Top

Glædelig weekend

04.08.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Glædelig weekend, venner!
Vi nåede det – fredag og en hel weekend foran os! Jeg starter lige hårdt ud med det der bankmøde her klokken 10.00, har lige tjekket alle mine konti i forhold til overtræk og den slags. Det hele ser fint ud, haha! Har I det også sådan? Som om man er et barn, der skal stå skoleret. Til eksamen hos bankrådgiveren, selv om det sådan set er mig, der er kunden og hende, der skal have sit shit together.
Ellers skal jeg faktisk hænge mest med venner og Adam denne weekend. I aften har jeg en date med min ældste veninde – vi har kendt hinanden siden børnehaveklassen og selv om de første ti år af skolen gik med at se lidt skævt til hinanden. Mig mod hende, fordi hun var lidt en rod og ballademager. Hende mod mig, fordi hun var misundelig på min bryster, haha! Det er altså hendes ord, som jeg mange år senere har fået serveret, haha. Jeg gik også tidligt i puberteten, i min verden forfærdeligt. I hendes, misundelsesværdigt. Det er et meget godt billede på, hvad der i vores hoveder er minusser ved vores krop, fuldstændig ufortjent, kan være det andre er mest misundelige på. Gid vi dog talte mere sammen om den slags, fortælle hinanden hvad vi er misundelige på i stedet for at skule, så vi kunne nedbryde især teenage-kropshad, som jeg i hvert fald lå under for. Men Anna og jeg har en aftale om en ægte tøsetur i byen (som nok inkluderer mere vin end dansegulv), som en form for hyldest til livet, før jeg forsvinder væk i fertilitetshalløj igen.
I morgen har jeg en ægte forretningsmiddag. I denne her uge har jeg nemlig, sammen med min partner, startet en ny virksomhed op. YES! Jeg er iværksætter for real nu – både med bloggen, men sgu også med en helt ny virksomhed. Og hvad det går ud på, det skal lige times med en launch osv., før jeg kan fortælle højt om det, men tro mig – I får først besked. Vi skal ud i morgen og spise og fejre vores hårde arbejde de sidste mange måneder. For mit vedkommende har det ligget parallelt med bloggen og været pissehårdt men en kæmpe læringsproces. Ahh, det rykker!
… Og så skal jeg slappe af. De to næste weekender byder på bryllupper begge lørdage, så jeg skal også bare pille næse, spise croissanter (ikke at bytte om på de to), høre radio og kysse lidt. På hund og mand.
Hvad har I af gode weekendsplaner? Måske jeg kan blive inspireret? – i al fald: GLÆDELIG WEEKEND!

20 kommentarer

 1. Julie siger:

  Jeg skal afholde en lille babyshower for min bedste veninde. Også skal jeg ellers bare nyde de sidste dages ferie med min mand inden vi begge starter på mandag. Han er netop sendt til Meyers bageri efter lidt brød og lækkerier! 💕

  1. Cathrine siger:

   Det lyder mega dejligt, sådan at pusle om hende inden det hele tager fart <3 Hyg jer – og spis en ekstra snegl! KH

 2. Anna siger:

  jeg skal på loppemarked med en god veninde i absalon lørdag – KOM gerne forbi! Det blir hyggeligt, og absalon er jo også bare et skønt sted!!!! 🙂

  1. Cathrine siger:

   Uhh, det lydr så dejligt! Hørte også der var Veras på søndag. GOD fornøjelse, make that money grow! KH

 3. Camilla siger:

  Vi har INGEN planer. Det er helt vildt. Jeg pønser på en IKEA-tur (som altid virker som en god ide, inden vi er derinde, og jeg lynhurtigt går død). Måske en tur på loppemarked ville være en god idé. Ellers også noget med radio, kaffe, mand og barn. Måske bage en peanutbutter/jam-brownie. God weekend!

  1. Cathrine siger:

   Whaaaat! Det lyder så dejligt, NYD det. God kaffe, kærlighed, kys, croissanter = den perfekte weekend, god fornøjelse 😍 KH

 4. Camilla N siger:

  Jeg skal selv ud og drikke lidt vin og spille boules med veninder i aften, og i morgen drager min kæreste og jeg i vores sommerhus i Oddsherred! Søndag er det loppemarked og koncert på Christiania 😀
  PS. Hvor ser du skønno ud på billedet!

  1. Cathrine siger:

   Aaaaj hvor hyggeligt Camilla! Det lyder så dejligt – en weekend fyldt med godt! GOD fornøjelse! KH

 5. Josefine siger:

  Læse til re-eksamen! Lidt en øv-plan, men en nødvendig plan. God weekend søde Cathrine 🙂

  1. Cathrine siger:

   Ad! Men rigtig meget pøj pøj! Kan du ikke treate dig selv lidt alligevel? Med en god frokost, et break med podcast i ørerne og den slags? KH

 6. Emilie siger:

  Dejligt indlæg!
  Men! Hvordan blev I så veninder??

  1. Cathrine siger:

   Haha, vi kom i gymnasieklasse sammen, og så blev vi de tætteste veninder. I 2. g mødte hun sin dengang kæreste til min 18-års fødselsdag. Det var en af Adams venner, og så var der ligesom grundlag for så mange gode stunder sammen. KH

 7. Michelle siger:

  Du ser altid så skøn og overskudsagtig ud <3
  Jeg skal til Ringsted festival, så krydser fingre for der ikke kommer flere skybrud 😄

  1. Cathrine siger:

   Åhhh jeg håber på tørvejr, Michelle! God fornøjelse 🍻 KH

 8. Tina siger:

  Man kan kun blive glad af sådan et indlæg og tilhørende billede!

  1. Cathrine siger:

   God weekend Tina 💛

 9. Emilie siger:

  Er vild med de her små og hyggelige indlæg – og ikke mindst med billederne af dit skønne smil!
  God weekend!
  Ps. Har for alvor fået kærligheden til lyserød og glimmer tilbage, efter jeg er begyndt at følge dig. Tak! 😉

  1. Cathrine siger:

   Dejligt Emilie, så får du en håndfuld af dem her: 💓💓💓 GOD weekend! KH

 10. Signe siger:

  Wauw en fin sweater. Hvor mon den er fra? 🙂

  1. Cathrine siger:

   Fra H&M fundet i butik, så ved ikke om den er online endnu 😅

Send en besked