Top

Glædelig weekend

09.03.2019
Skabt af Cathrine

Hvor jeg håber, I er kommet godt ind i den!
Vi kom hjem sent torsdag fra Stockholm, og jeg var 100 % ødelagt. Helt færdig. Den slags træt, hvor man er lige ved at græde, men faktisk heller ikke rigtig orker det. Kender I det?
Turen til Stockholm gik så godt – lang togtur og det hele med. Især hjemturen klarede Eddie helt fabelagtigt flot, trods to korte lure på 30-40 minutter. Men som voksen? Wauw, jeg var på. Jeg havde gjort den “fejl” at bestille billetter på 1. klasse, fordi jeg tænkte, der nok var mest plads til alle vores pakkenelliker. Det var der også. Men der var også virkelig mange businesstyper, der sad koncentrede om deres computere. Så jeg var over Eddie konstant for at sørge for, at han ikke forstyrrede nogen i deres arbejde. Han er jo bare en baby, så selvfølgelig snakker han!
Og efter at have samsovet i en seng på 140 cm med en baby i midten og i øvrigt en dobbeldyne, kunne jeg næsten ikke lukke et øje af angst for, at han blev for varm, fik dynen over hovedet.
Jeg var færdig torsdag. Så vi gik i seng allerede ved 21-tiden og i går brugte vi det meste af dagen på vasketøj, skrue skruer i ting der manglede, sådan generelt lige fik lidt styr på vores hjem.
Men weekenden er ikke kun praktisk. Her til morgen får vi venner til morgenmad, så jeg skal igang med gryder, potter og pander. De er sådan nogle typer, der disker op med de helt store og hjemmelavede bord, når man er der, så jeg vil virkelig gerne gøre gengæld og ikke bare servere brød. Shakshuka med æg, grønkåls-/bananvafler og brød. Forhåbentligt går alt smooth og Eddie sover halvanden times tid endnu.
I eftermiddag kommer min svigermor og triller baby, og så skal vi gøre rent og fikse mere praktisk. Vi kom ligesom aldrig i bund efter jeg pludselig fødte. Vi var midt i at male døre og karme og så kom han. Så i de her dage forsøger vi at komme til bunds i oprydning og rengøring. Og i morgen holder min moar fødselsdag.

Hvad er jeres planer? Bif og bland-selv-snolder? Hjemme-sysler? Stiletter og sangria? (okay sidstnævnte! Sangria! Det kunne godt få en revival a la aperol)

rockpaperdresses, Cathrine Widunokj Wichmand

8 kommentarer

 1. Marie siger:

  Halv sløj 3 måneder gammel baby, der har oplever feber for første gang, sætter dagsorden i weekend.
  Men det er okay, det er faktisk nærmest rart at mærke hans øget behov for nærhed og trøst.
  Og måske et lille skriv til egen blog, når den llle fis snupper en lur.

 2. stine siger:

  Det lyder som en dejlig tur og weekend. Og sikke en spændende brunch! Herhjemme bliver det ofte de gamle og kitschede serveringer som røræg, ristede pølser, lun leverpostej og oste 😅
  Jeg er lige nu i fertilitetsbehandling og ret så mast af den grund (men det kender du jo alt til), så jeg skal slappe af på sofaen, ud og spise og i biffen for at se Greenbook med gamle venner og til familiefødselsdag. Ingen sangria, stiletter og tjubang i denne omgang men derimod Clomid, lavt energiforbrug og trygge bekendtskaber <3

 3. L.A. siger:

  Jeg har lige fået et opkald fra fertilitetsklinikken, som har æg klar til oplægning i dag. Så lidt senere kører min kæreste og jeg afsted og krydser alt der kan krydses 🤞🤞🤞 Det er så spændende, og det er så vildt at vi endelig er nået dertil nu.

 4. Håber morgenbordet kicker ass!⭐️
  Jeg startede fredag ud med at fejre en venindes fødselsdag på café med gaver og dejligt selskab, før min aftenvagt – idag står den på kærestehygge, brunch og en lang gåtur før endnu vagt, og søndag lyder den på lidt blogging, rundvisning på Kunsten, et smut mod byen efter en lille ting, og slutteligt en aften med liggen i ske og spisen junk, på sofaen 👌🏻💯
  – A

 5. Nicoline siger:

  Det lyder som en skøn weekend oven på ugens strabadser!
  Jeg har sat mig for at få skrevet om min tur til Island i januar. Jeg ved af erfaring, at det formentlig bliver en tidsrøver, når jeg først går i gang, så det kommer nok til at tage det meste af min tid denne weekend. Jeg satser dog på også at komme ud og få gået en lang tur og få ryddet lidt hist og her. ☺️

 6. Trine siger:

  Laver du mon en guide til Stockholm? 😊 Skal afsted næste weekend (krydser fingre!)

 7. amalie siger:

  Møde venindes nye kæreste!!
  Brunch på SULT, kæreste-tid inden baby kommer om 2,5 mdr. En piercing jeg har drømt om længe, så den er helet når søvn ikke skal spoleres af andet end baby 😉
  Svigermekanikken på middag, og sushi date med en anden veninde. Storartet weekend!
  Ind i mellem skal der rykkes lidt rundt i lejligheden så der bliver plads til vores nye tilværelse <3

 8. Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Jeg havde den fedste weekend.
  Jeg var opbakning ved min niece fødsel af lillebror. Fik også lov at være med ved storebrors fødsel -det er næsten på højde med mine egne børns fødsler <3

Send en besked