Top

Glædelig weekend

07.03.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Eddie har de sidste dage sovet til 5.30, knock on wood. Det har været helt vildt! Tænk! En halv time længere, eller 2,5 timer længere end for halvanden måned siden. Syyyygt… Det er så vildt, for man vænner sig jo til alt.
Noget af det man hører mest som gravid, og måske også stresser lidt over på forskud er søvn. Jeg lagde ører til meget i al fald. “Bare vent…” og “Nyyyd dit nu, for når først…” og “SOV alt du kan, nu!”. Og det er selvfølgelig noget sludder. Kæmpe sludder. Nydning kommer ikke skalerbart, og slet ikke i en skala andre sætter. Men kan bare nyde. Og man kan i øvrigt heller ikke sove på forskud.
Men. Når man først står i det. Søvnløse nætter, søvnfattige nætter. Man vænner sig til det. Og utroligt nok er det slet ikke så hårdt, som blev man søvnberøvet før børn. En enkelt bytur før i tiden og en familiefødselsdag dagen derpå med 5 timers søvn i bagagen – dødens pølse. Men, det er slet ikke det samme nu. Før i tiden skulle jeg bare forholde mig til mig selv, have lidt af mig selv. Men nu skal jeg kun forholde mig til Eddie – og der er bare fuld energi fra morgenstunden altså. Man glemmer de få timer. I al fald nu her – vi har vænnet os til det. Og pludselig kan 4-5 sammenhængende timer føles som den vildeste power-nat. Man vænner sig til alt. Selv om det er benhårdt til tider. Vores mange uger, hvor vi stod op klokken 03.00 – det er satme en lang dag, hehe.. Men vi klarede det. Og kigger jeg tilbage, tænker jeg “how?!” – men det gjorde vi. Det gør man.
5.30 er næsten at sove længe, hehe… Så skal vi bare selv holde fast i at gå tidligt i seng. Det arbejder vi med. Og i aften bliver det nok ikke, for jeg skal til fødselsdag hos en kær veninde – og jeg er blevet lovet et fjernsyn og lidt MGP i baggrunden, hehe… Det bliver da ret specielt uden publikum, hvad?
Men før vi når så langt, så skal både på playdate hos en veninde og en af Eddies bedste veninder Anaïs om en halv times tid. Og efter frokost skal jeg også lige nå en familiefødselsdag. Uden Eddie. Busy dag! Men i morgen skal vi ikke andet end i Søndermarken og glo på hunde –  Eddies obsession. Og så til nogle åbent hus.

Hvad er jeres planer for weekenden? Skal I også snige jer til lidt Melodi Grand Prix? Eller har I ligefrem planlagt fest omkring det?

… Fik I læst…?

Mit indlæg “bag om bloggen” om agent-konceptet, hvorfor have en, hvad laver de, hvad koster’en?
Mit indlæg om menstruation, som min instagram har dryppet af denne uge, hehe… TAK fordi I deler så kærligt. Jeg glæder mig til at sætte mig med kommentarfeltet og en kop kaffe i morgen eller mandag.
Mit indlæg med de bedste vintagebutikker (jeg er siden kommet på endnu flere, der burde være på listen!)
Mit indlæg om vuggestuestart, at lade voksne mennesker blande sig i sit barn og udsigten til faste rammer.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen

4 kommentarer

 1. Jeg er vågnet op i sommerhus med min kæreste, uden kanaler, så ingen Melodi gran prix her – men jeg har vist heller ikke set det siden Brødrene Olsen vandt. Jeg kan dog svagt huske at have slået forbi til slut, hvor nogle mærkeligt Slipknot-udseendet mænd vandt, men aner ærlig talt ikke om det er fem eller ti år siden 😄
  Vi skal tilgengæld et smut ind at spise brunch i Grenå, på museum, og så hente giga stjerneskud, pøle rødvin og spille brætspil. Det glæder jeg mig til 😍
  Søndag bliver turen afsluttet med udflugt og kryds-af-brunch i Randers, når sommerhussagerne er pakket ned og der er lukket og slukket, inden turen går hjem af til Aalleren.
  Håber I får en hyggelig sjat dage med god venindehygge, føssi, hundeunderholdning og åbenhus-kiggeri🎉.

 2. Nete siger:

  I går var jeg i Det Kgl Teater, Gl Scene, og se Blixen Ballet (Karen Blixen) og selvom der var udsolgt… Var der kun 50% fyldt, da de havde annulleret halvdelen af billetterne og beordrede mindst ét tomt sæde imellem os og imellem alle. Dét var en speciel oplevelse og mange forstod ikke hvorfor. I dag skulle jeg have været til guddatter/niece gymna-hopsa opvisning i Nordsjælland, men det er aflyst da der ca ville være 3000 personer samlet. Jeg har ikke hørt hvordan min niece tog det, men da hun er 6.5, eeelsker at danse og så SÅ fin ud med sløjfer i håret og ens opvisningstøj efter sin generalprøve, så tror jeg hun er grædefærdig. I aften skulle jeg have været i Royal Arena til Melodi Grand Prix, på en first date!! Og med siddepladser på gulvet midt i den inkarnerede fanklub! Jep! Én på opleveren på første date. Men, publikum er jo aflyst sååå….. Vi har da bare købt billetter til Fanklubbens fest med buffet og storskærm. Så der bliver vel et par hundrede og det skal nok blive en sjov aften… Lige meget om vi er et match eller ej!… Søndag står den på en anden nieces fødselsdag, det forlyder at den kommer til at forløbe planmæssigt… Men vi skal også kun være 15-20 pers, så ingen aflysning af deltagere dér. Og sådan kan ens weekend hurtigt pludselig blive fyldt med planer der lige så hurtigt kan ændre sig. God weekend til dig og dine❤️

 3. Lina siger:

  Håber du har haft en skøn weekend! – jeg faldt lige over din intro om dig selv, og den ser ud som om, den skal opdateres 🙂 rigtig god dag!

  1. Cathrine siger:

   Haha, JA! Men har lidt droppet at finde ud af hvordan, for jeg får helt ny blog om et par måneder 😀 KH

Send en besked