Top

Glædelig weekend

05.12.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Jeg kan ligeså godt sige det med det samme. Jeg er overambitiøs med min og vores weekend. Nu har vi været mega praktisk i tre uger, hver weekend, med det sommerhus og før det; flytteweekenderne ind til byen, så vi trænger mega til hygge. Især med Eddie. Han har klaret al det her mas frem og tilbage fortrinligt, men jeg glæder mig også til, at vi kan give ham fuldstændig udelt opmærksomhed og starte lidt jul op herhjemme.

Så hvad er planen? Udover for mange, hehe…

Vi tyvstartede i går. Vi fik købt et juletræ (som jeg virkelig håber holder til den 24., så det har fået vand at stå i og et par af jer foreslog et par Treo eller kodimagnyler i vandet). Og til aftensmad fik vi honningkager fra Hahnemanns Køkken – meget muligt årets yndigste julekage, som I kan se på min story på IG. Og så så vi årets første julefilm. Eller, halvdelen og så faldt vi i søvn.

I dag har Adam booket os ind i Tivoli klokken 10, og jeg glæder mig til julelys og juletræer i rå mængder. Vi skal lige i bad og pakke madpakke, og så finder vi vejen derind. Vi er blevet meget bedre til at lave ting i weekenden, synes jeg, efter vi fik Eddie. Om det er en legeplads eller Zoo eller ud på gaden med scooter eller cykel. Det er så hyggeligt. Og i morgen?Der har vi et køkkenmøde i Gentofte, og jeg begynder virkelig at kunne se huset for mig. Nu er der også mindre end to måneder til, at vi overtager!

fotos MIA JØRGENSEN

Det kilder i min mave, når jeg tænker på, at vi næste år skal sætte lyskæder op om vores hus, have granguirlande på trappen, hænge julesokker på kaminen. Jeg kan næsten ikke vente. Og mine juleambitioner har derfor i år egentlig ikke været særligt store – jeg har ligesom sparet det lidt. Tænkt, at det hele var så midlertidigt, det måske var lige meget. Men jeg kan godt mærke, at der sker noget med Eddie. Det er ikke lige meget. Han er SÅ spændt. Han taler om ‘Nunemand,’ som kommer med ‘haver’ og udpeger byens juletræer med lys på, når vi ræser af sted i mørket på cykel. Han er ikke heeeelt der, hvor han gider se Bamses Julerejse, vi har prøvet et par afsnit (eller også er det bare ikke hans smag), men at der er noget særligt ved julen – den har han fanget. Og i går fik vi en julegave med hjem fra vuggestuen, som vi først må åbne den 24. Piv. Jeg blev så rørt.

Jul skal det nok blive, og et stort skud i Tivoli i dag, skal nok sende os af sted. Når nu man har et barn, der elsker julelys og gran.

Hvad er jeres planer for weekenden?

En kommentar

  1. Cecilie Fihl siger:

    Det lyder mega hyggeligt🥰🎄✨
    Kan godt forstå tanken om ikke at gøre det store ved noget midlertidigt, men som det også lyder som om at I synes, så er min erfaring også at det næsten altid godt kan svare sig🙌✨ Om ikke andet, så som holdepunkt midt i noget midlertidigt🥰🙏✨

    I morgen kommer forhåbentlig til at byde på en lille tur på skøjtebanen, med varm kakao og flødeskum til❄️😋🍫

Send en besked