Top

Glimt fra en fødselsdag

23.05.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Jeg ved det! Hverdagsglimt er en dag forsinket allerede! Og jeg er generelt bagud. Bagud med mails, bagud med at vende tilbage på jeres tanker herinde. Bagud med tiden, dagens gøremål.

Det er altså det nye selvstændige liv. Jeg er konstant bagud og tænker på mails, jeg skal svare, som det sidste inden jeg sover. Men jeg har vendt den med søde kolleger, der også er selvstændige, og de melder om en generel tilstand. Det er sådan, det er for alle. Nærmest altid. Fordi vi går endnu mere op i vores arbejde nu, end vi måske gjorde før, fordi det er vores eget navn, der lægger bag. Vi kan altid arbejde, vi er altid bagud.

Hm… Det tænker jeg måske ikke er helt sundt, for det fodrer den dårlige samvittighed, og den slags kan sætte sig og på sigt blive til stress. Det gider vi ikke. Så jeg må lige finde en balance mellem effektivitet, frihed, arbejde, sjov, alt det der. Heldigvis synes jeg, jeg har det sjoveste job nogensinde. Det er afvekslende, udfordrende, spændende. Jeg føler mig meget, meget heldig. En heldig kartoffel med for lidt tid til at nå alle drømmene. Så jeg skal bare blive bedre til at sprede dem ud og ikke tænke, jeg skal tage det hele på en gang. Mere om det en anden dag!

I går var tanken, at jeg skulle arbejde en del men have det rigtig rart samtidig. Have det hyggeligt, få lidt opgaver fra hånden. Og sådan blev det. Så nu får I lidt glimt fra en fødselsdag – så må hverdagsglimtene komme i morgen eller torsdag. Om ikke så forfærdeligt længe skal jeg nemlig til at gøre mig klar til Elle Style Awards (det kan I følge på insta i øvrigt).

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Vi startede morgenen helt stille og roligt hjemme. Adam og jeg. Jeg havde bedt om vores sædvanlige hverdagsmorgenmad. Blødkogt æg, lidt bagerbrød, pålæg, kaffe. Ingen søde sager, men til gengæld ønskede jeg mig, at vi denne dag tog os tid til at sidde ned, sammen. Det går ikke altid lige godt med det, selv om det er sådan, jeg er opdraget. Man spiser måltiderne sammen. Det ender altid med, at vi putter for længe, og så suser Adam lidt stresset ud af døren. Men ikke i går, og det var så dejligt.

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Jeg fik valget, om jeg ville have gave fra morgenstunden eller gemme den til senere. Men nu var der jo allerede indlagt treat senere på dagen med restaurantbesøg, så jeg fik gave til morgenmaden. Og det var den fineste ring, jeg har ønsket mig LÆNGE. Den er lavet af Tine, som også lavede vores vielsesringe. Hun lånte mig dén der ring på vores bryllupsdag, men den skulle naturligvis tilbage i hendes hænder. Og lige siden da, har den stået på ønskelisten. Nu fik jeg min egen. Og det var alt for galt. Meget, meget smuk. 

Jeg havde i øvrigt ikke givet ham en ønskeliste i år. Det betød, at jeg ingen forventninger havde – og jeg blev kun overrasket og mega lykkelig for den betænksomme gave (nogen af jer husker måske, dengang jeg var en forkælet møgunge?).

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Så var jeg ellers en happy camper i min housecoat (den er vintage i øvrigt) og føllerflag, møssede min mand farvel (hey! Første fødselsdag som kone!) og satte mig til at arbejde.

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Snappede lige et billede af vores sygt flotte blåregn, der lever et vildt og flot liv og skyder HVER dag. Den glædede mig i morgenlunen.

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Jeg arbejde et par timer, og så skrev Tilde, min gode veninde, om jeg havde tid til frokost. Egentlig ikke, da jeg havde tonsvis af uafsluttede opgaver på bordet foran mig. Men jeg skulle jo have frokost, og vi kunne bare tage en hurtig rubber. Så det gjorde vi. Og se hvor vi matcher hinanden <3 Hun havde i øvrigt købt blomster til mig, ahmen altså!

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Hun er så sød. God som dagen er lang. Jeg har kendt hende i otte år, lige siden studietiden. Og da jeg blev færdig på Talentholdet, så blev hun optaget, og nu rocker hun P6 Beat som vært. Vi er på mange måder lig hinanden. Vi elsker begge glimmer, farver og gode fester. Hun lægger altid hus til, og det gør hun med et stort smil.

Vi møssede farvel, og så cyklede jeg mod akupunktur. Jep, jeg er startet op med Dr. Mao igen.

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Jeg kom hjem og skulle så mødes med min søde og nye fotograf Julie. Vi skulle skyde billeder til et kommende indlæg, og så havde hun en overraskelse med – flag, blomst og de flotteste citrontærter jeg endnu har set. De er fra Brød ved Enghave Plads. SYGT gode i øvrigt.

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Lige efter hun var gået, så kom Adam hjem. Og så skulle jeg skynde mig at gør mig klar til middag. I sommerkjole, guldsko, lidt frisk makeup på. Et stort møs til min mand. Og så af sted mod Mes.

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Det var virkelig, virkelig godt. Sindssygt flotte serveringer, de var Frederiksminde-værdige. Et par af retterne kunne godt have fået endnu mere saft og kraft, til min smag, men det var virkelig lækkert. Og endda nærmest billigt! 

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

Da klokken var hen ad ni, cyklede vi hjem, greb Frida og gik ud på en god tur. Ned forbi en kiosk og aflevere tøj, jeg har solgt på Trendsales, så på posthuset og hente den der lyserøde kjole. Alt imens vi snakkede om løst og fast og holdt i hånd. 

En meget god blanding af telefonmøder, arbejde ved computeren indimellem de gode ting, fine mennesker og overraskelser. Nu glæder jeg mig mega til torsdag og fredag, hvor min familie og venner skal forkæles.

Rockpaperdresses, Cathrine Wichmand, 28 års fødselsdag

15 kommentarer

 1. Lyder som en fabelagtig dag med lidt af det hele og en masse af det gode 🙂
  Og et lille FYI fra mig til dig 🙂 https://www.chapterfriday.com/2017/05/insta-girls/

  1. Cathrine siger:

   Flotte piger må jeg sige, tak for læsning 😍 KH

   1. Nej nej, du skal ned i kommentarfeltet og læse. De andre er sgu da ligegyldige 😉

 2. Jeg prøver også at vende en proppet kalender og et manglende overskud til noget positivt – nemlig at jeg er priviligeret, for at have så mange skønne folk i mit liv og planer, og så må nogle ting stå i stampe og ellers må man med god samvittighed tage en solo-ærinde-slappe-af dag og få samlet de løse ender senere (:
  Og det lyder til din dejlige fødselsdag var netop sådan en dag ☀️💃🍰! Ser så herligt ud. Tillykke igen 😍
  – A

  1. Cathrine siger:

   Det er lidt balancen imellem at føle sig heldig, priviligeret men heller ikke tro, man er en superhelt, der kan alting… Selv om det er sjove, gode, fede ting. Det er svært og noget jeg stadig ikke mestrer! KH

 3. M siger:

  Følelsen af altid at være bagud og at burde kunne nå mere, får livet som selvstændig til at lyde deprimerende meget ligesom livet som universitetsstuderende. :S

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg er bange for det 😆 KH

 4. Det lyder lige præcis sådan, som en fødselsdag nu en gang skal være, når man ikke har fri 🙂
  Jeg selv er så heldig, at have fødselsdag på Grundlovsdag, så har altid fri.
  Glæder mig til at høre om kagefesten på fredag 😀 Det ser i hvert fald lovende ud, med alle de smagsmuligheder der kommer til at være 😉
  Håber du har en god aften til Elle Style Awards.
  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Cathrine siger:

   Tak Janni, det var den fineste dag. Også til Elle! Ikke mere festivitas for nu, dog, haha! KH

 5. Sofie B siger:

  Jeg har ikke engang opdaget at hverdagsglimt udkom en fast dag i ugen.. de er bare så fine at jeg bliver glad hver gang jeg ser dem. De er værd at vente på.

  1. Cathrine siger:

   Hah, det er nok bare oppe i mit hoved, at jeg synes, de skal udkomme i starten af ugen for at wrappe den sidste uge op 😄 Men hvor er jeg glad for, at de spreder lidt smil! KH

 6. Agurkens svigersøs siger:

  Vi var på Mes i lørdags og var også meget begejstrede, så tak til den af dine læsere, der kom med anbefalingen i kommentarsporet. Meget lækker mad til prisen!

  1. Cathrine siger:

   Det er det nemlig! Det var min fars tip, den gode sovsekonge 😄 KH

 7. Line siger:

  Det lyder som en dejlig dag!
  Btw – Vi flytter fast til P6 Beat herhjemme og Tilde lyder bestemt lige så sød og cool i radioen.

  1. Cathrine siger:

   Hun er så sød 💘 KH

Send en besked