Top

God bedring-blomster

27.10.2015
Skabt af Cathrine

flowertales cph, dagens blomst

Det er en smule træls at være syg og hjemme på sjettedagen. Jeg drikker varm mælk med honning, te med ekstra frisk ingefær i, ingefærshots, friskpresset juice og får selvfølgelig alle mine vitaminer og tilskud. Og sover middagslure, lange nætter og går kun ud for at lufte Frida. It’s boring! Men det tager den tid, det tager.

I fredags bankede Ditte, som står bag Flowertales CPH, på døren. Hun har lige startet en lille webbutik, hvor hun sælger “dagens blomst” – hun så, jeg var syg og hjemme, jeg skulle have en god bedring buket. I første omgang var jeg ikke hjemme, for jeg var gået til bageren for at købe en tebolle og snegl. Man skal have det godt, ikke? Men hun kom igen, og jeg fik et knus og en blomst (nu håber jeg ikke, hun ligger syg). Og det syntes jeg bare var så fint og omsorgsfuldt, det måtte jeg dele med jer.

Hver dag binder hun én slags buket, dagens buket, og den kan man altså købe inkl. levering inden for Københavnsområdet for 168 kroner. ÆV for alle der bor uden for København/Hellerup, men det går vist ret godt for denne lille blomsterbutik, så jeg håber og tror, hun udvider.

Jeg har benyttet mig af Interflora en del gange for at sende en lille tanke til de, man ikke kan være ved. Fx da min mormor kom tilbage fra sit cancertjek – stadig fri! Jeg ville ønske, jeg kunne være der til en highfive, men i stedet sendte jeg blomster. Det samme til min bedste veninde, når hun havde en dårlig dag. Jeg elsker selv at få blomster, det er den bedste overraskelse – men også ret bekosteligt for den, der sender. En pris på 168 kroner er altså bare i orden, synes jeg. Sejt koncept og pøj pøj med den lille ny forretning til Ditte.

flowertales cph, dagens blomst

flowertales cph, dagens blomst

flowertales cph, dagens blomst

16 kommentarer

 1. Mette Marie siger:

  Nej hvor sødt!!! Ikke dårligt sådan at være forkælet blogger! ^^
  Hvad er det for en bog du har liggende på billedet? Har du evt. et link?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg er så herre forklet, og det var så fin en tanke fra Ditte, at jeg måtte dele 🙂 Det er en bog om en af mine yndlingsfilm The Grand Budapest Hotel – jeg købte den i en Urban Outfitters i USA, så jeg kan ikke lige komme den nærmere :/ Måske ind og kig i UO? KH

   1. Mette Marie siger:

    Jeg har godt set den film, den er ret så spektakulær! Jeg føler simplethen jeg er blevet så kulturel efter jeg har fået en kæreste, som kommer fra en højere uddannet familie, som bor i herskabslejlighed og jeg skal komme efter dig. Det var dem som introducerede mig til The Grand Budapest Hotel ^^ Og oplyst, efter jeg, igennem din blog, er blevet introduceret til Smap på P3. Du har den skønneste stemme, og hvor kan du dog snakke, jeg er møg misundelig! Masser af kram og god-bedrings-tanker fra Smilets by!

    1. Mette Marie siger:

     Lige 2 spørgsmål mere! ^^
     Hvilket kamera bruger du, og hvor høj er du? Bliver du højere end din kæreste når du er iført stilletter? 🙂

    2. Cathrine Nissen siger:

     Yay! Aarhus <3 TAK for de søde ord, Mette Marie – jeg kan snakke Fanden et øre af, som min mor siger, haha! Og nu kan jeg endda tjene penge på det 😛 Føler mig næsten som en kregler! Jeg har et Canon EOS 700D og mit objektiv er enten 50 mm eller 85 mm, lidt forskelligt 🙂 Og mht. de stiletter der. Jeg er 173/174 cm. Deromkring, og min kæreste er 180 cm. Det giver ikke meget plads til høje sko, heller ikke til brylluppet 😉 KH

 2. Malene siger:

  Øv bøv – Prøv en halv chili + ingefær i kogt vand! .. Og spis en helt masse hvidløg – Det var det der fik mig på toppen sidste uge 🙂 God bedring!

 3. Lisbeth siger:

  Det er simpelthen sådan et fint koncept. Det må jeg virkelig prøve at huske, næste gang en af mine københavnske veninder lige trænger til eller fortjener lidt ekstra! Når vi nu ikke selv kan udnytte det her i Odense, så må vi vel hellere støtte det, så det kan udvide hurtigst muligt 😉
  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. P siger:

  Nu hvor du alligevel ligger syg (god bedring)
  Men kan du så ikke, fordi du er så velartikuleret og reflekterende, lave et indlæg omkring utroskab..
  Og her tænker jeg ikke den klassiske utroskab.. men mere den der hvor der ikke har været fysisk kontakt.
  Hvor går grænsen, for hvor meget du selv ville kunne tilgive din egen kæreste for?
  Kunne du tilgive ham for at have opsøgt uforpligtende sex – men ikke gennemført?
  eller skrevet med en pige om sex uden at gennemføre?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åh det synes jeg er rigtig rigtig svært og meget privat at skrive om. Herhjemme har vi været meget ærlige og spillet med åbne kort, hvis der har været det mindste. Det kommer an på så mange faktorer, at jeg ikke kan forfatte noget, der giver mening. Beklager :/ KH

 5. Linette siger:

  Jeg læste om konceptet i sidste uge på Emilys blog, og benyttede mig allerede af det i går, da en kær veninde havde mistet et familiemedlem. Buketten kom frem og hun blev glad, så jeg er allerede kæmpe fan af konceptet 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Sådan! Hvor er det bare godt, Linette. Det er så fint og fair primæssigt et koncept. Jeg kondolerer. KH

 6. Sikke en yderst fin tanke! Det er alligevel utroligt hvad en lille buket festfyrværkeri kan gøre 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det er så sødt og varmt 🙂 KH

 7. Også god bedring her fra (savner helt egoistisk også at I er 2 stemmer i min radio 🙂 )

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åh mand, jeg har virkelig også savnet at være i radioen. Helt vildt! Blev sendt hjem fra arbejde i går inden senderen, men det var ikke med min gode vilje.
   KH

 8. Julie Henri siger:

  Åh, hvor er det sødt! En god, frisk buket blomster kan altså lave mirakler. God bedring til dig!

Send en besked