Top

Glædelig weekend

10.02.2019
Skabt af Cathrine

… Kan man da sagtens ønske også lidt på bagkant, ikke?
Jeg nåede ikke herinde i fredags, for vi skulle tidligt ud af døren for at nå ind til byen og til præst. Og for at Eddie nåede en rimelig lur inden vores aftale klokken 10.00, så var det tjuhej og vilde dyr ud af klappen klokken 08.00. Den der morgenstund med en kop kaffe og computer blev slet ikke.
Til gengæld fik vi talt hele dåben igennem, hvad der skal siges og gøres (mest af alt de rigtige fem ja’er og hvornår de skal falde) og også planlagt detaljerne omkring den. Jeg har bestilt blomster, fikset kager (og nok af dem) og talt mennesker. Vi kommer til at holde det ret småt – vi har inviteret 35 voksne og så deres børn. Kun de aller allernærmeste; forældre, søskende og tætteste venner. Det har været endnu sværere end at invitere til bryllup (men har I også svært ved gæstelister til den slags – så læs mit indlæg med konkrete ideer) – især fordi vi meget gerne ville det småt. Vi kan meget hurtigt blive både firs og hundrede gæster.
Denne gang har vi inviteret noget mindre end til brylluppet. Ingen tanter og onkler, kun forældre, søskende, bedsteforældre og så de få venner, som vi forestiller os, kommer til at tage del i Eddies liv. Skåret helt ind til benet. Og det hader jeg. Jeg hader at skære fra. Jeg er også typen, der holder åbent hus på min fødselsdag en gang om året med mantraet “the more the merrier”. Men med Adam på dagpenge om lidt og en generel lyst til det lidt mere intime, nu det er Eddies dag, og han ikke skal totalt overrumples, så bliver det sådan. Så har de 35 voksne jo børn med – eller mange har. Seksten stykker – men det er jo også en børnefest. Det bliver alligevel mange mennesker! Hvis jeg får tid til at tage lidt billeder på dagen, så kan jeg lige sætte lidt flere ord på “vores model”, for vi gør dagen lid opdelt.
Men weekenden er gået lidt med at få dagen på plads, og så spiste vi morgenmad med Chris og Chris og Lily i går. De er så nemme at være sammen med! Vi er meget det samme sted, går med de samme tanker om livet, sætter pris på den samme type mad og miljø. Det er så ubesværet. Som en gammel kæreste, man passer hånd i handske med. Det gik det meste af dagen faktisk med i går og indtil nu i dag; arbejdstid for mit vedkommende.

Hvordan har jeres weekend set ud? Fest, fifaen eller fastelavnsboller?

Pssst…. Den der perfekte skabning er en croissant-semla, købt i Bageriet Brød og er en gudespise.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, Croissant semlor, bageriet brød

En kommentar

  1. Helle siger:

    Jeg har haft den dejligste weekend med min familie, hvor jeg er blevet mindet om, hvor heldig, jeg egentlig er ❤️. I dag har jeg bagt fastelavnsboller med min store dreng på 3 år og set Frost med ham 2 gange. Mine tvillingepiger på 3,5 måned har opdaget hinanden og har ligget og smilet til hinanden hele weekenden, og jeg føler mig virkelig fyldt op til randen af kærlighed ☺️🥰 For præcis 4 år siden var jeg ved at komme mig over en spontan abort, og nu sidder jeg her med 3 små stykker af mit hjerte udenpå kroppen ❤️👦🏼👶🏼👶🏼 Lucky me!

Send en besked