Top

Glædelig weekend

03.07.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Det har været helt afsindigt tiltrængt at have os et par dage, hvor vi ikke har skullet ind til byen. Ikke skullet ud og køre og bare kunnet været lige her. I flyttekassernes kaotiske borgstruktur. De går os til skuldrene og forskanser os mod solstråler og havekig. Indtil vi langsomt får taget én ad gangen, pakket ud, pakket væk.

Vi har ikke noget klædeskab i sommerhuset. Så som I nok kan forstå, kører vi i stedet walk-in i stuen. Du vader bare ind i den. Hele garderoben. Durk fremme og lige ved hånden hele tiden.

Her var ellers lige så pænt, hehe… Vi fik malet, ordnet gulvene. Og så rodede vi det hele til. Men der kommer styr på det. Ligesom at jeg har bestilt en vaskemaskine og en kondenstørretumbler. Og bedt et par snedkere om at give et bud på, hvad det skal koste at bygge os et skab heroppe. Det er lidt en ukurant væg med en dør sådan lidt forskudt på væggen. Det skal nok blive fint!

Adam skulle være gået på ferie i fredags men har stadig ting at lave på arbejde… Hvornår går I på ferie? Jeg tænker, at jeg nyder de næste 14 dage, hvor vi skruer op for jeres guides. De tager lige lidt tid at sætte op, men jeg kan forhåbentligt nå et par stykker om aftenen, og så kan jeg til gengæld samle mine egne ord igen, som føles som om de er spredt for alle vinde de sidste 14 dage, 3 uger. Og nårh ja, pakke nogle flere flyttekasser ud. Her er pludselig lidt crowdet, hehe…

Se lige hvor fint der til gengæld er blevet, når man sådan kigger i modsatte retning end flyttekasserne! Gyngehesten er en gammel gave – så reklame.

7 kommentarer

 1. Karoline siger:

  Jeg har først ferie i uge 32-34 (fra d. 3/8). Har bevidst valgt at ønske ferie uden for skolernes ferie, da jeg synes mine kollegaer med børn skal have lov til at få de “populære uger” i juli 😊

  1. Cathrine siger:

   Vores institution holder også lukket i to uger, så man kan lidt blive tvunget 😀 Det er virkelig sødt af dig! KH

  2. Cathrine siger:

   – Vi gjorde i øvrigt det samme før i tiden og ELSKEDE når vi nåede august og det endelig var vores tur 😀 Så dejligt at have tilgode når alle vender tilbage!

 2. Rebecca siger:

  Hej Cathrine!
  Har du flyttet alle dine indlæg over på den nye platform, eller er der nogle, som mangler? Jeg mindes, at du engang har skrevet om en cafe på Bopa plads ved navn Pixie, men jeg kan ikke finde noget indlæg.. måske husker jeg bare forkert 🙂 knus

  1. Cathrine siger:

   Hm, kan det mon have været hos Dueholm? Tror ikke jeg har skrevet et om pixie 🙂 Men alt skulle gerne være kommet med! KH

 3. Jane siger:

  Blot et lille godt råd; når du kondenstørre, så gem vandet til blomsterne, gulvvask eller andet som trænger til vand. Her gør jeg det hver gang den bruges, og det bliver alligevel til en del 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jaaa, det tip fik jeg engang til Miljømandag – så det gør jeg også nu 😀 KH

Send en besked