Top

Glædelig weekend

02.12.2018
Skabt af Cathrine

Også på bagkant! Jeg nåede slet ikke omkring bloggen i går morges. Jeg vågnede omkring 06.30, ikke af min egen gode vilje men af mit to måneder gamle vækkeur. Vi stod op, gik i bad. Først mig, så ham. Lod Adam sove en time ekstra. Så listede vi op og vækkede ham, og med ingenting i køleskabet var mit foreslag, at vi gik ud og fandt morgenmad. Wulff & Konstali på Sankt Hans Torv, Mirabelle eller Hart. Jeg synes også, der var lidt at fejre med den bog. Og i fredags havde vi haft en lille aftale om at tage i Tivoli,  men da klokken var 20.47, og jeg spurgte “Vikle eller barnevogn?”, så sagde Adam; “Skal vi ikke bare gå i seng?”. Den mest dødkedelige fredagsaften i mands minde. Og så den dag, vi skulle fejre.
Jeg kan godt have lyst til, at vi laver noget i weekenden, fordi jeg er så meget hjemme i hverdagen. Jovist, jeg kommer ud på gåtur. Men jeg har lyst til at lave noget – med Adam, os alle tre/fire. Jeg har lyst til at vi kommer ud af hjemmets fire vægge.
Så vi kom i tøjet, ud med Frida og så ud på morgenmadsvandring. Hele vejen til Nørrebro og til Mirabelle. Byens bedste brændte brød. Adam syntes, det lød langt væk, “skal vi ikke køre?” men distancerne i København er vand, når man går dem hele tiden. Lige pludselig kan jeg komme alle vegne, fordi jeg går og går hele tiden.
Der var allerede godt med mennesker, da vi kom men et par pladser kunne det blive til og kaffen var god som altid. Jeg vil vurdere, at Guldbergsgade-kvarteret, Jægersborg, Rosenvængets Allé og Værnedamsvej er byens hyggelige gader. Er I enige?
Så gik vi hjem igen i raskt tempo for at holde varmen. Ned ad Elmegade, under grankæderne og lysene. Hjem til Frederiksberg, hvor min far ventede – han ville bare lige sige hej til Eddie (og sekundært os – ret sødt at se sine forældre blive bedsteforældre (også selv om de er det i forvejen)). Han nussede baby, og sagde så farvel, og så kunne vi gøre os klar til en sen eftermiddagsdåb. Eller det vil sige, vi var inviteret på kaffe og kage sammen med alle vennerne. Og hen ad 18-gik vi hjem, tog mad med på vejen og parkerede os i sofaen, som vi ikke forlod igen resten af aftenen. Vi er nået til næstsidste Harry Potter-film! Hvad gør vi næste weekend?! Starter op på de julefilm? Det er næste weekends problem.
I dag er det aftalen at hilse på min mor, som laver julehygge for sine børn og børnebørn. En dag der helt sikkert kunne blive en pragtfuld (et ord jeg lige går og tygger lidt på, som jeg gerne vil til at bruge noget mere, kender I det?) tradition, når Eddie også kan være med.
Og med sådan en weekend glæder jeg mig næsten til, at det er hverdag igen, haha! Ligeså dødkedelig fredag var, ligeså actionpacked har resten været. Man skulle jo nødigt nå at savne Vild med Dans, haha!

Hvordan har jeres weekend været?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, MiIRABELLE

6 kommentarer

 1. Laura siger:

  Det lyder som en skøn uge <3
  Jeg selv har kørt lige på grænsen med 30+ timers arbejde om ugen samt et kandidatstudie i Odense, selvom jeg bor i hjertet af København. Så jeg er virkelig grundtræt! Denne weekend har derfor handlet om at få ladt batterierne op, så vi har trukket stikket hos min svigerfamilie, hvor jeg slapper bedst af <3 I går var jeg forbi min gamle mormor til æbleskiver, og i dag står den på pebernødsbagning med svigerfamilien. Det er altså balsam for sjælen 😊
  God søndag!
  KH Laura

 2. På bagkant passer lige i min bog – jeg ligger nemlig og tømmermændsbobler, efter fejring af herrens 31. leveår med en aften og lille bytur ink rigelig vin, gin&tonics og fællessang 💯😁
  Så idag står den på Fanstastic Beasts 2 i biffen og blandselv slik – når vi en gang orker.
  – A

 3. Signe siger:

  Jeg har simpelthen haft den dejligste weekend. Sådan en hvor der ikke er andet på programmet end lige præcis det, vi har haft lyst til. Det er blevet til kærestetid, langsomme morgener, en biftur med både bland selv og popcorn og idag skal vi en tur i skoven med hunden 🙂

 4. Liza siger:

  Det lyder som en dejlig weekend (måske minus fredag aften, men stort tillykke med bogen).
  Min weeken har stået på besøg hos svigerforældrene i fredags, og hele dagen i går fik kæresten og jeg klaret det sidste flytterod inden kodyl julehygge med julekalender og småkagebagning om aftenen (og natten, de sidste småkager blev bagt omring 2.30 😅). I eftermiddag kommer min familie på besøg til gløgg, æbleskiver og førnævnte småkager. Alt i alt en skøn weekend lige efter mit julehoved!

 5. Louise siger:

  Kender godt behovet for at komme ud og lave noget sammen allesammen i weekenderne. Man må bare huske på at de kære bedre halvdele stadig går på job i hverdagene og på den måde ikke er lige så ‘understimulerede’ som os eventyrer 😅. Med det sagt, så kender jeg alt til den flade følelse af at man troede man skulle noget og så skal man bare tidligt i seng i stedet. ØV!

 6. Tina siger:

  Traditionen hos din lyder hyggelig og værd at samle på og videreføre engang:-)
  Vi har været på Bakken, første juleår med juleboder osv.
  Så spiste vi middag hos Varnæs i Korsbæk, hyggeligt:-)
  I dag har den stået på traditioner, lave gammeldags æbleskiver med æblestykker i, drikke gløgg og alt hvad som ellers hører til en 1.advent.
  Glædelig den sidste halve time af 1.advent til jer:-)

Send en besked