Top

Glædelig weekend

16.02.2018
Skabt af Cathrine

Glædelig weekend, venner!

Hvad er planen? Kaffe og croissanter? Arbejde? Renovering? Venner? X-Factor?
Jeg har lige et par møder i dag, og så tror jeg faktisk, jeg vil kalde det en lidt tidlig dag. Jeg har siddet på kontoret fra 9-18, næsten alle dage i denne uge, så jeg tænker det er fint at gå fra kontoret omkring kl 15.00 i dag. For jeg skal nå at lave pizza!
I aften får vi et vennepar på besøg, og jeg kommer til at lave den nemme men gode; købe pizzadej hos pizzamanden og lave pizzaer til os alle. Den helt rigtige fredagsmad. En med skinke/ost, en med kartoffel/rosmarin og en med kål/tomater. Hvis I ikke har prøvet det før, så er det altså et kæmpe tip at spørge pizzamanden, om man må købe et par portioner af hans dej. Det er noget af det sværeste at lave selv (især på en hverdag, hvor man ikke har nået at sætte over i tide), og de koster typisk 20-30 kroner.
I morgen er dagen helt fri! Fuldstændig, og jeg tænker, vi skal finde på et eller andet. Udover en tur i Søndermarken med Frida. Jeg overvejer at købe et kæmpe puslespil, et par semlor (de kan vel købes hele februar, ikke?) og lave en kande te. Men det kræver bare, at jeg kommer ind forbi byen og finder et puslespil. Fætter BR har nok ikke helt i dén størrelsesorden, som jeg tænker det i. Eller hvad?
Og søndag byder på morgenmad med en veninde og eftermiddagskaffe med min kusine. Ej, det er sgu da en ret rar weekend. Stille og rolig. Men vi bliver nok nødt til lige at tvinge en rengøring ind også. Altså! Voksenlife. Men mad og den slags er bestilt over nettet – convenient life – så vi kan bruge så meget tid som muligt på rarhed og hinanden og gode venner.
Hvis I mangler et par idéer til weekenden, så er der lidt her:

 1. Tivolis Food Hall – som jeg stadig ikke har fået besøgt. Og de skulle have en shawarma i verdensklasse. Måske er det denne her lørdag, vi tager os sammen? (eller også skyder vi det lige en weekend pga. vinterferiefolket). Og mens man er der, så kunne en Tivoli-tur være fin. Der er åbent i februar med winter wonderland-tema.
 2. Nu har jeg fået den set – Call me by your name! Den MÅ I se, inden den stopper i biffen. Vanvittig skuespilspræstation. Smuk, smuk film. Jeg har lyst til at rejse til Italien nu! Ja ja, den har været med de sidste par uger, men nu for at lokke jer ind og se den også!
 3. Nu vi er begyndt at indrette det nye rum på toppen, så kunne en tur forbi loppemarkedet i Øksnehallen være en ret fin idé. En jagt på designklassikere kunne være spændende!
Hav en fantastisk weekend. Nu er der kun 13 dage til første forårsdag, venner, det kommer! Glædelig weekend.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

22 kommentarer

 1. J. siger:

  Prøv spilbutikken i Jorcks Passage. God weekend 😀

  1. Cathrine siger:

   Det var også den jeg havde i tankerne, men gad gerne have undgået helt derind. Men nu blev det sådan og til et stykke kage on the side, haha! Nu man var der! KH

 2. Katrine siger:

  Ellers er en boghandel er godt bud. Her har jeg købt flere fine på 1000-1500 brikker ☺️ God weekend!

  1. Cathrine siger:

   Jeg var også forbi Bog & Idé, men i min var de ikke så spændende… Men jeg har også fundet ud af at 1000 er liiige i overkanten, haha! Kh

 3. Ann siger:

  Jorcks passage er bestemt også mit bud. Og man kan finde virkelig mange lidt grimme puslespil. De er mine yndlings 🙂 God weekend, søde Cathrine 🙂

  1. Cathrine siger:

   Der endte jeg også – har aldrig haft et ærinde derinde, så er kun gået forbi. Men nøj de har mange sjove ting! Håber du har haft en dejlig weekend Ann! KH

 4. Katrine siger:

  Toys’r’us har også puslespil med 1000-1500 brikker 🙂

  1. Cathrine siger:

   Orv, det ligger lidt for langt fra mig. Men Games i Jorcks havde en del herlige! KH

 5. Anita siger:

  Jubii, tæl du bare ned til 1. marts, for der får jeg nøgler til min nye lejlighed og så skal jeg også indrette 🙂
  Skal arbejde i weekenden, desværre. Har en deadline onsdag og har ligget syg i sengen siden lørdag. Husker ikke, hvornår jeg sidst har været så hårdt ramt..?! men nu er jeg første dag tilbage foran skærmen. Man skal ikke ligge for hårdt ud,sådan en fredag heller.. 😉 God weekend! 😀

  1. Cathrine siger:

   Jaaaa hvor skønt Anita, hvor flytter du hen? Håber du klarede al arbejde og nåede at nyde fritiden lidt. God weekend <3 KH

 6. Liza siger:

  Det lyder som en dejlig weekend! Min weekend kommer til at stå på netop renovering, og jeg skal hjælpe min kæreste med at sætte paneler op i hele hans lejlighed, så den bliver klar til at få installeret køkken. Godt tip med pizzadej fra pizzamanden, det må jeg prøve på et tidspunkt! Med hensyn til puslespil har de et udemærket udvalg i boghandlere. Jeg købte et med 1000 brikker i Arnold Busck for noget tid siden, og der fik jeg det vigtige tip, at man som begynder skal vælge et puslespil med masser af motiv, for ellers kan man nemt gå i stå – jeg var ellers tæt på at købe et med nordlys, men det var jeg nok bare gået i stå med. God weekend 😊

 7. Anne siger:

  Jeg køber puslespil med 500, 1000 eller 1500 brikker i genbrugsbutikker. Typisk til en flad tier eller femkrone 😉

  1. Cathrine siger:

   SÅDAN en god idé! KH

 8. Lene siger:

  Hvis du jævnlig laver pizza, så lav dej og frys den i portioner. Så kan du tage dejen op, om morgen inden du tager på arbejde, og lægge den på køkkenborden. Om aften er den tøet og hævet og klar til udrulning. Mega nemt

  1. Cathrine siger:

   Ej det er jo genialt! Godt tænkt! Skal den have hævet op inden man lægger den i fryseren? KH

 9. Louise siger:

  Helt off-topic, men hvilken creme har du brugt til at erstatte Avenes Cleanance k-creme (kan huske at du også brugte den)? Jeg er ved at løbe tør (ja, jeg havde hamstret for sindssygt da jeg fandt uf af at den udgik 🙈) og nu skal jeg altså snart finde en erstatning 😜

  1. Cathrine siger:

   Den har jeg faktisk ikke brugt i årevis, den var simpelthen for krads til min hud og lidt unødvendig, så jeg kan ikke komme med et begavet bud 😅 KH

 10. Laura siger:

  Mig og min kæreste havde 10-årsdag i mandags og det skal vi fejre med en tur til Frederiksminde Hotel inspireret af dig 🙂 Glæder mig så meget! Og når vi kommer tilbage til København søndag har vi snakket om at t age i biffen og se Black Panther. Jeg vil vildt gerne se Call me by Your Name, min kæreste not so much. Så jeg tror jeg tager en solobiftur i løbet af næste uge og ser den.
  God weekend

  1. Cathrine siger:

   Åhhh sådan en herlig idé. Jeg håber, I hyggede jer og fik holdt i hånd og god mad i maven. Jeg husker det, som en kæmpe oplevelse!
   Du må ind og se Call me by your name! KH

 11. Laura siger:

  Vil også anbefale at kigge efter puslespil i genbrugsbutikker 🙂 På den måde billigere, og samtidig går der lidt til et godt formål :-)) Men lyder som en herlig weekend, nyd den!

  1. Cathrine siger:

   Det er sådan en god idé! Det havde jeg slet ikke nået til at tænke selv! KH

 12. Amalie siger:

  Iiih, hvor er de fine, brune sandaler til højre på billedet fra? De er godt nok flotte!

Send en besked