Top

Glædelig weekend

20.09.2019
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Hvor har jeg været glad for jeres inputs og tanker oven på forledens indlæg – også på instagram! Foreslag til hvem jeg kunne samarbejde med osv. Det var virkelig fedt! Barbara og jeg talte om, om det kunne være spændende med en live-session på instagram, hvor I kunne stille spørgsmål til vores arbejde, hvordan vi arbejder, hvad Barbara laver osv.? Let me know, så sætter jeg det i stand!
MEN. Weekend <3 Lige om lidt. Fredag er min “nul arbejde, kun hæng med Eddie”-dag. Så i dag skal vi på legepladsen, den på Wildersgade på Nørrebro (hvor jeg engang fik stjålet et par solbriller, vræl! Men den er virkelig god!). Vi har en playdate med et par twins lidt yngre end Ed’sen. Og det er egentlig den eneste plan i dagstimerne – jo og vores sofa ankommer. En meget smuk, brun sofa fra FDB (som del af vores samarbejde). En modulsofa, som kan komme på af den lille vindeltrappe (er spindetrappe egentlig det samme?).
Og så skal vi have ordnet lidt praktisk. Vi skal nemlig i sommerhuuuus. Nu er det et par weekender siden, vi var der sidst. Vi har haft brug for at være hjemme og og komme ind i rytmen med Adam tilbage på arbejde men også bare få ryddet op, komme på plads, nå nogle flere praktisk ting. Og vi kunne sagtens tage en weekend til hjemme, komme endnu mere på plads – vi har nogle skabe, der skal rykkes fra Eddies værelse til det nye soveværelse osv. Masser at nå. Men vi trænger også til et pusterum. Og frisk luft. Og at sidde i en sofa og glo ud af vinduet på træerne, der falmer. Og måske brændeovn tændt. En gåtur til stranden. Nogle kloge hoveder sagde, at vi fik indian summer denne weekend med 20-21 grader. Meh… Som jeg kigger ud, så ser det altså ret så gråt ud. Men lad os nu se.
Det særlige ved denne weekend i sommerhus er, at min far og hans kone kommer op og sover. Jeg glæder mig til, at vi skal gå ture til åkandesøerne, spise en kage på toppen af en bakke med havudsigt. Blive rusket lidt igennem og måske spille et spil om aftenen. Det er faktisk vores julegave til dem – sidste år, haha! Vi havde inviteret alle forældre på sommerhusweekend, før vi havde købt vores eget. Og pludselig var det endnu nemmere. Det glæder jeg mig virkelig til.

Hvad har I af planer for weekenden af stort og småt?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

6 kommentarer

 1. C siger:

  Lyder virkelig også dejligt! Vi har lige haft en række weekender med bedsteforældre og det har været så hyggeligt! Nu skal vi have en bare “os tre” (mor, far og 8-måneders baby) og vores forskellige behov -weekend.
  Lørdag tager vi på La banchina med ladcyklen. Du har jo anbefalet det og efter to nætter uden søvn, så gad vi godt på date, men ikke at planlægge den. Der er blogs jo genialt!
  Eftermiddag håber jeg at vi kan lave noget i vores egen lejlighed. Vi er lige flyttet, men jeg har intet overblik over hvad mangler, nu det mest nødvendige er overstået. Måske burde man snart lave en liste 😉
  Søndag skal jeg drikke morgenkaffe med en veninde, uden barn og så passe ungen sammen med min bror hele dagen, mens faren dyrker sport.
  Det bliver en god weekend!
  Og tak for disse weekend indlæg, selvom jeg sjældent kommentere, så bliver jeg meget inspireret af dem 🙂

 2. Lise siger:

  Nogle gange ville jeg virkelig ønske at jeg boede i København, og kunne få mulighed for at passe Eddie – han ser bare SÅ SØD ud!! Åhhh, mit hjerte smelter helt hver gang jeg ser ham

 3. Nina siger:

  Hvor lyder det skønt!
  FDB laver fantastiske møbler – glæder mig til at se jeres sofa i aktion.
  Vores weekend står på barselsbesøg i aften fra den sødeste veninde, der kommer med aftensmad. Og så en hel fri lørdag til at hygge med både lille og stor dreng i ro og mag. Det kan altså et eller andet.
  Og søndag skal lille Gustav præsenteres for sin nye ven Rune, som er tre uger ældre og har en storebror som er mega gode venner med storebror Alfred. Det er mega bonus med venner med børn i samme alder.
  God sommerhustur!

 4. Stine siger:

  Det lyder som er dejlig weekend 🙂
  Jeg skal med min bedre halvdel ud i forstæderne og se på hus (vi bor stadig i min gamle studiehybel i Aarhus C), og så skal jeg slappe rigtig godt af, da jeg er igang med fertilitetsbehandling nr. 4, og det tager på træfterne og psyken – det ved du jo alt om.
  Rigtig god weekend til jer tre 🙂 <3

 5. Stine L siger:

  Stor forskel på vindeltrappe og spindeltrappe. En spindeltrappe er lukket om en søjle i midten, hvorimod en vindeltrappe er åben i midten, og derfor fylder en del mere.
  Kh den bygningskonstruktørstuderende.

  1. Cathrine siger:

   TAK Stine 😀 Så har vi en spindeltrappe! Skidegodt, tak for opklaring! KH

Send en besked