Top

Glædelig weekend

19.10.2018
Skabt af Cathrine

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har glædet mig så meget til en weekend, som jeg gør til denne. Ikke fordi der skal ske noget vildt og spændende. Adam er bare hjemme igen, og vi bliver to om alt. Det er både bare hyggeligere og sjovere – og nemmere. Så skal mit toiletbesøg, mit bad og min frokost ikke gribes som en chance (eller parkeres som uopnåeligt), men i stedet nydes. Ja, man kan sagtens komme til at nyde at kunne komme på toilettet, hehe…
Men hvad skal vi så bruge den på, weekenden?
Vasketøj! Haha!
Vasketøj og småpraktik. Jeg har sat Tine Lindhard i sving for længe siden med at lave en lille signetring. Altså, sådan en man typisk har initialer ovenpå, som har en flad “top” som min egen barselsgave til mig selv. Hun har lavet en voksmodel, og den skal jeg ind og se i morgen og rette til – det glæder jeg mig så meget til. Jeg får sat nogle farvede små sten på nedad siden som symbol for Adam, mig, Baby – og måske også en for Frida, haha! Hun er jo også familie (og jo flere små sten, jo bedre)! Og så skal forbogstavet for os hver indgraveres på toppen; A, C og E. Han er en Baby E. Og det er altså ikke fordi, at jeg vil være mystisk omkring det – vi har bare gerne ville se ham an, for han kunne også være blevet en Baby A. Og nu vil vi gerne lige nå at sige det til vores familie og nærmeste, før vi deler det sådan stort ud.
Derudover får vi nogle nære venner over søndag, så de kan møde ham. Det er ikke vildt, hvad vi har haft af barselsbesøg. Vi har virkelig forsøgt at holde det småt, så vi selv kunne lande. Men det er også dejligt at vise frem.
Det er weekendens planer! Ikke noget stort, ikke noget vildt, men det er energien stadig heller ikke til. Og tænk sig, hvis man måtte få en lur også, God…
Som kontrast er jeg også inviteret til kæmpe 30-års på klubben lørdag, men min følgesvend er under aged! Så jeg vil i stedet få det vilde ud af Vild med Dans, Den Store Bagedyst, Herrens Veje! Mit “high” er ikke cocktails og kridtede dansesko men hvor nice tv-programmet ser ud. Aftenunderholdning BÅDE fredag, lørdag og søndag. Så er vi set for the weekend, haha! Hvem behøver også en selvfed DJ, når man kan høre evergreens fra The Antonelli Orchestra?

På en skala fra Klubben til Bagedysten, hvor står I så denne weekend? Hvad har I af planer? Jeg kan varmt anbefale et besøg på La Banchina, som vi ENDELIG besøgte tirsdag, Adams sidste barselsdag. En god kop kaffe og en bolle med ost og denne her udsigt.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, La Banchina

27 kommentarer

 1. Milla siger:

  Jeg tror faktisk jeg har en gammel klassekammerat fra gymnasiet i Ribe, som er kok/medejer ude på La Banchina. Jeg har set MANGE stories på Instagram, men husker ham nu mest for at være insane på en guitar 😉
  Uhh, min weekend står på arbejde – fra fredag til søndag er jeg vagthavende og ved derfor aldrig hvornår jeg bliver kaldt ud. Når jeg har vagtweekend laver jeg altid småopgaver, som at tage vasketøjet(mere overskueligt, når man bare er 2 voksne ;)), oprydning/sortering i skabe og så lange lure på sofaen 🙂
  God weekend!

 2. Julie siger:

  Kender godt det der med at glæde sig til weekend, for så er man 2 om baby 😅 min baby er 8 mdr, og jeg glæder mig stadig til weekend når min man har fri 😅 Nå, men vores weekend står på tur til mine forældre, som gerne vil hygge om os. ❤️ Så. Det er nok også vild med dans, og den store bagedyst 🙏🏻

 3. Det lyder absolut som hyggelige planer – altså bortset fra vasketøj, jeg mestre stadig kun at lægge det så grimt sammen, at min kæreste ind i mellem på eget initativ lægger viskestykkerne om :p Glæder mig til at se gaven i færdig form – og babynavn, når det er på plads 😉
  Jeg snupper selv en aftenvagt på bostedet i aften, hvorimod lørdag kommer til at blive noget mere weekendl alike. Der kommer min søde søster og medblogger og drikker vin og spiser lakridser, inden vi skal et smut i byen, hvortil søndag står på kærestebrunch og biograf 😀
  God weekend!
  – A

 4. Tina siger:

  Jeg skal have muget ud ved hestene og muret gulv i stalden hele weekenden:-)
  Og så hygge med god mad og min datter.
  Lyder dejligt at I skal tage den med ro og nyde de små øjeblikke:-)

 5. Kaja siger:

  Er jeg den eneste som straks begynder at gætte på navne 😇 Egon, Eskild, Emil, Eigil, Erik, Esben 🤔😊 Uh spændende.
  Her står den på udgang fra barselsboblen (hvis man stadig kan kalde det dét efter
  8 mdr) med middag med veninder på Llama. Legeplads med drengene og ikke mindst vasketøj 🤷🏼‍♀️

  1. Nej, det er du bestemt ikke! Jeg er også dødnysgerrig og har siddet og gennemgået diverse ‘e’-navne i mit hoved. Spændende, spændende!
   Mht. weekendplaner, skal jeg bare have en stille og rolig weekend, hvor min mand og jeg forhåbentlig skal se den nyeste “Halloween” film. Og måske noget brunch et eller andet sted.

 6. Linn siger:

  Min weekend består af amning gange 100, et bad om jeg er heldig og hele svigerfamilien på besøg. Og bagedysten selfølgelig 😊

 7. ACE, Elsker det <3 Glaeder mig saa meget til at hoere hvad I har valgt af navn, til det lille vidunder. Ha' en dejlig weekend! Vores bil skal til service, ellers bare afslapning, haha

 8. Trine siger:

  uge 36, bækkenløsning og iskias smerter. Orker ikke engang at gå ud at spise og skulle sidde på stol flere timer 😊
  SÅ , hygge med mand og storesøsteren, lige aflevere en havefræser til min far 😂🙈
  God weekend 😊 kh Trine, Vejle

 9. Emilie siger:

  Eller Elio ligesom i Call med by your name 🙂 <3

  1. Anna siger:

   Cathrine er i hvert fald vild med den film og måske de fik inspiration i Italien??? Rigtig godt bud, Emilie!

 10. Katrine F siger:

  Jeg har siden din anbefaling af Call Me By Your Name gættet på at din søn skulle hedde Elio. Så fint et navn.

 11. Lærke siger:

  Åh ja weekend hvor man er to, det er dejligt! Fødselsdagsoverraskelse, hygge med familien og masser af vasketøj 😂 så lidt af hvert og måske lidt ekstra søvn, min datter på 11 mdr vågner mange gange om natten 🙈 måske det bliver en Eigil – der er mange søde navne med E.

 12. Lenette siger:

  Denne weekend kommer til at ligne jeres 🙂 Det er sidste weekend inden 2 bliver til 4 – så vi skal hygge og nyde hinanden og måske brænde to bio-billetter af, selvom de først udløber til marts næste år 😉

 13. Sofie siger:

  Efter nu at være gået 4 dage over termin, så placerer min weekend sig klart på en stor Bagedysten+ !! Dvs. både VMD i aften, Bageren i morgen, og en omgang Herrens Veje søndag. Alt imens jeg vil forsøge at holde utålmodigheden i ave og forsøge at booste det berømte oxytocin-niveau.
  Please baby, kom ud og leg!!! 🤰🙄🤞🏻

 14. C siger:

  Min weekend er rimelig vild faktisk 😅 i dag står den på pakning og oprydning, så jeg i morgen kan tage til Rom.. og søndag skal jeg forbi paven kl 12 på Peterspladsen – inden jeg på mandag skal fejre, at jeg runder de 27 år.
  Det bliver en god weekend og en virkelig god ferie helt solo og i langsomt tempo væk fra al stressen på studiet 😊

 15. Jane siger:

  Her står den på modsætningen til jeres fuldstændig skønne weekend, altså min/vores bliver også skøn, men anderledes. Vores datter skal overnatte ud, mens jeg skal vin-veninde hygge og far er smuttet på weekendtur til udlandet med drengene. Resten af weekenden, er der bare min datter og jeg og hygge, zoo, tid til at samle små sten og blade op, tid til at kramme og kysse (mest mig på hende) og tid til at jeg alene og uden kærestens afbrydelser kan se Badedysten lørdag… Jeg glæder mig unægtelig til det hele! Men også til mandag, hvor vi alle er hjemme igen og vores dejlige hverdag starter…
  Nyd weekenden <3

 16. Ida siger:

  Vi er også på bagedysten herhjemme – det er allerede fast tradition! Lille bebs i seng, kage og te klar kl 20. Det lykkedes i sidste uge, hvor jeg lagde hende 19:56. Nu må vi se om hun er med på den i morgen x) Næste lørdag holder vi navngivningsfest, hvortil min kæreste har spurgt til hvad vi skal gøre mht bagedysten? Vi kan jo ikke nå at bage en kage, da vi har gæster det meste af dagen. Var flad af grin! Vi kommer ikke til at mangle kage til festen – tvivler på om vi overhovedet kan klemme et stykke mere ned når kl slår klar, parat, bag. Og mon ikke vi har et stykke eller to til overs fra festen. Man må ikke gå ned på kage. God weekend!

 17. Edith siger:

  Eddie måske? 😀

  1. Jabbadabbaduu siger:

   Også mit gæt 🙂

 18. Eva siger:

  Det må være Elio 🙂

 19. M siger:

  Min weekend er klart i Bagedyst-enden af skalaen 😅 Mine elever har efterårsferie, og det udnytter jeg til at få planlagt en masse undervisning – men også til dejlige ting som rent faktisk at få gået de der 10.000 skridt om dagen i det her FATASTISKE efterårsvejr, se Bagedyst og være til frisør. Det kan noget! 😄

 20. Caroline siger:

  Totalt gættemode ON! Måske en Elton? Eller en Elvis som min (kan anbefales…😉). Lige meget hvad kan jeg kun støtte op om en Baby E!

  1. Line siger:

   Jeg stemmer i med Elton. Bjørnen Elton 🐻
   Eller måske en Elliot? 😍

 21. S siger:

  Åh, jeg kan heller ikke lade være med at gætte. Edwin, Edward, Eddie…Der er mange fine E-navne. Glæder mig til at høre navnet og måske også jeres overvejelser bag det, hvis vi er heldige.
  Spændende. Og tillykke med at navnet er fastlagt. Det er lidt stort 😊

 22. Rikke siger:

  Ja min weekend er også alt andet end klubber og cocktails.
  Der er legepladslørdag i morgen formiddag i vuggestuen og så Popsi og Krelle arrangement kl 8:15 på søndag.
  Og det bliver skønt med en weekend sammen med min mini me ❤️

 23. Line siger:

  Hvor fint.. her er vi vilde med e- navne. Så begge børn hedder noget med E.. haha. Vores weekend er gået med kvalitid og hygge. Havearbejde og Tivoli. Besøg af gode venner stor som små. En dejlig weekend. Jeg er spændt på hvilket e- navn i er faldet for 😃

Send en besked