Top

Glædelig weekend

25.08.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Glædelig fredag!
Store ting sker i min ende i de her dage. Denne her uge og næste uge – og jeg glæder mig SÅ meget til at kunne tage jer med ind i al ting. Alle de ting jeg har arbejdet på i et godt stykke tid, som er under opsejling og på vej. Alt det, der tager min tid, og som også gør, at jeg har lidt mindre tid til jer, end jeg gerne vil. ROCKER-imperiet udbygger pt., I can tell you! Og det første skridt kommer allerede i næste uge/1. september.
Og så er fertilitetsmøllen startet igen – det var den sådan set også sidste måned, men det gik ikke helt som drømmen. Men det må jeg lige samle op på. It’s a long haul… Jeg sender virkelig også mange gode tanker  til alle jer, som lige nu melder ind hos mig. På instagram og mail. Jeg ved præcis, hvad I går igennem, og jeg har den dybeste respekt og beundring tilovers for jer – og jeres kroppe. I er ikke alene i det, selv om det føles sådan. Kors, hvor har jeg været ensom – selv om jeg har Adam. Det er så ekskluderende fra mange ting og kun kvindekroppen, der tager tørnen.
Faktisk har jeg tænkt lidt på at få bygget en platform i bloggens univers, som en form for opslagstavle for jer, hvor I kan bruge hinanden og komme lettere til hinanden. Giver det mening? Lad os bare kalde det en lækker, overskuelig og i en eller anden udstrækning monitoreret udgave af – OH YES – Hestenettet. Haha!
Det kommer sig egentlig af, at jeg gang på gang har oplevet jer så vidunderlige og varme og aktive omkring hinanden i kommentarfeltet. Nogen af jer har diskuteret at starte forretninger sammen, andre har givet gode råd om tøj til et bryllup. Jeg synes, her er opstået et fælleskab somehow, som er så smukt! Måske kan man lave en platform on the side – linket via bloggen, så I endnu lettere kan komme til hinanden?
Det skal selvfølgelig give mening for jer, være noget I kan bruge – jeg skal jo betale for at få det bygget, og jeg har ikke en pris på det endnu. Måske er det helt insane dyrt. Jeg synes bare, det er så mega smukt og gad godt at være med at styrke det mellem jer. Det fællesskab jeg virkelig selv oplever herinde. Lad mig lige vide, om det er noget, I ville bruge?
Ja, og sådan bliver jeg ved med at bygge på min imperium-liste, haha… Jeg har mange idéer og er egentlig mest begrænset af ressourcer – mest tid, men pengene hænger heller ikke på træerne, det er klart.
Min weekend kommer også til at være både arbejde og fornøjelse. Men mest af alt søvn. Om lidt har jeg et møde og resten af dagen vil jeg sætte mig med bloggen, og i morgen starter jeg tidligt med arbejde og så tager jeg til yoga og kalder resten af dagen en alene-hjemme-dag, fordi Adam skal til tamtam. Dét glæder jeg mig sååå meget til. Jeg tænker allerede på, hvad jeg skal have af mad, hvilken film jeg skal se. Det er de dejligste aftener at have i ny og næ. Alenetid.
Søndag skal jeg til min svigermors fødselsdag, og så er det sådan set mandag igen. Og der bliver fart på næste uge. Mega spændende.
Har I gode planer? Slappertid? Sofatid? Festtid?
Glædelig weekend under alle omstændigheder!

billede JULIE BJARNHOFF

41 kommentarer

 1. Anne siger:

  Kære søde C
  Jeg er en af dem. En af de seje kvinder der kæmper en kamp for at få det største ønske opfyldt! Jeg er pt. i gang med vores (min) 9. behandling 🙁 Jeg hepper på os ALLE sammen. Det er sgu ikke for tøsepiger sådan en omgang.
  Nå, men jeg vil bare lige sige JA til din plan om et “hestenet” for os. Man føler sig nemlig ualmindelig alene, anderledes og udenfor. Det er jo en verden, som folk HELDIGVIS også forsvinder ud af. Altså hvor behandlingen lykkedes. Men så er der os, hvor det bare ikke sker. Vi bliver her og kæmper videre. Så et kæmpe JA TAK herfra. Kram til dig!
  P.s tak for verdens bedste blog.

  1. Louise siger:

   Kære Anne. Kæmpe weekend-krammer til dig og alle jer andre, der kæmper med fertilitetsbehandling <3

  2. Sille siger:

   Puha hvor det varmer at man ikke er alene i ivf-møllen! 3. gang er kommet og gået for os nu, og selvom venner og veninder er velmenende, så forstår de bare ikke rigtig hvor hårdt det er – og det er squ ensomt…

  3. Helle siger:

   Det er det hårdeste! Min kæreste og mig kæmpede også længe og var igennem så meget, at jeg nærmest mistede troen helt til sidst. Men jeg har et lille vidunder på 20 måneder sovende i min armhule lige nu som bevis på, at der ER håb! Og ved I hvad? Jeg LOVER jer, at de ER værd at kæmpe for. Jeg tror personligt på, at universet gemmer på et helt særligt barn til hver af jer, og at det står i kulissen og venter på, at det er hans/hendes tur til at træde på scenen. Sådan har jeg det hver dag med min søn nu – at det var HAM og kun ham, jeg skulle have, og jeg ved retrospektivt med mig selv, at jeg gerne gik igennem hele fertilitetsmøllen og aborterne igen og igen for at få netop ham. Så ja, jeg lover, at de er kampen værd, de unger. Ville sådan ønske, at jeg kunne give jer en smagsprøve af netop den følelse, for det ville give en god lille energizer ift at holde modet oppe. Og: I er IKKE alene! ❤️

  4. Cathrine siger:

   Mega mange tanker til jer, Anne. I er fanme for seje at blive i det. Jeg håber simpelthen sådan at I har mulighed for at fylde andre gode ting i denne ventetid. Rejser, kærestetid. Alt det andet. Jeg krydser for jer, for os og for alle andre i det her. KRAM

 2. Lisbet siger:

  Rigtig god idé med et lille ekstra univers herinde! Så fint at du får den tanke <3

  1. Cathrine siger:

   <3 GOD weekend! KH

 3. Louise siger:

  Det lyder virkelig som en god ide med sådan et initiativ. Det er sådan en rar gruppe mennesker du har fået samlet her, så jeg tror virkelig vi kunne få rigtig meget støtte og glæde ud af hinanden.
  God weekend:)

  1. Cathrine siger:

   Det synes jeg nemlig også! Det gad jeg godt lave, men nu må jeg snakke med nogle udviklere. GOD weekend! KH

 4. Mia B siger:

  Til inspiration har bloggeren The Skinny Confidential lavet en sådan gruppe, bare på facebook, som en hemmelig gruppe, hvor man skal være venner med hendes profil for at anmode om at være med i gruppen. Dem fungerer super godt, og er jp gratis for dig 😊

  1. Cathrine siger:

   Det eneste jeg tænker er, at man ikke får lov at være anonym, hvis man nu ønsker det på FB… Hm… Ellers smart med anmodningen! KH

 5. Katrine siger:

  Jeg skal flytte sammen med min kæreste sgu! På torsdag! Say whaaat! Så på lørdag har jeg også en dag alene på sofaen med film og mad ligesom dig, inden det hele går løs 🙂 Glæder mig! Både til lørdag, men selvfølgelig mest til torsdag 😉 God weekend til dig!

  1. Cathrine siger:

   Whaaaat!? Det er vildt Katrine! Nyd din lørdag, alt hvad du kan. Glædelig weekend – og flytte-sammen-tid. Det er stort! KH

 6. Michelle siger:

  Jeg var for nogle år siden medlem af et forum, hvor vi var en del piger der ‘mødte’ hinanden og efterfølgende lavede en facebookgruppe. Vi bruger ikke rigtig forummet mere, men gruppen bliver stadig brugt hver dag! Det er virkelig rart, at have nogle at fortælle nogle private ting til, som ikke nødvendigvis kender en personligt. Kender du The Champagne Diet? Hun har lavet et lukket Facebook netværk, som man kan skrive en mail til hende om, at man vil inviteres til. Hun laver så også meet-ups med medlemmerne i gruppen nogle gange. Sådan kunne du jo gøre, hvis det andet er insane dyrt 😊

  1. Cathrine siger:

   Ejjj det lyder jo så godt, det er jo det, der er drømmen! Jeg må tjekke hende ud. Det lyder vildt sejt og velfungerende. Må tjekke det ud! KH

 7. Camilla siger:

  Jeg skal nyde endeligt at have fået en seng ind i vores (forhåbentligt snart) nyrenoverede hus! Vi har sovet i campingvogn det sidste halve år – kan ikke anbefales – så jeg skal bare SOVE! Ja og så lægge gulv, og slibe trappe ned, og på lossepladsen 😂 Men mest af alt skal jeg sove!
  Skøn weekend til dig!

  1. Cathrine siger:

   ejjjj det lyder altså så dejligt! Hvor har I købt hus? God weekend og arbejdslyst til jer! KH

 8. Anna siger:

  Åh, som at vente på nyt afsnit af ens yndlingsserie med den største cliffhanger! Fortæl nu liiiige liiiidt mere om hvad du går og brygger på! 😉

  1. Cathrine siger:

   Haha, træls type altså, I know. Der sker lidt forskelligt, så jeg deler også i forskelligt tempo 😄 KH

 9. Pernille siger:

  Jeg skal være alene hjemme (yay!), skrive speciale og prøve ikke at lave for mange overspringshandlinger i form af bryllupsplanlægning :p
  Aprospos – jeg tror der er en fejl i din ‘bryllups’ kategori – der kommer ingen indlæg frem når man trykker på linket oppe under dit coverbillede 🙁

  1. Cathrine siger:

   Åhhhj, det lyder som en sygt spændende tid – bryllup og speciale! Hvor holder I fest?
   Jeg ved det med kategorierne – der sker en del med bloggen i næste uge! KH

   1. Pernille siger:

    Ja så bliver man voksen gange to. Vi overvejer endda at bygge et hus når jeg er kommet i job og der er styr på det økonomiske. Bum. 2018 kunne tyde på at blive et vildt år!
    Festen bliver på Rungstedgård – min kommende mand blev så forelsket i deres saloner, at der slet ikke var nogen tvivl <3
    Åh altså jeg tænkte det nok. Du er så tjekket 😉 Det bliver spændende at se hvad der kommer til at ske snart!

 10. Sabrina siger:

  Jeg fik kendskab til din blog, da du var i P4morgen en dag i foråret – og siden har jeg fulgt med herinde. Vi er også med i “klubben” af håbefulde måske kommende forældre, og hvor er det hårdt når alle vennerne bare sprøjter børn ud, og man ikke kender andre i samme situation. Tak for at du er så åben om dine tanker og følelser. Det er rart at læse om andre i samme båd, når det hele bare er rigtig træls. Derfor synes jeg din ide om et “univers” er super god, det ville jeg i hvert fald bruge aktivt!

  1. Cathrine siger:

   Æij hvor jeg krydser så meget fingre for jer. Må der dumpe den helt rigtige smukke, lille baby ned i armene på jer! Kram

 11. Mette siger:

  Jeg kunne altså ikke helt lade være med at grine lidt af “store ting sker i min ende i de her dage” 😀 <3

  1. Cathrine siger:

   Hæhæhæ 😝

 12. Pernille siger:

  Jeg tænkte også straks Facebook. RockPaperFertilitetsbehandling (RockPaperBaby skal jo gemmes til Jeres baby(er) ikke?! Eventuelt overvej om du har mod på at være moderator i en sådan gruppe (uanset platform) og hvis FB, måske gør den hemmelig (eller lukket?) så andre ikke kan se hvem der er medlem pga det følsomme emne. Bare lige et par tanker og al muligt fortsat held og lykke med det hele ❤️

  1. Cathrine siger:

   Hehe, jeg gad godt lave et forum, der kunne du til mere end fertilitetsbehandling. Også et sted hvor man kunne finde hinanden til forretningsidéer, få råd til bryllupstøj etc. Men måske FB er en god mulighed stadig. Hm… KH

 13. Katrine siger:

  Ville elske et alternativ til hestenettet 🙂 jeg skal have æu på søndag ( som er forkortelse for ægudtagning) forkortelsen kan I selv gætte hvor jeg har lært 😉 hestenettet of course. Sender kram til jer alle :-*

  1. Cathrine siger:

   Mega pøj pøj Kat, træk vejret dybt og vær god ved dig selv! Kram

 14. Det er da en vildt fed idé, og man kan da ikke andet, end at blive lidt varm om hjertet! Det er dæleme kærlighed og medmenneskelighed, at du sådan tænker på, at lave sådan noget for andre. Jeg er SÅ vild med dig! <3
  I forhold til hvad jeg skal i weekenden, så er jeg lige flyttet midlertidigt til London for nogle måneder. Jeg regner med at opdage mere af byen, og måske snige en smule shopping ind? Hvem ved 😀
  Rigtig god weekend imperium-bygger! 😀

  1. Cathrine siger:

   Det skal selvfølgelig give mening økonomisk, og I skal gide bruge det – vigtigst af alt.
   Ejjj hvor lyder din weekend dejlig! Hvad skal du lave derovre? KH

 15. Christine siger:

  Mon du – og alle jer andre i samme situation – kender til fertilitetsliv.dk? Det er en side hvor folk der er i behandling, skriver om og deler deres oplevelser om fertilitetsbehandling. Siden er lavet af et par, som også selv er i behandling. Jeg mener også der er forums også videre derind.
  Jeg synes det er en ret god side, den har i hvert fald hjulpet mig meget. 😊

  1. Cathrine siger:

   Nej, men den lyder fin!
   Jeg tænkte faktisk et forum som en udvidelse af kommentarfeltet herinde – altså ikke kun fertilitetsdelen. Ligeså meget hvilke sko, der passer til dén kjole, hvem der har lyst til at mødes om dét og dét. KH

 16. Louise L- siger:

  Lige i forhold til fertilitetsbehandling findes der mange hemmelige og lukkede grupper på Facebook – både for IUI og IVF/ICSI eller hvis man fx lider af gentagne aborter (HAB-gruppe). Jeg har selv været med i flere af dem og når behandlingen er lykkedes, findes der termins- og mødregrupper også for kvinder, der er blevet gravide vha. behandling og ofte er væsentligt mere nervøse under graviditeten er de øko-gravide.
  Inden det blev populært med grupper på Facebook, var jeg selv med i en gruppe på Jubii debatten, som i dag hedder dindebat.dk, men der sker intet derinde. Men jeg synes, grupperne på Facebook fungerer bedre, fordi man er i et mere privat fællesskab uden “lurere”. Og tonen er ofte også pænere, fordi man ikke kan gemme sig bag et alias.
  Til slut: Lige et kæmpe kram til alle jer, der stadig kæmper. Det ER en hård kamp – den hårdeste jeg endnu har kæmpet. Uvisheden er virkelig svær at håndtere oveni alle hormonerne! Her var det en laaaang kamp på 41/2 år og 15 behandlinger, men det lykkedes og er det hele værd! Så kæmp, kæmp, kæmp! <3

  1. Cathrine siger:

   Min tanke var et forum, der kunne indeholde det hele. Ikke bare fertilitetsbehandling. Alt hvad der fylder for os. Når nogen søger en businesspartner, den rigtige kjole til et bryllup etc.
   Men hvor er det dejligt at høre, at du er på den anden side! Det giver håb for alle andre. KH

  2. Louise siger:

   Jeg er blevet gravid vha. den gammeldaws metode, og bliver simpelthen nødt til lige at sige at jeg synes begrebet ‘øko-baby’ er ganske forfærdeligt. Hvem har fundet på det?
   Da jeg læste det første gang tænkte jeg at det var når man var gået all-in på kun at spise økologisk og leve lige sådan – men da jeg fandt ud af hvad det i virkeligheden stod for, syntes jeg faktisk det var værre. Jeg er på en eller anden måde imod alt hvad jeg synes det angiver.
   Er det kun mig der har det sådan? 🙂

   1. Julie siger:

    Nej! Det er et forfærdeligt ord, som kun bidrager til ensomheden, følelsen af at være forkert og en fiasko på fertilitetsfronton. Lad os afskaffe det ord/begreb!

 17. Camilla Bech siger:

  Hej søde rocker ;o)
  Hvis du finder en pige på youtube der hedder Ashley Brooke kan du måske søge lidt inspiration til din gode ide. 🙂
  https://lifebyher.co/lookbook
  ^^^ Hun har lavet den her lookbook hvor man betaler en fast pris hver måned, hvor man så også er medlem af hendes life by her Facebook gruppe. Det virker til at være vildt populært og hendes følgere connecter vildt med hinanden på kryds og tværs om alverdens emner 🙂

  1. Cathrine siger:

   Uhh hende kender jeg slet ikke! Gider folk godt betale? Jeg kan se 1200 er på. Det ser lidt spændende ud! KH

 18. Ditte siger:

  Det er simpelthen så vigtigt at have nogen at spejle sig i mens man er i fertilitetsmøllen. Jeg kom med i en af LFUBs (Landsforeningen for ufrivilligt barnløse) kaffeklubber mens vi var i behandling. Vi var 5-6 piger, alle i behandling af forskellige årsager, som mødtes en gang om måneden til kaffe, snak, trøst og tårer – de piger redede seriøst min forstand. Det var SÅ awesome at have et sted hvor det var okay at tale så meget om det som man havde brug for. I dag er nogle blevet mødre og nogle er ikke, vi snakker og ses stadig ind imellem og forsøger at rumme hinandens lykke og sorg <3 kan virkelig anbefales at finde nogen i samme situation som bare forstår det hele på en anden måde end ens "almindelige" veninder.

Send en besked