Top

Glædelig weekend

16.11.2018
Skabt af Cathrine

Mon det bliver den weekend, hvor jeg kommer i bund med vasketøjet? Den weekend hvor jeg tager fat om kommentarerne og får svaret alle jeres tanker? Eller bliver det endnu en weekend, hvor vi ligger som tre pandekager (rettere, to-og-en-halv) på sofaen og ånder ud? Hvor det tætteste på diskolys er det der kommer ud af skærmen fra TV2s aftenunderholdning? Most likely.
Ej. Jeg skal da faktisk til julefrokost i dag. Okay – jeg skal til opvarmning til julefrokost i dag. Vi har nemlig kontorjulefrokost (det starter nu!) som min tidligere og meget savnede kontormakker, Christina, har brygget sammen. Der er musikquiz og spas på kontoret fra 17-18.30, og så videre til middag og videre i byen. Jeg tager til musikquiz. Og så tager jeg hjem. Det der med at forsøge at tage ham med til middag – not happening. Det er ikke ligefrem hans bedste timer efter 19.00, og så er det hverken sjovt for mig eller ham. Men for faen! Jeg skal ud – i halvanden time! Og måske uden Eddie på armen! Har ikke helt besluttet mig om jeg er klar på at give ham fra mig en hel halvanden time, haha! Og selv om det kun er et minivisit og en lille bitte mikrofest jeg skal til, så tager jeg læbestift og glimmer på øjnene. Ingen smalle steder. Mama needs it.
Og så er min plan at tage noget lækker mad med hjem bagefter. Så det ikke bliver sådan helt antiklimatisk, når de andre råber på shots, og jeg kalder sofa. Hvad har I af planer?
Resten er weekenden er rolig – frokost hos min far søndag. Sådan bliver familiemiddag til familiefrokost, når der er små unger med. Og det er det, vi svinger os op til

Hvad er jeres planer, shots eller sofa?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

23 kommentarer

 1. Nicoline siger:

  Sofa! Hjemme hos mine forældre. Det bliver det bedste 😉
  God weekend <3

  1. Cathrine siger:

   DET lyder dejligt Nicoline! KH

 2. Kristina siger:

  Sofa!
  Jeg er helt mast efter massivt overarbejde gennem en måned og tvillinger på 14 måneder, som sover dårligt pga, forkølelse 😐

  1. Cathrine siger:

   Shiit, du er sej Kristina! Kan I hæve sengen lidt, den ene ende? Eddie sover os ad helvede til, når næsen driller, og det gør den virkelig tit. Det er så synd. Både for os,haha! Men mest for ham <3 KH

 3. Louise siger:

  Hjemmehygge med min mand og min yngste datter på 17 mdr. 😊
  Min store datter på 16 skal til fest, og min søn på 13 skal til gaming-weekend lør-søn. Så weekenden byder på lidt af alt☺️

  1. Cathrine siger:

   YES! Hvor lyder det hyggeligt – og sikke dejligt at have fået en lille rosin i pølseenden <3 KH

 4. Signe siger:

  Du skal gøre det, som du har det bedst med. Men jeg håber, du tør tage afsted uden baby. Du kan rimelig hurtigt komme hjem (tror jeg), far får lidt ekstra selvtillid og på én eller anden måde føler man sig lidt som en superwoman, når det så lykkes og man lige kom lidt ud. Også selvom det er en time. Do it!

  1. Cathrine siger:

   Jeg tror også, det bliver sådan. Også fordi det meget vel kan være træls med ham, hvis han er ked. Så kan man ligeså godt blive hjemme. Så skal amningen bare lige koordineres 😀 Det må være til! KH

 5. Anna siger:

  Jeg elsker de her indlæg – de er så gode til af minde mig om at jeg glæder mig til weekenden og se det fine i de ting jeg skal!
  I denne omgang skal jeg passe hus for min mor. Hun har hund og brændeovn, så det bliver noget med bog, varm kakao, hundenus og lange ture. Det er heldigvis det jeg allerhelst vil 🤶🏻

  1. Cathrine siger:

   Det er jeg glad for Anna 😀 Det lyder som den perfekte weekend. Måske der kan sniges en lille kage eller vaffel eller hjemmebagt bolle ind? Haps! God fornøjelse! KH

 6. Jenny siger:

  Til Julemarked og vente på der er en baby der gerne vil holde sin fødselsdag, har termin på mandag! ☺️

  1. Cathrine siger:

   Ihh hvor er der julemarked? Og mega pøj pøj Jenny! Det er SÅ spændende! KH

   1. Jenny siger:

    I det gamle fængsel her i Horsens 😊 Mange tak, nu hvor man er så tæt på går man bare rundt og venter!

    1. Cathrine siger:

     Ej pokkers, haha! Men det lyder som en oplevelse! God fornøjelse – også med ventetiden <3 Klem til dig

 7. Tina siger:

  Jeg synes du skal droppe pligterne delvis og nyde solen og det smukke vejr.
  Det starter vinterligt på mandag nemlig.
  Nyd det, gå en tur, nyd hinanden, træk vejret helt ned i maven. Glem alle pligter for en tid og ground:-)
  Og så ønsker jeg jer en super godt julefrokost på kontoret, eller er det hos Christina!
  God weekend:-)

  1. Cathrine siger:

   Åh jeg er på vej ud i det fortryllende vejr as we speak. Det er jo helt fantastisk! Kommer der sne mandag eller bliver det bare hundekoldt? God weekend Tina! KH

 8. Maja siger:

  Hej Cathrine,
  Jeg har lige et lille spørgsmål til dig.
  Og inden jeg fyrre løs: jeg er først og fremmest nysgerrig efter at høre din holdning.. Jeg har selv gjort mig et par, som kun er mine egne længere nede i teksten.. Jeg vil høre, om du har gjort dig nogen overvejelser omkring hvor meget du vil anvende din mobil, når din dreng er tilstede? Jeg tænker, at det må være svært at have en “nul mobil” politik, når man er i dit erhverv men samtidig tænker jeg også, at mobilen måske kan gøre én ret fraværende i forhold til barnet – og generelt i det hele taget. Personligt synes jeg selv, at mobilen er blevet en kæmpe tidsrøver og jeg er lidt nervøs for, at i nogen tilfælde kan få betydning for ens måde at være tilstede på som mor. Jeg tager mig selv i til tider, at sidde med min telefon, hvor jeg i stedet burde lege med min datter.. og dét skaber dårlig samvittighed. Så jeg er bare nysgerrig efter at høre din holdning til mobilen i forhold til din søn, og når han bliver større?. Hvis du altså har lyst til at fortælle det. God weekend og tillykke endnu enegang med din søde dreng!

 9. Pernille siger:

  Jeg skal fejre mig selv – 30 år! Wuup 🙂 Søndag til frokost for familien – det på trods af der ikke er små børn! 🙂 Jeg vil bare gerne fejres mere end et par timer om aftenen.. Haha.. 🙂

 10. Mathilde siger:

  Rigtig god weekend ❤️
  Ville ønske at den her mamma skulle ud og luftes lidt i aften – dog bliver det også rart at ligge på sofaen med mand og 6 uger gammel baby hehe. Jeg er også så ambivalent ift at “give slip” på min lille dreng, selvom det kun drejer sig om måske en gåtur i barnevogn eller noget. På den ene side ville det være skønt med en uforstyrret lur eller andet, men jeg kan bare heller ikke bære tanken om en lille grædende mus som vil trøstes ved mors bryst haha. Det kommer vel med tiden at jeg kan slippe den tanke 🙂

 11. Mette Marie Bech Sørensen siger:

  Sofa. Altid sofa! – og ikke mindst vild med dans 💃🍾

 12. M siger:

  Hygge og bade øjne på vores knap to-årige datter, der er sindssygt forkælet, hoster og har øjenbetændelse. Cykle ture med vores to drenge på 7 og 9. Til fernisering på vores ældstes kunsthold. Forsøge at få lidt søvn. Noget med en eksamensopgave (barske løjer at tage efteruddannelse med fuldtidsjob og tre børn :-D). Og så lokke min mand til at hente take away, når kidsene sover. God weekend, nyd lidt julefrokost :-*

  1. M siger:

   Ahahahahah – der skal stå forkØlet ikke forkÆlet. Hæhæ 😀

 13. C siger:

  Det lyder da til at være en herlig weekend hos jer 🙂
  Her startede min weekend med en eksamen, der blev afleveret fredag.. Også skal jeg forsøge at komme lidt til bunds i et af mine andre moduler, der har været nedprioriteret i alt mit eksamensroderi.
  Men først skal jeg ud og gå en tur efter alle de dage foran computeren.. Og et lille smut i Ikea (det er heldigvis kun en 15-minutters gåtur væk; så jeg slår lige to fluer med et smæk 😉 Ha!
  Ellers står resten af min weekend på pensum-læsning krydret med en masse kaffe, stearinlys og julemusik i baggrunden.. Inden en ny uge starter, og læsemængden igen hober sig op forfra.
  Og nå ja; på mandag skal jeg et smut forbi min privat-psykolog. Jeg har været til forundersøgelse på fertilitetsklinikken i Horsens. Og selvom alt ser fint ud.. Så rammer den der “nu er din krop en babymaskine, og den skal vi lige behandle sådan her” mig altså lidt. Det havde jeg ikke troet, at det ville ramme mig. Men jeg følte mig altså ikke særlig forbundet med min krop mere efter det møde. Så det bliver godt med en times intensiv psykolog-snak, hvor jeg kan få vendt alle mine nye tanker. Den psykolog er godt givet ud i den her proces! Selvom det koster lidt på mit SU-budget.
  .
  C

Send en besked