Top

Glædelig weekend

08.08.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Ahh! Mmm… Sommer og sommer og sommer og sol! Jeg sidder på terrassen med sommerfuglene flaksene rundt om ørerne og over hovedet. Haven lige nu er en overflod af stauder i fuld firspring, og med min nye strategi hvor jeg også bare lige giver lidt slip på at holde have og lader naturen råde (og visse stauder brede sig), så sidder jeg med computeren i skødet fremfor røven i været i jorden.

Her er pivstille. Eddie sover. Længe! Og Adam køber ind, og så sidder jeg her, for soldoven til at gå ind og lave den iskaffe jeg har så jammerligt lyst til, men ikke for doven til at slå i tasterne. Mit A og S er i øvrigt begyndt at opløse sig selv ganske stille. Er det ikke mærkeligt? Selve tallet, knapperne eksisterer endnu. De ser sgu lidt fuldemandstrætte ud, jeg må slå hårdere på dem end resten. Men det er også gode ord, de indgår i; sex, skumfiduser, alenetid, og så tænkte jeg lige chokolade. Men det er jo løgn.

Vi holder forlænget weekends-weekend. Eller Eddie og jeg gør. Vi tog i går med, og det har vi faktisk gjort, holdt fredagen fri, siden han startede i vuggestue. Det var både for at minimere vuggestuetiden i starten, og fordi jeg syntes, det var hårdt kun at have to weekendsdage, nu jeg var vant til at være meget mere sammen med. Nu synes jeg egentlig, det kunne være meget rart at have fredagen med lidt arbejde også; jeg holder mig nogle ultrakorte dage fordi vi har så lang vej hjem (det tog næsten to timer forleden), men nu har jeg ikke samvittighed til at sende ham af sted, for vi plejede jo… Det er lidt åndssvagt, ikke? For jeg tror egentlig, at Eddie har det så glimrende med et par timers vuggestue fredag også. Ah, måder man kan slå sig selv oven i hovedet som mor, for fem hundrede kroner, tak!

Men vi laver ikke det store, og den smule action vi har, den kommer til os. I går gik vi på stranden og kastede med sten. Eddie med bar røv, jeg med bare bryster. Den følelse af absolut frihed, når man tager sin bikinitop af. AH! Så kom farmor og legede i haven, og i dag kommer Nik og Emily og spiser, suprise, pizza, og den jordbærkage det lykkedes mig at fange hos bageren i morges. Og i morgen får vi også strandgæster. Og så ruller det hele igen.

Solen gør mig edder doven, og jeg har lyst til at lægge mig i køjen til en på øjet. Men er bare for, at jeg sover så tungt, at jeg ikke vil høre Eddie vågne. Så i stedet må det blive den iskaffe.

Jeg håber også, I hygger jer og nyder varmen – og passer godt på jer selv.

Apropos…

  • Begyndte vi i går at se Knock down the house på Netflix om fire kvinder, som stiller op med maskuline odds imod sig og helt uden økonomisk støtte fra nogen kanter af, til kongressen i USA – og den viser både hvor rigidt og korrupt systemet er – men også var meget græsrodshåb, der bobler under overfladen i USA.
  • Arbejder jeg (og min partner) lige nu, helt off fra bloggens kontekst og rammer, på et nyt projekt, og bruger sindssygt meget tid på at researche og tale med afsindigt kloge hoveder. I den henseende, leder vi også efter modige kvinder og mænd, der har lyst til at dele deres fertilitetshistorie med mig – skriv endelig til kontakt@wawawomb.dk. Helt ligesom jeg har gjort det herinde under ‘læserliv’. Hvis du skal til at starte i behandling, så hører vi også meget gerne fra dig <3

Send en besked