Top

Glædelig weekend

22.02.2019
Skabt af Cathrine

To gange kaffer i streg på bloggen, haha! I need ’em strong these days.
Ej en del af min kaffeadfærd er faktisk uændret fra under fertilitetsbehandlingen. Dengang hed den lægelige anbefaling max tre kopper. Min zoneterapeut sagde helst nul. Men efter jeg lærte det sorte guld at kende for 5-6 år siden, så har jeg haft svært ved helt at undvære. Jo min første graviditet, der endte som en GUL, der kunne jeg allerede minuttet efter, jeg testede positivt ikke holde kaffe ud. Men sådan havde jeg det ikke i den anden graviditet. Jeg har dog aldrig været et kaffemonster. En af dem, der drikker 5-8 kopper om dagen. Jeg drikker aldrig mere end to kopper dagligt – og nogen gange én. Og den bedste? Morgenkoppen. Hvorfor smager kaffe markant anderledes om morgenen? Det er jo den bedste kop! Findes der noget videnskabeligt på det?
Jeg har i øvrigt også grinet lidt af mig selv allerede. For stakkels Eddie får jo kys helt fra morgenstunden, når vi ligger i sengen. Kan I huske mine tanker om mine forældres kaffeånde? Dén og tebirkes og hvide håndværkere (altså; bollerne) er det mest 90’er-agtige, barndomsnostalgiske minde jeg har. Set bort fra at jeg faktisk altid ønskede mig et horn. Igen; bolletypen. Den føltes mere eksotisk med sin måneform end en rund bolle. Selv om dejen må have været den nøjagtig samme. Lys og luftig.
Gad vide om Eddie tænker: Shit, en dårlig ånde! – tror I? Ligesom jeg også har møsset ham post kaffe – selvfølgelig har jeg det! Jamen, hvad har jeg lært indtil videre i det her? At man bliver sine forældre!
Nu venter jeg bare på at forme ordene “… fordi jeg siger det!” og “… pas på du ikke får firkantede øjne af alt det…” ja, det er nok ikke fjerner men iPad i disse tider!
Alt det til side: Weekend <3
Søde, dejlige weekend. Det her har været min anden travle uge tilbage på arbejde. Sidste uge og denne uge; gang i business. Det er jo fedt – jeg øver mig så i at finde balancen i mellemtiden! Helst kun arbejde, når han sover. Men også komme ud og få lidt frisk luft med Adam og en tur i svømmeren ugentligt. Og så skal jeg lære at holde weekend, når der er weekend igen.
Og hvad skal den så bruges på? I morgen skal vi på Bærefestival. Er man det mindste interesseret i vikler, bæreseler og #babywearing, så er det stedet at lære nyt og gramse vikler. Så det skal vi! Jeg skal snart finde på noget andet ene min strækvikle. Vildt! Den også super varm i uld og ikke så forårs/sommerpassende. Måske der er et godt tilbud?

Ellers har vi faktisk ingen planer. Vi havde en morgenmadsaftale søndag, som blev aflyst. Godt for os – så kan vi tage i svømmeren i stedet. Så der har jeg booket plads. Ellers bare ro. Nu jeg gerne vil lettere ind i mine 30’ere, så har jeg faktisk ryddet godt ud i min garderobe – det skal sorteres til genbrug og til salg. Måske lidt tid kunne gå med det?

Hvad er jeres planer for dagene? Den sidste weekend denne vinter – næste weekend er det FORÅR!

14 kommentarer

 1. Mathilde H siger:

  Her står planerne på babynus- og kys, lidt oprydning hist og her (hvis jeg når det) og Melodi Grandprix-kiggeri og middag hos mine forældre lørdag ❤️

 2. Stine siger:

  Måske TMI, men for midt vedkommende står weekenden på rigtig meget “hyggetid” med min kæreste, idet jeg tog en ægløsningsprøjte i går… Efter mange år i behandling og mange mislykkede ægoplægninger (jeg har PCOS og har ikke haft menstruation af mig selv siden jeg var 17-18 år gammel) viste der sig pludselig en smuk, tre-laget slimhinde og en ægblære på 20 mm i min venstre æggestok ved seneste scanning – helt uden medicin. Min kæreste og jeg har besluttet, at det må være lykkeægget, så det skal der bare arbejdes på 😉

  1. Sarah siger:

   Jeg krydser alt hvad der kan krydses!!!!

 3. Tina siger:

  Dejlig weekend I har foran jer 🙂
  Vi skal lave bål i haven, brænde alt muligt haveaffald af, rydde op i haven (6000 m2) og nyde bålet (elsker bål).
  Og at rydde ud i garderoben kunne også være en god idé her.
  En super smuk lun februar weekend ønskes 🙂

 4. Anna siger:

  Den første kop ER bare den bedste ❤️
  Jeg ved ikke, om dig og Eddie nogensinde fandt et babysvømhold. Hvis ikke, vil jeg lige tippe om Mariannes hold i DGI-byen om torsdagen via Familieskolen, der skulle vist være få ledige pladser tilbage. Hun er SÅ god 😊
  Hav en lækker weekend med Eddie og Adam.
  https://familieskolen.dk/born-og-foraeldre/babysvoemning/babysvomning-5-7-mdr/id/23175

 5. Tine siger:

  Jeg skal mentalforberede mig på at påbegynde arbejde igen efter nogle ugers sygemelding. Min chef har i forløbet været en, undskyld mig, præmie-bitch, så jeg har det rigtigt skidt med at skulle tilbage :,(
  Kærlighedslivet er også lidt op og ned lige nu, så heller ikke her er der lagt i ovnen til weekendromantik.
  Alt i alt må det betyde, at der i weekenden skal være fokus på solo selvforkælelse, og så satser jeg ellers på, at der i takt med forårets komme også kommer lidt medvind på mit livs cykelsti 🙂

 6. C siger:

  Er det allerede snart forår? 😱 jeg bliver jo helt stresset over, hvor hurtigt tiden går, mens jeg sidder herhjemme i min speciale-bobbel!
  Uanset må det der forår have ramt mig lidt ubevidst, for jeg har den seneste uges tid haft kriller i fingrene efter at komme ud og ordne terrassen, der har passet sig selv siden september. Jeg glæder mig til at komme ud og bruge terrassen igen! Selvom al tid lige nu måles op i, hvor langt jeg skal være med specialet 😂👩🏼‍💻📚📖☕️

 7. Rebekka siger:

  Jeg skal også på Bærefestival. Håber vi ses! 🙂

 8. Karoline siger:

  Min mor har aldrig drukket kaffe, og min far drikker halv-kaffe-halv-mælk, så jeg forbinder ikke kaffeånde med mine forældre… LÆRERE derimod! Både i folkeskolen gymnasiet – jeg vidste i hvert fald godt, hvilke timer, jeg skulle undgå forreste række 🤮
  Glædelig weekend! 😚🌷

 9. Malene siger:

  Den første kop ER den bedste. Så’n er det bare. Hvor er den yndige kaffekop mon fra? God weekend😊

 10. amalie ringslev siger:

  Hej C.
  Vil du ikke lave en video/ story eller indlæg omkring hvilke hudprodukter du bruger/ din hudplejerutine… Du har den smukkeste glød og hud – tænker altid over det når jeg ser dine stories – den ser helt “dewy” ud 😉 og så får du ikke engang bumser? ( du spiser jo trods alt cookie, croissanter og slik… jeg får altid en bums eller 6 efter en lille goodie)
  Kh Amalia

 11. Ditte siger:

  Helt sikkert at Eddie bemærker jeres ånde – ihvertfald bliver bevidst om den når han bliver bare lidt ældre. Min søn på 2 år sover hos os og er ikke bleg for at fortælle hvis vi lugter af ‘sovning’ eller at mor her har en stor numse (ihvertfald ifht. til ham selv) eller stoooore bryster. Sandheden skulle man åbenbart høre fra børn 🙈

  1. Helle siger:

   Åååh det er det fedeste 😂 I sommer var jeg højgravid, tung og træt, og min søn på dengang 2,5 år og jeg lå og puttede en eftermiddag, hvor jeg sagde til ham “Mmmm… Du dufter af pandekager!”, hvortil han svarede: “Du dufter af sved”. Nåhmen så fuck fuck da 😄😂

 12. Sara Nielsen siger:

  Som mange andre synes jeg, det er en super fin kop! en fin kop! Hvor er den fra? 😊☀️

Send en besked