Top

Glædelig weekend

11.08.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Glædelig weekend, kære venner!
Har I gode ting for? Slappertid? Festtid? Familietid? Vennetid?
Jeg har næsten det hele… I eftermiddag kører vi mod Fyn, for i morgen formiddag skal min bedste, kæreste veninde Tanja giftes. Jeg skal møde op hos hende omkring kl 09.00 og lægge makeup – lidt nervepirrende, hvis jeg skal være ærlig. Den skal både holde hele dagen, få hende til at føle sig som sig selv men gerne ekstra smuk. Vi har øvet os en enkelt gang, så det skal nok gå… Men altså… Jeg krydser selv fingre som ekstra foranstaltning.
Om aftenen er jeg toastmaster (guiden slår til igen), så det er en busy dag – der er maaaange taler. De er de fineste mennesker, jeg kender, så selvfølgelig er der mange taler. Mange der gerne vil sige et par varme ord til det smukke par. EJ, hvor jeg glæder mig. Helt vildt.
OG… SØNDAG! Så er det et helt år siden, det her skete! Det er så sindssygt. Tiden er gået så vanvittigt hurtigt, synes jeg pludselig. Vi skulle have været ude og spise lækker middag på Restaurant Veve i går, men Adam syntes, det var fjollet, når det ikke var på dagen. Og jeg havde faktisk takket ja til en middag med Mads Nørgaard. At jeg så endte med at være sløj (tal om dårlig timing jf. ovenstående), så jeg ikke kom til hverken det ene eller andet – det var åbenbart sådan, det skulle være.
Men er vejret godt på søndag, så har vi faktisk aftalt noget mega fint, en lille picnic, men det må I høre om på den anden side <3
Jeg vil få pakket mine ting. Fikset ben, bryn og brazilian og SÅ er der fest, vamos vamos! En weekend med mine bedste studieveninder og Adam, ej hvor har jeg glædet mig lige siden de blev forlovet for flere år siden! Hurraaaa!

foto JULIE BJARNHOFF

12 kommentarer

 1. Mie siger:

  Søde Cathrine. Du bliver en fænomenal toastmaster – det ved jeg. Det lyder som en skøn weekend!
  Jeg skal se min veninde, der lige har aborteret for anden gang. Første gang var 5 dage før NF. Anden gang var i uge 14 😢 Helt ubærligt at tænke på. Har du eventuelt nogle råd til, hvordan man som veninde kan støtte mennesker i behandling?

  1. Cathrine siger:

   Åhhh for helvede Mie… Ej, jeg får kuldegysninger i hele kroppen… Som udgangspunkt kan du nok ikke hverken sige eller gøre noget, der heler. Der er ikke noget i denne verden der heler den sorg, andet end når hun står med sin baby i armene en dag. Det bliver ikke glemt, men sorgen finder sin hylde, når glæden ved den lille ny kan tage over og fylde. Du kan ikke rigtig fikse det – også for at tage noget fra dine skuldre. Men jeg blev rigtig rørt over blomster og søde kort. Men også for den der kurv med alle mine yndlingsting; min yndlings-bland-selv, en hindbærsnitte, et lækkert blad, smukke røde jordbær. Alt det jeg bedst kan lide. Ved du, om hun er blevet opereret? For så kan det være rigtig dejligt med fx en god creme til arene – Avène har en “post-acte”-creme til operationsar. Ellers kan praktisk hjælp være rigtig rar; rengøring hjemme, oprydning, en hånd til fylde lidt i køleskabet. Alt det der virker helt uoverstigeligt… Det er det jo for dem begge. Også for ham… KH

   1. Mie siger:

    Du har nok ret. Jeg er måske bange for at spørge for meget og gøre hende endnu mere ked af det, men jeg tror bare, at jeg vil lade hende snakke, og så må hun sætte grænsen, hvis hun ikke vil snakke om det længere.
    Første gang var medicinsk, og jeg er faktisk i tvivl om, om denne gang var kirurgisk – det tror jeg.
    Tusind tak for det gode og omsorgsfulde svar – igen viser du, hvorfor du ikke blot er verdens bedste blogger, men også bliver verdens bedste mor. ❤️ Jeg vil lave en kurv til hende med alle hendes favoritting.

    1. Cathrine siger:

     Det bliver hun så glad for! Og du kan altid spørge ind til selve processen. Man er måske ikke klar på at snakke følelserne igennem, men det kan være rart at genfortælle hvad der praktisk skete… Masser af tanker til jer 💘 KH

 2. Marie Lundholm siger:

  Uh det lyder som en skøn weekend 😀 Ejj, jeg glæder mig til, mine venner forhåbentlig snart når gifte-alderen 😉
  Vi flyver til Paris i aften, og vi skal bo på Hotel Henriette, som du gjorde mig opmærksom på 😀 Jeg glæder mig som et lille barn!
  KH

  1. Cathrine siger:

   Lige pludselig kommer det væltende med bryllupper. Jeg tror vi kører på sjette år med minimum et par bryllupper om året. Otte bryllupper på dét ene år, vi maksede mest ud, haha! Håber I har den dejligste Paris-tur <3 KH

 3. Kæft det lyder herligt; håber I får en skøn tur til Fyn – jeg skal på kæresteferie i næste uge i KBH og glæder mig helt vildt.
  Idag står den på en aftenvagt, lørdag sommerfest med min medblogger og hendes kæreste i sommerhus, og søndag kærestehygge på sofaen 😀 Det er lige til at holde til.
  – A

  1. Cathrine siger:

   Ejjj det lyder dejligt! Hvad nåede I at lave i KBH? Det lyder som den dejligste weekend I har haft 😀 KH

 4. Camilla siger:

  Hej Cathrine.
  Jeg har læst dit bryllupsdags-indlæg tre gange efterhånden og får altid tårer i øjnene af glæde. Hold nu k*ft hvor er det smukt, jeg er vild med det! Sådan ønsker jeg også mit bryllup skal foregå – med så megen glæde og smil 🙂
  Min weekend står forresten også på en tur til Fyn, dog til 50 års fødselsdag i stedet. Ha’ en skøn weekend.

  1. Cathrine siger:

   Det kommer så meget til ske – det er jo det magiske ved bryllupper, lykken og glæden er der i voldsomme mængder – hver gang!
   Håber også 50-års’en gik fabelagtigt og festligt! KH

 5. Rockpapergirl = multi talent mucho :-* 😀

  1. Cathrine siger:

   Haha muchas gracias! KH

Send en besked