Top

Glædelig weekend

28.09.2018
Skabt af Cathrine

Vi nåede den igen! Weekenden – og med den slutter også september. Er det ikke lidt vildt? På søndag er det slut med sensommermåned og i stedet full blown oktober-efterår. Det slog mig også lige, at chancen for en september baby nu er minimal. Så skal der sørme ske et ryk. Det kommer nok ikke til at ske. Faktisk vil jeg også foretrække, at han som minimum tog weekenden med på indersiden. Vi har nemlig gode ting planlagt.
For meget længe siden – dengang det sneede sidst – var jeg på privat rundvisning i Carlsberg Byen. Som opvarmning til at jeg kunne have jer på rundtur i sommer, fik jeg både fyldt på min historieviden, set igangværende byggeprojekter inde fra osv. og der fik jeg også en tur inde i det kommende kæmpehotel, lige til venstre for elefanterne, af en Catrine fra Brøchner Hotels. Da vi kort tid efter fortalte, at nu var lykken indtruffet, så ville hun gerne invitere os på en lille ‘baby moon’ hos dem. Så det skal vi nu! En enkelt nat på Hotel Herman K i morgen – jeg har selv spicet overnatningen op med en middag på Roxie, og planen var egentlig at tage en hel Københavnerdag. Pakke ladcyklen, trille ind ved frokosttid og spankulere rundt. Være turister! Hvornår er man egentlig det? Som barn tog min mor og jeg altid en Københavnerdag i efterårsferien – børnepengene var kommet, og jeg skulle med stor sandsynlighed have vinterjakke eftersom jeg endnu engang var skudt i vejret. Det er sådan en dag, jeg husker som helt særlig. Så sådan synes jeg, vi skal have. En god slentrekaffe. Måske en tur på Nationalmuseet? Og så ellers nyyyde hinanden uden maling på hænderne eller anden praktik. Det kunne vi helt sikkert godt bruge.
Men inden skal vi have forældre til morgenmad som en tak for al den hjælp, de har givet os med at male. Mine forældre har været forbi flere weekender og aftener for at hjælpe med at male og sætte tapet op. Hvad skulle man gøre uden dem?
Så der er fuldt booket – med gode ting. Og eftersom Adam skal ud i aften, så forestiller jeg mig endnu engang at skyde alt igang med Vild med Dans, YES! Og et slice banankage, som jeg bagte i går.

Hvad er jeres mål for weekenden? Er den fyldt med planer? Praktisk eller party? Som vi snakkede om sidste weekend – på en skala fra sofaaftryk til stiletter, hvor er vi?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, weekend

15 kommentarer

 1. Randi siger:

  Endnu en pakket weekend, men heldigvis pakket med gode ting! I aften står den på madklub (virkelig g e n i alt koncept, så man får drukket rødvin med voksne mennesker imens børnene leger!), imorgen venindehygge og U2 koncert. Og søndag mere venindehygge og Orlando på Betty Nansen. Bliver helt forpustet ved tanken, men det skal nok blive godt. September er altid crazy pakket for mit vedkommende med de første 10 fødselsdage, så jeg ser frem til oktober 😉
  Hav en dejlig weekend!

 2. Terese siger:

  Hej Cathrine, jeg kommenterer aldrig – men jeg bliver nødt til at give dig en lille en med på vejen nu. Jeg har fuldt med hos dig i mange år, og du er uden tvivl min yndlings overspringshandling. Det var så fedt, da du åbnede op omkring fertilitetsbehandlingen – da jeg selv stod i samme situation. Da du så blev gravid, blev det hårdt – da jeg ikke var der.
  Men NU – er du så tæt på målet, og jeg er også godt gravid med hele to vidunderlige unger, som melder deres ankomst sidst på vinteren. Så TAK – og alt held og lykke med at få din lækre dreng godt til verden 🙂 Nu kan jeg “følge med” på din blog igen.

  1. Mette siger:

   Ej, den kommentar blev jeg så glad for at læse. Så selvom den er til Cathrine, så vil jeg altså lige ønske dig et kæmpe tillykke, Terese. Hvor er det fantastisk ❤️
   Held og lykke måde til dig og Carhrine ❤️

 3. Camilla siger:

  Det lyder dejligt. Jeg husker også de ture med min mor hvor vi skulle finde nyt tøj til sæsonen som noget helt særligt.
  Denne weekend skal jeg arbejde. Det er lidt ulempen ved den der sygeplejerske-titel. Aftenvagt fredag og søndag, og dagvagt lørdag. Så er den weekend snart væk. Men det er nu okay 🙂
  Rigtig god weekend.

 4. Betina siger:

  Det lyder som en virkelig rar weekend i har i vente 🙂
  Jeg har heldigvis også en skøn weekend i sigte. Min kæreste og jeg tager i sommerhus hele weekenden. Jeg forestiller mig at vi tænder op i brændeovnen, går nogle lange ture ved vandet, tager på udflugt for at kigge på lækker keramik, får en fiskefilet til frokost på badehotellet, laver lækker mad og drikker godt med vin. Helt perfekt setup 🙂

 5. Tina siger:

  Et oktober barn er også smukt, her er der fyldt med gyldne farver:-)
  I ønskes en dejlig weekend og pas godt på mavsen.
  Vi skal hygge med god mad og lidt havearbejde.

 6. Victoria siger:

  JEG HAR FØDSELSDAG IMORGEN 😀
  Idag skal min kærestes morfar fejres med tapas og familiehygge, og imorgen kommer alle mine kæreste veninder og holder Girls Night In i anledningen af min 25 års fødselsdag. Den står på sushi, rosévin, bland selv slik, kage, nattøj, dyner og Den Store Bagedyst. Jeg blev færdig med mit kandidatstudie i sommer, hvor jeg holdt stor fest for venner og familie, hvorfor det bliver hjemlig hygge imorgen istedet. Så er jeg også sikker på, at jeg er frisk til at starte på mit første ægte voksenjob mandag morgen 😍

 7. Nicoline siger:

  Som jeg altid siger: De bedste mennesker har fødselsdag i oktober (muligvis med glimt i øjet). Mon ikke også din søn bliver en guttermand og kommer i oktober?
  Min weekend står på pubcrawl og søskendehygge – helt eminent!
  God weekend til dig <3

 8. Christina Vejle-Hansen siger:

  Jeg tager en weekend med nattevagter og nurser om de nybagte famililer mens min mand nurser om vores børn ✌🏼

 9. Emma K. B. siger:

  For første gang siden starten af august ligger min weekend helt i sofaaftryks-enden. Det er skønt med travle weekender fyldt med vidunderlige ting, men hold nu op hvor jeg glæder mig til en flade-weekend!! Rigtig god weekend til dig – den lyder fantastisk!

 10. Anne siger:

  Denne weekend skal jeg i byen med to singleveninder, det skal nol blive sjovt eftersom jeg har tilbragt de sidste 9 måneder hjemme med baby, så alkoholtolerancen er nok lig nul 😂 men om 3 uger skal jeg til en kær venindes bryllup, og da skal den altså ha’ med drinks og dans, så jeg må jo til at komme i form… apropos bryllupper: hvis du mangler en blogindlægsidé, så kunne jeg godt bruge en guide til flotte kjoler til efterårsbryllup; jeg er helt blank

 11. Caroline siger:

  Måske han kommer til at dele fødselsdag med mig og min tvillingebror, den 6. oktober!!!!! Uhhh hvor jeg glæder mig på jeres vegne <3

 12. Emilie siger:

  God weekend, du ser skøn ud! Jeg starter med sofaaftryk i dag og napper fest og stilletter i morgen. Og hvalpebesøg på søndag – første besøg hos vores mopsehvalp, der flytter ind om 5 uger 🙂

 13. katrine siger:

  Det lyder som en skøn weekend, I har i sigte. Her skal vi spartle gipslofter og forhåbentlig i haven og på planteskolen, hvis vejret tillader det. Rigtig god weekend til jer 🙂
  Kh Katrine

 14. Jeg rejser til Costa Rica, så det bliver den længste, men fineste weekend længe 😁

Send en besked