Top

Glædelig weekend

08.09.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Glædelig weekend, venner!
Skal I bruge den på noget godt? På arbejde? På skole? På venner og familie?
Jeg synes faktisk, jeg har en meget god blanding i vente. I går var en lidt lang arbejdsdag fra 08.00 til 21.00. Måske I så lidt på min instastory? Jeg startede dagen med almindeligt blogarbejde/mails. Hen på eftermiddag kørte jeg ud til Pladeværkstedet for at være konferencier til Warners label night. Og hvis det er volapyk, så er Warner et stort pladeselskab. Alle pladeselskaberne har jeg jo haft rigtig meget med at gøre de sidste små seks år; Discowax, Copenhagen Records, Sony, Warner etc. De holder label nights, typisk et par gange om året. Der introducerer de de musikere, som de satser på i løbet af den kommende sæson, for branchefolk. I går var det en blanding af folk, der aldrig har optrådt før, nogensinde, og nogle supergarvede musikere som Ida Corr. Min opgave var at få det hele til at hænge sammen. Introducere musikerne med et par ord, byde dem op, og efter de havde spillet også et lille interview med dem, så man kan lære dem lidt at kende.
Jeg var skidenervøs inden – det bliver jeg altid ved konferencierjobs. Men jeg prøver at fokusere på, ligesom når jeg er toastmaster (de to ting er egentlig ikke så forskellige endda), at det jo ikke er mig, der skal levere – det er dem, der optræder. Og jeg havde en følelse i kroppen, da jeg kørte derfra sent i aftes, at det havde været en succes. Vi får se – hvis de booker mig til næste gang, hah!
Men det betyder også, at jeg sidder hertil morgen og gør noget godt for mig selv. En lille omgang morgenmad på Les Trois Cochons, og jeg tager også til træning for første gang i halvanden uges tid efter. Man skal gøre det godt for sig selv. Ikk’?
I aften tager jeg ind og ser Den Grå Side på Bremen, og så har jeg niece-dag med min ældste af slagsen. Nu, skolepige. Det er så vildt! Lidt afhængig af vejret tager vi på SMK eller i bio, tænker jeg. Måske et smut på La Glace? Glæden ved at se hendes store runde øjne over de flotte kager. Det er en moster-ting, er det ikke? Og søndag… Arbejde…. Og flade ud! Jeg skal virkelig også unwinde og sove.
En slags lidt-af-det-hele-weekend. Familie. Arbejde. Venner og lidt udetid. Og så kunne jeg godt snart spise tacos, haha. Det tror jeg, den står på i morgen aften.
GLÆDELIG weekend, venner, pas godt på jer selv og hinanden!

foto Julie


Happy weekend friends!
Are you up to all good or no good? I have the perfect mix of friends, family, work and chill-time ahead of me. Tonight I am going to see a liveversion of one of my favourite podcasts and we might even go out for a little drink or so afterwards. Ugh, crazy kids, hah! Tomorrow though I have to be on top off my a-game. My oldest niece is coming to town and we’re going to either go to one of my favourite museums in Copenhagen, SMK, or to the movies. And maybe out for a piece of cake afterwards? The weather isn’t too nice, so we definitely have to be inside somewhere nice. And Sunday is fun day. I am working really hard on a big project and we are going to work on that half a Sunday – and then kick back and relax the other half. All in all, a bit of all worlds. Happy weekend to you guys!

6 kommentarer

 1. Sara siger:

  Ej, jeg troede først da jeg så billedet ovenfor, at der var hældt te ud over det hele. Efter et øjeblik gik det op for mig at det bare var “special effects” – godmorgen.. 😂🙈

  1. Cathrine siger:

   Hihi, snedigt, ikke? 😜 God weekend! KH

 2. Fedt, du skal ind og høre Den Grå Side, er der udsolgt? 🙂
  Jeg skal på kursus i Middelfart på hotel med alt betalt, kunne ikke være meget bedre! God weekend 🙂

  1. Cathrine siger:

   Ja det tror jeg, der er. Jeg købte billet af en bekendt, så jeg var lidt heldig. Men han er jo så god, så god! Hav en dejlig tur til Middelfart – det er sådan en herlig by. KH

 3. Karoline siger:

  Jeg skal til et brag af en 50-års fødselsdagsfest hos min faster, som har inviteret 100 mennesker til fejring i aften 🎉 I morgen skal jeg være alene hjemme, mens min kæreste starter på nyt tjenerarbejde – vi er begge studerende og indtil nu, er det kun mig, som har arbejdet ved siden af studierne, så jeg skal lige vænne mig til tanken om flere alene-aftener, mens han knokler 😅

  1. Cathrine siger:

   EJ det lyder fantastisk! Hvor holdt hun det? Hjemme?
   Jeg ELSKER at have mine aleneaftener, du skal bare lægge en plan. Købe ind til lægger mad eller bestille din favorittakeaway, beslut dig på forhånd for en god film, hav en ansigtsmaske klar. Det er SÅ godt! KH

Send en besked