Top

Hårrutiner; vask, tørring og styling

11.07.2018
Skabt af Cathrine — Annonce

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Purely Professional

Konkurrence nederst i indlægget

Så I min story i går på insta? Den ligger der sådan set endnu – og det bliver den ved med, for jeg har pincet den øverst på profilen. Det er en tutorial til at lave mine krøller – en meget efterspurgt guide. Og nogen gange så sker det, at jeg lige kniber ballerne sammen og gør det, I beder mig om, haha! Som i går. Det tog også kun tre timer at lave den og klippe den og sætte den op, men hold hvor er det også SJOVT at være kreativ på sådan et lille bitte felt på en lille bitte telefon. Det kan altså noget.
Videoen lavede jeg i samarbejde med Purely Professional, som jeg også skriver det her indlæg med. For de er en tilbagevendende tillidsfremkaldende travere i min beautyskuffe – se det her indlæg fra 2012, hvor jeg er ved at falde på måsen over at have fået sendt mine produkter i silkepapir (som jeg havde købt med tilbudskode, jeg fandt på Facebook (det var vigtigt at pointere i indlægget)). Jeg har også længe holdt af deres serum, som er med her og her blandt andet. De er dygtige; få ingredienser – men virksomme. Uden parfume, uden parabener, uden farvestoffer, uden sulfater og uden silikone. Især de sidste to er rare at undgå i håret. Derfor er jeg også mega stolt af, at vi nu samarbejder.

Annonce i samarbejde med Purely Professional

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Purely Professional
Og det er det, det skal handle om; hårpleje, for I spørger så tit til, hvad gør jeg egentlig. Og skønt jeg selv tit synes, mit hår kikser, så er det vist min egen ‘man vil altid have det man ikke har’-følelse, end hvad virkeligheden er. I er så søde til at overøse det med komplimenter – alt imens jeg bare ønsker mig krøller, haha! Men det er nu et godt hår. Et sundt og glat hår man kan mange ting med – men det kræver noget arbejde og noget ‘afstivelse’. Men den synes jeg efterhånden, jeg har nailet. Jeg har aldrig været glade for mit hår. Så hvad gør jeg? Udover at få det klippet i længder, der ikke tynger for meget.

Vaskerutine

Jeg vasker stadig kun hår hver tredje dag, så to gange om ugen. Derimellem bruger jeg tørshampoo. Men når jeg så vasker, bruger jeg Purely Professionals shampoo 2 – den er nemlig typen, der renser i dybden. Og efter flere dages tørshampoo og stylingprodukter, så er det den helt rigtige shampoo at gå for. Jeg vasker altid håret ad to omgange, men med en meget lille klat shampoo.
Adam, han er så sød – han gik selv på apoteket for uger tilbage, og så fandt han en shampoo til krøllet hår; shampoo 0. Han kom stolt hjem med den og satte den på hylden i badet. Udover sin hårvoks er det nærmest det første beautyprodukt, han har købt. Det er som oftest mig, der køber den slags. Men nu ville han tage sig kærligt af sine krøller. Good for him. Vi har heller ikke samme hårtype, så han skal da ikke ‘nøjes’ med, hvad jeg køber, nu der findes produkter målrettet ham.
Nårh, dernæst bruger jeg en balsam i spidserne; conditioner 1 for jeg vil endelig ikke tynge håret. Mit hår er fint, men jeg har virkelig meget af det, og derfor klasker det hurtigt. En let balsam at slutte af på i badet er det rigtige for mig. Nu er den ikke med på billederne her, men jeg kan også anbefale at bruge hair treatment en gang om ugen. Den kan stadig godt stå mål med min 2012-udtalelse, ‘verdens bedste hårkur’.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Purely Professional

^^^servantesættet er en bryllupsgave til mine forældre engang i starten af 1980’erne, husker jeg det rigtigt fra min mors jyske side af familien. Det er fint, ikke?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Purely Professional

Tørrerutine

Jeg bruger hårtørrer efter HVER vask. Den er blevet udskældt for sin varme, og den er sikkert ikke god for alle hårtyper, men nu har jeg læst en del gange, at et vådt hår er et sårbart hår. Det bedste er at tørre håret på lav varme, gerne med rundbørste, klart med varmebeskyttende spray i og gerne med en afslutning på kold luft. Sidstnævnte er sådan lidt bop-bop, om jeg synes, jeg har tid.
Men før jeg tørrer, kommer jeg noget ‘stivelse’ i, noget der giver lidt struktur og hold i frisuren. Jeg kan mærke kæmpe forskel på, når jeg ikke får kommet produkt i! Til den kedelige side vel at mærke. Jeg er glad for styling mousse, som jeg kommer i vådt hår. Den er nemlig både god til at passe på håret og varmen, men den giver også volumen. Ja tak. Mit største hårønske. Hvis jeg nu fx vil lave krøller på 2. anden, så kommer jeg ny varmebeskytter i, og der bruger jeg protection 2.
Om man må tørre med hovedet nedad er vist lidt et spørgsmål om, hvem man spørger. Men jeg gør det – dog ikke til det er knastørt, for jeg bruger rundbørsten om alle spidserne, mens de stadig er lidt fugtige. Det er mit største ‘hverdagsfrisuretrick’ og altså virkelig nemt at gøre efter.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Purely Professional

Styling

På en normal dag uden fest og farver (lidt skal der helst være hver dag ikke?), der slutter jeg med at style det let. Især også første dag efter hårvask, som oftest er min bedste hårdag. Det må ikke få for meget produkt allerede, men lidt tørshampoo (som jeg ønsker mig Purely Professional kaster sig ud i engang) kommer der i. Tørshampoo skal bruges før håret er fedtet, og ikke først når skaden er sket, har jeg lært i et dameblade. Dernæst slutter jeg med wax 1, men bare i spidserne. Bare lige for at samle håret lidt, så det ikke bliver for flyvsk. Og man kan altså sagtens bruge voks i længderne også, wax 1 har nemlig et helt let hold, der fungerer fint uden at tynge.
Vil I have olie i længderne, så kan jeg anbefale jer oil 1 – og det er faktisk et lille vidunderprodukt i sig selv. Det er for det første super drøjt i brug, men jeg mikser den også i min bodylotion for at give den ekstra fugt. Mine ben er bløde betydeligt længere, hvis jeg har mikset lidt olie i. Den kan bruges til mange ting; ansigtsrens for de sarte, hovedbundsmassage, i badet.
Men tilbage til håret; har jeg en frisure, fx krøller der skal fikseres, så er hairspray 1 rigtig god. Det er den slags hår-‘lak’, som ikke er lak. Det er ikke den der stive maske, man får på hovedet men derimod en let fiksering som stadig er fleksibel. Og nårh ja, så er den uden aerosoler. Godt for luftvejene og godt for miljøet.

Konkurrence:

Og nu til en lille lækker konkurrence. Fire af jer kan vinde et ret lækkert sæt fra Purely Professional bestående af: Shampoo 2, Conditioner 1, Hair repair, Protection 2 og Hair spray til en værdi af 865 kroner, fuldstændig de produkter jeg har taget billeder af her og nogle ægte klassikere for mig.
For at deltage skal I lægge en kommentar til indlægget her – og fortæl mig endelig om I har prøvet produkterne? Hvad er jeres Purely-favorit, og hvorfor? Det er også helt okay, hvis man har det tilgode og derfor vil deltage, nye fans in the making.
Vinderne trækkes på lørdag kl. 12.00 og får direkte besked.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Purely Professional

463 kommentarer

 1. Lykke siger:

  Har denne oplevelse til gode og smider derfor en kommentar her. Døjer selv med krus i håret og har endelig fundet ud af at sulfater bestemt ikke er godt for noget som helst !! Ville elske at prøve denne serie af, da jeg endnu ikke har fundet ´min` serie, men stadig vælter lidt rundt…..

 2. Anne Sofie siger:

  Jeg har lige tømt min shampoo nr 2, og har også næsten tømt min shampoo nr 0. Så jeg må snart ud og købe nyt igen! Jeg har endnu ikke prøvet deres conditioner fordi jeg er en af de typer der hader at smide rester ud 😂 og derfor bruger jeg stadig en gammel, knap så god conditoner. Jeg gad til gengæld virkelig godt prøve “hele rutinen”, for jeg er vild med deres shampooer til min sarte hovedbund!

 3. Mia siger:

  Jeg bruger hele deres ansigtsserie til hverdag, men har endnu til gode at prøve hårprodukterne! 🙂

 4. Julie E. siger:

  Jeg bruger deres leave in conditioner blandt andet efter anbefaling herinde, da jeg ikke er så god til at få brugt balsam, så redder den mig 🙂 Men vil rigtig gerne i gang med deres shampoo også.

 5. Tanja Maria siger:

  Jeg har aldrig hverken prøvet eller hørt om purely professional, men jeg er vild med tanken om, at det er fri for alt det dårlige ved både hud og hår produkter. Efter jeg blev gravid med vores datter for snart tre år siden, blev jeg enormt opmærksom på, hvor meget skidt jeg egentlig brugte på daglig basis. Det satte jeg en stopper for, men med hårspray, heatprotection, shampoo og balsam, har jeg altså endnu ikke fundet noget, der har fungeret for mig, så der har jeg fortsat syndet. Det kunne være fantastisk at komme det sidste til livs 🙌

 6. Nattalie siger:

  Det lyder som en lækker omgang – mit fine hår har brug for lidt luftforandring 😉

 7. Sofie IV siger:

  Jeg har krøllet hår med tendens til tørre, krusede og spaltede spidser, så jeg elsker Treatment 1. I mit budget hører Purely Prof. dog til i luksus-afdelingen, så krydser fingre for, at jeg bliver den heldige, der får lov til at prøve ovenstående produkter 🙂

 8. Nanna Jensen siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men vil rigtig gerne!

 9. Emma siger:

  Jeg har aldrig prøvet det, men kunne godt tænke mig det 😀

 10. Trine siger:

  Jeg er kæmpe fan af deres Hairtreatment. Har ikke brugt andre af deres produkter, men bliver da vildt nysgerrig på at prøve især stylingprodukterne efter at have læst dette indlæg.

 11. Anna siger:

  Har aldrig prøvet deres produkter selv, men har hørt udelukkende positivt om dem, så jeg vil elske at prøve dem af og se, om det er noget for mig 🙂

 12. Nora siger:

  Har ikke prøvet nogle af produkterne endnu, men som du beskriver dem, lyder de jo helt fantastiske!!
  Mit hår er rent ‘problem-hår’, hvor jeg i en periode har tabt en masse af mit hår 😬 Mon ikke sådan nogle lækre produkter vil gavne, og få det har jeg har tilbage gennempløjet? Det tror jeg på ☺️

 13. Camilla siger:

  Det vil jeg så gerne prøve! Mit hår er en pæn page bestående af en blanding mellem en kornmark og tykt heste-hår 😂 Jeg knus-elsker det, men nogle gange trænger det altså bare til en opfrisker!
  Rigtig god sommer! ☀️

 14. Sarah siger:

  Jeg har kigget meeeeeget på Purely Professionals i butikkerne, men har endnu ikke taget mig sammen til at bruge min SU. på det. Det ville være helt fantastisk af vinde og prøve det af, inden jeg begynder og gøre det til en fast udgift 🙂

 15. Natascha siger:

  Jer vild med deres hair treatment, og så er deres voks den eneste, som min kæreste vil bruge til sit hår. Det er lidt hyggeligt vi kan dele mærket sammen 🙂 Vi håber vi vinder nye favoritter til badeværelset!

 16. YM siger:

  Jeg har i et par år brugt Treatment 1 til tørre spidser – er stor fan, men har stadig de resterende produkter til gode.

 17. Randi siger:

  Brugte deres shampoo da jeg var gravid, og var rigtig glad for det. Har stort tykt hår, og det kræver bare rigtig meget pleje!.

 18. Simone siger:

  Har stadig oplevelsen til gode, men har efterhånden læst og hørt så meget om produkterne at jeg gerne vil prøve dem.
  Efter er længere ammeforløb så trænger mit hår til en god omgang kærlighed, tænker at purely-produkterne kan hjælpe her. ☺️🌞

 19. Johanne siger:

  Har aldrig hørt om serien før. Men vil rigtig gerne prøve den. Mit tynde og fine hår kan altid bruge hjælp til en fin styling.

 20. Uha, det ville da være skønt med en lille sommergave, nu hvor alle tager på ferie og jeg stadigvæk arbejder. Har aldrig prøvet nogen af deres produkter. God sommer til dig

 21. Marie S siger:

  Hej. Fin konkurrence og tak for de detaljerede beskrivelser som én som mig sætter pris på. Jeg bruger fire forskellige mærker og altid bare det der er på tilbud eller står først for🙈 ville elske at prøve en hel serie og gøre noget godt for mig selv og mit hår.

 22. Cathrine siger:

  Uh! De produkter ser da mega lækre – har dog aldrig prøvet dem – men de lyder super lækre og som noget jeg rigtig godt kunne bruge her i slutningen af min graviditet, hvor lidt luksus er kærkomment 😄
  Tak for en skøn blog! Den nyder jeg altså at læse 😊

 23. Tina siger:

  Jeg bruger deres serum og den er fantastisk 😊 Kunne være lækkert også at prøve deres hårprodukter 🤞🏼🤞🏼😊

 24. Sarah siger:

  Mit yndlingsprodukt er helt klart deres Leave in Treatment, som er så lækkert! 🐩

 25. Trine siger:

  Jeg har også oplevelsen tilgode. Dit indlæg og stort i går er faktisk først gang jeg støder på mærket. Designet er jo så flot (less is more) og så taler indholdet vidst for sig selv!

 26. CAMILLA siger:

  Gad jeg godt vinde 🙂

 27. Hannah siger:

  Jeg har aldrig prøvet nogle af deres produkter før, men det kunne jeg godt tænke mig at gøre noget ved!

 28. Rikke Prenant siger:

  Jeg har også meget fint hår og leder stadig efter de perfekte produkter så ville elske og vinde og prøve disse 🙂

 29. Kirsten siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet deres produkter, men da jeg også har et fint hår – og meget af det, lyder det som om, at de vil passe rigtig godt til mit hår 🙂

 30. Amalie siger:

  Jeg har længe haft lyst til at prøve produkterne af, men jeg synes at det har været lidt pebret at skifte hele hylden ud på én gang, så denne konkurrence er simpelthen spot on!

 31. Stine siger:

  Jeg bruger deres treatment 1 efter hver hårvask, men har endnu til gode at prøve de andre produkter. Krydser fingre 🙂

 32. AG siger:

  Jeg begyndte at bruge purely professionals produkter efter to graviditeter med kort mellemrum (med to skønne drenge som resultat!). Jeg mistede enormt meget hår, specielt anden gang så det har taget laaaaang tid at nå den ful tykkelse i længden igen. Det har jeg været meget ked af fordi jeg har altid været glad for mit hår. Men her har PPs produkter hjulpet virkelig meget, specielt til at samle det nye hår og give den ekstra volumen jeg har manglet. Kunne godt tænke mig at at experimentere lidt mere med stylingprodukterne.

 33. Dina siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, men jeg vil frygtelig gerne! Især Hair Repair. Jeg krydser fingre <3 Knus og tanker fra Aarhus

 34. Mia S siger:

  Har faktisk aldrig prøvet deres hårprodukter, men er fast fan deres ansig- og kropsprodukter. Så det kunne da være meget sjovt at give det et ‘go’ med hårprodukterne også. Især da jeg pt også er gravid, og Purely’s prdukter jo er rigtig skånsomme ift. tilsætningsstoffer og parfume :-p
  Og tak for et sjovt indlæg på din story i går – det fungerede super godt med en lille tutorial i det format 😀

 35. Ditte M siger:

  Jeg har også meget fint hår der hurtig klasker (og fedter) og kunne godt tænke mig at prøve din rutine af! Indtil videre har jeg kun prøvet Treatment 1 og hold nu op den er lækker!
  Jeg var i krise med mit hår efter min graviditet for næsten 2 år siden og googlede lidt rundt, hvilket ledte mig til netop dit indlæg omkring den – i’ve been hooked ever since!

 36. Mai siger:

  Jeg er lige startet med at bruge Purely Professional produkter -mit hår lider efter 11 mdr. med amning- så håber det kan gøre det for mig. 😊

 37. Emma siger:

  Jeg har været fan i et par år, og jeg elsker simpelthen bare Serum’en og deres shampoo’er. Jeg bruger dem forskelligt, alt efter årstid og behov. Fælles er dog, at jeg altid er mere end tilfreds! 🙂

 38. cecilie siger:

  Hej Cathrine,
  Jeg er helt helt ny på dette område. Jeg har aldrig kunne holde mig til et hårprodukt eller en hårserie, og har altid købt det som var mest flashende (eller på tilbud). Men efterhånden som jeg er blevet ældre, har jeg opdaget en tendens til at have nogle faste rutiner. Jeg har nu formået at købe den samme mascara tre år i træk – uden undtagelser.. det er stort for mig 😉 Så nu tænker jeg det er på tide at have en fast hårrutine og produkter dertil. Jeg vil super gerne prøve denne serie 😀
  Ha’ en fantastisk dag!

 39. Christina siger:

  Da jeg blev gravid, købte jeg ansigtspleje fra PP – og ee meget tilfreds med det. Har ikke prøvet hårprodulterne endnu, men det kunne være rigtig lækkert 🙂

 40. Jannie siger:

  Jeg vil meget gerne være ny fan! Endnu tilgode at prøve produkterne, men læst om dem flere gange – og jeg drømmer også om krøller;-)

 41. Sarah siger:

  Jeg beundrer sådan dit hår, og nu hvor jeg er ved at lade det vokse langt igen fra noget helt kort, viste jeg frisøren din lange page som mit mål. Og når du så beskriver dit hår lyder det præcist som mit og de samme rutiner virker – selvom jeg sådan gik og ønskede mig dit i stedet for mit eget helt glatte-fint-men meget af det 😝 nå, men jeg har ikke prøvet purely professional endnu, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne!

 42. Maria siger:

  Yndlingsprodukter <3

 43. Frederikke siger:

  Ooh, nej, jeg har ikke prøvet hårprodukterne. Jeg synes, mit hår er begyndt at opføre sig anderledes det sidste års tid – jeg taber lidt flere hår, det bliver hurtigere fedtet og der er kommet en virvel bagpå. Jeg har prøvet forskellige hårprodukter, men nothing works… det lyder som om at jeg skal prøve Purely uanset… 🙂

 44. Dottekvot siger:

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at lære produkterne at kende.

 45. Emma siger:

  Jeg har arvet min mors meget fine, tynde hår til gengæld har jeg som dig meget af det. Folk bliver altid chokerede når jeg samler håret i en hestehale/knold, for så opdager de, hvor lidt hår jeg i virkeligheden har haha.. Jeg er over det sidste stykke tid begyndt at tænke mere på at passe på lokkerne, og jeg har lige indført en ugelig omgang “sov-kokosolie-i”, og jeg håber at det kan styrke det. At vinde denne serie ville derfor være den perfekte follow-up på plan “få sunde lokker”! Jeg har endnu til gode at prøve produkterne fra Purely Professional, og det ville derfor være perfekt at vinde 😀

 46. Victoria siger:

  Efter at have læst så meget godt om Purely Professional, må det være tid til at prøve det af i virkeligheden. Som nybagt dimittend (pænt ord for 5 år lang uddannelse, men intet job =dagpengemodtager) er der ikke just råd til den vilde selvforkælelse 🤷‍♀️

 47. Christina siger:

  Lækkert! Mit hår er langt og fint – og endnu ikke har jeg fundet produktET , der kan give det den rette behandling. Og har egentlig givet lidt op. Jeg har ikke prøvet produkterne før og er nu nysgerrig !

 48. Louise siger:

  Det er aldrig lykkedes mig at finde en shampoo/rutine, så jeg kan nøjes med hårvask hver anden dag – men måske er der håb forude? Tror jeg svinger forbi apoteket på vejen hjem, tak for anbefalingen 🙂

 49. Katrine siger:

  Jeg har hørt så meget godt om Purely, men har endnu til gode at prøve produkterne! Jeg er så vild med, at produkterne er gode både for mig selv og for miljøet. Krydser fingre for, at heldet er med mig denne gang.

 50. Rie siger:

  Jeg har prøvet Shampoo 0 og 4, og Hair Repair 2 og Treatment 1. Især er jeg glad for de to sidste! Hair Repair 2 efterlader håret blødt som SMØR! Shampoo 0 er jeg særligt også begejstret for, da der ingen sulfater i er. Min kæreste bruger Shampoo 4 mod skæl, og den gør absolut underværker!

 51. Margit siger:

  Jeg har desværre ikke prøver produkterne før, men de lyder virkelig lækre, så derfor vil jeg da gerne have chancen for at vinde dem 😊

 52. Nicoline siger:

  Jeg har desværre ikke prøvet PP’s produkter, men det vil jeg enormt gerne. Især efter god instruktion i hvordan de skal bruges 👏🏼

 53. Trine siger:

  Jeg har hørt og læst om produkterne tonsvis af gange og ved egentlig ikke, hvorfor jeg endnu ikke har fået taget mig sammen til at prøve dem, for jeg synes, de lyder helt perfekte til mit tunge hår. Så jeg krydser fingre for at kunne være heldig at vinde denne fine pakke👏🏻

 54. Rikke A siger:

  Jeg har hverken hørt om eller prøvet Purely Professonal. Men mit hår kunne godt trænge til lidt hverdags luksus, efter mere end to år med opslidende fertilitetsbehandling og sygdomsbetinget graviditet. Min dejlige baby pige er nu ved at være så gammel, så jeg kan få lidt mor tid indimellem ❤️😊

 55. Rikke siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet disse produkter. Men ville elske at prøve dem og få lidt nye lækre produkter nu da jeg er på barsel med vores lille søn, og det ikke er dette der altid prioriteres.

 56. Marie siger:

  Jeg har aldrig prøvet dem – men kigget langt efter dem på apoteket, for jeg synes man hører allevegne, hvor gode de er. Og at de er rare ved miljøet gør mig lidt gladere!

 57. Kiva siger:

  Jeg har også disse hårprodukter til gode (om det så bliver på den ene eller den anden måde, hehe)! Gad så godt prøve sådan en pakke af! 🙂

 58. Sofie siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet de produkter, du anbefaler. Jeg bruger tilgengæld deres styling mousse, som hjælper med at give volumen og lidt “rod” i håret 🙂

 59. Camilla siger:

  Har endnu ikke prøvet, men prøver generelt at holde mig til produkter uden for meget skidt kemi i – jeg har dog endnu ikke fundet det optimale – måske det er det her? Snart afsluttende 2. Graviditet og med udsigt til at langt ammeforløb (håber jeg) trænger mit hår altså til lidt lækkert! Jeg har langt hår, der i disse graviditetstider kun bliver klippet – mere sjov og styling ja tak! Så send det gerne denne vej 😉

 60. Emilie siger:

  Jeg har produkterne til gode, men de lyder vildt skønne 🙏🏻

 61. Line siger:

  Jeg har aldrig prøvet nogen af produkterne, men ville elske at ende min jagt på gode hårprodukter til mit “meh-jeg-vil-godt-krølle-i-spidserne-men-ikke-i-resten-af-håret”-hår her!

 62. Birgitte siger:

  Jeg har ikke prøvet deres produkter, men mit fine korte hår er mest glad for shampoo uden silikone. Så det kunne være fedt at prøve deres shampoo. Kh. Birgitte

 63. Cecilie siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, men eftersom jeg er en kvinde med det tyndeste fine hår ever, som alle frisører altid liiige skal kommentere på, da det er så tyndt jeg i stressede perioder kan få skaldede pletter, så skal de da helt sikkert prøves af!

 64. Ida siger:

  Jeg har prøvet at finde et hårprodukt i flere år som jeg kan lige, uden alle mulig tilsætningsstoffer i, men endnu ikke fundet mit match. Jeg vil ønske at Purely Professional kunne være mine drømmeprodukter 🙂 Det lyder i hvert fald som noget der ville sætte guldkant på hverdagen samtidigt som jeg kan have god samvittighed til hvad jeg putter i håret.

 65. Laura siger:

  Jeg har oplevelsen til gode – men har ofte kigget langt efter produkterne, når jeg har været forbi apoteket. Ville være dejligt at vinde!

 66. Sara siger:

  Deres hair treatment. Har også prøvet Shampoo 1, den var ikke så god til mit hår, så håber 2’eren er bedre til mit hår 🙂

 67. Christina Søe Pedersen siger:

  Jeg er trofast bruger af shampoo og balsam fra PP, og min mand klør sig tit i håret over mine regninger på apoteket (hvor jeg køber det!) 😉 Det er især vigtigt med rene produkter efter jeg har været gravid og nu ammer min søn på 7 måneder.
  Jeg har dog lige fået at vide fra min frisør at mit hår er til den tørre, flyvske side, og trænger til fugt! Tænker en omgang hair repair og voks ville gøre underværker her!
  Tak for en skøn og inspirerende blog! Jeg kan ikke sige dig hvor mange gange jeg er startet en sætning til min mand med “Hende Cathrine Nissen bla bla bla!”

 68. Line siger:

  Jeg har brugt deres Treatment 1 i nogle år, det er en lækker sag. Derudover bruger jeg også deres serum – dog ikke i håret 😉

 69. Mie siger:

  Jeg har stadig til gode at prøve produkterne, men jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen 🙂

 70. Pernille siger:

  Jeg har aldrig prøvet det, men vil sådan håbe at det er noget der kan hjælpe min vilde manke.
  Jeg er 30 år og har prøvet 1000 forskellige hårprodukter og intet virker.. mit hår hænger bare og er træls 🙄
  Så jeg krydser fingre 😃
  Kh.

 71. Beate siger:

  Desværre ikke endnu, men jeg vil så gerne, da det jo er produkter af høj kvalitet.

 72. Jeg har prøvet hair repair og har stadig lidt tilbage… Jeg har dog fundet ud af, at jeg skal sørge for at holde den i længderne… ellers fedter mit for hurtigt.
  Jeg vil rigtig gerne prøve nogle af de andre produkter også – især fordi de forekommer mig, at være nogle af de mest miljøvenlige hårprodukter man kan få lige pt, men også fordi jeg er helt vild med det minimalistiske udtryk på tuberne/flaskerne – så underspillet cool 🙂
  Jeg har i øvrigt fået krøller efter at have fået børn… og er SÅ glade for dem – noget med hormoner osv…. men det kender du nok 😉

 73. Sanne Nørby siger:

  Jeg bruger intet og er typen der altid ender med en hestehale – både til hverdag og fest.
  Ville ønske jeg kunne finde ud af, “bare” lige, at få det til at være pænt hængende løst eller lige samle det tilfældigt, men skide smart😏

 74. Rikke siger:

  Årh, elsker Purely proffesional!
  Har brugt deres produkter on/off de sidste år til både krop, ansigt og hår. Havde dog lidt “glemt”det til håret, så kunne være skønt at vende tilbage!
  Repair creme, Oil 1 og babyshampoo har jeg brugt fast til min datter på 2,5 hele hendes liv, både et hit til babymassage og tør, eksemhedhud.

 75. Jennifer siger:

  Jeg har, lige som dig, meget fint hår men en del af det. Derfor ville det være en drøm at prøve produkterne. Jeg er netop i gang med at gro en kort page til lidt længere, for at kunne lege lidt mere med det. Og fx lave flotte krøller.
  Så jeg krydser fingre 😉

 76. Mette siger:

  Jeg er så vild med deres produkter! Og det er mit fine skandinaviske hår især også. Efter jeg er begyndt at bruge deres shampoo, balsam og styling mousse er mit hår blevet så meget bedre at arbejde med. Jeg er også lige begyndt at bruge deres hårspray, fordi miljø, luftveje og alt det der. Så jeg kan helt klart anbefale det til andre!

 77. Signe siger:

  Lækker konkurrence 🙌🏻
  Jeg har fået anbefalet disse produkter før, men har endnu tilgode at prøve dem. På SU tyer jeg ofte til lidt billigere supermarkedsshampoo, men med parfumeallergi, kruset hår med fald, og graviditets- og ammehår x 2, trænger det til en ordentlig plejende behandling. Har tid ved frisøren i weekenden til at få klippet 10-15 cm tørre lokker af, og fra da af, må jeg altså prioritere at pleje håret. Det er så tiltrængt!

 78. Line siger:

  Jeg har ikke prøvet deres hårprodukter endnu, men jeg er til gengæld fast bruger af deres dag- og natcreme samt ansigtsrens. Virkelig lækre produkter, så jeg kan kun forestille mig, at deres hårprodukter også er gode 😀

 79. Cecilie siger:

  Jeg elsker deres hair treatment. Og jeg vil meget gerne prøve andre af deres produkter, især stylingprodukterne.

 80. Line siger:

  Min hovedbund kløede i lang tid inden jeg fik taget mig sammen og kastet mig ud i Purelys produkter. Jeg er fan af shampoo nr. 4, men nu hvor jeg har fået bugt med kløen, drømmer jeg om at prøve en anden shampoo – med dertil hørende stylingprodukter og pleje produkter!

 81. Line M siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne før. Jeg har faktisk aldrig hørt om dem før nu, jeg har måske lidt opgivet junglen af hårprodukter, så for det meste får det lov til bare at passe sig selv, men jeg har et stort ønske om at gøre lidt mere ud af mit hår, så det her kunne være det perfekte boost jeg mangler! 🙂

 82. Julie Mark siger:

  Jeg har stadig ikke prøvet denne serier – men lyder til det ville være noget mit hår ville elske 🙂

 83. Marlene siger:

  Jeg har denne oplevelse til gode. Jeg så din tutorial i går, og tænkte jeg måtte prøve dig stilen efter, på trods af utallige mislykket forsøg på at lave krøller! Krydser fingre for denne konkurrence, mit hår har brug for at prøve noget nyt forplejning 🤞🏼😍

 84. Kirstine siger:

  Jeg har købt det til min kæreste flere gange, og for ham har det fungeret så godt, men har det stadig selv til gode. Har dog kigget langt efter især hårkuren i flere måneder nu, så nu må det være tid :)) tak for et fint indlæg!!

 85. Anita siger:

  Vil rigtig gerne prøve dem 🙂 tilmed er de da egentlig også ret pæne at have stående fremme. Hvad synes Adam om shampo 0? Jeg har nemlig også krøller

 86. Christina siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet Purely Professionals produkter, så krydser fingre for at jeg vinder 🙂

 87. Sidsel siger:

  Jeg har endnu til gode at afprøve de her produkter – med en økonomi på SU, er det ikke shampoo jeg pt. køber mig fattig i 😀 Så det ville være lækkert med lidt forkælelse!

 88. Silke siger:

  Min farvorit er klart leave-in kuren fra PP:)

 89. Simone Olsen siger:

  Det lyder som nogle virkelig lækre produkter! Jeg har ikke selv prøvet nogle af dem men efter at have læst indlægget her, så krydser jeg fingre for at jeg bliver en af de heldige 🙂

 90. Sissel siger:

  Jeg har i lang tid været glad for deres hair treatment! Jeg har stadig de andre produkter til gode og ville elske at vinde sådan et lækkert sæt ☺️

 91. Iben siger:

  Tak for super blog😍 Jeg elsker deres Vax 1 den er super til fylde og hold i mit ekstremt fine hår❤
  Vil elske prøve den pakke 🎁 💞💕❤

 92. Emili siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne, men det lyder da som om, at det er noget jeg skal snarest (også hvis jeg ikke er den heldige i denne om gang 🙂

 93. Søs siger:

  Det vil jeg enormt gerne prøve. Hele rustningen og behovene lyder som om, det kunne redde mit kedelige hår 🙂

 94. Cecilie siger:

  Har ikke prøvet det, og mangler virkelig noget umf til mit hår lige for tiden.

 95. Isabella siger:

  Efter at have set din story i går aftes, vil jeg helt sikkert investere i produkterne, hvis jeg da ikke skulle være så heldig, at vinde dem her 🙂

 96. Frederikke siger:

  Jeg har endnu Purely Professionals produkter til gode – men jeg har hørt SÅ meget godt om dem. Krydser fingre, for at jeg bliver én af de heldige vindere 🙂
  God sommer <3

 97. Katrine siger:

  Jeg har desværre ikke prøvet produkterne – men vil meget gerne :-)!!!

 98. Kirstine siger:

  Jeg købte lidt forskellige produkter hjem fra dem her for et par måneder siden. Er svært tilfreds! Og i sær deres Shampoo 0 uden sulfat, som skummer ret godt i modsætning til andre mærker jeg har forsøgt mig med.
  God dag!

 99. Susanne siger:

  Jeg kunne da godt tænke mig at prøve deres hårspray, synes det er svært at finde en ordentlig

 100. Signe siger:

  NØJ, en lækker konkurrence! Har LÆNGE gerne villet prøve produkterne – så dette må være en god mulighed 😍

 101. Gitte siger:

  Jeg har prøvet en enkelt shampoo, vil gerne prøve mere, både balsam og styling. Er nemlig rigtig glad for det jeg har prøvet.

 102. Marie siger:

  Spændende, de produkter vil jeg gerne prøve. Har længe ledt efter gode produkter uden alt muligt kemi i, men synes det er svært at finde nogen som fungerer til mit hår. Prøvede forskellige mærker under min første graviditet (da jeg især vil undgå for mange mærkelige stoffer mens jeg er gravid), men fandt ikke guldet. Nu er jeg gravid igen og håber det er i denne omgang jeg finder nogen produkter som jeg synes virker og også vil fortsætte med at bruge efter en graviditet 🙂

 103. Sofie V siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produkterne. Men jeg er inde i en form for hårkrise, hvor det aldrig rigtig bliver, som jeg gerne vil have det! Så i min jagt efter lækkert hår, ville det være fedt at vinde nye produkter! 🙂

 104. Camilla Larsen siger:

  Det er længe siden, at jeg sidst har haft PP mellem fingrene/i håret, men jeg husker stadig at være glad for Treatment 1.

 105. Liza siger:

  Jeg har desværre ikke prøvet produkterne, det hører lidt for meget til i luksuskategorien i forhold til mit SU-budget og øvrige prioriteter. Dog har mit hår på det sidste opført sig meget anderledes end sædvanligt, så det her kunne muligvis være mit hårs redning 🤞🏻

 106. Nanna siger:

  Jeg er gravid og har siden begyndelsen af det eventyr ledt efter nye produkter til mit hår. Tænker du har god erfarring med begge dele, og derfor vil jeg mega gerne blive den heldige vinder :o)

 107. Malou siger:

  Jeg vil SÅ gerne vinde produkterne fra Purely Professional – har lige fået klippet 10 cm af mit meget lange hår som nu sket ikke er tørt i spidserne mere. Til gengæld vil jeg vildt gerne prøve om moussen kunne tæmme mit store hår lidt 🙂 Og hårsprayen lyder fantastisk når man altid kun har prøvet den allerbilligste (fordi jeg troede, at alle hår sprays gjorde håret helt stift 🙈)

 108. Anja siger:

  Har længe tænkt jeg gerne ville prøve purely professional! Perfekt timing… er ved at løbe tør af den jeg har nu 😉

 109. Camilla siger:

  Jeg har længe gerne ville prøve deres produkter. Mit triste ammehår trænger så meget til noget forkælelse 😊

 110. Amanda Victoria siger:

  Har aldrig prøvet produkterne, men nu er det vist på tide, at jeg går igang! Har hørt mange gode anbefalinger!!

 111. Nathalie siger:

  YES! Jeg var helt ekstatisk over din story på Insta i går, for jeg gik virkelig og ønskede at du ville anbefale lækre produkter som gravide kan bruge trygt til håret. Haha (Jeg har ingen produkter til styling, så jeg har slet ikke turde at begive mig ud i at krølle og gøre ved, hvilket gør at graviditeten har givet mig et, øh ja sundt, glat og KEDELIGT hår, men jeg kan med glæde få gang i krøllejernet igen, hvis jeg skulle være en af de heldige 🙂

 112. Anne siger:

  Jeg vil MEGA gerne prøve produkterne, men synes de er lidt dyre. Kan du ikke diske op med en rabatkode til alle os newbies!? Kram.

 113. Emma siger:

  Ihh deres hårprodukter har jeg længe gerne villet prøve – men de koster knaster, som min SU ikke rækker til 😉

 114. Clara Roesen siger:

  Jeg har Purely Professional oplevelsen til gode, men hver eneste gang jeg ser produkterne på apoteket eller som her, anbefalet på en blog eller lignende, så har jeg haft lyst til at prøve dem, så jeg krydser fingre!

 115. Katrine siger:

  Har døjet med kløende og tør hovedbund og prøvet måske syv forskellige shampooer uden held. Så begyndte jeg at bruge purely professionals shampoo nummer fire, og pist væk var mine hovedbundsproblemer 🙌🏼

 116. Dina siger:

  Jeg kunne mega godt tænke mig at prøve produkterne fra Purely Professional! Jeg er gravid og er derfor på udkig efter gode hårprodukter uden kemi. 😊

 117. Signe siger:

  Jeg har kun prøvet Hair Treatment indtil videre – men har længe gerne ville prøve Shampoo 2, conditioner og faktisk også deres serum! Jeg har hår lidt ligesom dig, Cathrine – så mon ikke disse produkter også vil være et godt match til mig 🙂 Krydser fingre!

 118. Louise siger:

  Jeg elsker deres produkter – både shampoo, balsam og treatments. Især treatment 1 redder mit fint krøllede hår fra at udtørre. Det kunne være skønt at prøve flere af deres produkter 🙏🏽

 119. Terese siger:

  Håbede sådan på en rabatkode, da jeg så dit indlæg – for jeg er nemlig rigtig glad for PPs produkter! Især styling moussen, som jeg bruger hver gang jeg har vasket hår. Men så kan jeg jo krydse fingre for, at jeg vinder konkurrencen i stedet 😉

 120. Pernille siger:

  Ej, dem ville jeg så gerne teste 🙂 Lyder for lækkert. God sommer!

 121. Malene siger:

  Skønt indlæg. Min hårtype minder rigtig meget om din😊
  Jeg har brugt Treatment 1 i et par år efter en anbefaling fra dig. Og jeg giver dig også ret i, at den er verdens bedst hårkur. Jeg vil derfor også elske at prøve flere Purely Professionals produkter og forkæle mit lidt slidte sommerhår.

 122. Anne siger:

  MIn all time Purely-favourite er uden tvivl Treatment 1. Purely Professional er nærmest mirakler på tube! <3

 123. IdaB siger:

  Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke har prøvet PP endu. Arh, det er noget med at være lidt nærrig ift. at købe dyr shampoo, hvilket egentlig er dumt, for jeg kan jo godt lide at have pænt hår. Jeg krydser fingre og håber, jeg kan stille mig i fankøen 🙂
  /Ida

 124. heidi siger:

  Du har lige inspireret mig til at begynde at gøre lidt mere ud af mit hår 🙂 Bruger aldrig stylingprodukter – håret er i årevis bare røget op i en hestehale eller knold! Måske det var tid til at forsøge med noget andet med Purely’s produkter? 🙂

 125. Natalie siger:

  Jeg har endnu til gode at prøve deres produkter, men nu er jeg gravid og leder derfor efter nogle ordentlige produkter, som ikke skader den lille bebs i maven ❤

 126. Molly siger:

  Jeg har samme hår som dig – fint og masser af det! Jeg synes det kan være svært at style mit hår netop på grund af manglende struktur og overhængende fare for sammenklask i løbet af dagen. Din fine guide er derfor enormt brugbar for mig, og jeg vil selvfølgelig allerhelst give den et skud med de rigtige produkter 🙂
  Jeg har aldrig selv købt Purely Professional, men er vild med deres bæredygtige tilgang til beauty-produkter. Dén slags skal man altid støtte hvis man kan, synes jeg!

 127. Cecilie siger:

  Jeg elsker deres produkter! Voksen, der aldrig fedter, men bare giver lækker fylde, og shampoo, conditioner og hair repair 2, der efterhånden har givet mig troen på at mit tynde skandinaviske hår, kan være andet end sjasket og tyndt, når det bliver længere end en kort page.

 128. Anna siger:

  Jeg faldt over deres produkter, da jeg skulle finde noget uden sulfater. Jeg har vendt utallige shampooflasker om og tjekket ingredienserne uden held, men heldigvis fandt jeg PP 🙂

 129. Line siger:

  Jeg har længe gerne villet prøve dem, men af en eller anden grund udsat det. Vi forsøger at leve bæredygtigt herhjemme, og har egentlig købt sådan en blok-sæbe fra helsekosten. Men jeg synes det er svært at vænne sig til. Kan du sige noget om bæredygtighed i forhold til disse produkter? Tak for en dejlig blog! Kh Line

 130. Mie siger:

  Jeg har endnu til gode at prøve produkterne, jeg kun har hørt godt om – så jeg krydser fingre!!

 131. Sanne L siger:

  Elsker at Purely Professional udover de gode produkter også har en lækker æstetik, der satser på farver i den fine del af skalaen. Produktmæssigt har jeg endnu ikke fundet min ultimative favorit, måske denne pakke kunne hjælpe mig 🙂

 132. Fie siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men jeg elsker at det er No Nonsens produkter, som jeg virkelig gerne vil stifte bekendtskab med!

 133. Rikke siger:

  Jeg har indtil videre kun prøvet deres hårkur, men den var virkelig lækker. Det lyder til, at du og jeg har mange af de samme ‘udfordringer’ hårmæssigt, så jeg ville rigtig gerne prøve en af de pakker du udlodder 🙂

 134. Marisa siger:

  Jeg bruger selv Purely Professional efter mange års søgen på de helt rigtige produkter. I en længere periode med kulde (ja vinteren varede jo til april i år..) og stressede måneder med studie, frivilligt arbejde og 3 jobs samtidigt kunne mit hår ikke følge med. Jeg er derfor faldet fuldstændig for Hair Repair 2 og Conditioner 2, som har givet mit hår helt nyt liv og glød. Jeg har dog endnu ikke turde bruge styling produkter, da jeg er bange for at komme tilbage i den dårlig hårperiode igen, men jeg er sikker på denne pakke vil omvende denne dumme bekymring!

 135. Pernille siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men tænker det skal være de næste jeg skal prøve 🙂

 136. Malene Mikkelsen siger:

  Har stadig tilgode at prøve Purely Professionel; har dog et par gange købt det til gaver, så kender godt mærket. I øjeblikket anvender jeg Aveda shampoo og balsam, men vil meget gerne afprøve PP; især efter de mange positive tilbagemeldinger og anbefalinger her i dit indlæg.

 137. Nana Eriksen siger:

  Har ikke prøvet produkterne endnu – men ville elske at prøve noget nyt til håret 🙂

 138. Sofie siger:

  PP shampoo 4 er fast inventar på mit badeværelse, og den begynder langsomt, men sikkert at få følgeskab af flere og flere produkter. Jeg er fan, fordi produkterne fungerer og holder hvad, de lover og er fri for alt muligt skidt, som man ikke har brug for. De produkter, du udlover her, har jeg dog endnu ikke stående 🙂

 139. Michala siger:

  Jeg har aldrig hverken prøvet eller hørt om de omtalte produkter. Men de lyder da ovenud lækre, så dem ville jeg ikke have noget imod at vinde 🙂

 140. Julie siger:

  Jeg bruger deres Treatment 1, og den har gjort underværker for mit hår!

 141. Cindy siger:

  Sikke en fin konkurrence! 🙂 Jeg har stadig til gode at prøve disse produkter, men efter dine fine udtalelser, så er jeg blevet klar på at give dem en chance.

 142. Helga siger:

  Jeg har stadig til gode at prøve produkterne. Jeg kunne godt finde på at prøve deres dybterensende shampoo, anvender en i forvejen (måske liiidt for ofte dog,), er ellers meget glad for dry shampoo som også er en del hurtigere 😉

 143. Linn siger:

  Jeg kender ikke produkterne, men kunne tænke mig at prøve dem 😍 Da jeg er gravid, og prøver at undgå produkter der er skadelige for den lille i maven, virker de her perfekte. 💜

 144. Sine siger:

  Jeg bruger deres shampoo og balsam, som jeg er meget glad ved, men har endnu tilgode at prøve deres andre hårprodukter. Det gad jeg rigtig gerne!

 145. Elena siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne endnu. Men vil SÅ gerne. 😊

 146. Marisa siger:

  Jeg bruger selv Purely Professional, efter mange års søgen på de helt rigtige produkter. Især Hair Repair 2 er en favorit efter mit hår havde en rigtig ærgerlig periode, hvor ingen produkter så ud til at omvende situationen. Så jeg vil glæde mig til at stifte bekendtskab med styling og protection produkterne med denne pakke!

 147. Sofie M siger:

  Synes deres produkter er så lækre, og jeg er vild med at der ikke er parfume i!

 148. Baysens siger:

  Jeg ELSKER Purely Professional og har brugt deres produkter siden 2010. Intet andet dur. Mit hår har aldrig været sundere, længere og tykkere end det er nu – på trods af at jeg gør alt det forbudte (daglig hårvask og føntørring). Jeg elsker Treatment 1. Den gør virkelig forskellen. Night og Repair Cream er også favoritter, som altid står på hylden.

 149. Anne siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men vil super gerne 🙂 Har kun hørt godt om dem

 150. Rikke siger:

  jeg har aldrig prøvet Purely Professional, men har hidtil nøjedes med den billigste uden parfume på supermarkedets hylde – som oftest fra Neutral eller Derma, men nu skal det altså være! Jeg vil prøve noget nyt for jeg er træt af fint skandinavisk hår der klasker …

 151. Eva siger:

  Jeg elsker deres Hair treatment – mega god kur til mit tykke hår. Jeg vil så gerne prøve flere af deres produkter, så jeg krydser fingre!😄

 152. Anne siger:

  Jeg har aldrig prøvet dem, men vil super gerne – jeg har kun hørt godt om dem 🙂

 153. Ann siger:

  Ej hvor vil jeg gerne vinde, så jeg kan få testet om produkterne er det vidundermiddel jeg mangler til mit tørre og krusede hår! 🤞

 154. Line K siger:

  Jeg har selv en lille samling af PP derhjemme, men vil elske at få tilføjet lidt flere eksemplarer til samlingen – også fordi shampooen er ved at løbe tør. De kan altså noget, de produkter!

 155. Ann Sofie siger:

  Jeg er helt med på at deres hårkur er verdens bedste! Og så elsker jeg deres serum og ansigtsvask. Derudover bruger jeg også deres leave-in treatment til håret når jeg har været i bad. ✌🏻

 156. Anna siger:

  Jeg er lige for tiden på jagt efter hårprodukter uden skadelige stoffer, det kan altså være en svær jungle at finde rundt i. Har stadig til gode at prøve disse, men har i lang tid haft de på listen 🙂

 157. Sarah siger:

  Jeg skal til bryllup på lørdag – og selvom jeg (hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🤞) nok ikke kan nå at få smadder flot hår lige til dén fest, så håber jeg, at jeg kan få lov til at prøve det af til nogle af de mange andre bryllupper, som de kommende år forhåbentlig kommer til at byde på 😍🎉

 158. Marie J siger:

  Uuuh jeg har stadig produkterne til gode, men ville blive så glad for at vinde og prøve!

 159. Dionne siger:

  Jeg bruger deres shampoo og conditioner og har længe gerne ville prøve deres hårkur så det kunne være en kærkommen præmie 😊👌

 160. Parichat siger:

  Jeg har stadig produkterne til gode, men jeg ville elske at prøve dem, især fordi de er fri for alt mulig farlig kemikalier 🙂

 161. Stinna siger:

  Sikke en fantastisk præmie og skønt indlæg! Jeg er ret vild med flere af produkterne, de fungerer så godt til mit tørre krøllede hår. Jeg er især vild med deres leave in hårkur og deres almindelige hårkur. Men jeg tilslutter mig lige det du har skrevet – jeg ønsker mig også, at de laver en tørshampoo!

 162. Sarah K siger:

  Jeg elsker purely professionals – mit hår forbliver ufedtet i længere tid sammenlignet med andre shampoo og balsamer, men jeg er snart ved at løbe tør, så ville være super lækkert at vinde 🙂

 163. Marie siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men vil virkelig gerne. Jeg er endnu ikke nået ud over stadiet, hvor jeg bare køber den shampoo, der er på tilbud (hej SU), så det kunne være spændende at prøve, om det virkelig kan betale sig, at give lidt ekstra for gode hårprodukter.

 164. Christine siger:

  Dejlig konkurrence! Jeg elsker PP og har prøvet en del af deres produkter. Særligt er jeg vild med repair cream 1 og treatment 1, men deres produkter er lidt i den dyre ende for mit SU budget så jeg krydser fingre!

 165. Andrea Landler siger:

  Jeg bruger allerede nat- og dagcreme og treatmemt 1.
  Jeg er vild med deres produkter, men min klare favorit treatment 1. Den får virkelig styr på mit hestehår

 166. Mette siger:

  Håber, du ser denne besked – og den ikke drukner, hvilket er fuldt ud forståeligt, hvis den gør!
  Men tilbage til mit spørgsmål, hvilken tørshampoo bruger du? Jeg forsøger at finde en, som virker, og helst er uden alt muligt snavs i, som ødelægger både mig og naturen. Så håber sådan, du har fundet de vise sten udi tørshampoo

 167. Line siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne endnu, men altid gerne villet. Jeg har samme frisure som dig, den sidder bare ikke nær så godt! Mit nordiske hår klasker, flyver og kruser, så jeg ønsker mig al hjælp fra nye gode produkter!

 168. Majken siger:

  Jeg er kæmpe fan af Shampoo 2 og Shampoo 4, som virkelig hjælper på mit tørre hår og sarte hovedbund. Derudover er Treament 1 genial til et stort, tyk og tørt hår som mit

 169. Julie Simper siger:

  Jeg er fan af deres shampoo nr.4, men vil meget gerne prøve at udvide kendskabet til brandet! Særligt hårlakken vil jeg gerne prøve, når man har glat hår skal der en del hårlak i, når man får lavet krøller, men det ville være fedt at prøve en som ikke lavede håret til en hjelm 😅

 170. Nikoline siger:

  Jeg må tilslutte mig din 2012-udtalelse og sige, at hair repair er verdens bedste hårkur. ❤️ Derudover pynter produkternes fine farveunivers så fint på badeværelset. 💙💚💜💗

 171. Maria siger:

  Sikke en fin præmie! Jeg har aldrig prøvet deres produkter, men er på evig jagt efter noget, der kan få mit hår til at krølle ordentligt i stedet for bare at kruse og blive kæmpestort 🙂

 172. Marie U siger:

  Jeg har aldrig prøvet deres produkter, men jeg er netop begyndt at udelukke sulfat, silikone og alkohol fra mine hårprodukter, så det kunne være SÅ dejligt at vinde <3 <3 dejlig dag til dig, Cathrine.
  Marie

 173. Anne siger:

  For ganske nylig investrede jeg i deres shampoo + conditioner 1 samt styling mousse og hair treatment efter at have læst dit indlæg fra 2012. Og jeg må bare sige tusind tak for det fif – det er nogle fantastiske produkter. Min favorit er styling mousse, da den “stiver” fladt og fint hår af, og giver volume og hold uden at gøre mit hår klasket..

 174. Cecilie siger:

  I min graviditet skejede huden pludseligt ud, og alt fra makeup til hårprodukter blev skiftet ud. Det var i den forbindelse jeg støtte på PP. Jeg absolut elsker deres produkter, og må indrømme at mit hår aldrig var spillet bedre.
  Jeg vil super gerne afprøve flere af deres produkter (både hår og hudserien), så hvad er mere oplagt end at deltage i den her konkurrence😉😀

 175. Marianne siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne. Men du har før beskrevet dine rutiner; og de og vores hår ser ud til at minde ret meget om hinandens- dog bruger jeg nogle helt andre produkter- og dit resultat ser så meget bedre ud 🙂 Jeg nemlig ofte problemer med klasket hår men dit ser altid så poppende (luftigt?) ud. Så jeg ville skisme gerne se om disse produkter ville gøre foreskellen. Tænker at moussen da skal prøves hvertfald 🙂

 176. Lea siger:

  Jeg har til gode at prøve produkterne. Samtidig lyder din beskrivelse af dit hår, meget som mit hår. Så jeg er meget interesseret i, om produkterne også ville kunne styre mit hår 🙂

 177. Sara siger:

  Jeg kan ikke leve uden deres produkter – især deres serum er jeg dybt afhægig af! Men mine hårprodukter er også derfra. Et lille supplement ville ikke gøre noget også gad jeg faktisk godt prøve deres dybderensende shampoo.

 178. Sanni siger:

  “Hair treatment” er min favorit, men jeg ville ELSKE at prøve alle produkterne samtidig 😍😍

 179. Natalie siger:

  Har det desværre ikke prøvet disse produkter endnu. Men mine lokker kunne godt bruge lidt fornyelse på pleje og styling fronten (:

 180. Mona J siger:

  Jeg elsker PP Treatment 1. Det kunne være fedt også at prøve de andre produkter 😍

 181. Yasmin siger:

  Jeg har det stadig til gode, men håber at blive ny fan 😉

 182. Kathrine siger:

  Jeg har stadig til gode at prøve deres produkter, så jeg krydser fingre. Spændende samarbejde I har fået jer 😊

 183. Kristine siger:

  Jeg er så småt igang med at tømme ud i diverse shampoo og balsam rester for at kunne skifte ud med Purely Professional. Indtil videre har jeg primært haft prøvet Hair treatment af, og den giver virkelig mit hår nyt liv (efter det er blevet lysnet, har mit ellers virkelig sunde trængt til lidt omsorg). Men min balsam rest er ved at være tømt ud, så der må jeg se, om ikke også PP skal være min nye favorit.

 184. Louise R. siger:

  Jeg er, ligesom dig, kæmpe fan af PP! Jeg startede med at bruge Conditioner 2 og Treatment 1 til mit krøllede hår, og har været fan lige siden! Jeg er nok allermest fan Treatment 1, som jeg faktisk lige har fået hele 2 stks af i føller-gave, haha 😀
  Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve de produkter du anbefaler her! <3

 185. Louise siger:

  Jeg har brugt Purely professional i et par måneder nu – og jeg ELSKER det! Før vi mit hår meget klasket og kedeligt at se til, og helt ufattelig svært at redde ud efter vask. Og så fedter det – gud hvor det bliver fedtet hurtigt.
  Jeg er startet på nr. 1 både mht. shampoo og balsam, men med min store kærlighed til tørshampoo, så har du nok ret i, at jeg også bør komme over på en shampoo nr. 2. Måske jeg med mit fine hår også burde kaste mig over den der stylingmouse.

 186. MetteMM siger:

  Jeg er kæmpe fan af deres repair creme. Jeg bruger den som ansigtscreme hver aften og den er virkelig uundværlig! Hver gang jeg forsøger mig med andre (og langt dyrere produkter), slår min hud ud og min perioral dermatitis (hudsygdom med små knopper omkring mund) går i udbrud. Så Repair creme er helt magisk for mig!!!

 187. Emma siger:

  Jeg har endnu til gode at prøve produkterne, men efter en sej vinter med manglende overskud til forfængelighed og igennem sommerens daglige ture i saltvand, kan man vist roligt sige, at mit hår er blevet forsømt og i den grad trænger til lidt forkælelse. Jeg krydser fingre <3

 188. Ditte Christensen siger:

  Det ville jeg vildt gerne prøve! Som netop nyudklækket mommy to be, så er jeg virkelig på barbund i alle diverse kroge af at være mor. Blandt andet også diverse produkter. Det kunne være vildt fedt at få prøvet disse produkter.

 189. Magdalena siger:

  Jeg har stadig til gode at prøve deres produkter, men ville blive glad for at vinde.

 190. Sara siger:

  Jeg har stadig til gode at prøve hårprodukterne, så jeg krydser fingrer 😄🤞🏻

 191. Sine siger:

  Ville elske at vinde sådan et sæt – jeg mangler netop shampoo og stylingprodukter til samme hårtype som dig – og ikke mindst en sart hud, som altid reagerer på ‘kradse’ produkter. Det lyder lige som det jeg har gået og ledt efter 🙂

 192. Anne-Mette siger:

  Jeg har brugt det sidste af min shampoo nr 0, som jeg har været ret så glad for. Vil dog meget gerne prøve at kombinere den med resten af serien for den fulde effekt. Krydser fingre for, at jeg er én af de heldige. Og tak for en god blog!

 193. Ditte siger:

  Jeg har stadig oplevelsen med Purely Professional til gode, og ville elske at prøve deres lækre produkter 🙂 Jeg krydser fingre!

 194. Trine Rasmussen siger:

  Har fantisk aldrig prøvet deres produkter, det hr jeg til gode 🙂

 195. Melanie Olsen siger:

  Har aldrig prøvet purely proffesional mem har hørt deres Tørshampoo skulle være fantastisk. når du skriver, du håber de engang giver sig i kast med det, er det så fordi, du ikke kan li’ den, eller ikke har prøvet den??

 196. Christina Prüsse Jensen siger:

  Jeg vil smadder gerne prøve deres produkter! Har kun hørt godt om dem!

 197. Mette siger:

  Har endnu ikke prøvet produkterne men efter din story igår, med det vindende argument om hvor “rene” produkterne er, måtte jeg til tasterne med det samme for at finde ud af mere😊 Er altid på udkig efter nye produkter som ikke indeholder parfume, silikone osv. men som samtidig virker. Krydser derfor fingre for at jeg bliver en af de heldige vinder som får mulighed for at prøve produkterne🤞🏻

 198. Julie siger:

  Jeg har ikke prøvet nogle af produkterne endnu, men vil vildt gerne prøve dem:-)
  Jeg har som dig fint hår og rigtig meget af det, så kunne være lækkert at prøve de produkter du anbefaler;)

 199. Fie K. siger:

  Som hardcore parfumeallergiker er Purely Professional min absolutte favorit og faktisk den eneste shampoo/balsam jeg har brugt i årevis. Taklet være den er jeg ENDELIG sluppet for eksem på ryggen som alle (!) andre shampooer har givet mig.
  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan for jeg vinder! 😀

 200. Nanna siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at blive en fan in the making 🙂 Har længe gerne ville prøve Purely Professionals, men på SU budget har det ikke lige været muligt.

 201. HanneTS siger:

  Jeg bruger både shampoo, balsam og styling fra Purely Professional, og jeg er vild med det hele. Men min favorit må nok være Styling Mousse. Jeg har meget fint hår og meget af det, og det har en virkelig grim tendens til bare at klaske og være kedeligt. Med Styling Mousse i håret, har jeg bare altid en meget bedre hårdag!

 202. Stephanie siger:

  Jeg kunne virkelig godt bruge nogle nye, lækre produkter til min sommerklipning, der som altid føles liiiige kort nok🙈

 203. Jacqueline siger:

  Jeg er selv kæmpe fan af Treatment 1 og protection 2, da jeg altid har døjet med tørre spidser og ikke kan leve uden treatment 1 nu.
  Har brugt hårtørreren lidt for meget uden beskyttelse, men efter at have læst dit opslag fra 2012 faldt jeg over den bedste varmebeskytter 😍
  Er vild med de her indlæg du laver, tak for evig inspiration 🙌🏻

 204. Mie siger:

  Jeg er på min første tube Treatment 1, og den er jeg ret så glad for 👍

 205. Amalie Molzen siger:

  Jeg har stadig tilgode at prøve produkterne- faktisk havde jeg sat dem på min fødselsdags-ønskeliste, men slettet dem igen fordi der gik praktik i den. Og nu fortryder jeg haha! Så de må meget gerne ende hos mig 😉

 206. Therese siger:

  Det her indlæg kommer som sendt fra himlen 🙌🏼 – jeg er totalt hår noob og har i et stykke tid ville igang med det med hår. Men det er en jungle at finde rundt i, og jeg har ikke begivet mig ud i det endnu – det er simpelthen så svært at vide hvor man skal starte, der er så mange produkter til alt muligt forskelligt jeg ikke ved hvad betyder. Hvad skal man vælge, når man bare gerne vil have et ikke-kedeligt, klasket hår? Så tak for indlægget! Dét er i hvert fald et ståsted som jeg kan starte fra 🌸 krydser fingre 🤞🏼

 207. Julie siger:

  Jeg er også kææææææmpe purely fan, og har brugt det i mange år.
  Jeg lider af en træls nældefeber, der gør at mine ben, arme, hals og ører kløer heeeeeeeelt vildt efter bad, eller hvis min hud udsættes for fx for store varme/kuldeskift. Jeg var en sej vinterbader engang, men min hud kan ikke klare det. Bare almindelige bade er en kamp og jeg kan kløe mig selv til blods efterfølgende. Efter at have købt mig fattig i diverse cremer osv, prøvede jeg Purely’s Oil 1, og hold nu op en forskel. Helt fantastisk produkt, der hjælper og lindre kløen. Og det er selvfølgelig mit yndlingsprodukt. Jeg er bare SÅ ked af det ikke kommer i en kæmpe flaske med pumpe 😀

 208. Christina siger:

  Purely Professionals er det eneste rigtige – eller, jeg er i hvert fald meget stor fan! Favoritproduktet må være “hair treatment”! Har igennem tiden allerede brugt 3 tuber…

 209. Maria Lunde siger:

  Jeg har endnu til gode, at prøve produkterne, men da jeg netop har fundet ud af, at jeg venter barn nr. 2 ville det være skønt med nogle lækre produkter uden dikkedarer.
  Så kan det godt være, at der er tandpasta på tøjet og poser under øjnene, men hvis håret spiller er der jo ingen der lægger mærke til det😉☀️

 210. Amanda siger:

  Jeg har endnu til gode at prøve dem, men har hørt rigtig meget godt om mærket. Ville elske at vinde gaven og se om det er det perfekte match til mig 🙋🏼‍♀️😊

 211. Lykke siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet dem, men vil gerne efter at have set din story.
  Jeg har endnu ikke fundet noget der gør noget særligt for mit lidt håbløse flade glatte hår.

 212. Karoline siger:

  Efter jeg er stoppet med p-piller er mit hår blevet helt mærkeligt. Masser af små, kortere hår rundt i hårkanten. Har endnu ikke fundet den gode løsning, så at prøve de her produkter – det gider jeg godt 😁

 213. Linea siger:

  Jeg har faktisk aldrig prøvet disse produkter, men det lyder godt! Har fuldstændig samme slags hår! Det er fint, men der er meget af det, jeg vasker det også kun et par gange om ugen og krøller det efterfølgende 🙂 så det her ville være helt perfekt!

 214. Isabella siger:

  Jeg har stadig til gode at prøve alle deres produkter, men det har stået virkelig højt på min liste længe.
  Især nu når mine to yndlings influencers (dig og Emily) bruger det og begge har fantastisk hår.
  Jeg krydser fingre for at vinde og blive ægte fan! 😉💥

 215. Rikke siger:

  Jeg er kæmpefan af Hair treatment – det ville være fedt at prøve andre af produkterne i serien.

 216. Kira siger:

  Jeg har aldrig prøvet deres produkter, men vil så gerne afprøve en ny hårrutine! 🙂

 217. Pernille siger:

  Jeg har endnu til gode at prøve produkterne! Er vild med at de er så “rene” 😊 krydser fingre! Kh

 218. Josephine Amanda siger:

  Lækker konkurrence. Jeg har stadig til gode at prøve produkterne. Så jeg krydser fingre 🤞

 219. Kia Wilkenloh siger:

  Jeg har prøvet en shampoo og en balsam derfra, men har stadig andre produkter til gode – jeg kan dog godt lide idéen om de få, men gode, ting deri. 🙂

 220. Lotte siger:

  Kære, flotte gravide kvinde
  Jo, jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, men allerhelst vil jeg høre, om du kan kreere en lille instruktionsvideo til, hvordan man føntørrer og bruger rundbørste samtidig? HVER gang ender jeg med en børste, der sidder fast og et ansigtsudtryk som min niece, da hun som 3-årig lånte min mors børste, håret sad fast, og vi måtte klippe flere af hendes smukke krøller af.

 221. Kristina siger:

  Jeg er lige ved at have tømt shampoo 1 og tømte balsam 1, for et par uger siden, så det ville da være mega lækkert at vinde nogle nye produkter! 🙂

 222. Else siger:

  Jeg er også en af dem, der har oplevelsen med produkterne tilgode. Når det er sagt, har jeg overvejet dem længe – jeg har vitterligt kun hørt gode ting om produkterne.

 223. Pernille siger:

  Jeg bruger pt purely professional 4, da jeg bøvler utrolig meget med en sart hovedbund og perioder med skæl, jeg ville elske at prøve de andre produkter. Det er så lækkert, og flot design 😍

 224. Tille siger:

  Jeg har prøvet at par forskellige produkter fra Purely professional, en af mine favoritter er bl.a. “hair repair 2” og næsten alle deres shampoo! 🙂 Kan godt lide at produkterne er helt rene og så bliver mit hår virkelig flot og sundt.

 225. Pernille M siger:

  Jeg har aldrig prøvet deres produkter før, men har tit kigget på dem på apoteket. Netop fordi de er så skånsomme og “rene” produkter, som jeg går meget op i 🙂 Vi har bygget hus det sidste halvandet år, hvilket har slidt godt på håret, så det kunne være lækkert med lidt selvforkælelse på mit nye badeværelse 🙂

 226. Mette siger:

  Jeg bruger dag+natcreme, ansigtsrens, Oil i hår og på tørre ben samt til at fjerne mascara med og treatment 1. Desværre skal jeg på SU til september så er bange for st de dyre og dejlige vaner vil få mig til at spare disse lækre produkter væk 🙁

 227. Anne siger:

  Jeg har stadig purely oplevelsen til gode! Jeg er typen som skifter i mellem en masse hårprodukter – altid de rene versioner – men mangler stadig at finde “the one” som er helt rigtig for mig hår. Håber det bliver mig der får lov at prøve produkterne 🙂

 228. Maria siger:

  Jeg ELSKER deres produkter! Især shampoo nr 4, den har ændret mit liv og min hovedbund. Så er jeg også ret glad for deres make up-fjerner. Men jeg vil gerne prøve nogle af deres andre hårprodukter. <3

 229. Kristine siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne og har det derfor til gode. Er selv udstyret med det mest fine, glatte, skandinaviske hår, og håber meget på at disse produkter kan hjælpe lidt på det hele, når man egentlig bare går og drømmer om fine franske krøller. At de ikke er fyldt med alle mulige bekymringsværdige stoffer er jo en fortaler i sig selv. Jeg krydser finger

 230. Laura siger:

  Jeg har prøvet shampoo 2 hjemme hos min gravide veninde, der bruger produkterne fast pga den artige ingrediensliste. Nu er jeg selv gravid og drømmer om en badeværelseshylde med de lækre produkter 😀.

 231. Sabrina siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne. Men det lyder til at vi har nogenlunde samme hårtype, og jeg har lidt svært ved at håndtere mit fine, flyvske, men samtidig tykke hår. Så jeg vil rigtig gerne prøve dine produkter af!

 232. Mille Møller Nielsen siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produkterne. Men! Jeg har længe været på udkig efter ‘the one’ inden for hårstylingsprodukter. Det kunne være så dejligt at prøve det her 🙂

 233. Line Jessen siger:

  Har stadig til gode at prøve produkterne, men har længe efter søgt efter de ultimative hårprodukter, det lyder til at det er disse jeg skal have fat i. 🙂

 234. Amalie siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne endnu, men jeg gad godt begynde at bruge lidt flere penge på gode produkter til mit hår 🙂

 235. Lærke siger:

  Ihh det ville jeg gerne vinde! Kunne godt bruge en god shampoo 🙂

 236. Emma Vester siger:

  Har desværre ikke fået prøvet produkterne endnu. Efter din gode tutorial på krøllerne i går er jeg dog virkelig opsat efter at prøve dem i mit hår! God sommer! ☀️

 237. Cecilie siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produktet, men har hørt meget godt om det! 😀 Jeg er pt. i en mindre hårkrise, da jeg går og overvejer at få trukket mange års farve ud af mit hår og go all natural, da jeg døjer med meget tykt, filtret og tørt hår – Kunne derfor godt bruge nogle nye lækre produkter til, at få styr på håret og tak for alle de gode små tips i indlægget 😀

 238. Anette siger:

  Jeg ville elske at vinde de produkter ❤️ Jeg er inden for de seneste par måneder begyndt at gå virkelig meget op i, hvad jeg udsætter min egen krop for.
  Jeg har aldrig været særlig glad for min krop, men jeg har besluttet mig for, at det skal til at ændre sig. En af de ting som jeg i den forbindelse er blevet særlig opmærksom på er, at jeg ikke kan være glad for en krop, som jeg ikke behandler pænt og med en vis respekt. For mig betyder det, at jeg nu er begyndt at skære ned (og fra) på alt, hvad der ikke gavner min krop, og som jeg uden problemer kan undvære i min hverdag, hvilket blandt andet er parfume, plastik osv. Jeg er på udkig efter en ny plejeserie til hår og hud, og jeg ville elske at prøve PP’s hårserie ❤️

 239. Sandra siger:

  Jeg har oplevelsen til gode, men det lyder jo lovende! 😁

 240. Tanja siger:

  Jeg har produkterne til gode, men de lyder så lækre🤞🏻De er sat på ønskelisten 👌🏻 Kh. Tanja

 241. Mille Frier siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, men det vil jeg vildt gerne. Så nu har jeg jo muligheden 🙂

 242. Nikoline siger:

  Jeg har taget tilløb til at prøve produkterne længe, jeg synes de lyder så gode!
  Jeg håber jeg kan prøve dem af snart!

 243. Maria GP siger:

  Har tilgode at prøve deres produkter, men har længe gerne ville afprøve flere af produkterne!

 244. Thilde siger:

  Jeg har endnu til gode at prøve produkterne, men de skal helt sikkert prøves af. Jeg døjer med en tør/sart hovedbund, som bestemt kunne bruge en lækker omgang som denne 🙂

 245. Louise siger:

  Min Purely favorit er treatment 1 og replair 2. De er fast inventar på badeværelset 😊

 246. Louise siger:

  Er fan af hårkuren treatment 2, der er så god til mit hår og gør det så dejlig blødt. Har tilgode at prøve de andre produkter 🤞🏽❤️🙂

 247. Cecilie siger:

  Jeg ELSKER Purely prof. og har brug mange af deres produkter gennem en del år nu og er netop løbet tør😅
  Min favorit er treatment 1🌸

 248. Christina siger:

  Jeg har desværre – eller heldigvis ifølge kommentarerne og dit indlæg – produkterne til gode, men det er der heldigvis råd for 😉

 249. Christine Larsen siger:

  Jeg har aldrig prøvet deres produkter men har længe haft dem i kikkerten – dette kunne være en kærkommen lejlighed til at få dem prøvet! 💐

 250. Sara siger:

  Jeg har aldrig prøvet nogen af deres produkter, men har hørt meget godt om dem, så måske det var på tide? De lyder i hvert fald som alletiders produkter og generelt som et godt brand. Krydser fingre for at vinde denne fine startpakke ✨

 251. Anne Mette siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet noget fra Purely, men jeg er blevet vildt inspireret efter dette indlæg. Og din insta-videor fra i går! Jeg har det fineste (læs: tyndeste!) nordiske hår, så det skal altså have lidt kærlighed for at blive spændende. Håber jeg er den heldige! 🙂

 252. Lene siger:

  Jeg er kæmpefan!
  Mit hår har aldrig set bedre uden end efter, at jeg begyndte at bruge deres hårshampo. Før så håret altid fedtet ud og hovedbunden kløede så meget at den flagede som om, jeg havde skæl. Nu kan jeg nøjes med at vaske hår hver 3. dag uden at bruge tørshampo uden at det bliver fedtet og min hovedbund klør ikke længere 🙂

 253. Annette siger:

  Årh så var der altså også lige en masse kommentarer, og her troede jeg lige, jeg havde en chance.
  Nå, men nogen skal jo vinde, og det kan jo være det bliver mig : ) Jeg har ikke tidligere prøvet produkterne, men prøver generelt at undgå for meget “skidt” i mine produkter, men synes samtidig også, at produkterne gerne må være lækre, og se flotte ud. Så jeg vil meget gerne prøve det her.

 254. Iben siger:

  Har aldrig prøvet – men vil totalt gerne ✌🏼

 255. Matilde siger:

  Den eneste jeg har prøvet er Shampoo 4. Men den bruger jeg både til hår og ansigt når jeg er i bad, og den er heldigvis drøj. Håber på også at prøve de andre.

 256. Maja siger:

  Det lyder som et rigtigt dejligt sæt, som jeg gerne vil stifte bekendtskab med – især kombinationen af styling og varmebeskyttelse lyder godt 🙂

 257. Mette siger:

  Jeg bruger selv treatment 1 (tror jeg nok) to gange om ugen efter bad. Jeg kan virkelig mærke forskel på håret når den er kommet i, håret er meget blødere og stærkere 🙂

 258. D siger:

  Har ikke prøve mærket endnu. Men har meget asiatisk hår (læs tykke stive hårstrå) og meget af det. Vil gerne finde en shampoo som kan give det fugt uden at tynge 😁

 259. Mette siger:

  Jeg har endnu ikke forsøgt mig med produkterne fra hårplejeserien, men min mand sværger til shampoo #4 mod skæl og tør hud. Alle de produkter han har været igennem for at bekæmpe sår i hovedbunden, kan ikke tælles på to hænder. Så fint dansk brand!

 260. Camilla H siger:

  Jeg har endnu tilgode at prøve deres produkter, men jeg ville virkelig ønske at jeg var kommet igang med det for jeg læser ofte godt om dem. Særligt shampooen siden det godt kan være svært at finde en skånsom en af slagsen til skandinavisk hår. Jeg krydser fingre og arme for at vinde denne vidunderstartpakke 😄

 261. Anne siger:

  Det her gad jeg godt prøve at putte i mit hår. Efter nogle år med heftig farvning (først skulle det være blåt, så gråt og så mørkebrunt), kunne det have godt af nogle ordentlige produkter. Nu har jeg min naturlige farve, enormt tykt og tungt hår, som bare trænger til en god portion kærlighed. Jeg krydser fingre! 🙂

 262. Sille siger:

  Har ikke prøvet endnu :/

 263. Natacha siger:

  Deres hårprodukter har været en fast del af mit sortiment i mange år og selvom jeg til tider synes produkterne er lidt dyre, specielt når man er på SU, så vender jeg altid tilbage

 264. Julie Camille siger:

  Jeg elsker selv hårmasken “Hair Repair 2” men vil super gerne prøve andre af deres produkter! 🙂

 265. Laura Jørgensen siger:

  Sikke et fedt indlæg, lige et der falder i mega god jord hos mig. Jeg har altid kæmpet med stor tendens til fedtet hår, pga. øget produktion af talg. Jeg har derfor igennem tiden prøvet mange forskellige tricks af for at komme det til livs. Jeg har b.la. vasket hår i eddike og bagepulver, lyder meget mærkeligt I know, men det hjalp for en stund. Dog har jeg endelig fundet mirakelkuren, som er produkterne fra Purely Professionel, herunder shampoo 2 og conditioner 1. Jeg er gået fra at have fedtet hår samme aften, hvor det var vasket om morgenen, til kun at vaske hår hver 3. dag. Kæmpe win. Dog er jeg en fattig studerende på SU, så denne konkurrence ville være vildt lækker at vinde, så mit madbudget ikke lider last over mit fedtede hår, hvilket det gør til tider. Jeg krydser fingre.
  Ps. Tak for en skøn blog, jeg nyder at læse med. Min ultimative yndlings overspringshandling fra studielæsningen.

 266. Jeg kender ikke produkterne, men er altid på jagt efter noget godt. Har naturlige krøller, men tænker ikke det er en hindring 😉

 267. Julie siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne (endnu). Jeg har et naturligt, krøllet hår, som er virkelig svært at styre- det ville være så fedt at prøve nogle virkelig gode produkter! 😀

 268. Nina siger:

  Fan in the making 🙋🏻‍♀️

 269. Line siger:

  Jeg har i et par år brugt shampoo 1 fra Purely Professional, men efter at jeg har født vores lille dreng for tre måneder siden, er mit hår blevet så fedtet (de hormoner, altså…). Så jeg overvejer at prøve shampoo 2 i stedet for at se, om det eventuelt kan rense hår og hovedbund bedre. Det vil derfor være helt perfekt at vinde denne ultra lækre konkurrence! Jeg plejer normalt aldrig at deltage i konkurrencer (jeg vinder jo alligevel ikke-tanken). Men når det handler om produkter fra fantastiske Purely Professional, så må jeg altså give det et forsøg 🙂

 270. Tine T. siger:

  Jeg bruger fast deres styling mousse. Har prøvet den shampoo + balsam, der efter sigende skulle passe bedst til mit hår, men jeg er ikke blevet sådan heeeelt hooked. Måske jeg skulle give det en chance til, før jeg springer videre i min jagt 🙂

 271. AmandaM siger:

  Håber at få lov til at prøve serien 🙂

 272. Laura siger:

  Jeg har ikke prøvet det endnu, jeg kendte det ikke før du omtalte det . Men produkterne ser så pæne ud og er fri for “alt det farlige”, så jeg gad godt prøve det af 😁

 273. Louise siger:

  Jeg er rigtig glad for deres hair treatment som jeg bruger lidt af i længderne efter badet. Så god til at give fugt og fylde uden at tynge. Jeg vil rigtig gerne prøve lidt flere af deres produkter så jeg krydser fingre for at vinde!

 274. Line K siger:

  Jeg elsker Purely Professional og har brugt shampoo 1 i flere år. Men efter jeg har født vores lille dreng, er mit hår blevet så fedtet! Så jeg overvejer at forsøge med shampoo 2 for at se, om det kan rense hår og hovedbund bedre. Det vil derfor være helt perfekt at vinde denne meget fine konkurrence!

 275. Signe Op. siger:

  Man skal da være et skarn, hvis man ikke deltager her! 😉
  Jeg er rigtig glad for den der treatment til håret. Den er altså virkelig god.
  Deres repair-creme (som så godt nok ikke er til håret) er også virkelig god. Min søn døjer meget med eksem, og dér er cremen ret skøn at bruge på de mindre områder (fx nakken), hvor han slår meget ud.
  Så; solide produkter! Shampoo osv har jeg dog til gode at prøve, så jeg krydser fingre 😊
  God ferie!

 276. Stine Ingrid Kofoed Jørgensen siger:

  Uuh en lækker konkurrence, jeg har lige født klippet mit hår relativt kort, kortere end jeg har haft meget længe, og efter før i tiden bare at have en gå bad og lufttørre rutine, tror jeg at jeg skal kaste mig ud i lidt mere styling, fordi ellers bliver det helt ustyrlig. Ville være super lækkert at prøve nogen nye produkter!

 277. Helene siger:

  Jeg bruger shampoo 4 fordi jeg har sagt hovedbund og den er virkelig god – også til mine børn!

 278. Kamilla siger:

  Jeg har til gode at prøve produkterne her! Men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg håbe, at de kan hjælpe mig af med det pokkers krus, som jeg går og døjer ret ofte med 🙂 Så jeg krydser arme og ben, og håber, at jeg bliver den heldige kartoffel i sækken denne gang <3

 279. Anne Katrine Præst siger:

  Er fan in the making😊🤞🏻😊

 280. Carina P siger:

  Jeg er super glad for deres leave in hår kur. Har ikke prøvet deres andre ting endnu, men de er på ønskelisten. Det er lige med både at spare op til hus og købe lækre produkter, Men så er det godt med en ønskeliste,

 281. Jules siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men du har bestemt givet mig lyst til at prøve- til mit fine, ikke fyldige, let grånede hår… gys!
  Det ville være perfekt til feriehåret!

 282. Maria siger:

  Jeg har desværre ikke prøvet nogle af produkterne men vil super gerne, så dette er da en oplagt chance. Krydser fingre 🤞🏻

 283. Natascha Therkelsen siger:

  Jeg har aldrig prøver deres produkter og faktisk aldrig hørt om mærket, men det lyder som noget for mig, så krydser fingre for lidt held 🙂

 284. Maria siger:

  Jeg elsker PP produkter. De er så effektive og skønt at de er uden parfume og andet.
  Min favorit er deres leave in hårkur.

 285. Ida siger:

  De lyder super lækre de produkter. Jeg synes aldrig jeg er stødt på dem på mit apotek, men jeg vil holde øje i fremtiden. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dem af.

  1. Mette siger:

   Det er desværre ikke alle apoteker der har dem 🙁

 286. Nina siger:

  Har ikke prøvet, vil vildt gerne, så håber på held 🙂
  God sommer!

 287. Emilie siger:

  Har længe gerne ville prøve PP, efter i mange år at have læst emilys anbefalinger. Er dog aldrig stødt på det i butikkerne og troede det skulle købes på nettet. Men sådan et startsæt her ville jo være perfekt!

 288. Lærke B siger:

  Jeg vil gerne blive fan, så ville være skæppe skønt, hvis jeg var så heldig at vinde😃
  PS. Tak for dit store arbejde med din blog. Hver aften, når jeg ammer min halvsovende søn, så er dine blogindlæg min nathistorie👍 Jeg ønsker dig og Adam hjertelig tillykke med kærlighedsdrengen, det bliver dejligt for jer når I møder ham❤️

 289. Julie siger:

  Jeg har produkterne til gode, så krydser mine fingre 🤞🏻

 290. Rie G siger:

  Jeg har aldrig prøvet PP produkterne, men har på det seneste hørt rigtig godt om dem. Vil derfor meget gerne prøve dem til mit tørre hår!

 291. Louise siger:

  Det her er en konkurrence jeg er NØDT til at deltage i! Jeg bruger deres shampo nr. 1 som jeg elsker og jeg vil så gerne prøve flere af deres produkter! Jeg synes så godt om konceptet.

 292. Sofie Cecilie siger:

  Jubii en fin konkurrence! 🙂
  Jeg er særligt glad for deres serum, da den ikke indeholder æteriske olier, som er lidt krads for min hud. <3

 293. Nina siger:

  Jeg har prøvet PP en enkelt gang for længe siden, men er klar på at give dem et nyt forsøg efter dine gode anbefalinger

 294. Emilie siger:

  Har aldrig prøvet produkterne, men har hår som dit, og vil så gerne finde noget, der kan gøre det mindre sjasket og mere lækkert – måske PP kan klare jobbet 🤞🏻

 295. Ida siger:

  Jeg har stadig produkterne til gode – har dog længe overvejet at kaste mig ud i dem, har hørt så meget godt! Et tip der virker godt for mit hår er at rede det igennem med en bred kam inden hårvask og igen når jeg har balsam/ hårkur i. Derefter lader jeg det lufttørre, svinger hovedet nedad et par gange, massere hovedbunden og krammer spidserne. Reder det ikke mellem vask, da mit hår let knækker plus det bliver så fladt af det. Roder op i det med fingrene og snor det op i opsætninger for at holde styr på det hvis det ikke hænger nede. Prøver at strække hårvask til én gang om ugen, det afhænger dog lidt af hvor meget jeg har svedt – i så fald bare en skyller, eller hvis jeg er i svømmehallen – så bliver det vasket (og husker badehætten).

 296. Mette Søndergaard siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne fra Purely Professionals, men vil det gerne 🙂 De lyder lækre, skånsomme og så er det desuden en lækker “indpakning” 🙂

 297. Lene siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produkterne fra PP, men ville elske at forkæle mit (lidt slidte) hår med nogle lækre produkter😍

 298. Nikoline siger:

  Jeg bruger både deres shampoo og deres hair repair 2 – og er rigtig glade for produkterne😊

 299. Anne siger:

  Jeg har læst meget om mærket, og tænkt på det burde prøves, for det lyder så tiltalende – men – jeg har ikke fået gjort noget ved tanken.
  Men jeg vil rigtigt gerne, så nu vil jeg håbe at vinde her, så det kan blive afprøvet, og at det forhåbentligt viser sig, at være lige det, mit fine hår mangler.

 300. Anne siger:

  still have yet to try it – men skal helt sikker på min wishlist

 301. Anne-Sofie siger:

  Super god guide og video 👍 Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, så det ville være skønt at vinde dem.

 302. Simone siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, men med tyndt, glat, fint hår som både er flyvsk og klasker lyder det som de rette produkter til mig 🍀🤞🏼

 303. Kamille siger:

  Jeg bruger Treatment og har gjort det i årevis efterhånden. Det fungerer bare og selvom jeg kun vasker ca. hver 5. dag, så er det det, der gør, at jeg stadig kan redde mit lange hår igennem. Og så har jeg faktisk lige købt serumet og er fan på trods af indholdet af glycerin. Ville elsker at boltre mig i deres andre hårprodukter – det er altid på shampoodelen jeg sparer.

 304. Ida siger:

  Jeg har længe kæmpet for at få sundt, flot og langt hår – men det går desværre langsomt! Jeg ville elske at afprøve Purelys produkter, som jeg tit har kigget på når jeg har været på Apoteket, og se hvad det kunne gøre for mit hår 💁🏼‍♀️

 305. Line Kirstine siger:

  Jeg har stadig tilgode at prøve produkterne. Mit trætte mor-hår trænger dog seriøst til kærlighed. Så hermed et lod i puljen fra mig.

 306. Marie siger:

  Jeg har flere gange været inde og lure på deres produkter, da der er så mange som anbefaler dem, men har endnu ikke afprøvet dem. Så jeg vil da meget gerne vinde et set, så jeg selv kan teste om de nu er så gode som alle siger 😁🤞

 307. Maria siger:

  Åh, jeg havde en gang deres styling mousse, og den var SÅ god 🙌🏻 Mit post-ammehår ville elske den pakke der – frizz on the loose 🙈🤞🏻❤️

 308. Anne W. siger:

  Har hørt så meget om disse produkter, men har aldrig selv prøvet dem.
  KH Anne W.

 309. Alexandra siger:

  Jeg har det stadig til gode, og derfor krydser jeg rigtig meget ❤️ KH.

 310. Durita siger:

  Jeg er ny fan af PP. Shampoo 0 og deres leave-in-treatment er et kæmpe hit. Jeg vil mega gerne prøve deres hårspray og varmespray, så håber på at vinde. ❤️🤞🏻

 311. Christine siger:

  Har kun hørt godt om Purely Professional og det vil jeg da helt vildt gerne prøve på mit eget hår:)

 312. Mia siger:

  Jeg må prøve deres produkter, nu de får så varme anbefalinger fra dig og fra Emily. Der må være noget om det!

 313. Marie siger:

  Sikke en lækker giveaway❤️. Jeg ville dele præmien med min søster, så vi kunne få lækkert hår her i den lækre sommer. Tak for en fantastisk blog, du har den vildeste æstetiske sans💖

 314. Dea siger:

  Jeg er stor fan af deres 1’er shampoo, og jeg har som regel altid en flaske på lager (synes dog den er for dyr til at bruge fast.). En gang imellem bliver min hovedbund tør og irriteret, og så skifter jeg til Purelys shampoo – og efter få dage er al kløe og irritation væk. Den er super god! Man skal dog lige vænne sig til, at den ikke skummer lige så meget som andre shampooer, men den efterlader håret fint, rent og skinnende 🙂 Jeg ville derfor elske at teste nogle ekstra produkter for at se, om de er ligeså gode som min yndlingsshampoo!

 315. Birgitte siger:

  Uh, en skøn præmie 😍
  Jeg har aldrig prøvet PP, men har til gengæld aldrig fundet MIN shampoo, og er altid på jagt.
  Måske denne kunne være en vinder?

 316. MetteM siger:

  Jeg er lige begyndt at bruge shampoo 1 og conditioner 1, så er spændt på virkningen. Men jeg har længe haft et godt øje til mærket – kan godt lide det er så rent.
  Fede produkter i giveawayen. Alle ting jeg godt kunne tænke mig også at prøve.

 317. Iben siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne før, men det lyder jo som nogle fantastiske produkter, der kan deres kram og ikke indeholder alt muligt gøgl. Mit hår er ret medtaget efter graviditet, så jeg krydser virkelig fingre for at vinde!
  Kh

 318. Kristina N siger:

  Jeg elsker deres produkter – og kan slet ikke leve uden deres Conditioner 2, som er helt genial. Den tynger på ingen måde mit tynde fehår, selvom den er mere plejende en 1’eren. Den skal bare holdes væk fra hårbunden 😉

 319. Camilla Kirstine siger:

  Kære Cathrine !
  Sikke dog et fint indlæg og en helt igennem skøn konkurrence ! Jeg har kæmpe respekt for brandet og er ret vild med deres tilgang og filosofi. Jeg har én gang haft produkter derfra som jeg fik foræret af min søde mor. De er nu opbrugt og jeg har flere gange overvejet at kaste pengene efter det selv.
  Meeen, det ville jo trods alt være ren luksus at vinde den rene forkælelse 😉
  Du nævner brugen af rundbørste. Det er ikke noget jeg selv har erfaring med, men får lyst til at give mig i kast med det. Har du én særlig favorit?

 320. Signe HP siger:

  Kender ikke produkterne, men ville elske at kaste mig over dem og se, hvordan de ville fungerer i mit krølle/kruse hår😅

 321. Tina siger:

  God aften du søde kommende mor:-)
  Jeg kender ikke til produkterne i dit indlæg, men de lyder fantastisk gode og mit hår er ret øv for tiden.
  Har været ved lægen og fået taget blodprøver, min krop er helt ude af balance, så skal rettes op.
  Men det har også betydet at håret ligner l………….. og neglene knækker mv.
  Du ønskes nogle gode dage og pas på mavsen:-)

 322. Mille siger:

  Elsker Purely Professionals serum og hair treatment 😊

 323. Anna siger:

  Jeg har aldrig prøvet dem, men vil rigtig gerne 🤞🏼

 324. Kirstine S siger:

  Har endnu ikke prøvet produkterne, men ville elske at prøve dem!

 325. Charlotte siger:

  Jeg har ikke prøvet deres produkter endnu, men du lægger et godt ord ind for dem 🙂 og så så jeg lige, at de har sådan nogle test-pakker. Det er da smart. Overvejer stærkt at prøve sådan en 🙂

 326. Line Christensen siger:

  Har endnu tilgode at prøve deres hårprodukter 🤗

 327. Malene siger:

  Jeg har aldrig hørt om purely professional, men jeg er vild med at det er uden parabener, sulfater og andre kedelige ting – har lidt problemer med hårtab, så jeg er sikker på at helt rene produkter vil kunne hjælpe lidt på det 😃

 328. MKL siger:

  Før dette indlæg kendte jeg ikke til mærket, så jeg har også til gode at prøve produkterne. Jeg synes virkelig godt om indholdet i produkterne, så det ville være en fantastisk præmie at vinde! 🙂

 329. Mette siger:

  Jeg har kigget på produkterne længe men endnu ikke haft råd til dem. De ville gøre underværker i mit post-graviditetshår, hvor håret falder af i store totter!

 330. Nan siger:

  Jeg kender ikke produkterne, men de lyder som et hit og ser lige sådan ud (ja ja kliché, men hvem vil ikke gerne have pæn emballage på badeværelset). Så jeg er da så frisk på at afprøve et top-lækkert hår-kit :o)

 331. Christina siger:

  Åh ja, kæmpe fan er PP! Dog har jeg endnu ikke prøvet deres hår shampoo/balsam, da jeg sværger til Morroccan oil! MEN dermed ikke sagt jeg ikke ville elske at prøve det, vigtigst for mit hår er netop, at de produkter jeg propper i håret er sulfatfri. De produkter jeg bruger af PP’s er: dag & natcreme, hair&body oil, og så deres stylingcreme til mine krøller inden jeg føntørrer mit hår. Fantastiske produkter, køber dem igen og igen!

 332. Rikke siger:

  Hudplejeserien er det eneste som kan holde min rosacea hud fri for ‘udbrud’.
  Og har længe overvejet at prøve hårplejen så det kunne være kanon at vinde 😄🤞

 333. Henriette L siger:

  Jeg har stadig til gode, at prøve disse produkter. Hvilket lyder som en kæmpe fejl fra min side. Men det er fedt, at jeg i en alder af 36, stadig kan prøve nye ting😊

 334. Katja siger:

  Øj jeg vil også gerne vinde! Mit favorit produkt er shampoo 2 som du nævner – så god til at få alle produkterne ud af håret. De øvrige produkter har jeg stadig tilgode at prøve.

 335. Ditte siger:

  Jeg har prøvet shampoo og ansigtsvask – begge dele var jeg glade for! Jeg vil gerne prøve hele serien til hår og særligt også deres serum, som jeg har hørt meget godt om! 🙂

 336. Lena S siger:

  Jeg er ny i Purely Professional, men efter at deres Shampoo no 4 har reddet mit hår og især min hovedbund (og dét på kun en uges tid!), så er jeg overbevist om, at de kan noget helt specielt og jeg gad rigtig god vinde et helt lille kit til håret 🙂

 337. Julie Monberg siger:

  Jeg har det stadig til gode. Selvom jeg flere gange har haft kig på produkterne. Det vil derfor være en kæmpe fornøjelse endelig at kunne prøve produkterne (:
  Efter, jeg har læst dit indlæg her, har jeg kun fået endnu mere lyst til at prøve produkterne!

 338. Signe siger:

  Oooooh, en fin konkurrence. Jeg har ikke prøvet deres produkter, men søger med lys og lygte efter lækre hårprodukter UDEN alt for meget halløj i. De shampooer og balsammer jeg har prøvet uden parfume har for eksempel nærmest tørret mit hår ud (GISP), så det ville være sjovt at se, om dette kunne blive fast inventar på min hårhylde.
  HEJHEJ

 339. Ann siger:

  Jeg har det til gode, men efter en graviditet og lang periode med amning trænger mit hår virkeligt til en gang kærlighed 😂

 340. Sarah siger:

  Hjemme hos os er det mig, der laver ‘en Adam’, og bruger de produkter min kæreste køber. Ergo, har jeg vasket hår i Matas’ trestribede de sidste 4-5 år! 🙈 Jeg vil derfor rigtig gerne lægge hår til lidt Purely Professional kærlighed 👸🏼

 341. Ida siger:

  Efter graviditet og amning tørster mit hår efter pleje. Det sæt har jeg længe drømt om at prøve!

 342. Linda lykke siger:

  Jeg kan faktisk (syret nok, eftersom det lige er gået op for mig er 6 år siden) huske dit første oplæg om PP produkterne. Og jeg har endnu ikke fået dem prøvet 🙈 Jeg kan huske alle var vilde med dem, og jeg ville så gerne prøve dem. Men det var lidt out of reach for min gymnasiepengepung. Så blev det åbenbart aldrig til noget 😉
  Til gengæld har jeg det sidste månedstid overvejet at skifte min stylingprodukter ud med noget der er sundere for mit hår, så tal fordi du mindede mig om at jeg skal kigge efter PP 🎉💕

 343. Rikke siger:

  Deres treatment 1 har efterhånden fulgt mig i mange år og har gjort at mit krøllede hår ikke kruser og knækker alt for meget 😄

 344. Pernille M. G. siger:

  Jeg har ind til videre kun prøvet PPs hårspray, og den er jeg KÆMPE fan af! Jeg har både wax’en og shampoo’en på ønskelisten til min fødselsdag her i slutningen af juli- Krydser fingre for en tidlig men mega lækker ‘fødselsdagsgave’ 🙂
  /Pernille

 345. Sarah siger:

  Hjemme hos os er det mig, der laver ‘en Adam’, og bruger de produkter min kæreste køber. Ergo, har jeg vasket hår i Matas’ stribede de sidste 4-5 år 🙉 Så jeg lægger gerne hår til lidt Purely Professional kærlighed 👸🏼

 346. Nanna siger:

  Jeg stødte første gang på produkterne fra Purely Professional for flere år siden og var vild med tanken om, at de er fri for parabener, sulfater og andre kedelige ting. Alligevel har jeg aldrig fået prøvet dem, så det har jeg stadig til gode 🙈 Derfor vil det være helt perfekt at vinde sådan et kit, så jeg kan få testet produkterne af 😊

 347. Astrid Marie siger:

  Deres Treatment 1 er min YNDLINGS hårkur og har været det i lang tid! Og fordi jeg har været så begejstret for kuren siden jeg fik den, hoppede jeg ud i shampoo 0 og conditioner 1 og jeg har IKKE fortrudt overhovedet. Tvært i mod, kan jeg nu ikke se mig bruge andre produkter, idet de korte ingredienslister er blevet et must for mig.

 348. Hua siger:

  Jeg har produkterne til gode, men jeg har hørt så meget godt om dem at det faktisk har været meningen at jeg ville købe dem efter jeg har brugt min gamle shampoo op! Efter graviditet synes jeg nemlig at min hår er blevet noget så tørt, så håber at disse produkter kan gøre det godt igen 🙂

 349. Maria siger:

  Den vil jeg så gerne prøve. Babymama snart til to. Det ville gøre godt til mig.

 350. Therese Buch siger:

  Åh det kunne jeg godt bruge. Er stor fan af deres ansigtsvask og shampoo.

 351. Sophie P. siger:

  I takt med at jeg nærmer mig slutningen af 20’erne er jeg begyndt at gå op i at bruge “renere” produkter – også selvom jeg endnu ikke planlægger at blive gravid 🙂 Jeg er stor fan af Rudolph Care og har endnu ikke prøvet Purely Professional – smider derfor et lod i puljen med krydsede fingre!

 352. Stine siger:

  Lækker give-away! Jeg er selv ret stor fan af Purely, har prøvet shampoo 0 og Condtiioner 2, som virker godt for mig, men vil rigtig gerne prøve nogle af de andre typer af også 🙂

 353. Nicole siger:

  Jeg har endnu ikke fået afprøvet produkterne, da jeg står og skal flytte og derfor ikke kan retfærdiggøre at bruge penge på så lækre produkter. 🙂

 354. Natalie siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet Purely produkterne, men jeg ville elske at få muligheden for at afprøve dem!🤞🏻☘️

 355. Line Nørgaard Madsen siger:

  Jeg elsker!! PP produkterne. For som du helt rigtigt siger – få ingredienser, men virksomme. Min mand er også hoppet med nu. Og børnene også i forhold til olien og repair cream (mega gode til røde barnenumser og vinterkinder (altså dem i ansigtet – tøhø)).
  Mine favoritter er repair cream (til ansigt og hænder) og treatment 1 (leave-in (ekstra bonus)behandling, der gør mit stride hår dejlig blødt).
  Og så må jeg lige kommentere på PP som virksomhed. Mega god vejledning og service. Bliver altid mødt med en hjælpende hånd og et smil – om det er over telefonen eller på mail.

 356. Katrine siger:

  Har ikke selv prøvet produkterne, men med overfølsomhed overfor mange stylingprodukter, lyder disse som nogle, der skal prøves! Ville være skønt at kunne style mit lange, lyse hår istedet for den knold, der er groet lidt fast på toppen af hovedet 😀

 357. pernille siger:

  Jeg har kigget på produkterne så længe, men aldrig fået købt dem. Nu tænker jeg at tiden må være inde – jeg krydser fingre for at vinde.

 358. Patricia siger:

  Har dem endnu til gode, men ville da elske at prøve dem nu de bliver anbefalet af så mange 😀

 359. Sarah siger:

  Årh, jeg håber jeg vinder! Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, men har længe gerne villet 🙂

 360. Laura siger:

  Ville så gerne prøve produkterne! Sidst jeg tjekkede, kunne man ikke få Purely Professional i Odense, så har altid bare købt andre shampoo’er, men er sikker på, at min hovedbund ville være så glad for det! Kan dog se, at de har fået det nu, så hvis jeg ikke er den heldige vinder, må jeg vist selv have pungen frem, næste gang jeg løber tør 🙂

 361. Mette siger:

  Jeg har ikke prøvet dem endnu, men jeg vil gerne 🙂

 362. Ea siger:

  Jeg har prøvet deres serum, solcreme og ansigtsvask og det er rigtig gode produkter. Næste køb skal være deres varmebeskyttelse.

 363. Katrine K siger:

  Jeg har kun prøvet shampoo 4 (pga noget midlertidigt bøvl med skæl og kløe)- og den er god
  Men prøver meget gerne de andre produkter også 🙂

 364. Mie siger:

  Jeg er en af dem med ret tyndt og sjasket hår som snart har prøvet det hele – lige fra extension til dyre frisøer og shampooer men jeg synes stadig ikke, at jeg har fundet det der virker bedst for mig (eller pengepung som studerende). Jeg har længe gerne vil prøve Purely Produkterne da jeg har hørt rigtig godt om dem og det er ngole produkter der heller ikke går ned og irritere min hud i panden, som jeg desværre oplever ved de fleste produkter. Så fingrerne krydset herfra! Og virkelig god tutorial omkring krølning – den var tiden værd 🙂

 365. Trine Rie Jensen siger:

  Jeg ville elske at vinde denne konkurrence! Med en måned til min lille piges terminsdato er jeg allerede begyndt at frygte hvilke efterveer en fødsel kan have på mit hår. Jeg har hørt så meget godt om Purely, så jeg tænker at det vil være en kærkommen gave til de kommende strabadser 🙂

 366. Bine siger:

  Super fin lille video serie. Jeg synes altid dit hår sidder så godt, så har været nysgerrig efter din rutine 🙂
  Jeg har brugt Purely Professionals shampoo og conditioner i flere år, og har sågar fået min mor med på vognen. Jeg kunne godt tænke mig at prøve deres styling produkter.

 367. Julie siger:

  Jeg ELSKER produkterne. Særligt er jeg vild med deres Treatment 1

 368. Cecilie siger:

  Jeg har endnu ikke fundet en rutine der “gør tricket” for mig, derfor er det altid lidt svært at finde ud af hvad mit hår egentlig har brug for. Jeg har ikke prøvet produkterne endnu, men vil så gerne forsøge mig med dem. De lyder helt manifique!

 369. Myrna Møller-Rasmussen siger:

  Tak for rigtig fin guide! Jeg er selv først lige begyndt at eksperimentere med forskellige styling at mit, og har endnu ikke helt fundet noget jeg synes fungere. Men dine anbefalinger virker rigtige god, og jeg ville elske at prøve dem og produkterne af ☺️ Derudover er jeg viiiild med at produkterne er så ‘pure’ som de er ✌️😉

 370. Line Bang siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men kunne virkelig godt tænke mig det! 😍

 371. Cathrine siger:

  Så fin en guide til dine krøller – må give mig i kast med det, selvom mit hår bliver mere fladt når jeg forsøger at style det. Det klasker om hovedet og ender i rodet knold – så er det styr på det, men vil så gerne have løst hår en gang i mellem
  Jeg har aldrig prøvet Purely Professional, så det har jeg til gode. Må blive det næste mærke at prøve for mit hår er også mest til at skifte shampoo fra tid til anden. Og ellers testes shampoo 0 i min kærestes hår, der heller gemmer krøllerne selvom jeg elsker dem
  KH Cathrine

 372. Sofie Mikkelsen siger:

  Jeg har desværre ikke prøvet produkterne endnu, men de står højt på listen næste gang jeg trænger til en omgang selvforkælelse

 373. Mette siger:

  Har prøvet hårkuren før og istemmer, den er den bedste! Ved ikke lige hvorfor den ikke står på min hylde mere!
  Skøn blog!

 374. Pil siger:

  Elskede på da jeg brugte det men de sidste par gange har jeg købt noget randen og tænkt ‘næste gang’, så nu håber jeg at jeg vinder 🙂

 375. Liselotte Nielsen siger:

  Jeg har aldrig prøvet det, men synes det lyder super lækkert:) jeg ville dog give det til min store søn, det har et ret vildt stort og flot hår:)

 376. Mette siger:

  Jeg har også brugt shampoo uden sulfat og silikone i flere år, men har stadig tilgode at prøve dette mærke. Jeg ville derfor elske at vinde denne fantastiske gave 💆🏻‍♀️

 377. Pernille siger:

  Slugte indlægget her råt. Mit hår er kedeligt som aldrig før (post-graviditet, amning og barsel aka for lidt tid + søvn). Jeg prøver den ene shampoo og conditioner efter den anden i håbet om at genvinde min før så fine, velplejede manke! Jeg har stadig til gode at finde det perfekte kit, så smider et lille lod i puljen her:-)

 378. Laura siger:

  Jeg har aldrig prøvet PP, men jeg vil rigtig gerne, så krydser lige alle fingre 🙂

 379. Louise siger:

  Har aldrig prøvet deres produkter, men det ville jeg elske at kunne <3 Fingers crossed!

 380. Jeanette siger:

  Jeg har brugt treatment 1 i flere år og er enormt glad for den, og det kunne være SÅ lækkert at prøve nogle af PPs andre produkter 🙂

 381. Katrine Anna siger:

  Jeg vil meget gerne prøve dem! Jeg skal til frisøren i næste uge og have mig en ægte frisure i stedet for bare langt hår, så det kunne da være skønt at have nye produkter at lege med 🌸

 382. Line siger:

  Dem gad jeg godt bruge! Har længe haft dem på ønskesedlen, eftersom de er så rene og bliver rost til skyerne. Men på en SU er der altså ikke råd til at smide en halv tusse efter shampoo og balsam 🙂

 383. Anne Sofie Høeg siger:

  Jeg er store fan af Treatment 1. En fantastic hårkur der ikke fedter, og som gerne må komme i hovedbunden også!!

 384. Henriette Olsen siger:

  Det kunne være ren lækkerhed at vinde – jeg har ikke prøvet produkterne før! Efter jeg er blevet gravid, er jeg klart blevet mere opmærksom på alt det crap, jeg fylder på min krop. Især blev jeg lige fanget af min dårlige samvittighed i forhold til hårspray uden aerosoler! Officielt og overfor kæresten bruger jeg derfor kun hårspray et par gange om ugen, meeeeen… 😂

 385. Anja siger:

  Har ikke prøvet hårprodukterne men bruger ansigtsvasken og Nøj den er god 👍

 386. Bjørg siger:

  Jeg har desværre ikke prøvet det endnu, men måske bliver det nu 😊🤞🦄

 387. Gitte N siger:

  Jeg har aldrig hørt om disse produkter før, men prøver dem gerne af til mit tykke hår 🙂

 388. Asta siger:

  Deres shampoo og balsam til fint hår er de absolut bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har dog ikke prøvet shampoo 2, men måske man skulle give den et skud. Har nemlig lige præcis samme irriterende hårtype der ser super godt ud når jeg lige har føntørret og ellers klasker fordi de fine hårstrå fletter sig ind i hinanden, tsk tsk. Dog synes jeg, det er liiiidt for dyrt til mit SU-budget, men volumenmoussen vil jeg nødigt undvære, så den bruger jeg gerne penge på.

 389. Julie siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne – men lyder som noget der skal prøves, så nu prøver jeg lykken 🙂 Tak for en skøn blog!

 390. Nat R siger:

  Uhj jeg skynder mig at smide et lod. Jeg hørte første gang om produkterne hos Emily, men har endnu tilgode at prøve dem. Jeg krydser fingrer 🙂 hav en skøn sommer!!! 🙂

 391. Dorthe siger:

  Protetcion 2 hairspray er supergod og uundværlig for mig , både varme og solbeskyttelse, og håret bliver nemmere at rede ud efter vask.

 392. Pia jørgensen siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet det mærke, nen har hørt utroligt godt om det. 😁

 393. Anna A. Nielsen siger:

  Jeg har prøvet og burger stadig deres Treatment 1 – Nok ca. siden indlægget i 2012, for jeg var studerende og synes på daværende tidspunkt at den var pebret, men alle bloggere sagde ‘go’ – Og helt ærlig, den er verdens bedste, og overhovedet ikke dyr – Slet ikke når man tænker på hvor drøj den er og hvor gode ingredienserne er!
  Den er nok min favorit derfra – Til gengæld har jeg fået lokket både familie og venner til at prøve forskellige produkter derfor 😀 Således bruger min mor, med tørt, kraftigt og kruset hår nu Shampoo 0, min far bruger Shampoo 4 til irriteret hovedbund (men vist nok til hele kroppen, fordi han synes den er så god) og min veninde der led af eksem om næsen er hooked på Repair Cream 1…..
  Men sådan er det vist med Purely Professional, men finder hurtigt sin favorit 😉
  Krydser fingre for at prøve lidt mere derfra – Og ellers må man jo dele, skulle der ligge en andens favorit i bunken!
  Dejlig sommerdag herfra! 🙂

 394. Signe siger:

  Jeg har kun prøvet PP’s leave-in hair treatment, men den er til gengæld så god, at jeg må prøve flere af deres produkter!

 395. Amanda siger:

  Jeg har til gode at prøve produkterne, men har længe ledt efter gode hårprodukter og prøvet mig frem i en del forskellige, som ikke har været en succes. Ville være lækkert, hvis de her kunne do the trick!

 396. Tharmini siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men ville rigtig gerne!

 397. Mette siger:

  Mit, alt for fine, hår trænger til lidt luksus, fordi min, alt for fornuftige, hjerne er lidt nærigt. 🙈😅😊

 398. Mai P. siger:

  Dejligt med en sommer konkurrence ☀️
  Jeg bruger lige nu deres dagcreme med SPF. Elsker at den er i tube og at jeg beskytter huden mod solen samtidig. Og så er min favorit shampoo nr. 4 (mod skæl) 😊

 399. Marie L siger:

  I tirsdags fik jeg mig igen-igen en god page hos frisøren. HVER gang jeg er der, spørger jeg efter gode råd til shampoo og hårprodukter, da jeg ikke synes, jeg kan finde dét mærke, som rammer mig og mit hår 100%. Håber og krydser fingre for at PP måske kan det 🙂

 400. Signe siger:

  Jeg har ikke selv prøvet nogle af produkterne, men de lyder VIRKELIG LÆKRE! Har som dig tyndt hår, men mange af dem, dog en del længere hår end dig og deraf også brug for ekstra pleje ☀️

 401. Elisabeth siger:

  Min favorit er shampoo 0 – perfekt til mit kraftige hår! Vil super gerne prøve nogle flere produkter!

 402. Nina siger:

  Har endnu ikke prøvet produkterne, men hørt meget godt om dem! Håber og krydser 🤞🧡🍀

 403. Ditte siger:

  Jeg elsker deres leave in treatment, fordi ja.. den må blive i håret. Jeg gider ikke gå tilbage i bad og skylle hårkur ud. Hehe.

 404. Mia siger:

  Virkelig lækker konkurrence!
  Jeg har verdens tungeste hår, så det kunne være sjovt at prøve nogle andre produkter – måske er de bedre end mine nuværende? 😉🤷🏼‍♀️
  Krydser fingre! 🎉

 405. Kathrine siger:

  Jeg har for nylig købt Treatment 1, som er det bedste jeg længe har gjort for mit hår 🙂 den er SÅ lækker! Det tog lidt tid at finde en leave-in creme som ikke indeholder silikone og ikke koster en formue. Den kommer til at være fast inventar på mine hylder 🙂
  Jeg gad rigtig godt prøve deres shampoo og især conditioner uden silikone. Jeg er allerede stor fan af shampoo uden sulfater, men har endnu ikke prøvet nogle af dem fra Purely Professional.
  Krydser fingre 🙂 og tak for en fed og uddybende beskrivelse af hvordan produkterne bruges. Meget brugbart 🙂

 406. Amalie Dusine siger:

  Årh. Det er en lækker konkurrence. Det ville jeg så gerne vinde til leftover ammehåret 😍 Jeg har aldrig prøvet produkterne, men de lyder så
  Lækre!

 407. Charlotte siger:

  Jeg har ikke prøvet deres produkter endnu, men har kun hørt godt om dem. Så det ville da være en oplagt mulighed, hvis jeg kunne vinde dem 🤞🏻

 408. Emilie Andersen siger:

  Jeg har længe været på jagt, og har til gode at prøve disse lækre produkter, så måske det er dem, jeg har gået og ledt efter 🙏🏻💆🏼‍♀️🌸 Lækre ser de i hvert fald ud til at være!

 409. Josefine siger:

  Jeg har endu ikke prøvet serien, men ville rigtig gerne. Jeg mangler nogle hårprodukter som bare virker og som jeg kan bruge fremadrette, indtil nu har jeg sprunget lidt rundt i forskelligemærker. <3

 410. Laura siger:

  Jeg er især glad for shampoen til krøller😀✌🏻

 411. Vil gerne prøve at lave lige så fine krøller, som du gjorde på Story, så ville elske at vinde produkterne 🙂

 412. Christina Ross siger:

  Jeg har længe ledt efter hårprodukter, der ikke indeholder diverse skidte ting. Uhh jeg ville blive glad for at vinde ovenstående 🙏🏻🤞🏻

 413. Marie siger:

  Ligner superlækre produkter. Jeg krydser fingre for, at lykkens pamfilius kigger i min retning, så jeg kan prøve dem 🙂

 414. Trine siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne endnu men leder pt efter noget nyt til mit hår så måske jeg skulle prøve disse og se om jeg også bliver fan:-) Rigtig god weekend til dig!

 415. Malene siger:

  Jeg vil virkelig gerne prøve produkterne og se hvad de kan for krøller og krus  🙌

 416. Josephine siger:

  Jeg vil så gerne prøve hårsprayen! Jeg blev mor for 3 mdr siden, og er lidt hys ift. hvilke produkter jeg bruger, men de her lyder så lækre 😍🤞🏼

 417. Thea siger:

  Mit hår kruser meget, og jeg leder stadig efter det helt rigtige mærke til at få mine krøller til at arte sig! Jeg har ikke prøvet Purely Professionals, men det lyder som om, den serie kunne gøre tricket – ellers må jeg selv investere når mine nuværende produkter er brugt op!

 418. Laura siger:

  Jeg var inde i deres popup-shop på Jærgersborggade den anden dag, på din opfordring på Instagram 😉
  Fik simpelthen så god og grundig service og super fin vejledning til mit personlige hår-behov! Da jeg er studerende på SU og hele udstyret, som jeg ellers snildt kunne bruge, nok nærmest ville ruinere mig, nøjedes jeg med at erhverve mig treatment-produktet, da jeg skal pleje et solskadet og tørt hår. DERFOR kunne jeg stadig vildt godt tænke mig at prøve de resterende produkter, så jeg krydser fingre <3 <3

 419. Theresa Nørregaard siger:

  Uh, sådan et sæt ville mit hår være glad for at prøve! Særligt det at produkterne er uden silicone og parabener lyder lækkert 🙂

 420. Julie F siger:

  Jeg har ikke prøvet dem endnu, men kune virkelig godt tænke mig at prøve især deres shampoo uden sulfater, det skulle være så godt for krøllet hår, som jeg har, og som jeg elsker, selvom det til tider kan være lidt svært at styre krøllerne 😉 God ferie, nyd den! Kh Julie

 421. Charlotte K. siger:

  Jeg kender ikke deres produkter men ville rigtig gerne. Har hørt så meget godt om dem😀

 422. Anne Sofie siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne, men kigger altid langt efter dem. Det vil være perfekt at teste på mit sol- og hav-medtagede hår (hurra for den danske sommer!!)
  // Anne Sofie

 423. Signe siger:

  Jeg er så glad for purely, som hjælper min sarte hovedbund gevaldigt.

 424. Maria Christensen siger:

  Jeg har endnu til gode at prøve deres produkter – men de skal klart testes. Mit hår trænger til lidt ekstra pleje og fugtighed efter otte dage på Roskilde Festival og en efterfølgende omgang sygdom. Så krydser fingre. God ferie!

 425. Maria siger:

  Jeg har ingen oplevelse med disse produkter, men jeg mangler virkelig inspiration til nye hårprodukter, da jeg synes mit hår bliver så utrolig tørt her om sommeren, og mine krøller ter sig ikke helt, som jeg altid vil. Og så har jeg lige købt 2 shampooer i stedet for en shampoo og en balsam ved en fejl (typisk), så nu mangler jeg VIRKELIG shampoo, haha!

 426. Bibi siger:

  Jeg har ikke prøvet produkterne, men jeg er altid på udkig efter nye hårprodukter, så det kunne være spændende.

 427. maibritt siger:

  Det er et helt nyt produkt for mig 😊

 428. Camilla siger:

  Jeg har brugt deres shampoo flere gange, og jeg ELSKER, hvad den gør for mit krusede hår 😍 jeg kunne rigtig godt tænke mig at stifte bekendtskab med de øvrige produkter.

 429. Signe siger:

  Jeg er helt vild med deres facial cleanser 🙂

 430. Helene B siger:

  Av! Dem vil jeg gerne vinde! Jeg har ikke tidligere brugt produkterne, men vil så gerne prøve noget nyt med mit hår. Jeg var dog endnu ikke givet mig i kast med den jungle af produkter der findes derude, da jeg er allergisk over for parfume og parabener. Dette lyder super spændende!

 431. Alexandra siger:

  Jeg har aldrig prøvet mærket, men det lyder rigtig lækkert, så det vil jeg mægtig gerne vinde!

 432. Emily siger:

  Har ikke prøvet produkterne endnu, men når du beskriver dit hår, lyder det som mit! Og mit hår drømmer stadig om volumen og krøller…. så det er vel helt klart det jeg skal prøve!

 433. Janne E. siger:

  Jeg har gået og savnet Elnetts grønne hårlak (altså den uden parfume i) da jeg længe ikke har kunnet opdrive den nogen steder – så denne konkurrence vil jeg gerne deltage i og prøve en anden parfumefri hårlak! Jeg kender ikke produkterne i forvejen, men jeg kan se, at hårlakken kan bryste sig af Forbrugerrådet Tænk Kemis grønne kemikolbe, så det er endnu et plus (og så er mit hår fint som dit, så hvis du er glad for de øvrige produkter, burde de også kunne gøre noget godt for mit hår 🙂 ).

 434. Anne-Sophie siger:

  Jeg har Purely Professional til gode, men mit trætte “sommerhår” kunne i den grad godt tåle lidt forkælelse 🙂
  God ferie!

 435. Jane siger:

  Bruger Purely Professinal Baby til mine drenge – den er perfekt til en lidt sart hud.
  Ville være lækkert at prøve produkterne selv også.
  Rigtig god sommer ☀️

 436. Christina siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men de lyder gode, så det vil jeg meget gerne 😄

 437. Nicoline siger:

  Jeg er kæmpe fan af purely da de netop er uden parabener, silikone og sulfat! Jeg bruger shampoo 0 og conditioner 2 men ville elske at prøve stylingprodukterne også 🙂
  Tak for en skøn blog!

 438. Katrine siger:

  Min favorit er shampoo 1 som har givet mit hår nyt liv – sammen med condition 1. Her bruger manden også vax 1, perfekt til tør hovedbund.

 439. Mette siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men de lyder vildt lækre! Jeg synes, at det er svært at finde hårprodukter af høj kvalitet, som ikke indeholder parfume osv., så det ville være rigtig dejligt at vinde 🙂

 440. Caroline siger:

  Har aldrig prøvet Purely Professional, men vil meget gerne !

 441. Lise siger:

  Mit hår har det til gode, SU-budgettet holder ikke til det hele, så her bliver der sparet – så det kunne da være sjovt at prøve det 🙂

 442. Janne siger:

  Jeg synes det kan være svært at finde gode produkter uden snavs i så det kunne være fantastisk at få lov at prøve purely professionals som jeg indtil videre kun har hørt en masse godt om

 443. Kristine Nielsen siger:

  Jeg har aldrig prøvet produkterne, men er altid på jagt efter den ultimative løsning til mit skandinaviske hår.

 444. Lisbeth siger:

  Jeg elsker deres dagcreme men har endnu tilgode at prøve deres hårprodukter, noget som jeg gerne har villet gøre længe men måske været lidt for nærig til… Jeg krydser fingre!

 445. Sofie siger:

  Jeg bruger deres hårkur som en lille luksus en gang imellem. Bilder mig ind, at det gør op for min brug af SU venlig shampoo og balsam 😂 Jeg ville elske at prøve hele serien!

 446. Johanne siger:

  Shampoo 1 kan jeg absolut anbefale til alle med lyst skandinavisk hår. Den har jeg brugt i et stykke tid nu, men jeg var faktisk slet ikke klar over, at de også havde hårspray og wax i deres sortiment. Jeg er dog slet ikke i tvivl om, at alle deres produkter er fremragende og til at stole på. Fedt at samarbejde med PP, du er heldig! 🙂

 447. Line siger:

  Fantastisk! Jeg har aldrig prøvet produkterne før.

 448. caroline m siger:

  Jeg har prøvet Leave in Treatment som jeg har været super glad for

 449. Maria siger:

  Har endnu ikke prøvet produkterne, men lyder som noget der passer lige til mit hår😀

 450. Louise S siger:

  Åh det gad jeg godt at prøve! Krydser fingre ☀️💪🏼

 451. Anne-Sofie siger:

  Jeg bruger deres leave in conditioner som redder mit hår fra at udtørre med sol, badning og lidt for meget feriestemning 🙂

 452. Benedikte siger:

  Jeg er kæmpe fan <3

 453. Stine B siger:

  Bruger deres shampoo og conditioner – shampoo nr 3 – da jeg har døjet med min hovedbund – hvilket jeg ikke gør længere.. så elsker deres produkter og ville elske at prøve mere derfra 🙂

 454. Camilla siger:

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve de her lækre (og ikke alt for belastende for planeten) produkter. Og som nybagt mor ville det være skønt med lidt forkælelse til mig selv ❤️

 455. Mette siger:

  Har aldrig prøvet produkterne fra Purely Professionel – men kunne virkelig godt tænke mig det. Lyder som om vi har samme hårtype og rutiner

 456. Lærke Nielsen siger:

  Jeg har altid forsømt mit hår, når det handler om pleje, da jeg hellere ville prioritere min hud og mit ansigt. Det kan desværre lidt ses (og mærkes nu). Jeg forsøger også kun at vaske mit hår to gange om ugen, men da jeg træner (læs: sveder) rigtig meget, bliver det hurtigt fedtet. Det kunne være rigtig lækkert med nogle gode sunde produkter til håret, så det kunne få lidt ekstra kærlighed 🙂

 457. Tina siger:

  Den bedste konkurrence, jo!
  Jeg er storforbruger af produkterne som er super gode til mit krøllede til tider porøse og tørre hår. Jeg bruger både shampoo, balsam, treatment og hair repair og skal snart have tanket op
  Tak fordi du ville dele din hårrutine, selvom dit hår har et ret anderledes behov end mit. 🙂

 458. Malene Møller siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet dette mærke, normalt har jeg brugt Matas naturserie, men ønsker mig at få lov at prøve disse lækkede produkter. Jeg er mor til 2 små piger som dagligt snuser rundt i mit hår, så elsker at de ikke snuser til forskellig parfume og andet dårligt skidt hver dag 🙂 Jeg har også fint hår, men meget af det, og mit det kruser desværre mere og mere, så det kan være svært a holde styr på til tider 🙂

 459. Nanna siger:

  Jeg bruger leave-in til mine tørre krøller og ønsker mig også at prøve shampoo og balsam fra PP 🙌🏼

 460. Marie siger:

  Mit hår har en helt anden struktur end dit – krøllet/kruset – men mon jeg skulle give mig i kast med voksen til spidserne? Tidligere har jeg prøvet Hair Treatment med stor succes. Købte den efter at have læst om den på din eller Emilys blog 😄

 461. Laura siger:

  Jeg har endnu ikke prøvet nogle af produkterne fra Purely Professional, men jeg har hørt så meget godt om dem, og har også tit kigget på dem 🙂

 462. Stine siger:

  Spændende til når den lille ny kommer.
  Jeg har smukt hår fra naturens side, men ekstra pleje er altid velkommen

Send en besked