Top

Glædelig weekend

21.02.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Jeg sidder i morfar-stolen i sommerhuset som egentlig bare burde hedde Cathrine-stolen, så nu gør den det, for jeg nupper den altid som det første, når vi rykker over i stuen. Sådan en god gammeldags Pernilla-stol i hestedækken, som Adam har arvet med hjemmefra. Vi havde også en i den gamle lejlighed magen til, men da jeg studerede, kunne jeg næsten ikke bo i hjem med den – for jeg faldt trofast i søvn, hver gang, jeg satte mig. Det var som om, den var forbandet! Men her må man gerne falde i søvn.
Faktisk har jeg fået en ny vane denne her uge takket være sygdom –   at gå tidligt i seng. Ikke senere end 20.00. Hold kæft, det er lækkert! Og så er det ikke engang hårdt, når Eddie vækker en klokken fem! (som trods stop af natamning ikke er blevet så meget bedre, men stadig bedre end 3). Det jo så meget mere den vej, man skal tænke. I stedet for at blive lidt irriteret over Eddies manglende søvnforståelse (for de voksnes vel at mærke) så kan man jo bare selv gå tidligere i seng.
Og det skal jeg os nu, selv om det er fristende at sætte noget på fjerneren – fordi vi endelig har en fjerner! Det har vi i sommerhus og ikke hjemme. Og så hygger vi rigtigt, når det kører. Men nu sætter jeg om lidt et punktum, børster tænder og går i seng. Vild fredag! Det har jeg det faktisk skidelækkert med. Og i morgen skal jeg i svømmehallen med mit barn og sidde i en lunken bakteriesuppe – også skidelækkert. Ægte. Hans morskab over min forfængelighed!
Så vi er kørt i sommerhus i denne weekend – og skal det også næste weekend, for så er vi her til gengæld nærmest ikke i marts. Kritisk, når jeg bare gider sidde og glo på alt det grønne spire. Et mirakel for øjnene!
Og vi har ingen andre planer end friskbagte boller (fra brødmix-pose, selvfølgelig), svømmer i morgen formiddag og måske strand om eftermiddagen, hvis vejret er lækkert. Vi er rigtig glade for sandkassen i Frederiksberg Have, så jeg tænker en giga sandkasse med dertil hørende vandkant må være helt i top. Og søndag har vi fastelavn hos min mor –  i den gode gamle grundejerforening, jeg er vokset op i. Lidt hyggeligt. Min mor bor stadig i mit barndomshjem. Eddies kostume er sparsomt, for han er egentlig ikke særligt glad for at få ting på, sådan nærmest af nogen slags. Men slet ikke masker/hatte/tasker/halløj. Tænker, jeg sparer ham en sæson. Undtagen en lille bitte ting jeg har med i tasken. Hvis hans humør er til det. Vi får se!

Hvad er jeres planer i denne weekend? Udover at spise det sidste ton fastelavnsboller, I presume?

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Send en besked