinterdates? Vi skiftes til at arrangere dates i stedet for at give adventsgaver, og jeg kunne godt bruge lidt inspiration 🙂

Send en besked