Top

Glædelig weekend

26.10.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Til trods for at mine dage flyder sammen, så glæder jeg mig altså endnu engang helt vildt til weekend! Selv om jeg har “fri” hver dag, så er der bare en anden stemning over weekenden. Over at stå op til Mads & Monopolet – jeg bliver helt forvirret og nærmest tvær de få dage om året Mads holder “monopol-lukket”. Det kan han da ikke, haha! Hvordan skal jeg så vide, det er lørdag?? Selv sneglen smager bedre om lørdagen – selv om jeg efterhånden også får kørt nogen ned i hverdagene, hehe.. Det er bare bedre i weekenden! Alt er bare bedre i weekenden.
Men den er også hammer forudsigelig. Den der tv-opskrift vi kører, weekendsopskrift. Vild med Dans og takeaway fredag. Film og måske også takeaway lørdag og Herrens Veje og tænk sig – måske også takeaway dér (vi laver nu også ægte weekendmad, som Adams overdådige hjemmelavede tacos!). Alt sammen indtaget fra sofaen. Det er både hyggeligt, og det eneste vi lige har overskud til, men det er også liiidt kedeligt altså… Men hvor skulle vi rende hen? Og for hvis skyld? Det er bare nemmest at være hjemme og have ro på.
Vi havde også planer om at spice det lidt op i dag; stadig Vild med Dans, stadig bland-selv-slik og nok også stadig takeaway – men med godt selskab i Emily og Nik. Men Nik havde andre planer end os andre tre, så det blev lige udskudt et par uger. Så vi er tilbage til kvartetten, haha, Baby, hund, Adam og jeg.
Hvad er planerne ellers for weekenden? Ærligt talt ikke de store. Jeg har haft dobbelt barselsbesøg i dag, og det kunne jeg egentlig godt mærke var lidt meget for ham. Så ro på i morgen og så et besøg hos farmor, min farmor, hans… Oldefarmor, viiildt! På søndag! Næste weekend bliver også lidt crazy, for vi skal til dåb i Jylland og sove ude. Ja, vi er der, hvor det lige kræver en hel weekend at lade op til en weekend, haha! Og ja, vi er der, hvor en tur til Jylland er crazy, haha! Alt bliver set på med nye briller.
Og så håber jeg ellers, jeg kan få skrevet anden del af min fødselsberetning til på søndag!

Hvad er jeres ambitioner og planer for weekenden? Nærmest ingen, ligesom os? Same procedure as sidste weekend, eller skal I ud og slå til Søren?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

12 kommentarer

 1. Trine siger:

  Lyder som en helt perfekt weekend 😂 min er startet med lidt angst sved på panden. Er højgravid og har en toårig som sover rigtig dårlig om natten. Nu har vi lige sendt farmand afsted på mandetur, hele weekenden! YES! Mon power – you Can do it 💪🏻
  Så vores vigtigste plan er at huske på der kun er 3 dage til det er mandag, og mor her kan hvile hendes meget (megetk) trætte hoved og krop!

 2. Irdi siger:

  Jeg er så spændt på navneafsløringen 😜 og så vil jeg bare sige tusind tak for, at du tager hensyn til os, der ikke er begejstrede for alt det der baby-halløjsa 😁

 3. Charlotte siger:

  Lyder som en dejlig weekend. Har en dreng på 5 mdr. Da han var en måneds tid gammel var vi på stor familietur, der længe var planlagt, hvor der var middage ude en hel masse jeg også gerne ville med til. Han vænnede sig til bare at sove i sin strækvikle og det fungerede. Så vi har faktisk været ude at spise en hel del gange hjemme. Man skal lige tænkte lidt over menuvalg – f.eks. Er en greasy burger no go, men det lod sig gøre. Valgte steder jeg vidste havde en del larm og “dårlig” akutstik, så andre ikke blev generet, hvis han brokkede sig et øjeblik og lidt mere uformel dinning og vi var på mange af stederne i Kødbyen f.eks. Mother og også haft ham med på Bæst. Og man kan amme i vikle, hvis man øver sig en smule… Vi var altid klar på, at det kunne blive til wrap op af maden, men kun oplevet det en enkel gang. Ikke, at man skal føle man SKAL ud, men hvis man trænger pg har lyst til lidt lækkert og et godt glas vin i andre omgivelser, så kan det måske lade sige gøre for jer også 🙂

  1. Alexandra siger:

   Det lyder fuldstændig som hos os! Bortset fra vi begyndte at spise meget ud da hun var en 5 dage gammel. Det var klart nemmest mens hun var helt ny ift de bliver større og vil sidde med osv. Vi brugte også strækviklen, for så kunne hun sove igennem mine frokoster med veninder/middage med min mand osv. Det var virkelig smart! Vi valgte også tit og gør faktisk stadig nu (14 mdr) de restauranter med dårlig akustik, HVIS nu hun laver en scene, så generer det ikke ligeså meget.
   Så det tip deler jeg også!

 4. Louise siger:

  Vi skal fejre 1 års fødselsdag for vores lille pige – og det føles bare så sindssygt vildt! Kan slet ikke forstå at der snart er gået et år.
  Men det bliver masser af gæster og fart over feltet lørdag og afslapning søndag ☺️

 5. Cecilie siger:

  Efter en hektisk uge med arbejde (og overarbejde de fleste dage) hver dag siden sidste fredag, så skal min weekend også spenderes en del hjemme på sofaen. I dag med bland selv og nem, men god aftensmad.
  I morgen en fest, og ellers skal jeg bruge lidt tid på at få hjemmet til at ligne sig selv efter førstnævnte travle arbejdsuge.

 6. Anne siger:

  Vi skal ud og shoppe vanter og flyverdragt i morgen til vores datter på 10 måneder der snart starter i vuggestue 😱 whaaaat, hvor blev tiden af, jeg har sgu da lige født hende! Anyway, det er også nogle vilde weekendplaner vi har 😂 hvis det går rigtig vildt for sig, når vi forbi Coffee Collective til lidt hygge eller måske Hart, som jeg virkelig gerne vil tjekke ud 😋 sidste weekend havde vi en vild lørdag med venindes bryllup og dans til den lyse morgen, så man helt glemte man var mor 🍻 Men der skal jo balance i regnskabet, så det er helt fint med afslapning i denne weekend.

 7. Nanna siger:

  Jeg har også lige født her på Vesterbro, og vores dage lyder MEGET som jeres, haha. Men hvor OK er det ikke også bare at hvile i, at der ikke sker en skid?

 8. Christina Vejle-Hansen siger:

  Jeg tager en weekend med nattevagter på barselsgangen, mens manden er en stjerne og hygger med de fire piger. Gud ved om det bliver hårdest for ham 😉

 9. Thia siger:

  Jeg synes, det lyder fantastisk og slet ikke kedeligt. At bruge tiden med dem, man holder mest af… åh, det er det, som gode minder er bygget af.
  Begge mine børn har været kolikagtige babyer med aftengråd, brug for ro og regelmæssig, og de har reageret ekstremt dårligt på rum med dårlig akustik, så det var heller ikke en mulighed at gå på restaurant eller tage dem med til fest og putte dem i naborummet og lignende. Først gang kunne jeg godt blive fortvivlet over isolationen. Anden gang nød jeg det( ok måske ikke lige gråden). Men det er en fase, og den der babyboble er bare så fin og særlig – selvom den også kan være super hård. Nu er min yngste to, og selvom vi godt kan alt muligt nu, elsker vi stadig firsomhed,, så udover at vi faktisk spiste pizza ude i dag (kl 17 og var hjemme 18.30 🙈), så skal resten af weekenden bare bruges på at lege med perler og sidde tæt. Jeg glæder mig til en weekend med den type stjernestunder.

 10. Anna A siger:

  Vi har scanning og tredje runde IUI mandag, men også en Halloween fest i næste weekend, så det er en lidt sjov blanding af køkken+bad renovering der skal færdiggøres og alligevel prøve at have ro på og så…

 11. Manja siger:

  Da vi kun havde én, gik vi tit ud og spiste, efter han sov – og så bare med ham i barnevognen.
  Har blandt andet siddet og spist og drukket drinks under varmelamperne med en sovende baby i lammeskindsposen – og med sneen dalende og 20 centimeter hvid jul på gaden. Det kan altså noget. <3

Send en besked