Top

Glædelig weekend

11.10.2019
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Efterårshuuuund. Så majestætisk og tilfreds med sig selv. Hvis vi andre er lykkelige med en pose bland-selv-snolder sådan en fredag, så er Frida LYKKELIG for en bunke blade. Fyldt med tis og myrer og måske en andens lille prut. Gamle dame.
Så I Gift ved første blik i går?! SHIT, altså (BABY?! Og “Nullerpigeskat!” – elsker det par). YNDLINGSFJERNSYN. Generelt denne her tid på året; SÅ meget godt. Vild med Dans, Den store bagedyst, Gift… Ret perfekt timing med en fødsel sidste år. Og da alle programmerne var slut, nåede vi at være i krise i halvanden dag, og så startede vi på et hjemmelavet Harry Porter-maraton. Kæft, hvor vi hyggede. Men hvad skal man ellers, når man sidder i sofa/seng 16-20 timer i døgnet?
I denne her weekend kører vi i sommerhuset – igen. Og eftersom vi endnu ikke har noget fjernsyn deroppe, så bliver det med iPad i skødet. Og mig i øvrigt sovende på sofaen. Det kan jeg knapt så meget overskue, haha… Men som I måske har set på instagram, så er vi ved at afvikle natamning. Ingen af os kan mere. De sidste fjorten dage har vi været vågne fra 01-05 ca, fordi Eddie har været SÅ vågen. No more. Så jeg er for en stund rykket ud af soveværelset. Det holder hårdt. Første nat var rimelig. I nat – not at all. Jeez, vi er trætte. Og smid oveni, at Adam arbejder alle aftener, når han kommer hjem. Så jeg føler mig virkelig udmattet, også ved at skulle stå så meget med oprydning, rengøring osv. alene. Phew… Men så er det godt at komme i sommerhus. Være sammen. Være lidt væk. Og min mor kommer og sover i morgen, så vi har også et sæt ekstra hænder.
Det er planen! Intet andet end sommerhus. Samvær. Ild i brændeovnen.

Hvad er jeres planer for weekenden? Der er Kulturnat i København, hvis I ikke har set plakaterne rundt i byen –  der er helt sikkert meget fint at opleve.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

4 kommentarer

 1. C siger:

  I er så seje! Også Adam, som virkelig lyder til at forsøge at hjælpe godt til om natten.
  Min mand er også super god, selvom det er svært for mig og baby(8måneder) at lade ham hjælpe, men det er en anden snak. Mega highfives til fædre som står op om natten med deres børn og giver mega meget omsorg – det er noget af det mest sexede jeg ved.
  I eftermiddag skal jeg drikke kaffe med min bedste veninde uden børn i 2 timer 🙂 Glæder mig nok lidt for meget! ‘
  Lørdag skal vi besøge nogle venner som er flyttet i hus om formiddagen og så skal min mand i parken om eftermiddagen og hele natten(frygter lidt allerede at have en hel aften og nat alene med baby, men det plejer jo at være hyggeligt).
  Søndag skal vi gøre rent og food preppe til ugen, samt jeg skal drikke kaffe med en anden veninde, som er gravid.
  Seriøst at høre om andres graviditet og børn er mit yndlingsemne for samtale!
  Hvornår blev jeg så lam! 😉
  Glæder mig til weekenden, da den jo egentlig ser super hyggelig ud.
  Alt godt til jer!

  1. Cathrine siger:

   Jeg kender alt for godt til den anden snak 😉
   Det lyder i øvrigt vildt dejligt med alenetid. Bare to timer kan føles som den perfekte evighed, hvor man savner på den anden side.
   Og så er du slet ikke lam, dine interesser har bare rykket sig – jeg sluger det også råt 😉 KH

 2. Ida siger:

  Haha, hold kæft hvor er hun dejlig hende Frida 😅
  Min kæreste er også en knag og tager aftentjansen med vores pige på 14mdr i aften, så jeg kan snige mig ud til en øl med et par veninder. I morgen legeplads og burgertest – vi har testet frøsnappere, nu er vi i gang med at finde den bedste burger i vores hood. Søndag byder på familiedate, bare os tre, og det er farmand det står for det! Det er en overraskelse hvad vi skal og jeg er SÅ spændt! Sidste gang var det mig der inviterede og der var vi på Krogerup avlsgård, gik en tur i markerne og fik kaffe/kanelboller i gårdbutikken. Bagefter smuttede vi på Louisiana og så Papilotti Rist. Det er så hyggeligt med små ture ud af det vante, vi ender hurtigt bare på den lokale (altså legeplads…) 🙈 God weekend!

  1. Cathrine siger:

   Eje hvor lyder det dejligt. Hvor kan man så få en god frøsnapper? Det lyer som den dejligste weekend med ret mange oplevelser! KH

Send en besked