Top

Glædelig weekend

04.10.2019
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Hvilken uge!
Lidt kaotisk, ret magisk. Jeg har ikke haft så megen passer hjælp i denne uge, så jeg har ikke haft den store computertid. Både 1-års fødselsdag og 1-års undersøgelse og vaccinationer så fuld fokus på Eddie. Min fedeste ven (og den eneste jeg gider tørre bagi).
Hertil morgen er jeg startet tidligt og sidder pt. i et stort industrikøkken og venter på, at jeg skal have lagt makeup. Jeg er på et stort shoot med L’Oréal og resten af it-pigerne fra Skandinavien på Moltkes Palæ, og vi har en lang skydedag foran os. Det skulle have været 13 timer, men om alt går vel, får jeg lov at blive færdig tidligere, så jeg kan komme hjem til min dreng. We’ll see, men det er min længste dag væk fra ham. På en måde ganske roligt og også rart at kunne få lov at tisse for lukket dør hele dagen, haha! Men omvendt også med et lille savn. Især oven på en lidt sej dag i går for ham med vaccinationer – da jeg gik ud af døren i morges, kaldte han på mig grædende. My God, boy! Du ved, hvordan du skal holde på mig.
Men jeg har glædet mig. Til at få ordnet hår, til at få lagt makeup. Al dagens arbejde skulle gerne munde ud i en kampagne, som kommer i alle butikker, der sælger L’Oréal. Mit ansigt kommer altså til hænge i Matas’er, og hvad ved jeg, all over – fra starten af 2020. VILDT!
Hvad skal vi i weekenden? Well i aften regner jeg med at vi starter den med Vild med Dans set fra sengen – og med fuld makeup og hår for mit vedkommende, hehe… Og så har vi faktisk ellers ikke de store planer. Jeg oplever så meget med Eddie i løbet af ugen, jeg har lyst til at dele med Adam, så måske skal det være i denne weekend. Zoologisk Have eller en af de store legepladser?
I bryllupsgave fik vi et gavekort til Zoo, og da det holdte i fem år, besluttede vi at gemme det til vi fik et barn. Og nu har vi ham endelig (yup, har også grædt over det i denne uge, da jeg indløste til et årskort), så så er det bare af sted.
Men det er det, ikke det store og vilde. For første gang i nogle uger. Vi skulle have været i sommerhus, men kommer nok ikke af sted. Ej, nu slår det mig faktisk, som jeg skriver – min morfar fylder 90 år, og det skal vi i morgen, hehe… Okay, så lidt planer. Jeg kommer sent hjem i dag. 90 års i morgen. Såeh… Søndag bliver legeplads og/eller Zoo-dag. Ser man det,  haha!

Hvad har I planer? (Som I husker, ha!)

foto JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Weekend, Julie Bjarnhoff

13 kommentarer

 1. Amalie siger:

  Det lyder som en dejlig weekend. Og dejligt at I skal fejre din morfar, jeg tror faktisk aldrig at jeg har hørt om ham, for du plejer at skrive om mormor og farmor. Dejlig detalje at du stadig har ham i så flot en alder. Der er knald på i denne weekend for mit vedkommende, min fredag skal bruges på at komme ovenpå noget irriterende sygdom, for lørdag går det løs! Min kæreste og jeg skal fejre fem år som kærester, så en god dag med masser af lækker mad og sjove aktiviteter. Søndag skal jeg spise brunch med min mor og bror, en gave som min mor fik til sin fødselsdag helt tilbage i maj, men ikke vil indløse fordi hun ikke vil være til besvær. Hvad er der lige med mødre?! Om aftenen skal jeg i biografen med nogle veninder, så der er fuld bingoplade og jeg spår at weekenden er fløjet forbi om fem minutter, men heldigvis med gode ting i bagagen <3

  1. Cathrine siger:

   Det er faktisk fordi, han har valgt min søster og jeg fra for mange år siden. Da vi var små – umiddelbart noget med en jaloux kone (som ikke er min mormor) og en vag mand. Men derfor fylder han faktisk ikke mit liv, har ikke været til vores bryllup, dåb etc. Jeg så ham i foråret for første gang siden min studenterfest. Desværre!
   FEM ÅR!! Det er altså vildt, kæmpe stort til lykke. Hvad lavede I ås? Lyder som en rigtig dejlig weekend med virkelig meget gas og gang i den! KH

   1. Amalie siger:

    Så kan jeg bedre forstå at han ikke fylder så meget herinde. Min farfar fandt også en ny kone, efter min farmors død, som var jaloux på hans tidligere liv, så han nåede aldrig at blive en del af mit liv inden hans egen død. Jeg håber at I når at finde hinanden igen – i hvert fald på dine præmisser. Det er så svært med familie.
    Og ja! FEM ÅR! Jeg troede det var et jubilæum, men min kæreste sagde at det først gælder ved 10 år, men altså – derfor skal man ikke gå ned på champagne. Så vi spiste brunch, var på Experimentarium og gik en god, lang tur i det flotte solskin inden vi vendte snuderne hjemad til hjemmelavet mad og Bagedysten i fjerneren. Perfekt dag!

 2. Lyder som en go’ weekend – håber I får husket alt 😁👏🏻
  Jeg starter min fredag ud med lidt tømmermænd pt., fordi jeg fyldte år igår og den skulle have en på hatten 🕺🏻🎶🥂
  Så idag skal der mega chilles, spises lækker brunch og måske drikkes lidt venindekaffe i aften.
  I morgen har jeg en formiddagsvagt på job, efterfulgt af noget fest hos Svigermor, hvor jeg ikke kender et øje – men hey, mon ikke maden er god 😁
  Søndag fylder en veninde 30, så der står den på fejring på værshus, så det er heller ikke spor dumt🎉!

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg tillod mig at skrive alt ned i kalenderen resten af weekenden 😀
   STORT til lykke med dagen, jeg håber tømmermændende lagde sig, så du kunne nyde og slappe lidt! Og måske fandt en ny ven i buffeten! KH

 3. Sidsel siger:

  Det lyder som en hyggelig weekend, og en god variation af ting – med alt fra højt hår og fuls makeup, til familietur i Zoo 🙂
  Jeg glæder mig til weekend – arbejdsugerne bliver længere og længere synes jeg, efterhånden som barselsdatoen nærmer sig hehe.
  Lørdag skal jeg sove længe, ordne lidt småpraktisk derhjemme, sove igen og så pakke – for søndag formiddag går turen til Berlin og 4 dages kærestetid 🙂
  God weekend 🙂

 4. Kirstine siger:

  Her står den på fredagssnolder og hygge med ungerne, som skal passes hos mormor fra lørdag til mandag. Hele TO overnatninger hvilket er første gang for den yngste og for forældrene, som nu skal sove længe TO dage i streg (hurra for at være selvstændig)!
  Rigtig god weekend til dig (fra hende der tog til frisør i morges uden en pung… )

  1. Cathrine siger:

   My Goooood jeg er misundelig, haha! Hvor gammel er den yngste, Kirstine? Bare så jeg er med på, hvor lang tid der er til, haha! Håber du blev indløst hos frisøren 😉 KH

 5. Louise siger:

  Lyder som en dejlig weekend! Zoo er bare altid et hit, uanset alder 😃
  Jeg starter weekenden ud med en køretime, for som 25-årig skulle det endelig være 🙈 Lørdag har jeg 3 x fødselsdag, de er heldigvis slået sammen, så det bliver bare en aften med god mad og hygge. Og søndag skal jeg bruge på at forberede mig mentalt på første rigtige voksenjob 🙈 Jeg blev færdiguddannet i september 2018, og efter præcis 364 dages ledighed skrev jeg sgu under på en kontrakt om et rigtigt job med fast månedsløn, pensionsopsparing og frokostordning, og jeg starter så på mandag.. Det er lige dele mega skræmmende og spændende 🤩😱

  1. Louise siger:

   Og med rigtigt job forstås altså versus løntilskud og virksomhedspraktik! Intet ondt mod selvstændige eller freelancere – jeg drømmer selv om den vej en dag ❤️ I vores interne job-verden er ‘rigtigt job’ bare sat op mod jobcentrets endeløse virksomhedspraktikker og løntilskud, hvor man skal arbejde fuldtid (på dagpengesats vel at mærke) samtidig med, at man søger job på fuldtid…

   1. Sophie siger:

    Tillykke med jobbet 🎉🎉 hvor er det godt gået!
    Kh

 6. Nete siger:

  Det lyder da også som en hyggelig og festlig weekend i selskab med dine kære!❤️ Skønt!
  Jeg skulle have været på date her til aften, men det blev åbenbart ikke til noget… Hrmf! 🙁
  I morgen skal jeg til 99 års fødselsdag hos min lillebror og hans familie. De har alle fire fødselsdag i september. Den 11 +13 samt 26+28, de er derfor lige fyldt 6+40 samt 10 +43. Det er langt fra planlagt sådan men blev sådan,helt tilfældigt. Og da september var en travl måned for den lille familie har de inviteret til familiefødselsdag i morgen. Så der fylder jeg cykelkurvene med gaver og cykler til Herlev 🎈Søndag… Vaske, rydde op… Og plads til impulsivitet 😉 God weekend! ☀️

 7. C siger:

  Sikke en hyggelig weekend 😊
  Jeg var til velkomstmøde i a-kassen igår som dimittend.. Og der blev jeg beordret at holde weekend i stedet for at lave jobsøgninger.. Også blev jeg spurgt, om jeg ikke overvejer at blive forsker.. Så jeg går og summer over, hvad der er det rigtige for mig. Og om det skal være lige nu? Eller om 1 år eller 2, når jeg engang er færdig med en barsel, så den ikke ligger midt i en phd-proces. 😅
  Nu hvor vejret er så godt i dag, så skal jeg ud og gå en tur i skoven og få lidt frisk luft. Også skal der ordnes lidt praktisk, før næste uge starter med feedback på specialet mandag (fik 12, så er spændt på at høre begrundelsen), jobsøgninger, min lillebrors 18-års, besøg af en veninde og endnu flere praktiske ting, der har ventet længe (har nogle loftlamper, der stadig står på gulvet, selvom de blev købt november sidste år 😂 Jeg har bare ikke lige haft hverken tid eller overskud i specialeprocessen til at gøre noget ved dem. Haha)

Send en besked