Top

Glædelig weekend

04.01.2019
Skabt af Cathrine

Denne her har jeg glædet mig til i et par uger faktisk. Ikke fordi vi skal det vilde og vanvittige. Men Adam har fødselsdag (OG han går ægte på barsel fra i dag!)! Stik imod mig, så gider han virkelig ikke det pjat. Nogen gange tænker jeg, at jeg virkelig har giftet mig med en voksen. På den voksne måde. Tænk ikke at gide sin fødselsdag?! Skal jeg være foruroliget?? Det siger meget om et menneske, hvordan de tager deres fødselsdag. Ikke?Og når de slet ikke tager den, så skal man måske være bekymret. Men han har endnu ikke udvist andre særheder, så jeg beholder ham lidt endnu, høhø… Udover at han er virkelig langsom til at klippe prismærker af sine ting, haha… Også efter det er taget i brug. Sært ikke?
Nårh, men jeg skal ikke udlevere hans særheder her, for han vil sikkert skyde tilbage med et par stykker af mine (som at jeg altid sover med krydsede ben og ikke kan holde noget ud, der minder om at pille/file negle og bliver helt hysterisk, hører jeg lyden af negle der kradser mod negle). Jeg tænker, at vi skal fejre ham i en eller anden udstrækning. Men hvordan jeg sørger for, at det ikke bare bliver endnu en Netflix-baby-fredag (GUD! Starter X-Factor i morgen, for SÅ er fredagen sgu da reddet. Vi var lige ved at lide tv-tørke efter både bagedyst og VMD er slut!), det skal jeg lige regne ud. Jeg mener, vi kan jo ikke rigtig gå ud og spise… Det ved jeg godt, nogen drister sig til – med baby (er slet ikke klar til at være uden og have pasning). Men den slags baby har vi ikke, hehe… Der gider at hænge på en arm på en halvlunken restaurant. Det må godt være lidt mere særligt end bare en aften på Wolt (igen). Han fylder trods alt halvrundt.
Men det kan jeg lige bruge dagen på at finde ud af. For den har jeg hjemme. Hele dagen i dag. Efter 3-måneders vaccine i går, så tog jeg også dagen i dag med som fri. Man ved aldrig, hvordan det går. Så for mit vedkommende? Jeg skal have gået en god lang tur. Sådan en med vanter, vogn og varme drikke med.
I morgen har vi vist ingen planer – andet end at få julepynt væk. Den er kommet i kasser igen. Men nu står den der så flot i plast på stuegulvet. Vi har indtil Hellig Tre Konger, ikke? Det er i overmorgen, såeh… Og så slår det mig, at måneudstillingen på Louisiana synger på sidste vers – den vil jeg SÅ gerne opleve. Måske er det en lørdagsekspedition?
Søndag skal vi til morgenmad hos nogle venner, vi ikke har set længe. And that’s about it! Stadig ingen vilde fester, med mindre jeg får tryllet glimmer ind i fjernsynet.

Hvad har I af planer? Drømmen om X-Factor, fødselsdagsfejringer, burger og bar mave? (gud en lækker kombination!)

Weekend, tulipaner, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

9 kommentarer

 1. M siger:

  Min kæreste har også fødselsdag, nemlig på lørdag. Først skal vi til reception for at fejre er rundt jubilæum i familien. Lørdag tager vi i skoven og vandrestøvler og varm kakao, og så bestiller vi take-out til aften (det gør vi ALDRIG, så det er lidt eksotisk, haha!). Søndag kommer hele familien til brunch 🙂

 2. Anna siger:

  Måske er det bare sådan, ‘de’ er? 😉 Kender også en revisor, der gør alt for at lade fødselsdagen passere i stilhed. God weekend og tillykke med dagen til Adam!

 3. Katrine siger:

  Jeg har også fødselsdag her i januar og har altid elsket det, men i år er det som om jeg ikke rigtigt kan mestre nogen energi til det. Måske fordi jeg er ved at blive voksen? Det er den første af en stribe fødselsdage, hvor jeg bliver for gammel til diverse rabatordninger – hulk, farvel til 40% i det kongelige teater- måske er det derfor, jeg er i tvivl om der er noget at fejre, ha!

  1. M siger:

   I can relate! Det var en sorg at miste Norwegians ungdomsbilletter, da jeg fyldte 26 🙁

 4. Betina siger:

  Sådan er min mand også. Fuldstændig ligeglad med sin fødselsdag og egentlig også gaverne.
  Jeg derimod ELSKER min fødselsdag og planlægger flere måneder frem. Haha. 🙂

 5. Tina siger:

  Stort tillykke med Adam, husk at fejre ham selv om han udtrykker andet !
  Nyd I jeres weekend med guldklumpen og hinanden.
  Jeg har fået et stort hold nye høns, så dem har jeg travlt med at få til at falde på plads og så skal weekenden bruges på at få det sidste julepynt væk.
  En skøn weekend til du og familien og Hurra til Adam 🙂

 6. Laura siger:

  Det lyder som en skøn weekend <3
  Jeg selv har netop stillet min 72-timers eksamensopgave, der dermed skal afleveres mandag. Velkommen til kandidaten! Så min weekend kommer til at foregå foran computeren.
  KH Laura

 7. Sarah siger:

  Jeg er en af dem, der aldrig fejrer fødselsdag. Og mange af mine tætteste venner kender slet ikke datoen, ligesom jeg ikke kender datoen hos nogle af dem. Vi går simpelthen ikke op i det. Til gengæld ved de jo en masse om det, der virkelig betyder noget for mig – mine drømme og tanker om de store ting, for eksempel. I min familie holder vi fødselsdag for børnene en gang i mellem, som typisk slår det sammen, så tre børn for eksempel deles om at fejre deres dag. De voksne holder ikke fødselsdag, det er ligesom hverken et behov eller et ønske. Så jeg kan sagtens følge Adam, og jeg er altså en ung kvinde!
  Rigtig god weekend!

 8. Julie siger:

  Jeg elsker min fødselsdag. Intet mindre. Det er den eneste dag, hvor jeg kan samle alle dem, som JEG har lyst til at se. Jeg elsker det!

Send en besked