Top

Glædelig weekend

30.03.2018
Skabt af Cathrine

Får I holdt lidt påskeferie, venner? Jeg har været god af mig og planlagt indhold til i går, i morgen (hvor det handler lidt om min nyt fritz) og til søndag (hvor det handler lidt om huset og at flytte hjem og gode venner). Så kan jeg primært holde fri men dernæst også bruge min tid på kommentarer i stedet for at nå at lave indlæg, og det er så rart! Jeg har været en lille smule bagud.
Jeg vågner hver dag ca 7.23, hvis ikke før – også på helligdage og ferier (gid kroppen kunne kende forskel), så jeg er listet ind efter computeren og sidder i sengen under dynen, bare for at forlænge morgenfornemmelsen lidt endnu. Adam kan til forskel fra mig sove nærmest for evigt, så han ligger ved siden af og bobler. Og Frida på den anden side og bobler, haha! SÅ hyggeligt altså. Mine to bedste hjerter! Men der går ikke længe, før jeg kommer til at skubbe til dem og vække dem.
Vi har aftalt at tage ud og spise morgenmad tidligt i dag, og så hjem på Fabrikken og begynde at gøre rent så småt. Vi kan begynde at flytte ind i næste weekend! Selv om vores trappe til 2. salen først kommer midt i april, så kan resten snart bruges. Der bliver lavet det smukkeste Kabe-gulv i den kommende uge, terrassen kommer på plads og værnet ligeså.
Det begynder ægte at ligne et hjem (vi har i øvrigt stadig vores sofa til salg – man sparer altså lige 13.500!). Men også et meget rodet og meget beskidt hjem, haha! Det er så vildt, der er bare murerstøv ALLE vegne efter de fjernede noget mur på 1. salen. Vi tænkte, at vi godt lige kunne tage noget af det værste nu, lade opvaskemaskinen køre nogle gange og sådan (verdamt! Åbne hylder i køkkenet og murerstøv, grr!).
Resten af weekenden skal vi nok arbejde lidt videre, og så får vi Chris & Chris til frokost – og nårh ja, så har vi 11-års-dag, så den skal vi fejre i en eller anden grad. Jeg gider ikke, at vi bliver så nogen, der kun markerer bryllupsdag. Jeg synes stadig vores årsdag er stor, og jo mere man kan fejre kærligheden jo bedre!

Hvad har I af weekends-/påskeplaner? Påskefrokoster? Flytterod? Fester?

Har I ikke planer endnu, så kan jeg tippe jer om nedenstående:

 • Nationalmuseet har åbnet en ny restaurant, Smör, som lyder helt fabelagtig med dygtige og vilde typer bag, folk fra Amass, Noma, Kiin Kiin. Den skal jeg i hvert fald have prøvet – og fra midten af april har de kæmpe kagebord!
 • Der er Grease-sing-along på Huset KBH i morgen!! Åh, filmen jeg kan ud og ind (og som jeg i 3./4. klasse besluttede mig for at oversætte fra engelsk til dansk, så vi kunne lave musicalen i skolen (uvidende om at oversættelsen var lavet, og der fandtes en dansk musical)
 • Så er der kæmpe loppemarked i Forum på i dag – der plejer man altså at kunne gøre nogle virkelig gode fund! Det er fra 10-16

Glædelig weekend, venner!

foto JULIE BJARNHOFF

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, glædelig weekend

6 kommentarer

 1. Charlotte siger:

  Da jeg blev færdiguddannet sidste sommer, holder jeg for første gang i mange år sådan RIGTIG påskeferie. Og jeg føler allerede, at det er lidt som juleferien – man ved ikke rigtig hvilken ugedag, det er, og hvad er det nu, vi fejrer i dag 😂 Men det er skønt!

 2. Liza siger:

  Det lyder som en rigtig skøn påskeweekend! Min påske bliver brugt i Vilnius med familiebesøg og roligt tempo, det er nu også rart. Jeg glæder mig til at se hvordan jeres hus kommer til at se ud, når det er færdigt 😊

  1. Cathrine siger:

   Ejjjj det lyder så spændende! Hvordan er vejret i Vilnius? Jeg glæder mig også selv helt vildt, haha! Snaaart! Kh

 3. Regitze siger:

  Åh hvor er det godt at læse jeg ikke er den ene der vågner tidligt mens bedrehalvdelen bobler (læs snorker) videre!
  Min påske bruger i St Malo. En kort sejltur med færgen fra Jersey. Her er SÅ fint og jeg glæder mig til en masse go’ mad, vin, croissanter, kaffe, holde i hånd og at opleve en masse kultur!
  Hav en skøn påske, og TAK fordi du er dig❤️

  1. Cathrine siger:

   Jeg synes, det er sååå hyggeligt at have huset for mig selv – indtil jeg bliver sulten, så skal Adam stå op med det samme, haha! Åh det lyder helt drømmeagtigt, hvordan er vejret det? Det lyder meget, meget smukt! Hav nogle fantastiske påskedage <3 KH

   1. Regitze siger:

    Nogen gange tager jeg en løbetur eller nyder stilheden med yoga. Haha JA, så snart jeg er sulten er det op 🙈
    St Malo er simpelthen vidunderlig; vi bor i den gamle bydel og på trods af at hele byen stort set blev ødelagt efter 2WW så har de formådet at genopbygge det. Sådan en labyrint lignende bydel med brosten og smukke detaljer rundt vinduer, døre og tage. Creperier, cafe, barer og restauranter på den afslappede franske stil hvor børn og hunde er mere end velkommen. Vi spottede begge dele på en Michelin restuarent. Spændende tøj- og boligforeninger og så er der historien og den helt fantastiske udsigt fra byens murer af den evigt forandrende tidevandslandskab! Instagram og blog venligt 😂 Vejret er so-so, omkring 10C men med byger.
    Absolut et besøg værd (og kun omkring 2t med tog fra Paris!)

Send en besked