Top

Glædelig weekend

15.09.2019
Skabt af Cathrine

Man kan nå så utroligt meget, når man bliver vækket klokken 05.50. Selv om man forsøger at udsætte dét at sætte i bevægelse. Man giver uromageren en sut. Lidt bryst. Nusser. Griner (med lukkede øjne, så han forstår, vi burde sove, men samtidig også reagerer med ham). Men som oftest er de stædige og insisterende, og når min næse har taget nok slag, og min kind er blevet kysset med åben mund længe nok, til at den potentielt går i opløsning, så må vi stå op.
Og sådan kom vi igang med weekenden i går klokken 06.03. Op, op, op! I sidste weekend snoozede jeg, så vi kom ikke af sted til morgenkaffe på Banchina, som Adam havde drømt om, som han sad med en vågen baby i køkkenet. Men det gjorde vi så i går.
Det var lidt at chance den, at cykle af sted omkring klokken 08.00, for Eddie kunne ligeså godt ville sove lur klokken 08.30. Men vi trak i overtøjet, tog dynen med og en sut, og så blev Frida, Eddie og jeg kørt til Banchina i ladcyklen.
Den smukkeste solplet og kaffe på dokken. Vi var blandt de første til at køre croissanter ned derude.
Vi er blevet enige om at blive i byen for nu og formentlig også for de næste år. Med sommerhuset giver det ikke mening at flytte ud. Sommerhuset har værdi for os som kontrast til det vi har. Og selv om jeg synes, livet deroppe er noget lettere med barn end i en lejlighed i byen, så giver byen bare mening for os i forhold til, hvor meget rend vi har herinde med arbejde. Vi vil gerne have minimum af transporttid, så vi kan have maksimum af tid med Eddie.
Og så er vi også blevet enige om at nyde byen meget mere, end vi har gjort længe. Alt behøver ikke være “heldags-” og et projekt. Vi var på Banchina i en god halv time, og da vi cyklede hjem, faldt Eddie i søvn i mine arme. Jeg bliver mere og mere modig med ham, mærker jeg. Bevæger os ud og længere end vi har gjort længe. Vi købte også Tivolikort til hele året i år – og vi har været der én gang. Og vi bor vitterligt 10 minutter derfra. Der må vi lige oppe os.
Om eftermiddagen tog jeg til fødselsdag hos min gode veninde Josephine og om aftenen var jeg til Hej Søster-koncert i Vega, som var en stor femi-oplevelse, jeg må fortælle om, får jeg tid. I dag er nemlig super praktisk. Vores babysitter Jane kommer om lidt, og mens de hygger og går en tur, så skal Adam og jeg knokle – vi skal nemlig have flyttet soveværelset ned i den gamle stue. Ønsk os held og lykke med at samle vores seng på ny, så vi har et sted at sove i nat.

Hvad har I brugt jeres weekend på?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, La Banchina

9 kommentarer

 1. Cecilie siger:

  Hvor lyder det bare som en dejlig weekend☺️ og du har helt ret i, at man egentlig bare skal kaste sig ud i tingene. Fx ville vi have været på Louisiana i weekenden, men i vores hoveder blev det et projekt med to børn i stedet for bare at tage af sted😆
  Og tak for at minde om en god kombi med by og sommerhus. Det er nemlig helt samme setup vi ønsker – men glemmer, når det er sommer og vi bare vil UD nemt. Minimum transport og maks tid med familie er også det der giver mindst travlhed i forhold til hentning, mad, sovetid m.m. For os.
  Nu har jeg ikke været så meget ude uden baby i år, men forleden kom min mand hjem og sagde, at jeg ville mærke fordelen ved byen, når jeg kan komme mere ud om aftenen og alt og mange nice tilbud er inde for rækkevidde.
  Pøj pøj med soveværelsesryk😅

 2. Stine siger:

  Din sandfarvede sko.. Hvor er de fra? Sååå pæne jo.😍

 3. Malene siger:

  Min weekend er gået med at famle mig rundt i en sky af udmattelse. Vores tvillinger på 8 mdr holder mig stort set vågen hele natten pt og vores dreng på 3 kræver selvfølgelig sin plads og opmærksomhed om dagen sammen med de to banditter. Jeg er træt. TRÆT😂

 4. Navegba siger:

  Det lyder virkelig hyggeligt. Fredag med gode veninder og vild hygge. Første rigtige dinner party efter min datter er kommet til verden. Lørdag med alt mulig krea til den 5 årige. Og her søndag tager vi de gode gå sko på og smutter ud og holder bilfri søndag på nørrebrogade. Et event jeg har glædet mig til længe især fordi min mand for første gang i to år har fri til det. 🥰 Jeg elsker byen. Kalder det for en kærlighedsaffære. Har kendt min mand i 15 år og byen i 10 🤗 For os er det først blevet besværligt nu og vi mangler sgu den Christiania cykel så vi kunne tage ud uden at bekrymere os for den ældeste. Da vi havde lånt en bil, og fis til Louisiana, vi har været fra Østerbro til Amager strandpark, i Tivoli med en 5 årige og en baby. Ved ikke om vi “bare” gør det. Vi skændes os tit undervejs de voksne 🤣 men det går over og så hygger vi. Kan mærke min søn har brug for en have, hvor han kan gå ud og lege og ind igen uden at man skal holde for meget øje med ham. Men vi har os åbne ude arealer, hvor der kommer mange fremmede, og ingen altan. Men ny uddannet og direkte på barsel skal jeg liige finde et job og spare op. Så vores lejlighed må holde nogle år endnu, og det bliver nok ud af byen. Men Cathrine bor I ikke i hus? Med gårdhave?

 5. Sara Rasmussen siger:

  Hvor og hvordan har I fundet en babysitter, I er trygge ved?

 6. Malene siger:

  Hej bedste blogger
  Du skrev for noget tid siden, hvad vi kunne tænke os mere af, og nu lyder det forkælet, men jeg savner faktisk også lidt mindre indlæg indimellem. Alle dine indlæg er vildt gennemarbejdede og lange. Men af og til ku’ det sgu være fedt med en lille snack, det evt er mere billedbåren. Jeg må indrømme, at jeg ikke altid har tid/orker læse indlæggene, hvis de er for lange men nyder hverdagsglimt og collager 🙂 kh

  1. Cathrine siger:

   Det er sådan en god pointe! Det kan du bande på, jeg skal huske 😀 Tak for input! KH

 7. Silke siger:

  Jeg er også nysgerrig på søgen efter babysitter- hvordan kommer man dertil og finder en man er tryg ved?

  1. Cathrine siger:

   Hun opsøgte faktisk os, skrev en mail. Hun har passet en kollegas børn. Derfor var jeg i første omgang tryg. Så gik vi første gang en god lang tur med hende. Næste gang hun besøgte os var vi sammen i køkkenet, næste gang gik vi oven på. Så gik hun en lille tur med ham. Trygheden og tilliden kommer bid for bid og hun er bare så skøn. KH

Send en besked