Top

Glædelig weekend

09.02.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand
translations below by Camilla

GLÆDELIG WEEKEND VENNER!

Jeg ville ønske, jeg var i praktik hos Anne au Chocolat, så jeg også kunne lære lidt fifs og tricks til mad og kager og gode billeder. Det der er den smukkeste croissant, jeg nogensinde har set og da en oplagt lille treat til weekenden, hva’?
Nu er vi nået til weekenden, venner! Hvad har I fyldt den med? Fest, skole, venner, praktik? Hvad er planerne?
Jeg tænker at tage en weekend i et roligt tempo. Ikke for mange planer og tjuhej. I dag er to møder blevet aflyst – er jeg den eneste, der ELSKER, når folk aflyser? Det er ligesom at få en lille gave af tid, man ikke anede, man kunne få. Det er så lækkert! Så i dag er første dag i hundrede år, hvor jeg ingen rend har men i stedet kan koncentrere mig lidt om lave regnskab, bloggen, komme lidt foran og i det hele taget bare være om mig selv. Fikse vasketøj, gå en eftermiddagstur i Søndermarken med Frida.
I morgen har Frida og jeg en formiddagsdate med Emily og Penny, croissant og nul snor på hundene. Det er efterhånden nogle år siden, de har hygget sig sidst! Så gad jeg jo godt komme ud og få testet lidt ladcykel efterfølgende – jeg har lagt hele min story med ladcykeltips på min insta, så I kan tilgå den. Jeg tror, jeg er på at prøve Babboe af først, selv om de ligger i Slangerup. Men det kan også være, vi bare eftermiddagsstener!
Om aftenen skal jeg til min kontormakker Christinas fødselsdag – jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg får set både Melodi Grand Prix og kommer til fødselsdag, haha! Hm… Det må kunne fikses at nå det meste af DMGP?
Ellers bare ro på. Ro på, ro på… Det glæder jeg mig til. Måske en biftur, måske cykeltest, måske ikke. Måske bare en kvart dag sengen. Ro på… Vi starter i dag – tempo ned, hyggen op. Og her følger lige et par gode bud på, hvad I også kunne tage jer til i weekenden, mangler I gode idéer:

 • Jeg MÅ MÅ MÅ få set Call me by your name i biffen – den film ALLE taler om. Måske en formiddagsbiftur søndag?
 • Så kunne jeg godt tage forbi Andersen & Maillard og smage deres croissant – den skulle være next level!
 • Og så er der jo DANSK MELODI GRAND PRIX. Inviter nogle venner over, sørg for snacks, lav stemmesedler og giv point for alt fra glimmer til ild til mimik til beat. Alle eksperter siger, at der er tre sindssygt stærke numre (stakkels resten, haha!), som godt kunne tage den til Eurovision til maj!

Hav en fantastisk weekend, pas godt på hinanden og jer selv, tag jer tid til det I har mest lyst til <3 Om det er dans på klubben eller croissanter i sengen!

foto af Anne Au Chocolat

Anne Au Chocolat, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
If only I were interning with Anne au Chocolat, so I could learn all of those small tips and tricks about food and cakes and good photography. This is the most beautiful croissant I’ve ever seen, and an ideal small treat for the weekend, huh? 
We’ve reached the weekend, friends! What are you intending to fill it up with? Party, school, friends, internship? What are your plans?
I want to take it easy. Not too many plans and whizz-bang. Today, two meetings have been cancelled – am I the only one who LOVES it when people cancel? It’s like receiving a small unexpected gift of time. It’s so lovely! In effect, today, for the first time in a century, rather than running around, I can focus on a bit of accounting, the blog, getting a bit head of time and generally just on being me. Do some laundry, go for an afternoon walk in Søndermarken with Frida.
Tomorrow, Frida and I have a morning date with Emily and Penny, croissants and zero leashes on the dogs. It’s been a few years since the two of them hung out together! After that, it would be great to do some cargo bike testing – my Insta story is currently loaded with cargo bike tips, if you’re interested. Thinking to try out Babboe at first, even though they’re based in Slangerup. However, we may end up just chilling all afternoon! Let’s see!
In the evening, I’m going to my office buddy Christina’s birthday party – after finding out how I’m going to manage watching Melodi Grand Prix while partying at the same time, haha! Hm… hopefully, I’ll be able to watch most of DMGP?
Other than that, peace and quiet. Calming down, calming down… I look forward to that. Maybe the cinema, maybe bike testing, maybe not. Maybe just staying in bed for a quarter of a day. Calming down… We’re starting off today – slowing down, hygge’ing up. And here are a few good ideas for how to spend the weekend, in case you need any:

 • I HAVE HAVE HAVE to watch Call me by your name on the big screen – the film that EVERYONE is talking about. Maybe a Sundaymorning trip to the cinema?
 • I could also stop by Andersen & Maillard and have a taste of their croissant – it’s supposed to be next level!
 • And then there’s DANISH MELODI GRAND PRIX. Invite some friends over, get snacks, make ballots and hand out points for everything from glitter to fire to mannerisms to beat. All experts say that there are three crazily strong tunes (poor the rest, haha!), which could make it to Eurovision in May!

Have a fantastic weekend, take care of each other and yourselves, take time out for doing what you want to do <3 Whether it’s dancing at the club or munching on croissants in bed! 

19 kommentarer

 1. Anne C tager virkelig de lækreste fotos, men dit her er nu ikke spor værst 😀
  Og dejlig weekend du har foran dig. Jeg skal på aftenvagt idag så har hygget lidt med min kære herre her til formiddag, men imorgen skal han fejres med alle vores fantastiske venner med fri bar, gigantisk buffet, junk-natmads-bord med alt fra pizza til nuggets, tusinde fadøl på anlægget og rædsom 90’er pop natten lang. Så det glæder jeg mig helt ustyrligt til og to kjoler er købt i fald af panik, så den del er heldigvis sikret. Og min lillesøster og jeg snoldede for nær 200 kroners pynt igår og de sidste chips blev hentet, så nu er vi vist klar – og ja, dermed er søndag bliver vist dedikeret til tømmermænd… hvis vi da er i live (;
  God weekend
  – A

  1. Sara siger:

   Men er billedet her ikke netop Anne C’s? 😄

   1. Cathrine siger:

    Jo præcis – jeg kan ikke skyde så lækre billeder, haha! KH

 2. Det er sjovt, fordi jeg har tit tænkt på, at jeg gerne ville i praktik hos dig. Der er så meget, jeg gerne ville lære af dig, stjerneinspirerende C! Så kunne vi lægge ud med en god knasende og luftig croissant med masser af smørsmag, den perfekte kop kaffe og tage den dér fra. Det lyder da ret godt, ik?
  Kram og god weekend til jer <3

  1. Cathrine siger:

   Ej vi skal da bytte praktik Anne, så hyggeligt! KH

 3. Luna siger:

  Jeg var inde og se “Call me by your name” i går aftes og det må du simpelthen ikke snyde dig selv for! En af de smukkeste filmoplevelser jeg NOGENSINDE har haft, og den skal altså ses i biografen. God weekend!

  1. Cathrine siger:

   Åhh det må vi altså få gjort. Adam er bare så sløv på den, haha! Måske skal jeg bare købe billetter og så skal han ligesom! KH

 4. katrine siger:

  Her står den på vinterferie-start med fredagsøl hos en veninde, der vil vise sin nye kæreste frem, derefter hjem og se x-factor på sofaen. Ellers skal vi til middag og melodi grand prix aften i morgen hos vores venner, der lige er blevet forlovede. Så det bliver både en hyggelig og festlig weekend.
  God weekend til dig. Kh Katrine

  1. Cathrine siger:

   SÅÅÅ herlig en weekend du havde Kat! Håber du var tilfreds med grand prixet! KH

 5. Kirstine siger:

  Det lyder som en dejlig weekend – og skønt også med en lille hunde-date. Jeg stemmer altså for, at dig og Frida laver et lille hunde-“event” i form af en fælles gåtur i KBH for læsere og deres firbenede venner :)) Min mops og jeg er i hvert fald klar! Jeg tager mig selv i dagligt at fortælle min kæreste om, hvad jeg har set Frida lave på insta haha, og hvor sød hun (og hendes ejere) er.
  God weekend <3

  1. Cathrine siger:

   Ej det lyder herre hyggeligt da 😀 Hvad hedder din lille mops? KH

   1. Kirstine siger:

    Hun hedder Åse og er 8 år – navnet passer næsten bedre og bedre med alderen :)) kh

 6. Gitte siger:

  Jeg nævnte det i dit fredagsindlæg sidste uge – og gør det gerne igen: tag og få set Call Me By Your Name! En kærlighedsfilm uden stykke – til livet og kunst, til lange somre og til den første kærlighed. Glæd dig (på godt og ondt) til den monolog, som Hr. Perlman kommer med til sidst i film. Den går lige i tårekanalerne. Kan du fornemme, at jeg har en klar favorit til Oscars for Bedste Film? Høhø.

  1. Cathrine siger:

   Ja ja ja! Altså! Måske jeg bare køber billetter til i aften, for så kan Adam ligesom ikke komme uden om! KH

 7. Louise siger:

  Jeg har sådan en weekend uden alt for mange planer, det er så dejligt! Det vigtigste er nok at få spist fastelavnsboller. God weekend til dig 🙂

 8. Rikke siger:

  Flere fastelavnsboller! Denne gang hos mine forældre. Helt klassiske gammeldags med creme og glasur. Ellers ingen planer, ud over at få hængt vores lampe i soveværelset op igen. Den faldt ned i juli, og vi glemmer det hele tiden.

  1. Cathrine siger:

   Åh åh åh! De bedste fastelavnsboller jo! Også mine favoritter <3 Håber I hyggede! KH

 9. Amalie siger:

  Jeg tilslutter mig lige; Tag ind og se ‘Call me by your name’. !

  1. Cathrine siger:

   Jeg har lige købt billetter! Hurra! KH

Send en besked